tirsdag 30. november 2010

MARSHMALLOWS PÅ ISPINNE


God tirsdag dere!!! :) Har dere sett noe så søtt? Marshmallows med sjokolade og kokos på ispinne. Jeg skal ikke ta på meg æren for disse... Kjøpte de på julemarked i helgen. Og jeg bare måtte vise dere de. De var veldig poppis hos barna kan jeg love! Jeg tenkte jeg skulle lage noen slike til Josefine og Emma til jul. Også pepperkaker på pinne. En skikkelig slager hos både store og små! 


Nå skal jeg tegne med Emma, og så skal Fredrik og jeg lage kalenderen til gullet. :) Kan tro det er mange barn (og voksne?) som gleder seg til i morgen...

Ha en fin kveld alle sammen. Takk for at dere titter innom meg!

Førjulsklem fra

mandag 29. november 2010

PREMIE NR 2 I GIVEAWAYEN

Hei igjen! :) Så hyggelig at det er så mange som er med på giveawayen. Visst er det flotte premier! Ramsign gir bort et emaljeskilt til en heldig vinner også. Her kan dere velge mellom husnummer eller navnskilt. Heldiggriser! :)
Hvis dere vil henge dere på kan dere trykke dere inn HER.

Nå er det straks dags for kjærlighet på tv. Gleder meg! Har gjettet på hvilke som blir valgt, så nå får vi se... Ragnhild, Mari, Anneli og Kine. Har dere fulgt med på Jakten på Kjærligheten? Er så koselig atte...
Også er det Bachelor Pad på kanal 5. Enkel underholdning... :) 

Nyt kvelden dere! 
Klem

LITT AV EN PREMIE! GIVEAWAY

Denne søte damen bak disken hos Noëlle på Sandvika Storsenter har gitt meg æren av å gi bort en diffuser som en av dere kan vinne her inne. Det er en limited edition av deres bestselger, nemlig Artic Ocean i hele 700 ml til den nette sum av 1575,- Litt av en premie! Jeg har smugluktet, og kan bekrefte at den lukter himmelsk! :) Til og med mannen spurte om vi ikke kunne beholde den selv. Nei Fred! Desverre... :) Den skal en av dere trofaste lesere få tilsendt hjem i posten. 

For å bli med i trekningen er å legge igjen en kommentar med navn under i kommentarfeltet. Dere tar da ett lodd. Hvis dere vil øke vinnersjansene kan dere trykke på liker og dele Villa von Krogh med vennene deres på facebook, og da får dere tre lodd. Skriv om dere tar ett eller tre lodd da er dere snille. :) Så blir det orden i trekingen...
Villa von Krogh sin facebookside finner dere HER.
Det kommer 2 premier til... En som jeg lager og noe annet veldig veldig fint! Bare å vente i spenning... :)
Trekningen skjer den 22. desember. 

Hasta la vista!!! :)
Klem

søndag 28. november 2010

VIS FREM DIN...


God kveld i julestua! Den store "vis frem din adventsstake dagen" i interiørblogglandia... Jeg har nettopp satt meg ned etter en lang dag på julemarked med tilbehør, så jeg har ikke rukket å se hva som finnes av nye innlegg i blogglandia. Men jeg regner med at det går i adventslys både her og der. Naturlig nok! :) Stemmer det???
Jeg har ikke rukket å lage noen ny kreasjon, men denne funker jo fint den. Med bivokslys som Emma, Mamma og Fredrik lagde på julemarkedet i dag. Lukter JUL! Heeerlig. Har virkelig kommet i julestemnning i dag. Her på Konglungen har det vært julegrantenning også, rett over veien for oss. Så nå har vi et fint glitrende tre utenfor kjøkkenvinduene våres. En herlig tid vi går i møte!

Jeg har selvfølgelig kjøpt med masse snadder fra markedet i dag. Eplemost, sennepssild, marshmallows på ispinne, marengs, biscotti med mer... Litt ekstra kos nå i førjulstida. :)


Nå skal Fred og jeg fortsette å pynte litt. Med champagne i glasset og ild i peisen... Ganske så romatisk faktisk. ;)

Ønsker alle en fin kveld!!! 

Førjulsklem fra 

lørdag 27. november 2010

DEILIGE LØRDAG!


Hei og hå! Her i huset har dagen flydd avsted. Emma og jeg har laget 10 pepperkaketrær, vært i Asker en tur og kost oss hjemme.  Nå ligger vi nesten rett ut på sofaen begge to. Deilig! Så lenge det varer... For jeg er nødt til å sette igang med bollebaking, så vi får blogges senere. :)  (julemarked i morgen) Gleder meg til klokka er Skal vi danse tid! Heia Åsleik!!! :) Hvem heier dere på? Åsleik ja... ;) Det er bra!

Fin lørdag videre dere!
Klem 

fredag 26. november 2010

GAVETIPS TIL MENN


Julen nærmer seg med stormskritt, og du har kanskje ikke funnet ut hva du skal kjøpe til gutten/mannen/mennene i ditt liv? Etter en inspirasjonsrunde på Sandvika Storsenter kommer noen tips fra meg...  

Min kjære ønsker seg tøfler. Disse fra Shoebaloo er kjempefine synes jeg! 
Parfyme er alltid en slager. BANG fra Marc Jacobs lukter himmelsk og mann! Esthetique...
Eller hva med et slips med stjerner? Fra GANT.
Helt nydelige mansjettknapper fra Mont Blanc/ David Andersen. Fredrik, de må du ha! I love them!
Klassiske pilotbriller fra Krogh Optikk.
Hva med en Mac mini? Fra Eplehuset.
En god rødvin eller whiskey...

Eller hva med!?!: Matkurs, lue, pilkesett, termos, romantisk tur i marka, ferie, ullsokker, gitar, sengeteppe, fine ølglass, treningstøy, hodelykt, gavekort på et magasin, massasje/spa, tv, sko, belte, klær, spekeskinke, teaterbilletter, snøfreser, ski, dansekurs, bøker, ullundertøy, tatovering, verktøy, konefri, tinnsoldater, blender, radiostyrt bil, henger, mariusgenser eller rett og slett bare noe sexy undertøy til deg selv... 

Det var mine tips... Matkurs og mansjettknapper hadde stått høyt på lista mi om det ikke var for denne senga som kommer neste uke. Det var årets julegave til hverandre. En veldig fin en spør du meg. :)

Har dere noen tips må dere gjerne dele de med med oss andre her inne. Det er bare koselig om dere gjør det!

Nå skal jeg se ferdig X-factor og lese blogger. Ha en suuuper helg søte dere!

Klem 

ETTERLENGTET...

God kveld alle sammen! Da var det omsider helg. Godt! Kjenner jeg trenger å slappe av litt. Emma og jeg er hjemme alene til i morgen, så vi jentene har kost oss med taco, tegning og Donald. Ser nå at bordet her har blitt litt lilla... Jaja, sånt skjer! :) Fredrik er i Hafjell sammen med noen kompiser. Han skal ha visning på en leilighet i Kvitfjell i morgen. Og mens mannen er borte skal jeg pynte til jul. Er jo snart 1. advent allerede... Har dere forresten kommet i gang med gaver??? Jeg kommer med noen gavetips til menn litt senere i kveld... Etter at gullet med nisselue har lagt seg. :)

Hei så lenge! :)
Klem 

MISS ÈTOILE- De vakreste julekuler...


DA fikk jeg endelig julepynten hjem! Raghild hos Wallas Verden viste meg katalogen til Miss Ètoile tidligere i høst, og jeg ble helt forelsket i julepynten deres. Passe notalgisk og passe glam! Nå er det bare å telle dager til treet skal pyntes... Vårt første juletre... Det blir lykke det!

Nå skal jeg komme meg ut av joggedresen og ta meg en tur til Asker, Ikea og Sandvika. Et tett program før jeg kan ta helt helg. :) Sånn jeg liker det... Turbomamma som Jorid kaller meg. :) 

Håper dere får en fin dag dere også. God helg!!!!!
Klemmer fra 

torsdag 25. november 2010

VI SKAL PÅ DOBBELDATE!


God torsdag! I dag har mannen og jeg kjøpt julegave til oss selv. Ny seng! Veldig greit, så slipper jeg å finne på noe til han. For det er jo vanskelig å kjøpe gaver til menn... Synes jeg da. :) Og så har vi fått oss ny godstol på kjøkkenet. Fantastisk! Vi har ønsket oss ny seng i 4 år nå, så nå som det var tilbud på Bohus var det bare å kline til!

Her i huset har vi nettopp spist kinamat med leieboerne våres, svoger og svigerinne. Og så skal vi straks på Buddy Holly sammen med de.... Blir vel koselig! Jeg får vandre opp å stelle meg litt jeg...
Ha en topp torsdag videre dere!
Klem

onsdag 24. november 2010

VIL DERE VITE HVILKET BLAD VILLA VON KROGH KOMMER I?


I kveld har jeg hatt den morsomste kvelden på lenge. Stephanie og jeg har vært ute på skattejakt i skogen... :) Og så har vi vært på Verket Interiør, kjøpt litt julepynt da... Og ser dere at jeg har fått meg sinkhus fra Walther? Moodies fikk omsider inn sinkhus i dag, og jeg var vel kanskje første kvinne ute?!? Eller hva Siv? :) Jeg er værtfall kjempefornøyd! Enig Steph?

Og så var det hvilket interiørblad Villa von Krogh kommer i! Dere har jo gjettet litt, og det var jo noen av dere som hadde rett. Selvfølgelig. :) Det er Vakre Hjem & Interiør. Noe jeg er veldig glad for. Gleder meg sånn til å se det altså! Mitt eget hjem på trykk. Det er klart det blir stas! Reportasjen kommer i et av de første nummerne på nyåret. 
Jeg har redigert tekst og fått sett bilder. Veldig fornøyd med jobben dere har gjort damer! 

Nå får jeg lage meg et knekkebrød før det er natta... Dagen fløy avsted!

Nattinatt fra

DER VI BODDE FØR...


Før vi flyttet inn i huset så bodde vi i en kjellerleilighet, også kjent som "hulen", i Asker. Vår andre mellomstasjon etter vi solgte leiligheten vår på Sjølyst. Det var herfra jeg begynte å blogge for snart 2 år siden. Satt og mimret meg gjennom bloggen i morges, og tenkte jeg kunne dele noen gamle bilder fra tiden i hulen. En fin tid... Vi hadde jo håpet å feire jul i huset, men det gikk jo enda noen måneder før vi fikk flyttet inn. Julen ble tilbragt hos svigermor på Kongsskogen, men det ble likevel pyntet litt til jul i hulen.
Se hvor liten Emma var! Herremin så stor hun har blitt... Sukk. Gullet blar i Vakre Hjem... Lært av Mamma`n sin vettu...
Det gikk som regel i planlegging, husbygging og avgjørelser. Mannen var som regel på tomta/huset, mens mor var gressenke og planla interiøret. Guri så mange timer vi har brukt på å finne alt sammen! Interiørlogger ble hyppig brukt for inspirasjon. Jeg lagde også en perm med inspirasjon til alle rom. Og resultatet har faktisk blitt som jeg ville... Ser dere noen likheter med kjøkkenet vårt? :)

Mange gode minner fra lille søte hulen med altfor mye stæsj.
Vi hadde jo da som nå så ekstremt mye ting, så til tider var det helt kaos der nede. Kan jo bli kaos i huset som er 6 ganger større til og med! Mannen er en liten skrotnisse... Eller skal vi kalle det samler kjære? 

Koselig å se tilbake i ny og ne...

Nå gleder jeg meg til å kjøpe sinkhus i dag! ENDELIG kommer de inn på Moodies. Tjoho! Da blir jeg en "ekte interiørblogger" ;) Eller hva? Jeg henger litt etter jeg...

Ha en finfin onsdag! Her i Asker er det surt! Brr...
Klem

tirsdag 23. november 2010

TIL JULEN


God kveld i stua! 
I dag har jeg gått til innkjøp av 2 stjerner som skal få henge i vinduene i spisestua i julen. Blir så glad når jeg finner fine ting som ikke koster skjorta! 110 kr. :) Tenker jeg kommer til å stæsje de opp med litt grønt og kanskje noe litt "glam". 
Her går det i juleforberedelser innimellom slagene. Har laget en lang liste med hva slags pynt som skal lages, hva slags julebakst om skal bakes og ikke minst hvilke tradisjoner vi skal lage sammen her i hjemmet vårt. Det er jo aller første julen i huset, og aller første julen vi skal være vert & vertinne. Og vi blir 14 stk på julaften! Mange gode mennesker. Gleder meg veldig! 

Håper alt står bra til med alle dere som er innom meg! Jeg vet jeg ikke har vært på så mange bloggebesøk den siste tiden, men nå er eksamen overstått og jeg har mer tid. Puh. Jeg tror det gikk ganske bra... Tusen tusen takk for alle hilsene deres. Det er alltid like koselig å lese deres spor!

Ha en fin tirdagskveld dere.
Klem

mandag 22. november 2010

BoligDrøm med Anetteshus


For en stund siden kunne vi som er ivrige lesere av Anetteshus.com lese om at hun hadde besøk av noen bladdamer og at det skulle komme i et nytt blad som heter BoligDrøm. I dag fikk jeg tak i bladet, og har selvfølgelig lest Anette´s reportasje. Gratulerer så mye Anette! Knallfin var den! Jeg har endelig satt meg ned i sofakroken etter en lang dag, og skal straks lese resten av bladet. Forsiden var også veldig fin! Om jeg ikke tar helt feil så er det hjemme hos innehaver av Milla Boutique, som forøvrig er en av mine forbilder! Hun har den lekreste leiligheten ever!!!


Nå skal jeg bare kose meg masse med nytt blad og lillegull her... 

Ha en fin, finere, finest kveld dere også! 

Klem

søndag 21. november 2010

ANINE ØNSKER SEG...


God kveld dere! Her i huset har det gått i ett i helgen, både med julebord, besøk og lesing. En fin, men litt redusert helg! På fredag var Stephanie og jeg en tur på 2 Søstre på Sandvika Storsenter for å ta bilder til bloggen, og selvfølgelig se hva de har fått inn av jul. Jeg falt pladask for de store julekulene og dekktallerkene. Ønske ønske!


Denne høye vasen var også bare rålekker! Synes det er så fint å dekke bord med høye vaser. Værtfall ønske ønske!!! :) 
Det var så koslig å gå å titte i denne butikken. Mimret 4 år tilbake til da Fredrik og jeg kjøpte vår aller første julepynt sammen i denne butikken. :) Hvor i alle dager ble det av den pynten kjære? Tror nok vi må gå igjennom noen esker i kjelleren...

Nå er det tilbake til lovsamlingen... Eksamen i eiendomsmegling 1 i morgen. Kan ikke si at jeg gleder meg veldig! Det går som det går... :) Passe bra tenker/håper jeg! Tvitvi.

Ha en skjønn kveld alle sammen!!! 
Klem

fredag 19. november 2010

JULEBORD

Lille fuglen og jeg er innom for å ønske dere en fiiin fredag!!! Jeg skal på julebord på Nodee i kveld, men først er det eksamensoppgaver som venter... Er jeg flink så kan jeg unne meg et glass eller to etterpå! Hvis ikke får jeg kjøre... Lille fuglen skal sitte på grenen sin og passe huset mens mor er ute å svinger seg i dansen. :)

Hva skal dere gjøre i helgen da??? Noen andre som skal på julebord kanskje?
Nyt fredagen kjære lesere! Vi blogges siden. ;)

Klemmer
og lille fuglen