lørdag 29. januar 2011

HEI HVOR DET GÅR!

God lørdag! :) Jeg er i grunn på farta her, men måtte bare titte innom for å ønske dere en fin lørdag! Vi skal på messa igjen... Tråkke rundt! Kanskje det kommer noen bilder senere i dag... Glemte helt å ta bilder i går!

Finfin lørdag ønskes dere alle! :)

Klem

fredag 28. januar 2011

H&M HOME...

H&M åpner ny flagship butikk i Bogstadveien 10. mars! Og det beste med det hele er at det kommer en egen HOME avdeling. Det må jo bare bli en suksess! Jeg kommer garantert til å bli en god kunde... :) I mellomtiden kan man jo alltids handle på nett. For å komme til nettbutikken kan dere trykke dere inn HER. Masse vårvarer...

Nå er det snart tid for messe med Stephanie, men først en snartur med fotografen i en leilighet oppi høgget her!
Ha en strålende fredag alle sammen!!!
Klem

Foto: BoligDrøm sin blogg som dere kan se HER.

torsdag 27. januar 2011

I DISSE MESSETIDER...

Heisann igjen... Jeg har bladd meg igjennom Affari Spring/Summer 2011. Masse fint! Elsker de hvite og grå jernlysestakene... Ta en titt i katalogen HER. I morgen er det dags for messe. Juhu! Det blir gøy. :)

Fortsatt fin kveld... 
Klem

PLANLEGGING...

Hei dere! Her går det i ett om dagen... Så derfor lite overskudd til blogglandia. Masse jobb, både dag og kveld. :) Gøy, men litt slitsomt! Vi holder på med diverse i huset også, så nå er det full guffe all the time... Og apropo huset dere. Dørskiltet fra RAMSIGN har kommet. Jålete, men kult! Synes jeg da... Tror det blir fint på inngangdøra. Vi skal jo ha røde betongstener i trappa, så det vil jo passe...
Vi er i full gang med planlegging av uteområdet. Hva som skal gjøres i hvilken rekkefølge. Stakittgjerde og støttemur ned mot veien er første pri, og trappa utenfor inngangspartiet står også også høyt på lista. 
Blir gøy når snøen smelter med andre ord! Vår & sommer = GLEDE!

Nå skal jeg opp å bade ungen før hun skal lalle. Morsomme gullet mitt! Hun sier bare de merkligste ting om dagen... :) Herlig alder!

Nyt torsdagskvelden dere også!

Klem

onsdag 26. januar 2011

JEG GLEDER MEG!

God kveld i stua! :) En liten fornemmelse av vår... For det er jo det som er fokus nå. Hva kommer av interiør denne sesongen? Må si jeg gleder meg veldig til å dra på messa... Denne leverandøren, nemlig Hübsch, skal ha en stand der og jeg synes de har mye fint. Falt pladask for hengekøya! Det hadde vært noe det... Og en flettet kurv til oppbevaring av lekene til Emma... Blir jo gal av alle lekene som flyter her og der! En slik kurv i stua hadde med andre ord vært midt i blinken!
Jeg skal på messa både fredag og lørdag. Kanskje vi sees? :) 

Ha en finfin kveld alle sammen! 

Klem

tirsdag 25. januar 2011

PHOTOSHOOT HOS BOLIA

Hei igjen! Da var det kvelden igjen gitt... Disse travle dagene flyr virkelig avsted! Gøy, men litt uvant å være turbo igjen. :) Hadde nesten glemt hvordan det var...
Og etter en hektisk dag... Hva er vel bedre enn å krype under pleddet i sofakroken? Jeg har snoket rundt på Sandvika Storsenter for å gi dere noen bilder av en koselig sofakrok. Stedet ble Bolia med diverse interiør fra senteret. Velbekomme! :)
 Over: Trefat, kopper og rådyr fra Mols. Lysestaker fra Bolia og kanne fra Åhlens.
Under: Skinn fra Bolia og beige pledd fra Åhlens. Puter fra venstre: Bolia, Mols, Åhlens, Bolia og Bolia.
Alle møblene/lampa er fra Bolia.
Denne uka er det interiørmesse i Lillestrøm, så nå kommer snart nyhetene til å strømme inn i butikkene. Jeg gleder meg til å vise dere! Tenker jeg tar en snikktitt på nyhetene på messa på lørdag. Gleder meg!Ha en fortreffelig aften alle sammen!

Klem

PS! Har fått noen spørsmål før om messa. Det er en lukket messe for bedrifter. Jeg driver jo eget selskap for interiørveiledning og styling.

FERIE...

God tirsdag! Jeg er her fremdeles... :) Beklager at det ikke kom noen innlegg i går, tiden strakk rett og slett ikke til! Var hjemme først 21.30, og da var jeg helt kake...
Men jeg kommer sterkere tilbake etter jobb i kveld! I mellomtiden kan dere jo drømme dere vekk til sommer og sol. Mannen bestilte tur til Gran Canaria i går. Gleder meg til å bade i dette bassenget... Ååå... Vi drar i April! Perfekt. :) Alle hjerter gleder seg...

Nå er det foto og stylingmaraton retsen av dagen. Et rekkehus som skal styles til visning og 2 boliger som skal fikses til foto. ;) Godt å være litt turbomamma igjen!!!

Håper dere får en knall dag dere også!

Klem

søndag 23. januar 2011

TUR MED GJENGEN!


Vi har hatt en kjempefin dag i dag! Med både skogstur, Himmel-blaa besøk og aking. Vært rene påskeværet i dag jo! Helt fantastisk... Har dere vært ute i finværet også? Skal si jeg nøt kaffekoppen i solveggen i dag...

Fine gjengen min på tur! Det er så fint å gå skogsveien opp til Himmel-blaa fra oss. Med både fjorden og og den vakre vinternaturen i sikte... Idyll!

  

 Og Emma storkoste seg i akebakken med Mormor. :)
En herlig avslutning på en fin helg... Nå er vi klare for en hektisk uke alle mann! :) 

Håper dere har hatt en super helg dere også!
Ha en fin kveld alle sammen!!! Vi "sees" igjen i morgen. :)

Klem

SOLSKINNSDAG!

God søndag! En liten tur innom bloggen for å ønske dere en fin dag! Vi skal snart gå opp på Himmel-blaa for å ake og drikke kakao. Blir godt å komme seg litt ut! På Vettre er det kjørt opp skiløyper på jordene og det er en stor og fin akebakke for barna. Perfekt sted å dra på en solskinnsdag som dette!

Nyt dagen dere! :)

Klem

fredag 21. januar 2011

SMAKEBIT...

Foto: Inger Mette Kostveit
En liten smakebit fra Vakre Hjem... 
Dette bildet ble brukt i reportasjen, og jeg synes det ble så fint! Mitt favoritttbilde av alle bildene. :)

Vi skal ut å spise tapas med familien i kveld. Feire Pappa sin bursdag som var i April... Litt sent ute, men bedre sent enn aldri sies det. Emmagull skal være hjemme med onkel og tante mens vi er ute koser oss glugg ihjel. Tapas er en favorittene!

Tusen hjertelig for alle koselige hilsener og kommentarer både her, på mail, meldinger og facebook! 
Dere er jo bare søte og snille!!! Blir jo helt rørt jeg... 

Håper dere får en fin kveld også!  God helg til alle nye og gamle lesere!


Klem

JEG TIPSET, INGUNN MALTE! FØR OG ETTER...

God fredag! Kjenner jeg gleder meg til helg nå! Det er jeg sikkert ikke alene om? :)

For en stund siden fikk jeg et spørsmål av Ingunn med bloggen Villasol om jeg kunne komme med noen fargetips til henne. Hun skulle male veggen på soverommet sitt. I og med at hun hadde en brun/grå farge på teksten over sengen tenkte jeg med en gang på MØRK LIN som min lillsesøster har brukt hjemme hos seg. Og jeg må jo si at det ble knallfint! Morsomt at du brukte mitt fargetips Ingunn! :) Og for en nydelig seng da... Sukk. Akkurat slik som jeg vil lage til Emmagullet.
Apropo Emma. :) Var ett stykk frøken som var veldig stolt av å vise frem bildet av rommet sirr i barnehagen i dag. Hun skulle absolutt ha med Vakre Hjem til barnehagen i morges. :) Så søt!

Nå skal jeg ut på jobb, så vi "sees" senere!

Ha en skjønn, skjønnere, skjønnest dag!
Klem

torsdag 20. januar 2011

VILLA VON KROGH I VAKRE HJEM & INTERIØR! Lite kult! :)


En drøm har gått i oppfyllelse! Vårt hjem på trykk i Vakre Hjem & Interiør...! Herre min hatt så gøy!!! Hva skal neste drøm være nå mon tro? :) 
Vet dere hvordan drømmen om Vakre Hjem startet? Når vi begynte å tegne huset sa jeg til Fredrik at vi skulle lage et så fint hjem at det en dag kunne være med i Vakre Hjem, og vips så var det nettopp det. 
En spesiell opplevelse å se sitt eget i et blad jeg alltid har beundret. Det er i salg i butikkene i morgen om dere vil se reportasjen. :) Jeg er værtfall fornøyd. Tusen takk til Harriet og Inger Mette som lagde en så fin tekst og fine bilder. 

Nå er det middagstid før jeg skal ut på jobb igjen!

Blogges da folkens! ;)
Nyt resten av dagen... 

Klem

OG NAVNET BLIR...

En vakker morgen på Hvalstrand og Konglungen i dag...

Hundenavn... :) Takk for alle de flotte forslagene! Det var jo mange fine navn!!! Likte spesielt Bulle, men vi endte opp med Copper. Det var det første navnet som slo meg... :) Så om en drøy uke er Copper hjemme i Villa von Krogh. Vi gleder oss masse til å bli kjent med han!

Nå må jeg jobbe litt! Interiørveiledninger... Så vi blogges!
PS: Kanskje Vakre Hjem & Interiør kommer i postkassa i dag...? Er i butikken fra i morgen av. :) Spent!
Og skrekkslagen... Har en følese av at det er et bilde av meg jeg helst ikke ville ha på trykk, men men... Det får bare være! Stas er det uansett!

Nå får jeg løøøpe!
Ha en skjønn dag!!!
Klem

onsdag 19. januar 2011

HALL & IRRITASJON!

God kveld der ute! Her kommer da altså infoinlegget om hallen... :) Selv om jeg er en smule irritert på at Fredrik har glemt 5 årsdagen vår i dag! For et dumt mannfolk! Han bør oppholde seg i stua i kveld... For jeg har okkupert kjøkkenet. ;) Men nok om det dere!
Som dere sikkert har fått med dere er taket mørkegrått, fargekode NCS 7000 N. Skapet er fra Ikea, ser det ikke så godt her. Spottene er fra Eurolys, flisene fra Kina, dørene er heltre dører fra Drammen Dørfabrikk, dørvriderne er fra Hjem & Villa.
Fargen på veggen er Wet Sand 4, trappa vår heter Christiania og er fra Tretrapp/Trapperingen, lister fra Gapro, sjenk fra Anouska og lampe fra Kina. Den skal forøvrig heises ned i helgen. Har fått de siste 8 vaierne og krystallene som mangler. :) Vinsjen til lampa er montert på loftet, og kjøpt på Bauhaus. Genialt! :)

Det var litt om hallen vår... :)

Håper dere får en fin kveld hvorhen dere er! 
Klem

NYE TILSKUDDET I FAMILIEN!

Søtnosen vår! :)
Klompen vår er en Staffordshire Bull Terrier. Jeg er forelska!!! Er han ikke søt?
Nå er det kanskje lettere å komme med navneforslag...? Kan nesten ikke vente med å få han jeg fra Sverige jeg nå... Sukk.

Nå skal jeg på foto i Asker, så jeg får løpe!
Ha en fin dag så lenge!!!
Klem

tirsdag 18. januar 2011

FAMILIEFORØKELSE...

God kveld i stua! :) Slik ser spisestua vår ut nå... Ingen stor forandring. Lysslyngen og kransen etter jula får bli en liten stund til. Blir så tomt og trist her uten... 
Er mange som synes det blir litt tomt etter all julepynten forsvinner ned i eskene sine igjen. Jeg er en av de! Nå har jeg så lyst på noe stort, noe nytt/gammelt og stilig interiør! Også tulipaner... Hvite! Tror jeg skal unne meg noen blomster i morgen faktisk. :)

Nytt av dagen er at det blir en liten familieforøkelse her i Villa von Krogh. Vi har nemlig kjøpt oss hund i dag. Den søteste lille karen! Så snart får Bobbie en liten lekekamerat her. :) Kan nesten ikke vente!!! Gleder meg til den vesle skal spinne rundt omkring her...
Noen som trodde at jeg var gravid nå? Hehe... Nei, det lar vente på seg det der... Nå skal vi værtfall kose oss med valpen om noen uker. Det blir så kos!

Det er en liten tøffing kan jeg love! Navneforslag??? Skriv det under her eller mail meg... Tips mottas med stor takk! Bilde av valpen kommer når jeg får et bedre bilde!

Ha en super aften! 

Klem

BOLLA MI & NEWS!

Emmababy for 3 år siden... Ca 4 mnd... :) God og rund! Også med denne frejkasputa da... Den hadde hun på seg dag og natt i ca 6 mnd. Her var vi på Gol, på vei til Hafslo. Og nå er det snart tur igjen, for Emmas oldemor fyller 100 år i februar. Vi gleder oss! Og en annen gledelig nyhet er at jeg skal bli tante for andre gang! Lillesøss har en liten baby i magen! Gleder meg til å kose baby igjen!!!

Ha en fin tirsdag!
Klem

mandag 17. januar 2011

NYE STUEBILDER!

Hei igjen! Da har jeg inntatt sofakroken, ved siden av den store bamsen... Han har jo i følge Emma flyttet ned i stua. :) I og med at dere har etterlyst bilder av hele rom kommer nå noen nye bilder av stua.

Spørsmål som stadig dukker opp kommer det svar på her... Skjellampa, alle sofaene, de runde putene på gulvet og i sofaene og stigen er kjøpt i Kina. Klokka er fra Zanz, hvite møbler er loppe og finn.no funn som jeg har malt. Brunfargen på veggen heter Krydder, den lyse er Wet Sand 4, listene fra Gapro, parketten er fra Saga.
Gardinstenger fra Kid, gardiner fra Kina, brunt bord er håndlaget og kjøpt av en kunde av Fredrik, (det skal forresten pusses ned og beises i en lys drivved farge) Gruer meg til pussejobben, gleder meg til malingen! Spørs om jeg ikke skal dra det med ut i garasjen snart...
Lampe fra Watt&Veke, vinduer fra Uldal, (spesialbestilt etter mine tegninger og mål). Takhøyden er 280 cm. Et trappetrinn ned fra spisestua. :) Var det noe jeg glemte da mon tro?
Over sofaen her skal vi ha et stort drivved speil. Må bare finne det perfekte først... Og til en fornuftig pris... :)

Det var litt om stua vår... Hallen neste! 
Ha en fortreffelig aften dere!
Klem

PS! Jorid med bloggen Noe på Hjertet er nominert til "Årets mest inspirerende mammablogg 2010".
Jeg stemmer på Jorid! Gjør det du også. :) TRYKK DEG INN HER.