mandag 31. mai 2010

NIB'S UTFORDRING. På min ønskeliste...

Hva ønsker jeg meg?
Linsengesett fra H&M HOME, sengeteppe fra Lexington og sengekappe fra H&M. Kollegaen min har kjøpt putetrekkene i dag. Luckypig! :) H&M har så mye fint! Verdt en titt.


Hun var forøvrig med på lørdag da vi var på Eurovision også. SÅ artig!
Vi koste oss masse og vandret ut derfra litt mer fnisete enn da vi ankom. Noe vi begge fikk kjenne på kroppen i går. Huffamei!Jeg får løpe...
Ønsker alle en fin ukestart!

Klem

fredag 28. mai 2010

PUTETREKK & FORBEREDELSER TIL I MORGEN


Endelig HELG! Snart værtfall... Er en liten tur på jobb i dag. Er et prospekt som må lages før jeg tar helgen.

I morgen er den store finaledagen, og jeg gleder meg helt sykt! De jeg skal dra sammen med virker en smule nervøse for at jeg skal stille med plakat. Hallo?!? Det er jo Eurovision. Man er nødt til å ha med en plakat! Og flagg...
Skal printe ut et stort bilde av Didrik og skrive noe sukkersøtt! :)

Men før den tid så skal jeg sy noen putetrekk av disse stoffene. Har såvidt kommet igang, og må si at jeg er overrasket over hvor flink jeg var til å sy på glidelåsene. Klapp på skulderen... Alle er fra Stoff & Stil.

Nå får jeg lage det prospektet så jeg får kommet meg ned i bokhandleren hvor jeg skal kjøpe papp til plakaten.

Ønsker alle en riktig fin helg!

Klem

onsdag 26. mai 2010

EN STRÅLENDE DAG...


Hei på dere!
Har dere hatt en fin dag så langt? :)
Jeg har vært på styling i dag, og fikk blomst av kunden min som takk for hjelpen. Så koselig å møte så mange nydelige mennesker i jobben min.
Men nok om det...

På bildet over ser dere et lite utvalg av lille maleverkstedet mitt fra pinsehelgen. Jeg har malt en slagbenk. Den blir råfin! Også et par pinnestoler er malt. En hvit en og en i samme farge som sjenken under, lyseblå Engfiol. Jeg skal selge møblene på markedet i Asker den 12.juni. Blir koselig! :)
Hva synes dere om fargen på sjenken forresten?

Nå skal jeg hente lille Emma i barnehagen, lage middag og være husmor...
Så vi blogges siden!


Ha en strålende dag videre!!!
Klem

tirsdag 25. mai 2010

EUROVISION & NY LAMPE

God tirsdagskveld! 
Her i huset lades det opp med Eurovision semifinale før helgen. Mannen, svigerinne Sarah,venninne/kollega Stephanie og jeg skal på finalen. Om jeg gleder meg? Jaaa!!! :) Det skal bli så artig atte! Heia Didrik...

I går så kom svigermor tuslende inn i stua med denne lampa til meg. Vet ikke helt hvor jeg skal plassere den enda. Har prøvd ut vinduskarmen på kjøkkenet, men der trivdes den ikke noe særlig. Den bor seg vel inn som alt annet. :) Den er jo kjempefin! Tusen takk Gunn! :)

Nei nå får det komme noe bra musikk her snart synes jeg... Har kommet frem til Serbia, og er ikke meget imponert hittil... :)

Ha en fin kveld alle sammen! Og fin uke videre...

Klem fra en solbrent

mandag 24. mai 2010

LOPPESJENKEN


God kveld i stua!

Sjenken har kommet opp på soverommet vårt. Synes den ble perfekt i fargen. Vi har jo Gustaviansk blå på den ene veggen, og sjenken er malt i en lys utgave av den som heter Engfiol. Fant fargen i SENS sitt fargekart.
Vi skal sove på rommet vårt for første gang i natt. Jeg har sydd på blendingsgardiner på Ikea gardinene, så nå går det ann å sove der. Endelig! :)

Men først er det film og popcorn på menyen! Ha en finfin kveld alle sammen! :)
Tuddelu!

Klem

HOS OSS...


Hei dere!
Her kommer noen bilder fra gårsdagen her på Konglungen. Vi hadde en fantastisk dag! Fredrik og Per Olav var meget fornøyde da de lærte Emma å skrelle reker. "Knekke hodet Mamma... :) Mamma se nå! Knekke hodet Mamma"... Emma så stolt!

Min Mamma og Pappa var en tur på besøk de også, så jeg tok med de på en tur ned i Spirabukta. Det er så vakkert her ute nå. Liljekonvallen springer ut og solen glitrer opp sjøen. Det kan jo ikke bli vakrere!
Nå skal vi begynne med dagens gjøremål. :) All maling er unnagjort, så i dag er det sying på agendaen!
Hurra for alle ferdigmalte møbler!!!

Ha en strålende dag alle sammen!

Klem

lørdag 22. mai 2010

TURBODAG!


Hei på dere!
I dag har hele familien vært flinke og effektive. Deilig med en slik dag! Emma har kost seg med både tegning og pussepapir. Denne gangen på de rette stedene. Forrige gang var det tegning på bordet og pussepapir på bilen... Herlig!

Jeg har kommet godt i gang med å male møbler. Sjenken som jeg kjøpte på loppemarked i Hønefoss i fjor er pusset ned og grunnet. Den skal males lyseblå i morgen. Dere skal få se fler bilder!
Her må det bare jobbes på. Nå venter klipp til putene sammen med et glass vin. Kjempekos?!? :) Ohyeah!

Ha en fin pinse videre! :)


Klem

fredag 21. mai 2010

VOKSDUKER! Til en rimelig penge...


GOD FREDAG!
Fredag er min favorittdag! For da har jeg fri fra kontoret, og kan gjøre som jeg vil... :) En "Aninedag".
I dag har jeg vært på en interiørveiledning, så har jeg vært på storshopping hos Stoff & Stil i Drammen og sist men ikke minst trent. Fantastisk deilig!
Jeg har blandt annet kjøpt en voksduk lik de over, men i beige. Emmagull griser, tegner osv på det fine kjøkkenbordet mitt og det vil jeg jo ikke ha noe av... Voksduken kostet kun 25 kr pr meter. Perfekt! Du kan handle av de på nett, bare å gå inn HER.

Nå skal jeg ta helgen med symaskinen og malekosten!
Det skal bli skjønt dere! :)
Bilder fra walk-in-closet kommer i løpet av helgen. Må bare få opp et skap til først... Fikk bare opp ett i går! Trege mennesker... :)

Blogges! Ha en fin fredag dere også!

Stor
helgeklem


Foto: Stoff & Stil

torsdag 20. mai 2010

WALK-IN-CLOSET NEXT!


Hei igjen...
Ikea ble utsatt til i morgen. Vi skal montere garderobe på walk-in-closet i stedet. Helt ok for meg! :)
Bilder kommer i morgen...

Dere får nøye dere med noen bilder fra kjøkkenet så lenge.
Ha en fin kveld alle sammen!


Klem

MARKEDSDAG


Hei mine kjære bloggevenner!
Jeg er i full gang med å gjøre klart til marked i Asker lørdag den 12.juni. Jeg skal sette opp en "stand" med møbler som jeg har pusset opp og andre ting jeg lager. Forhåpentligvis blir det sol og sommer slik som det var i fjor. Gleder meg! Hvis dere er i nærheten kan dere jo stikke innom. :)
Det er 2 andre mødre i barnehagen som skal ha stand også. Hun ene lager smykker mens den andre lager pynt til kaker, muffins ol. Blir spennende å se pynten! Jeg skal ta masse bilder.

Nå skal jeg hente Emma hvert øyeblikk, og så er det Ikea og Mols på Sandvika Storsenter som venter... Må jo følge med om de har fått inn noe nytt fra Lisbeth Dahl med fler... Har lyst til å kjøpe noen flakonger som på bildet over. Fine sant?
På Ikea er det blendingsgardiner til soverommet som må kjøpes inn. De hadde ikke på Slependen i går, så da blir det en tur til Furuset for fruen. Jippi!

Ha en fin torsdag videre!!!
By the way... Har laget en Facebook side. Sjekk den ut her.

Klæm

onsdag 19. mai 2010

NYTT FRA HOUSE DOCTOR


God onsdag alle sammen!
Tusen takk for alle kommentarene deres. Dere lyser opp dagene mine!
Jeg er som kjent veldig glad i lys, og de nyeste tilskuddene av telysholdere er den lille i sølv helt til venstre på bildet under. Hvis ikke jeg husker helt feil er de fra House Doctor. De har egen blogg også! Sjekk den ut her. Masse inspirasjon å hente!


Ha en lysende dag søte dere! :)

Klem

tirsdag 18. mai 2010

BADET VÅRT


Begynner å bli ferdig... Fredrik har fikset som han alltid gjør. Så nå er vasken og armaturet som vi kjøpte i Kina på plass. Jeg er kjempe fornøyd! Vasken er håndlaget av sandstein. Vedkommende har også laget armaturet. Ser dere den lille lilla Swarovski krystallen på håndtaket? :) Me love!


Nå skal jeg endelig ta meg en etterlengtet runde i blogglandia! Kose meg...

Ha en super dag videre alle sammen!

Klem

mandag 17. mai 2010

FAMILIEN VON KROGH'S 17.MAI


Hei dere!
Hatt en fin dag? :) Vi har kost oss både i Asker og i Lillestrøm i dag. Solen tittet såvidt frem på ettermiddagen også. Deilig!
Kaka ble ikke helt som ønsket, men god var den... :) Må si meg fornøyd med den aller første bløtkaka mi.Lille gullet mitt var sliten etter en lang dag med mange inntrykk... Og da er Kanine og smokken de beste i verden å kose med...
Nå skal vi runde av dagen med tv'n. Helt paffe begge to. :)


Ha en fortsatt fin 17.mai!
Gratulerer med dagen!

Klem

søndag 16. mai 2010

NETTBUTIKK...


God søndag!
Ikke så mye å gjøre i dag? :) Dere kan jo alltids nettshoppe... Bildene er fra den fantastiske nettbutikken LANDCHARM.
Enjoy!

Ha en fin dag alle sammen!

Klem

lørdag 15. mai 2010

17.MAI KAKE


Nytt favorittblad! Jeg dukner nesa mi i oppskriftene i dette bladet om dagen. Har sikkert lest det 10 ganger! Og jeg har kjøpt inn til å bake kaka som dere ser her på forsiden av bladet. Den skal bakes i morgen. Min aller første bløtkake. Tvitvi! Skal ta bilder av den i morgen så dere får se...

Nå nærmer den store dagen seg også. Vi skal se på barnetoget på Skaugum, og så en tur til Lillestrøm før det skal grilles i regnvær...? Her hjemme... Får besøk av familien, så det blir helt sikkert en vellykket dag.
Hva er deres planer?  

Uansett planer så håper jeg at alle får en fortsatt fin helg.
Vi blogges igjen i morgen, med kakedeig på nesetippen! Nam nam. :)

Nattinatt alle sammen. Sov søtt!

Klem

PLANER...


God lørdag godtfolk!
Vi er som sagt i gang med uteområdet foran huset. Så jeg tenkte å forklare litt om planenen våre. Vi skal lage en balkong ut fra soverommet vårt i 2.etasje. Vi er ikke helt enige om den skal være 1,5 eller 2 meter dyp. Hva tror dere?
Der som det ikke er lagt gress kommer det platting med en bue i front. (Det er rester som ligger i midten.)
Ned mot veien skal vi sette opp hvitt stakittgjerde, også kommer det noen trær og en flaggstang etterhvert.
Nå må jeg løpe! Mannen og svoger venter på meg... Plantasjen neste!

Ha en fin dag dere!

Klem

fredag 14. mai 2010

PLEN & STUE på en fredagskveld...


Hei alle sammen!
Her i huset går det i ett som vanlig. Plenen har blitt rullet på plass, og mannen passer på den. :) Perfekt!
Nå skal jeg kose meg med et glass vin og bare ta det det heeelt med ro! Sliten jeg...

Håper dere får en fin helg alle sammen!
Nyt fridagene deres. :)


Klem