søndag 31. oktober 2010

MOLS


Hos Mols på Sandvika Storsenter er de godt i gang med julesalget, og det skjønner jeg godt. De har alltid hatt fin julebutikk. Ingen unntak i år! :) Jeg lar bildene tale for seg selv...
Ha en kjempefin uke alle sammen!!! :) 
Klem 

lørdag 30. oktober 2010

LOPPIS OG DIV...


God morgen lørdag!!! :)

I dag har familien Krogh mye på dagsorden. Herlig! Mannen skal rydde ute, jeg skal male, finne grener i skogen og så skal vi kanskje en tur til Lillestrøm å møte en venninne av meg.  Spise litt mat og titte litt rundt... 
Bilde tok jeg på Mols i går. I morgen kommer det bilder fra en julepyntet Mols butikk. :) Jeg er i julestemning for å si det slik! Den er jo bare helt nydelig den butikken der. 
Var forresten på loppemarked i Drammen i går også. Kjøpte mine første Norgesglass og en stor glasskrukke som jeg skal ha kvistene i. Det er fortsatt loppis rundt omkring. Se HER om det er i nærheten av deg.

Ha en fin dag alle sammen!!! 

Klem

fredag 29. oktober 2010

ÆRLIG ROTEBLOGGING

Slik har det sett ut her i morgentimene i dag. Huset er mørtelisert med et fint lag med mørtelstøv, så her har jeg hatt en real runde med rengjøring. Og rydding... :) 

Tusen 1000 takk for alle kommentarer og mail i går dere! Nå bør vel de fleste ha fått med seg at jeg er kjøpt og betalt. :) *ler*
Jeg skal fortsette som før, gi dere en smakebit fra livet og dette huset som vi aldri blir helt ferdige med. :) 
At det er så mange som følger med inne hos meg er ganske rørende må jeg si... 

Jeg lover dere å fortsette så godt jeg kan! 

Her om dagen fikk jeg et middagstips av Birte som jeg tenkte jeg skulle prøve ut i dag.
Oppskriften kommer her. :)

Handleliste:
1 PAKKE TACOLEFSER
1 BOKS MED HOT TACO SAUS
1 KESAM
1 PAKKE KYLLINGFILEER
1 RØDLØK
+ ING TIL SALAT.

FØRST:
Varm olje i steke pannen, en god del olje for du skal frityr steike tacolefsene dine.
Når den er varm nok, fritysteker du lefsene et par min på hver side, så legges de til tørk på et kjøkken hånkle/tøkrerull.
Frityr ca 6 stk hvis det er 3 personer som skal spise.

Så tar du og deler kyllingen opp i biter og steker de sammen med rødløk. Tilsett så hele boksen med kesam og hele boksen med hot tacosaus. La det koke til det er blitt fast i konsistensen.

Fordel blandingen på en tacolefse og ha ost oppå og så en taco lefse oppå der igjen, slik at det blir som en sandwich, og varm i ovnen til osten smelter. ca 10 min på 160 grader.
Serveres med salat, rømme og div.

Høres ikke det godt ut kanskje? Med et glass rosevin til... Mmm...

Nyt dagen!!! Jeg skal på Sandvika å ta nye bilder. Klarte å slette de jeg tok i går. Bra gjort Anine! :)
Til tider vimse og håpløs ja...

Tuddelu alle mine bloggevenner!

Klem

torsdag 28. oktober 2010

BLOGGER MED SUKSESS


God morgen bloggevenner!!! :) 
Her i huset går det unna om dagen. Det jobbes i samtlige etasjer. Med vegger i kjeller, peis i første og lister i andre etasje. Peisen er straks ferdig, men det ser ut til at vi har kjøpt inn litt for lite mørtel, og den er det fort en ukes leveringstid på. Passer jo ufattelig dårlig, men men... Jeg får krysse fingre og tær for at peisen blir ferdig til fredag den 5. Kryss, kryss, kryss...

I dag har jeg kun en interiørveiledning, så dagen skal brukes til diverse ting hjemme. Pusse sølv, vaske klær osv. Greit å få ting unnagjort før helgen slik at jeg kan ta med gullet på en tur i skogen. Bilde av Emma er fra forrige helg da hun og Fredrik var på tur alene. En skikkelig friluftslivjente! :) 


Over til noe helt annet... Jeg har noe på hjertet. :) Som min bloggevenn Jorid...

Til dere som ikke har fått med seg at jeg har ingått et samarbeid med Sandvika Storsenter... 
Jeg lager 4 innlegg for storsenteret i mnd. Dvs at det er 4 av ca 50 innlegg. Hvis dere synes at dette er artig å se hvordan jeg viser frem storsenteret så er det bare å klikke dere inn, og synes dere at det er helt for jævlig at jeg kan tjene penger på bloggen så la vær å besøk meg. Slike lesere trenger ikke jeg.
At jeg har gjort det bra kan ingen ta ifra meg, og jeg er faktisk veldig stolt av meg selv. :)
Ikke minst er det veldig gøy å få jobbe for Sandvika Storsenter! 
Og jeg samarbeider kun med Sandvika, ikke Moodies eller Zanz som kanskje noen av dere tror...

Jeg vet... Det er langt ifra første gang suksessrike bloggere får pepper, men hallo dere???!!!  Voks opp, stikk hodet ned i bakken eller finn på noe annet. Det er tusenvis av andre dere kan besøke som kanskje appellerer mer til dere.

Til alle dere som følger meg og bloggen fordi dere synes det er gøy. Tusen takk for alle koselige ord og kommentarer. Dere gjør det gøy å blogge! :)

Det var dagens. Jeg må komme meg ut av kosedressen og få på meg mascara. Interiørveiledning neste! :)

Ha en happy dag! Det skal jeg...

Klem 

tirsdag 26. oktober 2010

BÆRRE LÆKKERT!


For en stue dere! Jeg surfet litt på skonahem.com i dag og kom over denne nydelige stua. Helt etter min smak. Varm, lun og hjemmekoselig... Den har alt jeg jobber mot i mitt eget hjem.
Innimellom er det godt å få litt inspisrasjon slik at en får ny giv til å fortsette med sine egne prosjekter. Det går litt i rykk og napp, ofte grunnet kronene ting koster og ikke minst energien man selv legger i prosjektene. De siste ukene har vi fått gjort mye i huset, og vi føler begge at det begynner å bli ferdig. Det er helt ubeskrivelig deilig!

Nå skal jeg hjem å bistå pappa med litt muring før jeg skal hente gullet i barnehagen. Svigerinne Sarah fra Molde kommer på overnattingsbesøk i dag også, så vi skal bare kooose oss! :) 

Hva skal man finne på til middag mon tro? Noen tips til en matlei hobbykokk? :)

GOD tirsdag videre...

Klem

mandag 25. oktober 2010

MURING MED RØMME


Gjett om det var en jente som var klar for å komme seg hjem fra barnehagen i dag.
Muring Mamma!?! :) Ja, morfar venter på deg... Så da var det bare å finne noen klær som hun har vokst ut av og plassere henne ved "rømme" (mørtel).
Hun er så flink, lille kjærligheten min... Og morfar koser seg masse med den lille lærlingen sin. Fin kvalitetstid.

Nå er det dags for kjærlighet på tv. Mandager er topp sånn sett... :) 

Ha en fin kveld alle sammen!!!

Klem 

søndag 24. oktober 2010

HER MURES DET PEIS


FOR en dag! :)
Vi har storkost oss alle mann. Mormor og morfar har vært på besøk, og Emma og morfar har murt peis på kjøkkenet. Hun har hjulpet til hele tiden. Gjett om muring var gøy! Pappa kommer tilbake i morgen for å fortsette. Dette blir fint tror jeg!
Nå skal jeg kose meg med blogger! Ha en finfin kveld videre... 

Klem 

EN SMAKEBIT FRA SANDVIKA...


God ettermiddag godtfolk! Her i huset mures det og pinnekjøttet er straks ferdig. En fin søndag... Men før maten tenkte jeg å vise dere det jeg syslet med i går... Nemlig interiør fra Sandvika Storsenter. :)

KitchenAid kjøkkenmaskin fra Traktøren, hjerte som henger over i smijern fra Mols.

Bildet under...
Øverst fra venstre: Hvit treplate til å sette varme kjeler på fra Indiska, sjablonger fra Mols, firkantet tallerken fra Åhléns, rund tallerken fra Tilbords. Perlehjerte made by me.
Miderste hylle fra venstre: Tallerken fra Tilbords, hjerte fra Mols, ovalt fat med blader fra Tilbords, tresleiver laget av oliventre fra Tilbords, oval tallerken fra Mols.
Nederst fra venstre:  Bilde med fugl fra Åhléns,  telysholder fra Indiska, hjort fra Mols, vase i sølv fra Mols, ugla Bunæs fra Mols, telysholder fra Mols, ringeklkke i glass fra 2 søstre, hvit trøffelolje fra Olivers&Co, grå jumpokopp fra Indiska.En smak av Norge fra Nordli, tørket eikekrans fra Blomstergleder.

Servise fra Traktøren.

 Vase/lykt i never fra Mols.

Fra venstre: Boks fra Mols, kopper fra Mols, glassbolle med lokk fra Åhlens, hvit telysholder fra Indiska, liten blomst fra 2 søstre.

Ha en fin dag videre. :) 

Klem 

lørdag 23. oktober 2010

SØTE UGLA BUNÆS...


Vi har fått et nytt familiemedlem. Ugla Bunæs har jeg valgt å kalle henne. Det var det første som datt inn i hodet mitt, og da ble det slik... :) (Bunæs er mitt pikenavn)

Her i huset diskuteres det hvorvidt mannen skal få være uten mobil på motorsykkeltur i Europa neste sommer eller ei. Hallo!?! Vinteren har såvidt banket på døra! Og det er forresten HELT uaktuelt. Tenk om... Av alle dumme ting Fredrik... :) Klapp på skulderen! Grattis med dagen...
Nei nå er det jaggumei tid for påfyll av rosevinen og middag for tullingen og meg. Skål og...
GOD KVELD!

Klem

IDYLL, en sjeldenhet...


Da var det helg igjen! Deilig... 
Her i huset er det helt stille. Sitter å ser på fuglene spiser i fuglehuset sitt utenfor kjøkkenvinduet og bare nyter. En ganske så idyllisk morgen i dag, og de er ganske sjeldne. :) 
En vanlig morgen inneholder gjerne litt hyling, mat som går i søpla og en gretten Anine... Jeg har nemlig blitt hverdagsmorgengretten. Om dere skjønner... :) Det er vel stresset som gjør både Emma og meg umulige. Stakkars Fredrik! En endring som å stå opp litt før hadde kanskje vært lurt? Men ikke lett.

Nå har mann og barn har dratt ut i skogen, mens jeg er igjen hjemme. Skulle gjerne blitt med, men formen tilsier at jeg får ta det litt piano. Jeg skal sysle hjemme med diverse interiør, sy litt i noen gardiner og bare kose meg. Jeg ser på lista mi her at jeg har nok å ta fatt i, så det er bare å komme i gang.

FIN lørdag dere!
Tuddeluklem


PS! Ikke noe kaos på veien i går... Men det er nok rett rundt hjørnet. :)
Det er like artig hvert år...