søndag 28. juni 2009

1 uke med bare ro og kos. Jeg gleder meg!

Da reiser vi til Hafslo i morgen! Jippi! Det skal bli deilig med en uke borte fra denne plassen. På torsdag skal vi en tur til Bergen. Tar båten fra Sogndal. Bildet over er fra vi tok båten i fjor. Vakker tur i Sognefjorden. Og et besøk i Akvariet blir det nok. :) Sant det Christina... Snuppene digger sikkert pingvinene! Skal sjekke ut den butikken også. :) Gleder meg.Her oppe skal vi bo de nærmeste dagene. Fin utsikt? Roer ned sjelen den...


Fredrik og jeg på fjelltur inn til Nigardsbreen.

Skjønne skapninger som bor i Bergen.

Et bilde av gullet også. :) Ved grunnmuren til hytta.
Da ønsker jeg alle en fin sommeruke! Håper dere koser dere i varmen. Neste gang jeg er her inne skal jeg ta en runde & titte innom dere. Nå må jeg pakke ferdig.
CIAO!
fredag 26. juni 2009

Noen som har tips om Bergen?

Vi skal til Bergen fra torsdag til fredag neste uke. Men hva vi skal gjøre er uvisst. Vi har alltid en tur til denne vakre byen om sommeren. :) Har dere noen tips? Vi har vært på akvariet og vilvite senteret. Supert om dere har noen tips. :)

GARDINER & HIMMELSENG

I går begynte jeg å tenke på gardiner... Hva slags gardiner skal vi ha? Et hav av vakre stoffer. Det blir vanskelig.
Disse himmelsengene er superskjønne. Håper vi finner en fin en i Kina.
Stilig å henge gardinene på denne måten...
I dag er siste arbeidsdag før ferien. Nå skal det bli kjempegodt å komme seg på fjellet sammen med alle kyra. :) I ferien har jeg planer om å male litt, kose med Emma så mye som mulig og generelt bare ha en hyggelig sommer.
Og om 43 dager er vi på vei til Kina. Det blir sommerens høydepunkt. :)
Selv om det er mange ting som blir bra...! I morgen er det Robinson, så nå må jeg hjem å planlegge. Telt, soveposer, mat, ved, drikke, klær osv osv. Blir artig!

Ønsker alle sammen en deilig helg!

Bildene er fra Better Homes and Gardens

torsdag 25. juni 2009

DRIVVED - FREDRIKS FAVORITT....

Vi er begge glad i det "naturlige" som drivved. Det blir kanskje noen slike lamper i heimen. :) Nå kommer mannen hjem snart. Det er kjekt...
God kveld/natt alle sammen!

VAKRE HAFSLO

På mandag drar vi på ferie til Sogn. Fredrik sin familie er fra Hafslo. Vi har nettopp bygget hytte på fjellet her. En liten hytte på ca 50 kvm. Så nå er det frem med beisen og malekosten. Vakker utsikt?
Og lille tulla har nettopp vært litt våken. Sovnet i bilen i sted... Men nå koser hun senga igjen. Fredrik er ute å seiler med jobben. Så nok en kveld alene.

http://bloggurat.net/minblogg/registrere/c1949464886e196112276a0fa1cf17cb633eda38

DEKORER MED SKJELL
Skjell er vakkert! Mamma har mange skjell hjemme som hun har smykker i osv. Dekorativt og sommerlig. Disse bildene fra http://www.bhg.com/ er som å se sommer.ROBINSON 2009

I fjor arrangerte jeg Robinsonekspedisjonen for venner og kjente på en øy i Oslofjorden. Alle koste seg i hjel. Nå til helgen er det duket for årets ekspedisjon.
Alle øykamper er i orden. Lagene er delt inn og konspirasjonene er allerede i gang. Bildet over er fra i fjor. Teipet på sorte plastikksekker. Ble skikkelig "styggfint". :) Det blir koselig med Robinson i år også. Jeg gleder meg masse!
So long folks!

onsdag 24. juni 2009

Inspirasjon kjøkken.

Et koselig kjøkken. Ved stranden antar jeg... :)
Mosaikkflisene gjorde seg fint til denne innredningen synes jeg. Hva vi ender opp med av fliser er uvisst. Vi får se når vi kommer til Kinaland. Ha en flott dag!


Salg og kveldsåpent hos Milla Boutique


Fikk en mail om timetilbud fra de nå. :)
KVÄLLSÖPPET HOS MILLA!
Nu på torsdag 25 juni håller House of Oslo och alla butikerna kvällsöppet till 22.00 och kryddar hela dagen med massor av spännande tilbud! Vi kallar det "Sommerkupp" och det här är verkligen sommarens chans att göra ett superköp till hemmet eller dig själv - nya erbjudanden varje timme!
Hos oss på Milla ser dagen ut så här:
10-11: 30% på alla Moolight-väskor 11-12: 30% alla Jade Jagger smycken. 12-13: 30% på alla möbler. 13-14: 30% på alla puter. 14-15: 30% på alla lampskärmar. 15-16: 30% på alla plagg från Designers Remix 16-17: 30% på alla Moolight-väskor 17-18: 30% på alla Jade Jagger smycken. 18-19: 30% på ALLT i butiken! Shop til’ you drop! 19-20: 30% på alla puter. 20-21: 30% på alla lampskärmar. 21-22: 30% på alla plagg från Designers Remix
12 timmar shopping med andra ord!!!
GÅ INTE GLIPP AV DET HÄR!
Vi ses på torsdag, vi gläder oss!
Kram från Millajentene

tirsdag 23. juni 2009

Er det mulig....

Da er alle veggene oppe. Det er mulig! Neste onsdag kommer takstolene. Da er vi på hytta i Hafslo desverre... Vil bare være hjemme jeg nå. :)
Vi tok like så greit santhans feiringen i huset med godterisnører og isopor. Emma synes isopor er veldig godt... Her løper hun opp i vår fremtige oppkjørsel.

Datter som pappa.... Leker i stua! :) Søtingene mine. Og kjærligheten blomstrer litt igjen. Det er veldig koselig!
Nå skal jeg fortsette å drikke opp hvitvinen min og kose meg med blåbær! Alternativ snacks for å si det sånn... Streng med meg selv om dagen. :)
Ha en fin kveld alle bloggevenner. Og god santhans!


Når huset er ferdig...

Skal jeg invitere alle venner på koslige kaffeselskap.
Så skal jeg kjøpe inn Greengate.

Og by de på kaffe og kake i de nydligste farger.Og jeg skal lære meg å bake kaker og annet godis...


Bildene er fra Greengate

Roser til dere...


Tenkte jeg skulle gi dere alle en liten oppmerksomhet i hverdagen. :)
Tusen takk til alle som er innom meg. Og tusen takk for alle kommentarene. Som dere vet så er det veldig koselig å lese alle de koslige hilsnene.
Så her har dere en rose gjennom skjermen! Ha en fin St.Hans


mandag 22. juni 2009

Murstein fra Kristiansand.

For en stund siden kjøpte vi 6 paller med gammel murstein fra en bygård i Kristiansand. Disse skal vi ha i huset. Som datter av en muremester er ikke det til å komme unna. :) Jeg ville helst har et murhus, men det var ikke veldig populært i det område vi bygger... Og det passer faktisk best med trehus. Så da er jo det greit! :)
Nå er det snart natta her i huset.
nattinatta.

Nå er vegger oppe...

Hallo alle dere. Ja her er noen bilder av huset. Denne veggen er til kjøkkenet. Her kommer 2 stk flaggvinduer. Blir fint!
Og over dette havet av isopor kommer garasjen.

Her blir det fløydører ut til hagen. Dette er da i spisestuen. :)
Nå skal jeg ned å se hvor mye snekkerne har gjort i dag før jeg skal gå rundt semsvann.
Ha en fin dag da dere!


søndag 21. juni 2009

My love Miami...

Min fasinasjon av Miami startet da jeg var der forste gang som 11 åring. Jeg elsker den byen! Sitte på Ocean drive og spise god mat er fantastisk. Av alle stedene jeg har vært i statene er dette det beste stedet. Og en av mine drømmer er....

....å ha et hus her om vinteren. Være borte fra furet værbitt HELE vinteren.
Disse delfinene er fra Miami Seaquarium. Vakre? :)

Hva er det jeg elsker ved den byen? Alle de store flotte villaene ved kanalene, bilene, båtene, strendene, utelivet... Ja det er mye bra med Miami. Og skulle jeg valgt i dag... Så hadde det ikke vært umulig at det hadde blitt noe av denne stilen i huset. Et lekkert hus ved kanalen med egen båt. Drøm drøm.
Det er jo viktig å ha planer for fremtiden, så nå kal jeg høre med Fredrik om ikke han kan bli med på denne... OGSÅ... Haha.

Og med det så hopper jeg ut av sofaen og gjør noe mer konstruktivt som å dra ned å hjelpe Fredrik med huset! :)
Ha en fin søndag!

Bildene er fra Traditional Home