torsdag 31. mars 2011

VIL DERE BLI MED MEG PÅ JOBB?

Som de fleste sikkert har fått med seg så jobber jeg for Sandvika Storsenter. Min jobb går ut på å vise dere interiør fra de forskjellige butikkene. Noen ganger tar jeg bilder i butikkene og andre ganger tar jeg med meg varer hjem. Sistnevnte er litt farlig, for det ender som regel med at noe blir igjen hjemme. Forrige gang ble noen telysholdere igjen hjemme i stua. Fort gjort!
Her er bilder fra jeg leverte tilbake varene på MOLS her om dagen. Hadde selvsagt lyst til å beholde alt, men lommeboka sier BREMS! Den har veldig lyst til å bruke pengene på stakittgjerde i stedet... :)

 Disse påskeeggene kommer nok til å bli utsolgt på 123. Har dere sett så søte? Fra MOLS.
Etter MOLS tok jeg tok en liten tur innom Linen Factory etter min kjære venn Stephanie reklamerte sånn for sengetøyet deres. De har de mykeste sengesettene en kan tenke seg. Gjett om det er ført opp på ønskelista! Jepp! Må jo være en fin ting å ønske seg til bryllupet sitt!?!

Er gøy å jobbe med interiør på favorittsenteret mitt. Det er jo ikke til å stikke under en stol at Sandvika er et knallfint kjøpesenter. :)

Her i Asker snør det i dag, så nå skal jeg varme meg med en rykende fersk kaffekopp. Er iskaldt her inne! Brr... Snart sol & varme. Vil dere se hvor vi skal? Da kan dere trykke dere inn HER.
Lykke!

Ha en fin dag med eller uten snø! :)
Klem

onsdag 30. mars 2011

SPALTE I AVISEN...

God kveld godtfolk! Jeg er ikke borte... :) Selv om formen er litt pjusk, så blogger jeg hvis jeg orker. Tenker bare at det er lurt å kjenne litt etter hva jeg makter en stund fremover. Og nå er det jo bare en drøy uke til vi drar på ferie også. Skal nok bli balsam det! 

Jeg må jo takke for alle de fine hilsene og mailene deres da. Dere er jo bare best!!! Til og med mannen ble litt rørt over kommentarene og mailene deres. (Unnskyld Fredrik!) Hihi. Menn kan være litt myke de også... Tro det eller ei! Værtfall min. ;) Bare sjarmerende det...

Siden sist har jeg skrevet en liten sak som kommer i Budstikka (lokalavisen) på lørdag. En liten spalte om loppemarkeder og loppetips. Første gang jeg skriver til en avis så jeg er ganske så spent. Teksten ble nå godkjent i dag, så da er det bare å vente å se hvordan det blir. Bare en liten spalte, men veldig gøy for det! Har sendt med dette bildet av alle loppetingene mine, så får vi se om det kommer med eller ei. Legger det nok ut på lørdag tenker jeg. 

Nå skal jeg kose meg med en kopp honningmelk og lese MAISON HAGE & TERRASSE, et nytt blad som passer meg perfekt i disse dager. :) Håper på en bunsj med inspirasjon!

Håper dere nyter resten av kvelden dere også! 
Stor klem 

tirsdag 29. mars 2011

DET Å VÆRE EN BLOGGER...

Å blogge er en ting, men det er så mye mer som følger med... For når man gir av seg selv blir man jo på en måte "allemannseie". Folk tror de kjenner deg gjennom bloggen, mange har en mening som kun er basert på hva som levers på bloggen osv osv. Det kjennes litt rart noen ganger. :) Noen andre som føler det samme?

Jeg opplever bare koselige ting med å blogge. Har vel hatt en og annen "sur" kommentar, men det er det slutt på. Jeg har valgt å sperre for de anonyme kommentarene, og det fordi dritten bare haglet inn. Andres problemer, om man kan kalle det det, gidder jeg ikke jeg å få servert på min blogg som er min glede og hobby. Det er jo utrolig hva folk får seg til å skrive rundt omkring. Men nok om det dere. Jeg har ikke fått mye shit. :) 

Som en ganske personlig og ærlig blogger får jeg ofte spørsmål om hvordan det er å blogge. Føler du ikke at du blottlegger alt? Sikkert mange der ute som får de samme spørsmålene. Vel, jeg blottlegger ikke alt. :) Mye, men ikke alt! Jeg har jo mine dårlige dager, mine mer lykkelige og de helt midt i mellom. Akuratt som alle andre.

Det er også mange som sier at de føler de kjenner meg. Hvis dere har fulgt meg en stund gjør dere på en måte det. Jeg er som skriver. Om dere skjønner? ;) Jeg synes det er fantastisk gøy å blogge, men det krever også sitt. Og jeg har gått litt på veggen nå. Er sliten. Rett og slett... Kjedelig, for jeg vil så gjerne! Håper dere er litt tålmodige med meg... 

Jeg får mange fine spørsmål rundt omkring. Av folk i butikker, av venner og ikke minst folk som jeg treffer på interiørveiledninger. Og veldig ofte spør folk om tiden. Tar det ikke mye tid??? Hvordan finner du ut hva du skal skrive om, er det ikke mye jobb med bilder, blir ikke Fredrik lei??? osv osv... Mannen har vært litt lei en stund... Men han jobber jo 24/7 selv. Tlf hans ringer og ringer... Det er bare sånn det er her i familen. Vi liker å holde oss busy! :)

Det aller koseligste og som jeg setter mest pris på er dere. Alle som titter innom meg. Og alle som legger igjen en kommentar eller mail. Skulle gjerne hatt mer tid til å legge igjen hilsener i blogglandia selv, men tiden og energien strekker ikke alltid til desverre. Jeg kommer nok sterkere tilbake! Bare å få litt fart i turbomamma igjen nå... 

Turbomamma ja... Det var det Jorid som begynte å kalle meg. En søt jente som har hjulpet meg masse med bloggen. Noen av dere kjenner sikkert til bloggen hennes Noe på Hjertet?
Etter 2 år som bloggevenner fikk jeg endelig møte Jorid for første gang i går kveld. Vi storkoste oss med en Solo og en Pepsi og skravla gikk... Tusen takk for en koselig kveld!!! 
Gleder meg til du kommer til Oslo i sommer! 
Det var så godt å kunne dele erfaringer og tanker med Jorid i går. Etterlengtet. :)

Litt alenetid på en tirsdag har også vært litt etterlengtet, og det har jeg fått i dag. Middagen nøt jeg alene på Sandvika, og når jeg kom hjem sendte jeg mann og barn på sirkus oppe i Asker. Så nå har jeg fått min dose alenetid, og lengter etter Fredrik og Emmagull. Er vel rett rundt hjørnet tenker jeg. 

Det var bare litt om mine tanker, min hverdag og hva jeg setter pris på. Et veldig "meg, meg, meg" innlegg, men litt godt å dele litt mer enn bare "disse lysestakene er fine" inlegg i blant også.

Intet et interiørinnlegg, intet bilde! :)

Vi blogges! Ha en skjøøøønn aften!
Klem

mandag 28. mars 2011

KAFFE MED BLOGGEVENN I KVELD...

God mandag folkens! Jeg er bare en snartur innom for å ønske alle sammen en fin dag. Her går det i hundre... :) Og i kveld skal jeg møte min kjære bloggevenn Jorid/Noe på Hjertet. Gleder meg!!!

Nyt dagen!
Klem


Foto: google.

søndag 27. mars 2011

MOVIN' OUT!

Da var nok en helg snart over... Og vi har jobbet med å få det litt koselig ute i helgen. I likhet med mange andre antar jeg?!? :) Prosjektene står i kø her ute, og innimellom slagene er det viktig med en liten kaffetår og noe godt å bite i. Værtfall kaffe...!

Nå er det ikke lenge til man kan flytte både det ene og det andre ut. Vinteren er på hell... Noenlunde værtfall. :) Leste at det snødde i Halden i dag... Uff. Selv om snøen laver ned er jeg veldig inne i årstiden VÅR. Og med vår i sinne har jeg plukket med meg noen nyheter fra MOLS på Sandvika Storsenter til glede og inspirasjon for meg selv og dere.

 Alt utenom tv kanna er fra Mols. Den fåes hos Traktøren. :)
Fine pasteller! MOLS har sendt flere ugla Bunæs rundt omkring i landet, så de sender nok noe av dette også om det skulle være ønskelig. :) Gøy at det er så mange som har kjøpt ugla Bunæs da! Hun er jo bare søtest!

Nå er det dags for litt tv titting før vi tar kvelden. Så vi sees i morgen. Enn så lenge får dere ha en super søndagskveld!

Klem 

lørdag 26. mars 2011

STEIN TIL...

For en dag! Vi har vært ganske så effektive i dag. Godt! Spesielt siden resten av uka har vært ganske slapp. Godt å være brukanes igjen og kjenne at energien er stigende. 
Tusen takk for innspill på tuntre forresten! Jeg skal ta det med videre i vurderingen. :) 

Noen, dvs Fredrik, har vært litt mer effektiv enn sin kone i dag...
Han har plukket stein til en av støttemurene vi skal lage. For her på Konglungen lages det gangvei opp til Vettre, og dermed ligger det en del stein langs veien. Perfekt for oss! 
Nå er det bare å vente på at snøen skal smelte, så er det bare å stable i vei. :) Tror det kommer til å bli fint jeg.

Nå er det natta her i Villa von Krogh! 
Vi sees igjen i morgen tidlig. :)
 
Og til dere som skal være våkne litt til... Fortsatt fin lørdag!

Klem

fredag 25. mars 2011

TUNTRE... NOEN TIPS?

God fredagskveld!!! :) Har dere kost dere med taco dere også? Vi har som en god del av Norges befolkning spist "fredagsretten", og attpåtil har jeg spist meg fordærva! Godt jeg har sofaen og macen nå... :) 

Selv om jeg ligger godt i sofakroken er jeg fremdeles litt "ute"... Leter etter et tuntre. Jeg vet at jeg vil ha et Japansk Kirsebærtre (bilde) i hagen et sted og lurte litt på om det kunne passe på gårdsplassen. Men etter nærmere øyesyn så synes vi at det kanskje blir litt for spinkelt. Jeg er rådvill og det er her dere kommer inn i bildet! 
Noen som har noen trær dere kan anbefale? Gjerne et som vokser litt raskt og får en god og tjukk stamme. Kom gjerne med tips her eller mail meg på interiorglede@gmail.com.
Som skrevet så er jeg litt lost. :)

Nå er det dags for film i stua. Gooood helg alle sammen!!!
Klem


PS! Bilde er fra Plantasjen sin hjemmeside som dere kan se HER. 
Og en ting til! Resultatet fra skattejakten kommer på søndag... :)

OPERASJON UTE!

God morgen! Nå er det straks helg igjen, og vi skal ha utendørs dugnad i helgen. Gjøre klart litt så det blir litt hyggeligere å være ute. Og er det noe vi jobber med om dagen er det nettopp dette. Fredrik har tegnet opp planen for hele tomta. Flinkesen!
Hvor vi skal trær, hvor stakittgjerde skal, hvor thuja hekken skal gå, hvor vi skal belegningsstein og ikke minst hvordan alt skal gjøres. Av oss... :) Det er voldsomt mye arbeid så det er bare å sette i gang! :) Kjenner jeg oss selv rett så får vi vel noen til å hjelpe til litt... Er da ikke vist i å gape for høyt!

Det aller første som skal startes på er stakittgjerde og trappa foran inngangsdøra. Trappa var jo egentlig et prosjekt som skulle gjøres i fjor sommer, men det ble nå ikke slik... Man rekker jo aldri alt!
Men nå er vi klare. Operasjon uteområde kan starte!

Gleder meg veldig!
Nå skal jeg nyte noen late timer hos frisøren og bli lysere i håret. :)
Fiiin fredag folkens!
Klem

Foto: www.viivilla.no

torsdag 24. mars 2011

KOS I KROKEN!

God kveld i stua! :) Åååå... Nå var det himmelsk å synke ned i sofaen! Skal lese Vakre Hjem og så ta kvelden. Og i morgen har jeg friiii. JUHU! Skal nyte fridagen med en tur til frisøren og forhåpentligvis litt sol. Livet smiler om våren!
 
Håper alle kjære lesere en nydelig fredag! 
Vi blogges igjen i morgen. Da med resultatet etter skattejakten min... :)

Klem 

I BOKS!

God ettermiddag folkens! Har dere hatt en fin dag?
Jeg har enda noe nytt på lur... :) Fant disse på interiørmessa i januar og fikk Moodies til å ta inn de for meg. Hva de skal brukes til? Olje og eddik. Jeg har fått dilla på House Doctor tror jeg...! :)
 Så søte! Pippen og Pappen...

Nå skal jeg hive i meg fiskegratengen før Copper og jeg skal på valpekurs i Drammen. Hiv og hoi som dagene flyr! :) Snart helg igjen... Gleder meg!!!

Ønsker alle sammen en flott torsdag videre! 
Stooor klem

ENDELIG!

God morgen! I dag var det godt å våkne til en forandring. Føler meg uthvilt! :) Og det har jeg ikke vært så bortskjemt med i det siste... Men lille gullet stakkars er ikke like pigg i dag, så hun skal være hjemme med Fredrik. 

Jeg skal straks farte ut av døra opp på jobben, men måtte bare vise dere de nye porselensfjølene mine. Bestilte de for lenge siden, og her om dagen kom de. Endelig! Siv på Moodies kan sikkert bestille opp om det er flere som vil kjøpe de. Den store koster 249,- og den lille 199,-.

Nå må jeg dra! :) Ha en finfin dag hvorhen du er!!! 
Klem 

onsdag 23. mars 2011

VÅR I BYGDA!

For noen herlige dager vi har hatt her i Asker denne uka! Solen skinner, vårblomstene og oliventrærne har kommet i blomsterbutikkene og kaffen nytes ute i solveggen. Vår er min favoritt årstid!
 Gleder meg til en kaffe i sola i morgen også!
Jeg elsker "bygda" mi! :) 

Nå skal jeg lade opp batteriene til i morgen. Tidlig kvelden i dag også... 
Og mens jeg tar en tur til drømmelamd får dere nyte resten av kvelden!
Vi blogges i morgen!

Natta fra

tirsdag 22. mars 2011

TITTEI!

Hei dere!!! 2 dagers bloggepause... Det var virkelig ikke meningen, men jeg har faktisk vært helt slått ut etter helgens musefest! (litt flaut, men sant) Kjenner at jeg ikke er 20 år lenger for å si det sånn... :)
Nå lengter jeg bare etter ferie og varme! Bare slappe helt av og kose meg med Fredrik og Emma. Kjenner energien kommer gradvis nå som solen og varmen kommer. Og det trengs! Kjedelig å være så trøtt og sliten hele tiden. Vi drar til Gran Canaria om bare noen uker. Ser ikke hotellet fint ut da? Vi gleder oss SÅÅÅ mye!!! Har ikke vært på badeferie på 3 år faktisk. Har jo bare gått i hus, hus og atter hus...

Nå skal jeg ut en liten tur, men vi sees litt senere i dag!
Ha en fin tirsdag så lenge!
Klem

lørdag 19. mars 2011

VÅR MORGEN

God morgen dere! 
Her i huset ser ungen på Mamma Mia og mor drikker kaffe og blogger. Emma synger for full hals der inne i stua. :) Søta mi!!! Vi kan hele filmen utenatt hele gjengen her. Har vel sett/hørt den ca 100 ganger. 
Hva er det med barn og Mamma Mia egentlig? :)
Fredrik stakkar er vel startklar i dette øyeblikk. Lykke til elskling!!!!! Det er hans første Birkebeinerrenn, så han er nok ganske spent tenker jeg.
Og mens mannen puster og peser skal Emma og jeg skal bare kose oss. Ta en tur til Asker, bytte noen sko, handle litt mat, kjøpe en kakao og ta en tur i lekebutikken. 

Og litt senere skal Emma parkeres hos Mamma & Pappa. For jeg skal på "musefest" i Gjerdrum. :) 
Gleder meg! 

PS! Kanskje det kommer et bilde eller to fra kjelleren etterpå også. Må bare ned å sjekke status først! Om det er noe å ta bilde av...

Ha en formidabel lørdag alle sammen!!! Nyt solen om den titter frem! :)
Klem

fredag 18. mars 2011

KREMMERHUSET...

HELG! :)
Da var gullet i seng og jeg har endelig fått satt meg ned med bloggen. Denne uka har vært ganske travel og det har resultert i at jeg ikke har hatt like mye tid og overskudd til bloggen. Neste uke blir nok litt bedre!

Som de fleste av dere kanskje har fåttt med dere så vant jeg et gavekort på 5000 kr hos Kremmerhuset denne uka. Jeg fikk hentet og brukt en god del av gavekortet på Gulskogen i Drammen i går. Kjøpte blandt annet den store glassvasen. Er fin å ha både det ene og det andre i.
Ble selvsagt noen puter også! Det var det første Fredrik kommenterte når han kom hjem fra jobben i går. "Puter ja... Det trengte vi jo..." :) Neiii, men de var så fine! Tusen tusen takk for gavekortet!!!!!
Artig å shoppe!!! :) De andre tingene jeg har kjøpt kommer etterhvert...

Nå skal jeg snakke litt med mannen før han skal i seng. Her går det i Birken forberedelser! Blir tidlig kvelden på han i dag... Skal dra kl 6 i morgen tidlig. Huttemeitu!

Jaja dere... Da sees vi i morgen!
GOD HELG!

Klem

torsdag 17. mars 2011

VASKEROM

God dagen dere! Her går det i planlegging som vanlig... Har sett på litt forskjellige vaskerom på søken etter litt inspirasjon. Jeg tror nok neppe vi får et så fint vaskerom som disse, men det er gøy å se så fine vaskerom! Likte veldig godt skapdørene på bildet under. Smart! Mannen vil ikke ha skapdører foran vaskemaskinen, men her synes jeg faktisk at jeg kan få bestemme!!!??? :) Eller hva?
 Har tenkt til å sy forheng til der hvor skittentøysdunkene skal stå i værtfall... En enkel, dekorativ og billig løsning!
 Ganske så jålete å ha vaskepulver ol på store glassurner, men det er jo stilig!
Gleder meg til å ta fatt på vaskerommet vårt!!! Det er ikke ferdig i det hele tatt... :)
Ser at klokka løper fra meg her... Nå må jeg må løpe!!! Som vanlig... Interiørveiledning i Oslo og Drammen. Tut og kjør!

Ha en fiiiin torsdag! Snart helg. Igjen... :)
Klem

onsdag 16. mars 2011

NYTT TIL HALLEN

God onsdag dere! I dag har vi faktisk bodd i huset i 1 år! Et fint år... :)
Selv om det tiden flyr så er det ikke helt ferdig møblert. Hadde vi bare vunnet i lotto! Med min vinnerlykke denne uka bør jeg vel kanskje levere inn en lottokupong!?! :) Nei, det blir vel med den ene gangen...

Vi har omsider kjøpt oss speil til hallen. Ble dette fra House Doctor. Tror det kommer til å passe fint der. Bryte litt med det lyse og det grå. Gleder meg veldig til å hente det på Moodies!!! Og ikke minst ta bilder til bloggen.

Nå er det lunsj og så skal jeg ut på interiørveiledning igjen. Masse jobb er herlig!
Ha en skjønn solskinnsdag!
Klem

tirsdag 15. mars 2011

SNART FERIE...

Hei dere! Dette har vært en lang arbeidsdag, så nå var det jaggu godt å hoppe inn i joggedressen og krype inn i sofakroken! Er helt kake. :) Denne uka blir ganske hektisk, så nå gleder jeg meg ekstra til å dra til varmere strøk.

Nå skal jeg bare kose meg og drømme vekk til sol og varme. Det er sårt etterlengtet... :) Bare noen uker igjen... Åååå... Lykke!

Tusen takk for alle gratulasjoner dere! Det er så koselig å lese alle hilsene deres. 
Ser at det har kommet noen nye følgere her inne også. Velkommen skal dere være! ;)

Jeg håper dere får en fin kveld alle sammen! :) Vi blogges igjen i morgen. 
Klem