mandag 28. februar 2011

GOD KVELDEN!

Jeg har nesten nettopp kommet inn døra her hjemme. Har vært en liten tur på interiørveiledning i Bærum og en svipptur for noen ærender på Sandvika Storsenter. Tittet innom 2 Søstre da jeg var på senteret. De har fått inn masse nytt! Blant annet de deilige Durance produktene og noen knallfine speil. Jeg falt pladask for det hvite under her. Litt likt det jeg har i creme/gull, men mye større. VAKKERT!


Nå skal jeg lage meg en toddy og se på Bachelor. Kjenner at jeg har sunget halsen min hes. Har skreket meg gjennom hele bilturen både til og fra jobb... :) Godt jeg var alene! Huff...


Ha en fortsatt fin kveld dere!
Klem

søndag 27. februar 2011

LYKKE!

For en fin helg dette har vært! Bare kost oss! 
Emma har jo vært sammen med kusinen sin både på fredag og i dag. Skal si det er lykke! De har det så gøy sammen de to tuppelurene der. :) Ingen ting gleder et mors hjerte mer enn et lykkelig barn... 

Og med en fantastisk helg unnagjort er det på høy tid med en søndagsfilm og bena godt plantet oppe i sofaen!
I morgen kommer det nye interiørbilder! Sees da. ;) 

Ha en strålende søndag videre!!!
Klem 

ET MINNE FRA NOTTING HILL

God morgen godtfolk! Har dere hatt en fin helg så langt? 
Det har vi i Villa von Krogh. :) Var såvidt ute en tur i skogen i går, ellers har vi bare slappet av her hjemme. Deilig med en slapp dag!

Mannen har fått hengt opp litt diverse rundt omkring i huset. Blandt annet dette skiltet som vi kjøpte i Notting Hill i høst. Et orginalt gammelt skilt fra jernbanen i England. Passet perfekt på veggen ved peisen. :) 

Nå er det snart dags for VM igjen. Heia Norge!!! 

Nyt denne fine søndagen!
Stor klem 

fredag 25. februar 2011

LITT NYTT HOS MOLS!

Fredag igjen! Og Fredrik har sjenket et glass hvitvin til meg... Ingen tvil om at fredager er best. Nå skal jeg endelig bruke en times tid i blogglandia før det er sen middag. :) Raklett med svoger, svigerinne og mannen. Det skal bli godt det!

Legger ved et bilde med litt inspirasjon fra Mols på Sandvika Storsenter i dag... I mine favoritt farger! Natur og hvitt... 

Nå er det faktisk dags for en bloggerunde! Må bare hente påfyll ute på kjøkkenet. :) 
Ønsker alle en knall helg! Og heia Norge! :)

Fredagsklem

FREDAGSKOS!

Hei alle sammen! :) Nå skal Emmagull og jeg straks sette kursen mot Lillestrøm. :) Må en tur innom Zanz også. Har nemlig deponert på en lampeskjerm fra Tine K i en lys gråfarge, men den passet desverre ikke inn. Må bli en hvit som på bildet over. Så da er det bare å vente på at de kommer til butikken... 

Håper dere får en flott fredag!!!
Vi sees igjen senere i dag! :)

Hei så lenge...
Klem


Foto: Google 

torsdag 24. februar 2011

UGLA BUNÆS...

God kveld i stua! Ah! Da var jeg på plass i sofaen! Deilig... For denne dagen har gått i ett. Jobbet litt, lunsjet i Lillestrøm med en venninne og gjort unna litt husarbeid. En effektiv og fin dag.  Håper dere har hatt en fin dag også!

Jeg har fått mange spørsmål både her og på mail om denne berømte ugla mi. Den er kjøpt hos MOLS på Sandvika Storsenter. Vet de var utsolgt etter jeg viste den frem første gangen, men nå har de bestilt opp fler. Hvis dere vil ha en ugle er det bare ringe dit, så sender de sikkert til dere. :)

Nå skal jeg kjøpe kinobiletter. Skal på kino med gullet, niesen og søsteren min i Lillestrøm i morgen. Nå blir det vel Gråtass for alle penga fremover! :) Emma har gledet seg hele uka... Blir stas for både store og små det!

Jajaj dere... Da sees vi her i blogglandia igjen i morgen. Kanskje med noe nytt fra Zanz... Gavekortet brenner nemlig i lomma! ;)

Nyt resten av kvelden!
Klem

onsdag 23. februar 2011

2 ÅR!

Hei dere! Tenk at det har gått 2 år siden jeg begynte å blogge...!!! Føles nesten litt rart. At jeg har delt så mye fra livet og drømmen vår i hele 2 år! :) Er jo veldig glad for at jeg har så mange koselige mennensker som titter innom meg hver dag. Dere har jo overøst meg med hyggelig ord og tanker! Og noen bloggevennskap har blitt til. Evig takknemlig for bloggen og dere! Kan jo trygt si at det er en lidenskap og glede. :) 

Mannen og Emma har jo på sin måte vært svært delaktig her inne de også. Tusen takk for at jeg får skrive om dere og livet vårt! Om alle de tullete krumspringene og meningene til Fredrik! :) Ja, dere husker vel alle de røde julekulene... Kremt! Tror de faktisk har blitt borte! ;) Det var jo synd Fredrik.

Med 2 år på bloggebaken får jeg vel bare fortsette som før. Blogge litt her og blogge litt der! Dele gleder og sorger som dukker opp på veien. :) Gleder meg allerede!
Med et smil om munnen takker jeg alle for fine bursdaghilsener! Dere er best! ;)

Ha en fiiinfin onsdag videre!
Klem fra 
bloggerinnen
 
med lille rampe Copper på fanget.

tirsdag 22. februar 2011

TOPP DAG!


God kveld! :) Tusen takk for alle de fine kommentarene deres! Dere er jo verdens skjønneste! :) Får meg til å smile!

Mannen er jo også ganske så skjønn... Vært med meg på bursdagsgavejakt på Sandvika Storsenter i kveld. :) Han kjedet seg noe veeeldig, men vi fant noe fint til slutt! Og fine Fredrik kjøpte med kake i dag også, til Emma's store begeistring! Så her i huset har både liten og stor feiret mine 29 år. Veldig koselig! Takk for en fin dag elsklinger! 

Nå skal bursdagen avsluttes med favorittserien på tv. Jippi! En perfekt avslutning...
Nyt resten av kvelden dere også! Så sees vi i morgen!

Nattinatt fra

REPORTASJEN I VAKRE HJEM

God tirsdag dere! Her kommer hele reportasjen fra Vakre Hjem & Interiør. Må jo i all beskjedenhet inrømme at det er veldig stas og en stor ære å få komme på trykk i det bladet!
Hvis dere vil lese teksten så er det sikkert bare å trykke på bildene og zoome inn. :)


Ja det var det dere... :) Min store drøm som gikk i oppfyllelse! 
Nå kom pizza'n, så mor må ut og ta imot... :)

Ha en suuuper dag videre dere!!!
Klem 

mandag 21. februar 2011

GOD KVELD GODTFOLK!

Hallo!!! Ja nå har mor i huset hatt bloggefri noen dager. Ikke helt frivillig, men sånn er det i blant. Men nå er jeg altså tilbake!!! For fullt som vanlig... :)
Siden sist har det sneket seg inn litt nytt interiør også. Noen nye lysestaker som dere kanskje kjenner igjen fra det forrige Sandvika innlegget mitt. :) Så perfekte!
Og så har jeg vært så heldig å få gavekort hos Zanz av lillesøss & co i bursdagsgave i helgen, så jeg får vel ta turen dit i løpet av uka også. De har jo alltid noe som frister de damene der...
Denne uka blir knall! Jobbe et par dager til og så blir det langhelg med gullungen min. :) En liten mini vinterferie med blant annet café og kinobesøk. Gleder meg allerede!

Håper dere får en fin uke dere også!!! Og ikke minst mandagskveld...
Ps! I morgen kommer reportasjen fra Vakre Hjem her på bloggen. Sikkert noen som ikke har sett den... Har jo lesere fra mange andre land enn Norge. :) Blir gøy å dele med dere!

Vi blogges folkens!
Klem fra  

i sofakroken!

fredag 18. februar 2011

EN LITEN FEIL I BoligPluss...

God fredags morgen! I dag har jeg helt fri! Fri og fri...  Det er noen roteskuffer og noen klær som venter sårt på å bli ryddet i. Har full "to do" liste! :) Men hva gjør vel det... Bare kos å være litt husmor iblant.

Er det noen andre som har tatt turen til Åhléns for å kjøpe fjøl denne uka? Jeg hoppet nesten i taket da jeg så denne kremfargede fjølen i nyeste BoligPluss. Så Anine dro til Åhléns, men der var det ingen fjøl... Ringte til pressekontoret deres, og de fant fort ut at det måtte være en feil. 
Så da var det bare å høre med BoligPluss, og de svarte at den er fra Indiska. Så i går kjørte jeg inn til byen å kjøpte meg min første fjøl. Lykke! (Ikke alle butikkene har, kjøpte min i Storgata)

Nå er det bare å slurpe i seg resten av kaffen og komme igang!
Ha en fiiinfin fredag alle sammen! :)
Klem

torsdag 17. februar 2011

HVA SKJER MED SPEILET?

Hei igjen! :) Dette speilet ble et "hot" tema her inne på Villa von Krogh. Så mange som kom med tips om hvordan det skulle males, hvilke farger og ikke minst de som rådet meg fra å gjøre noe som helst med det. Til og med noen som har spurt om å få kjøpe det. :) Søtinger! Selge det kan jeg nok ikke... 
Selv om jeg liker ramma og fargene, så er det total kræsj med resten av stua og spisestua. Skal vi få brukt det så må det males. Rettere sagt lakkeres hos en billakkerer. I hvilken farge er ikke helt bestemt enda. Enten hvitt eller i en type sandfarge. Nå er det nok endel av dere som tenker dumme Anine, men det er viktigere for meg å bruke det enn å la det stå i kjelleren for evig. Det blir litt samme som med kubbestolen fra farfar som jeg malte. "Mistet" verdien sin, men ble mer verdifullt og ikke minst brukbart for meg. :) Speilet skal få henge over det hvite bordet i stua, for vi har nemlig sett oss ut et maleri som vi gjerne vil ha over sofaen...

Håper jeg ikke ble veldig upopulær nå...! Litt er greit... :)  

Tusen takk for alle tipsene deres! Skal si det er mange kreative og flinke damer der ute!!!
Nå skal jeg ta fatt på kvelden. Paddeflat på sofaen under pleddet! Slapp som en stappa sild!

Igjen, tusen takk!!! You're the best!
Vi sees igjen i morgen... ;)

ENJOY!
Klem 

TIPS FRA MEG!

Skal si det var godt med pust i bakken nå! :) For denne dagen har virkelig gått i ett... Og den er langt ifra over enda. Skal straks lage middag og så ut på jobb igjen i kveld. Livet er herlig og hektisk!


Over til noe helt annet dere. :) Et lite tips...
Tenkte jeg kunne vise dere stigen min i dag! Ser ofte at folk har disse på badene sine, noe som er kjempefint! Men hvorfor ikke bruke de andre steder også? Den er jo f.eks genial å henge pleddene på. Og ikke minst dekorativt!
Synes duskene mine er prikken over I'en jeg da... Den med sølv er det nyeste tilskuddet fra Moodies, mens den andre en gammel traver... Den blå taburetten er morfars gamle som han brukte når han var handyman. Passer ikke helt inn i fargene, men har ikke hjerte til å forandre på den! En liten bit av Morfar i stua... Det er kos det!
Da var er det på tide å begynne med middagen. Kylling, risotto og blomkålpuré på menyen her i dag. Ikke veldig spennende i grunn... Middager kan være en utfordring til tider! :)

Ønsker alle en fin ettermiddag! Og god middag!
Jeg titter innnom igjen etter jobb jeg. Vi har nemlig funnet ut hva vi skal gjøre med speilet...

Klem

onsdag 16. februar 2011

SE HVA JEG HAR FÅTT!

Hei og god kveld! Ser at det stadig dukker opp nye følgere både her og på facebook siden min, noe som er veldig stas! Varmt velkommen til dere alle sammen! 

Her om dagen fikk jeg en hyggelig og ikke minst velduftene gave. Nyeste duften fra Issey Miyake, L'eau d'issey Florale. Lucky me! Passer både til meg og ikke minst til sminkebordet på badet. Min nye favoritt!
Litt rart med dufter i grunn... Mamma kledde den ikke i det hele tatt, men nå er jo hun en krydrete dame av seg. :) Har vel tilgode å se en frisk parfyme blant den gedigene samlingen hennes. (Mamma har flakong og parfymedilla/samlemani) Ja, vi har alle våres "greie". :)

Hva er deres parfyme favoritt??? Viste dere at jeg har jobbet i parfymeri før forresten? :) Ojojoj... Det er lenge siden det... Begynner å dra på åra nå! Neste uke fyller jeg 29... :) And I love it!

Nei dere! Nå skal jeg ta meg en bitteliten bloggerunde og så er det latskap på sofaen resten av kvelden!
Og en liten tlfsamtale til en venninne og en lillesøster som savner meg noe veldig. Forståelig nok! ;)
Ha en finfin onsdag videre dere!!! Kos dere hvorhen dere er!
Klem

tirsdag 15. februar 2011

LYKKEN PÅ EN TIRSDAG ER...

Heisann! :) Nå er smilet på plass igjen! Har hatt en litt dårlig dag før i dag. (Ikke noe spesielt) Vi har vel alle slike dager iblant...? Vel... Jeg er ikke så glad i å ha slike dager, så da måtte jeg finne på noe koselig. Så da tok jeg med Emma en tur på Kaffebrenneriet etter barnehagen. Vi slukte en kakao på en, to, tre og dro hjem med noen makroner rikere. De var kjempegode! Og ikke minst veldig vakre... Nå ligger det kun en liten gul en igjen. Frøken og fru von Krogh har skeiet ut på en tirsdag! :) Litt fy, men i dag var det verdt det! En aldri så liten hverdagslykke...
Fra lykke til praktiske ting som skal gjøres. Dette hjemmet her holder seg ikke alltid like fresht! Møkkete gulv som MÅ vakses i dag! Bare å finne fillene. En liten kopp med kaffe først kanskje... Ja! Det er på sin plass. ;)
Håper dere får en fortreffelig aften alle sammen! Og husk Frustrerte Fruer i kveld!  
Hasta luego! :)

Klem