onsdag 29. september 2010

LONDON BABY!

På kjøkkenet varmes det opp til avreise med en god tekopp. Mannen tok noen bilder av meg, noe som det blir latter av kan leg love. Ikke veldig ofte jeg er med på bilder, og hadde dere sett de andre hadde dere skjønt hvorfor... :)
Husfrua på kjøkkenet med favo teen sin. Koooste seg på Emma sin stol som sto på feil plass. Hun setter den overalt der den ikke skal stå. Hun vil sitte på "stor" stol, være stor jente osv. Fin alder ja... :)

Nå er det siste finish. Sjekke at alt nødvendig er med. 
Hurra for London!

Takk takk for alle koselige hilsener! Vi skal kose oss. Endelig...
Håper dere får kost dere også. Hvorhen dere er...

So long!

Klem

PAKKET OG KLAR


Vi er klare for noen deilige dager med egg & bacon til frokost.
I morgen er den eneste dagen som det er meldt fint vær, så vi får utnytte dagen godt. På kvelden skal vi spise middag på Momo, en marrokansk restaurant. Er veldig klar for noen gode matopplevelser. :) 
Jeg er pakket og klar, så jeg skal bare nyte resten av dagen. :) 

Og tusen takk for alle de søte hilsene deres. Rødmer! Det skal litt til for å få meg til å rødme altså... :)
Kjolen er ikke solgt enda. Og Nina... Det er en Eddy K ja. Hvordan i alle dager så du det? 

Ønsker alle en fin kveld! 

Klem

tirsdag 28. september 2010

JEG HOPPER I DET. TIL SALGS!

Etter mye om og men har jeg besluttet å selge brudekjolen min. Hvis den er av interesse for deg kan du sende meg mail på interiorglede@gmail.com. Jeg sender over flere bilder og info.

Jeg har jo solgt diverse her på bloggen tidligere, så jeg prøver å legge den ut her før jeg evt legger den ut på finn. :) Så nå får jeg vente i spenning... Kanskje den blir din?


Så artig at noen av dere synes bilde under var fint/morsomt! Takk takk... :) Ikke veldig vakkert, men veldig oss... 
Nå har vi vært gift i 2 år alt. Rart å tenke på at det er gått over 2 år allerede. Vi hadde et fantastisk bryllup som var både romantisk og gøy. Skikkelig gøy faktisk... 

Nå skal fruen opp å pakke. Juhu!

Ha en fin kveld videre søte dere!

Klem 

BRUDEPARET VON KROGH


Fint brudepar? :) Jeg er jo kjent for å være en smule barnslig. Hele familien min er vel det... Pappa har verdens beste humor, noe jeg har arvet av han... Haha.
Bryllupet var også preget av latter, tøys og lykke. Det er bare sånn vi er... Nå teller jeg timer til vi skal dra til London. Beste mannen og meg. Dager med latter, tøys og lykke...

Men først er det mye arbeid som gjenstår. Nå skal jeg kjøre til Tønsberg for interiørveiledning, så foto i Holmestrand og så til Grünerløkka på nok en interiørveiledning.
Tiden flyr avsted! :)

Jeg titter innom igjen i kveld. FIN tirsdag så lenge.

Klem

mandag 27. september 2010

SISTE NYTT!

  
Takk for tips om barnerom og lysslynger. Jeg skal holde utkikk i butikkene fremover!
Siste nytt i huset er at vi har fått lys på kjøkkenbenken. Rommet ble noe helt annet! Det går sakte men sikkert fremover. Litt om litt... For ting tar tid! Og ting koster mange kroner...


Jeg skal bruke kvelden på å forberede til interiørkurset som er på onsdag. Drikke te og kose meg. :)
Har fått dilla på kanel og appelsin teen fra Kaffebrenneriet. Anbefales! Mmm, deilig! 

Ønsker alle en fin kveld! 
PS: Ungkarskvinnen på kanal5 i kveld. For alle håpløse romantikere som meg selv. Just love it!

Klem 

BARNEROM... Hjelp!


Mandag og barnerom i hodet!
Rommet til Emma er i en liten ommøbleringsfase nå. Denne lilla skuvsengen er byttet ut med en stor seng, så da må litt forandringer til. Og jeg leter etter inspirasjon på nettet! Jeg kom over Franciskas Vakre Verden, hun hadde et fint innlegg om barnerom som dere kan se HER. Fikk selvfølgelig lyst til å bestille et slikt leketelt til henne, men det var litt for dyrt for min lommebok...
En av planene er å lage et fint kjøkken på rommet hennes, få inn noen fler leker, et mindre skap og en lysslynge. Noen som vet hvor jeg får kjøpt lysslynge? Gjerne med blomster elller noe annet "girly".

Hvis dere har noen kanontips til hva som er topp på en 3 åring sitt rom er det bare å skrive i kommentarfeltet. Er ikke så god på barnerom... Kan da ikke alt! :)

God mandag!!!
Klem

søndag 26. september 2010

LOPPEFANGSTEN

I dag har jeg vært på 4 loppiser i området, og for noen dårlige greier! Hva har skjedd med loppemarkedene? Eneste jeg fant var en liten tallerkenhylle som Emma skal få ha oppe på rommet sitt. Jeg har malt et strøk med noen lilla rester jeg hadde ute i garasjen. Jenta mi var veldig fornøyd med fargen! :)


Ny uke nye muligheter! Vi blogges i morgen dere. :) Nå er det på tide å strekke kroppen på sofaen... 

Klem 

1000 HJERTELIG...


Tenk at Villa von Krogh har vokst fra å være en liten blogg med få besøkene til å bli en med mange lesere hver eneste dag. Jeg skjønner det ikke helt... Og når jeg tenker på at det er på meste opptil 2500 lesere per dag så får jeg nesten litt prestasjonsangst. For jeg er en impulsiv blogger som kan by på både det ene og det andre... Rett fra levra! 
Jeg er veldig glad for at dere titter innom meg. Uten dere hadde det ikke vært så gøy å blogge! 
Dere gir meg energi og vilje til å fortsette... 

Så hjertelig takk... :)

Ønsker alle mine trofaste lesere en finfin søndag!

Klem fra en 
loppeklar


PS! Hjerte har jeg laget selv. Enkelt som bare det! Du trenger grønn ståltråd og noen kvaster fra skogen. Enkelt, billig og dekorativt. :)

lørdag 25. september 2010

SEN FROKOST PÅ EN LØRDAGS MORGEN...


God lørdag! Her er vi nettopp ferdige med en sen frokost... Per Olav og Merete (svoger & svigerinne) har vært her på frokost. Koselig. Familien von Krogh har vært syvsovere hele gjengen, så min plan om loppis gikk i vasken... Tenk å våkne kl 10.10 med en 2 åring i hus! Luksus... :)

Emma og jeg skal pynte oss til vi skal i bursdag til kusinen Josefine i dag. Må innom storsenteret på gaveshopping også. Finner nok noe fint på Sprell tenker jeg.

Blogges siden i dag! Nyt lørdagen så lenge...

Klem

fredag 24. september 2010

TIPS TIL LOPPIS


Jeg glemte jo helt å vise dere lyngen jeg plantet! Jeg er glemsk vet dere... Fiskekjelen kjøpte jeg på loppis for en 50 lapp. Perfekt til å ha blomster i. Pleier dere å dra rundt omkring på loppemarkeder? Jeg synes det er utrolig gøy. Jakte etter fine og billige skatter. I morgen er den store loppehelgen! Får vel ta en runde tenker jeg...  :)

Hvis du lurer på om det er loppis i nærheten av deg i helgen kan du trykke deg inn HER.
Gleder meg til å se hva mine bloggevenner har funnet i morgen. Lørdager er en skikkelig "Se hva jeg fant på loppis" dag i blogglandia. Artig med gjenbruk synes jeg. 
Et godt tips er å foreslå en pris som er 1/3 av hva du er villig til å gi for tingen. Ofte får man faktisk ok. Hvis du spør de om pris gir de deg som regel en høy en. Prut prut prut! Og tenk litt utenfor boksen. Tenk at tingene kan brukes til forskjellige ting. Som kjelen min er brukt til noe helt annet enn fisk...
Lykke til alle loppere! Kanskje vi sees mellom kopper og kar!

Tuddeluklem

VI SKAL HIT...


Neste uke er vi i London. Jeg gleeeder meg! I dag har jeg reservt bord på 3 restauranter. 
Asia de Cuba (bilde), Momo og Hakkasan som det var flere av dere som anbefalte. Spennede! Alle tre har et fantastisk interiør, så det er jo midt i blinken for en interiørfrik som meg. :)
Har egentlig ikke lagt opp så mye annet, bare at vi skal til Notting Hill på marked på lørdagen. Planen er å bare kose oss og pleie kjærligheten. Vekk fra tjas og mas.
Nå kommer mannen straks hjem fra Bergen også. Herlig! Vi skal kose oss med gullrekka og vin i kveld. 
Deilig med helg ja! 

God helg alle sammen! Kos dere masse.
Ps: Gleder meg litt mer til Brasil nå... :)

Klem

EN LITEN SNIKTITT...

På H&M HOME sin julekolleksjon. Så nydelig! Gleder meg til jul jeg nå... Tanken er å pynte hjemme tidlig i år siden vi drar til Brasil 2. juledag. Ikke at jeg har så vedlig lyst til å reise bort i julen, men jeg får føye meg for mannen. Brasil er egentlig et sted jeg ikke har så stor interesse av å reise til.
Vet ikke hvorfor, men det er så mange andre steder jeg heller vil dra til. Så for meg blir det litt bortkastet om dere skjønner...
Har dere vært i Brasil? Gleder meg til å bli brun da... :)
Jeg skal kjøpe masse julepynt i høst! Har nesten ikke noe julepynt. Første året med juletre og greier. Blir stas!

Ha en fin dag videre! Jeg skal på farta igjen... Som alltid. :)

Klem

torsdag 23. september 2010

JEG HAR LAGET...


En krans til ytterdøra. :) Med mose som det både det var det ene og det andre i, kongler, lyng og granbar. Koselig å lage egne ting! 
 

Fant en helt nydelig lys lyng i dag. Har plantet 3 stk i fiskekjelen min som dere skal få se i morgen. 
Men først er det natta. Mannen kommer hjem i morgen. 1 dag før... Jippi! :)

Nattinatt!

Klem 

METT I MAGEN!

Ultra på Sandvika Storsenter har nyåpning i dag! Stephanie og jeg skulle egentlig bare en liten tur på Panduro, men endte opp å smake oss gjennom den fine butikken. Blide folk med deilig mat! I dag blir det kylling med risotto og paprikasaus fra Stange til middag... Mmmm... Snadder!
Men først en tur ut i skogen! Blogges dere! :)

Klem

BEAUTIFUL DAY!


Goood morgen!
Kaffen er innabords og jeg skal straks på interiørveiledning. En deilig grå dag i Asker!
Kjenner dere til Rachel Ashwell? Damen bak Shabby Chic stilen. Hun har blandt annet gitt ut flere bøker. Jeg har en av de, myyyye lekkert! Så detaljfokusert. Bare se på denne spisestua! Hun er en kunstner. Når vi skal til London er planen å ta en titt innom en av butikkene hennes. Gleder meg!

Jeg får farte avgårde... Senere i dag skal Anine lage noe som hun skal vise dere! Et lite hint... Kongler og lyng...

Ha en fin dag så lenge!
Klem

onsdag 22. september 2010

GOD HØSTKVELD!


Jeg forbereder meg på å være uten mannen et par dager. Har Maison Interiør, Bonytt og Isabellas på lur til rolige stunder. Fredrik skal på Aktiv Eiendomsmegling sin franchisesamling i Bergen. Kose seg uten trassig unge og gal kone. Heldiggrisen! :) Det har han nok veldig godt av... En pust i bakken.

Jeg skal benytte tiden til å male og drikke et glass hvitvin. Noe jeg alltid gjør når han er bortreist. De to benkene som jeg malte i industriell grå i sommer skal bli hvite. Gråfargen er fin, men passer ikke inn på kjøkkenet. Det hender det blir kræsj ja! :) 

Gleder meg til å bare være oss 3 jentene i huset. Emma, Bobbie og meg... 3 dager med kos, trass, kos, latter, dans og kos! :)
 

MAISON hadde så fin forside denne gangen! Lik benk som jeg har i hallen, bare i trefarget. Nice! 
Fra Anouska...
De runde putene mine er forresten fra Kina. Nesten alle putene i huset er derfra. Får såååå mange mail om de! Takk for det! Er gøy at så mange liker de! 
Om jeg ikke har svart DEG på mail så er det pga av at tiden og energien ikke strekker helt til. Får mange mail daglig om spørsmål, noe som er veldig koselig. Beklager om jeg ikke har svart. Lover å gå igjennom innboksen i løpet av helgen. :) 

Nå er det kosestund med gubben før jeg skal ta et laaangt varmt bad. 

Fortsatt fin uke! Snart helg igjen... :)

I SKAPET I HALLEN...

Henger jakka mi!!! :) Nå kan snøen og kulda bare komme! 
Skal si det er en lykkens dag etter å ha ventet siden i fjor med å få den. Det endte opp med at jeg dro til Drammen i dag etter mange telefonsamtaler med diverse butikker rundt omkring. Av alle de jeg ringte var det kun Haust i Drammen som hadde "LONG BEAR" fra PARAJUMPERS i brun. Min farge... :) 

Lykkelig Anine i dag! Ekstra lykke er at det snart er klart for fårikål her i Villa von Krogh. Mmm... Smaken av høsten. Det skal bli godt det!
 
Vi blogges igjen i kveld. Hei så lenge! 

Tuddelu fra 

tirsdag 21. september 2010

KJØKKENKOS MED GULLUNGEN

Emma og jeg har bakt boller i dag. Hun elsker å bake! Og det er så gøy å se henne styre på kjøkkenet. :) Flink er hun også. De baker hver uke i barnehagen, så hun begynner å bli en liten dreven bakerinne...

 

Mmmm... Sååå godt! :)

 

Små hverdagsgleder med min lille familie. :) Det er det beste i verden...

Nå skal jeg avslutte dagen med å planlegge London turen våres. Tusen tusen takk for alle de gode tipsene deres! Vi skal besøke flere av restaurantene dere har anbefalt! Veldig glad for det!!! 

Ha en fortsatt fin kveld! 

Klem 

HISSIGPROPP MED GOD GRUNN!

Hei og hå!
I dag fikk jeg virkelig anledning til å bli sint i en butikk i Asker! Kjenner det koker bittelitte grann enda...
I fjor så prøvde jeg å få tak i en boblejakke, men den var utsolgt over alt. Jeg fikk beskjed om å vente til august igjen. Ble satt opp på liste slik at de skulle ringe meg når jakken kom.
Jeg har vært innom butikken nesten hver dag i 1,5 mnd for å sjekke om jakken har kommet. Fordi jeg har vært redd for at de skulle glemme meg. Og gjett hva de har gjort! Glemt meg... Kom i butikken i dag og der hang jakkene. Str som jeg skulle ha var utsolgt. Ikke har de ringt eller holdt av slik som de sa de skulle gjøre.
Jeg kommer aldri til å handle der igjen. Fy flate! At det går ann... Åååå...

Livet er ikke alltid like greit! :)
Jeg krysser fingre og tær for at jeg får tak i den et annet sted!

Nå skal ungen hentes, middag lages og kroppen hviles. :)
Ha en fin tirsdag videre dere!!!

Klem fra sinte

mandag 20. september 2010

BLOGGEN ER AKTIV!Hei alle sammen! Jeg har fått noen mail i dag ang at bloggen var nede. Ta det helt med ro! Problemet er fikset av min kjære. :) 
Jeg har sovet meg gjennom dagen i dag. Visdomstannen som var så vondt ble operert ut i dag tidlig. Endelig! Godt å bli kvitt den...

Og så må jeg få takke for alle gratulasjoner! Jeg ble helt rørt jeg... 
Tusen takk dere! Man blir jo bare glad av å lese hilsene deres! :)

Jeg har ikke fått tatt noen bilder til bloggen i dag, så da får dere et fint bilde jeg fant i arkivet. Så fint med vedkubbene under benken! Et fint tips å ta med seg nå som den kalde tiden kommer snikende.

Nå er det romantikk på tv, så vi blogges igjen i morgen. Nyt kvelden alle sammen! 

Tuddelu!
Klem

søndag 19. september 2010

INNBRUDDSTYV!


For en kveld det var i går! Noe som selvfølgelig har gjort sitt med dagen i dag. :) 
Kan ikke huske sist det var så mye action som skjedde på en kveld! Sånn kan det gå når man drar på byen med slekta... Stakkars tante fikk et lite ufortjent dytt som gjorde øyet hennes ganske blått og hovent. Svoger fikk en på tygga av en liten hissig blondine og ingen har sovet der de skulle... Tante mistet veska med nøkkelen i, så Fredrik måtte leke innbruddstyv i dag morges.
Det er ikke slik at vi pleier å komme i bråk, så gudene vet hva som skjedde i går. Jaja, vi har ledd oss skakke gjennom kvelden og dagen i dag. Gøy med en vellykket fest i mine gamle trakter...

Nå skal vi kose oss med crispy duck. Og flire av min gale familie på byen... 

Ha en fin kveld dere også!

Klem