søndag 8. august 2010

EN FIN AVSLUTNING...


Da var denne ferien snart omme... Vi har kost oss maks både i går med god mat og vin på Bøglen & Moi på Tjuvholmen og i dag med 10 stk av min livlige familie på besøk her på Konglungen. Vi har badet, padlet kajakk, spist sashimisalat og kost oss i hverandres selskap. En fantastisk dag med mennesker jeg er glad i. :) Ferien kunne ikke blitt avsluttet bedre... 

Nå runder vi av med en film før det er nattinatt! Ha en finfin kveld alle sammen! :)

Klem

10 kommentarer:

Hvit Villa sa...

Herlig! Salaten så fortreffelig ut...mmmm!

Livy sa...

Høres ut som en perfekt dag!
Ønsker deg en fin kommende uke! Klem fra Livy

kjersti sa...

Gud, nå ble jeg sulten, det så utrolig godt ut:)
Høres ut som en deilig dag! Bedre enn å sitte inne
med sykt barn...

Nyt kvelden,
klem Kjersti

Camilla sa...

Det hørtes helt perfekt ut, Anine! God arbeidsuke, du skal se tiden flyr, og plutselig er helgene og fri etterlengtet igjen.. :)
Klem fra meg :)

Jorid ♥ Noe på Hjertet sa...

Så deilig vennen :-) Fantastisk med slike dager, og kan tro du synes det blir kjekt å komme tilbake i jobb! Din turbomamma, hihi!

Her nytes kvelden alene!
Klem

ANETTESHUS.COM sa...

Høres ut som en deilig dag, Anine:) Mmmm ... salaten så kjempe-god ut!

Hyllene dine ble kjempe-fine!!!

Ha en fin ny uke!

Klem klem
ANETTE:)

Anns draum sa...

Det høyres ut som ein perfekt dag:)) Ingenting er som å tilbringe kvalitetstid med dei man er glad i;)

Klem frå Ann

embla85 sa...

Den salaten så god ut:)

Ha en fin filmkveld:)

Mona/Villa Tverrteigen sa...

Ha en fin fin uke på jobb :)

Catherine A. sa...

Kjære Anine,

Ja, vi har mye godt i vente denne RM-høsten, så det er bare å følge med. Jeg ser du prøver å velge mellom to Nicholas-stoler. Kanskje jeg kan hjelpe deg litt... The Nicholas Wing Chair står faktisk hjemme her på Nøstet hos meg. Jeg er kjempe glad i den, og har brukt mang en kveld med en god bok og godt i glasset.

Når det er sagt så syntes jeg gyngestolen er en frisk pust i tilværelsen. Vi har solgt MANGE av den siden vi fikk den inn i butikken for litt siden, og hvis jeg kunne velge i dag så tror jeg faktisk at jeg vill gått for den.

Når det gjelder puff foran gyngestol så tror jeg faktisk at det vil gå greit. Du kan gjerne ringe jentene i butikken i morgen (55328900) så kan de sette Nicholas puffen foran gyngestolen og sende deg en MMS sli at du får se hvordan det tar seg ut...

God kveld i stuen, ønskes fra Catherine:)

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)