fredag 29. april 2011

ANINE & FREDRIKS BRYLLUP DEL I

Den store bryllupsdagen! Ja, jeg har grått i dag. ;) For en vakker vielse og ikke minst brud! Ble helt fengslet jeg... Det var jeg helt sikkert ikke alene om?
Fra bryllup i England til vårt bryllup. Jeg har jo lovet dere noen bilder fra bryllupet vårt, så her kommer noen av de.

Vi giftet oss i Strømmen kirke, der jeg er fra.Svoger Per Olav og Emmababy.

Mamma og en meget alvorlig Pappa. :)

En stk tørst brud...

Og brudgom! :)
Hepp! Og så satte de nygifte med forlovere kursen mot Losby Gods...
Flere bilder kommer neste uke. På bryllupsdagen vår. :)  

GOD HELG ALLE SAMMEN!
Klem 

torsdag 28. april 2011

JEG HAR FÅTT EN SNIKTITT PÅ DAY HOME JUL 2011

Ja dere leste riktig! Julevarene fra Day Home. :) Da jeg kom innom Moodies i dag var damen som har agentur på House Doctor og Day Home der med sistnevntes julekolleksjon. Butikkene er i gang med å handle inn julevarer allerede. :) Og jeg fikk ta bilder av mine favoritter. Puter med stjerner og snøkrystaller og ulike "julekuler" av tre. Kan dere skjønne at jeg elsket disse putene??? :) Putedilla som jeg har, også med lin og paljetter. Den perfekte kombinasjonen spør du meg! Litt "Shabby Glam" i grunn... :)
Det var litt jul i april dere! Nå er det dags for å se på William & Kate. :) Bryllupsfeber i favorittbyen min... Vil til London jeg!

Ha en flott kveld!
Klem

VAKKERT!!!

God torsdag! Da vi var på Gran Canaria kjøpte jeg noen spanske interiørblader. Artig å se litt annerledes arkitektur enn de som man ofte ser i de norske interiørbladene. Synes spesielt det er så mange flotte tak! Bare se på disse 3 boligene... Er jo til å dåne av! Drømme... :)
Heldige mannen skal på motorsykkeltur til Italia i sommer. Guttedrømmen! Kjenner jeg blir en smule misunnelig på alle de vakre stedene han skal til... En ting er værtfall sikkert, og det er at jeg en vakker dag skal være med på Europatur. I bil vel og merke... ;) Som dere kanskje vet så er jeg ingen fan av den sykkelen hans! Jeg er faktisk livredd! For Fredrik er nemlig ensbetydende med fart.
Selv om jeg ikke liker den biten med sykkelen er det jo bra at han tar en tur nå, så kan han finne perler vi kan dra sammen til senere. Lurt! Har dere forresten noen steder dere vil anbefale???

Jeg vet at dere venter på bryllupsinnlegget mitt. :) Jeg har ikke fått alle bildene enda, men skal gjøre mitt for å få tak i resten i morgen. (Gamle pc'n med bryllupsbilder er ødelagt av en viss frøken Krogh)
Og i morgen er det jo en prinsessedag! Skal til lillesøsteren min å se bryllupet. Blir stas! Har tatt meg HELT fri fra all jobb bare pga bryllup... Det blir jo garantert øyevått! Gleder meg.

Nyt resten av dagen dere! Solen skinner, og jeg skal ut å handle maling og mat.
Hasta la vista!
Klem

Bilder fra google

onsdag 27. april 2011

TILBAKE TIL NORMALEN...

Hei dere! Tilbake til hverdagen ja... Barnehage og jobb... :) Ikke bare bare etter 2,5 uke ferie. Lille gullet har vært helt kaputt etter barnehagen disse dagene, og i går sovnet hun kl 18.00 stakkars. Helt ferdig!  :) 

Nå er mor også ganske ferdig. Skal bla meg gjennom Vakre Hjem og legge meg tidlig tenker jeg. :)
Blir godt med mange timers søvn! 

Ha en fin kveld alle lesere! Vi blogges!
Nattaklem 


PS! Matboksen er fra House Doctor. Vet at MOLS og ZANZ har hatt de... :)

tirsdag 26. april 2011

VI ER SÅ FORNØYDE!!!

God kveld i stua!  
Mannen har hengt opp maleriet vårt i kveld. Og jeg er ikke sen med å vise dere! For vi er så fornøyde! Bildet kommer HERFRA om noen lurer. :)
Det tar tid å finne det perfekte maleriet, men jaggu var det verdt å vente på synes jeg. Liker det bare mer og mer... Veldig "Villa von Krogh" i grunn! Var noen av dere som lurte på hvor jeg hadde gjort av arvespeilet. Det henger til høyre for vinduet. Umalt og "gullete", veldig klart til å gjøres hvitt... Må bare få rotet meg til lakkereren i Slemmestad!
Nå er det litt rydding (gjesp) av vinterklær som står for tur før det er høy slafefaktor med Frustrerte Fruer på tv´n. Tirsdager er herlige sånn utpå kvelden... Etter man er ferdig med arbeidet vel og merke. ;)

Nyt kvelden, så blogges vi i morgen!
Stor klem

ANNONSERE?

Hei igjen! :) Som dere sikkert har sett så er jeg på utkikk etter annonsører til bloggen. Det kan være alt fra interiørbutikker, byggevarebedrifter, kjøkkenleverandører osv. At det er relevant i forhold til en bygge og interiørblogg er jo greit. Kunne dette vært noe for DEG eller din bedrift så er det bare å ta kontakt på interiorglede@gmail.com. :)

Nå skal jeg ut på farta! Så vi sees plutselig!
Hei så lenge...

Klem
 

DEN ER SÅ GOD!

I LOVE! La Mortuacienne Lemonade. Har dere smakt den? Jeg kjøpte en i går på Overens Cafè i Asker. Smaker himmelsk! Har fått meg en ny favoritt. :)

Nå er lunsjen over her, tilbake til jobb... Må bare hente meg en kaffekopp først!
Håper dere får en finfin tirsdag!
Klem

mandag 25. april 2011

GRØNN PÅSKE!

Det var den påsken! :) Håper dere har kost dere masse!!!
Her i huset har vi gått rundt som Duracell kaniner hele påsken... Jobbet, jobbet og jobbet ute. Enda godt at vi har hatt rikelig med god mat og vin! ;) Og besøk... Ikke minst! Med besøk får man en påtvungen pust i bakken. Litt godt innimellom!

Døra har blitt malt GRØNN. Det måtte jo bli grønt, min yndlingsfarge. Minner meg litt om "grangrønt"... Eller Harrods... :) Blir fint når vi får trappa ferdig nå. Da skal jeg plante nye planter og gjøre det koselig i inngansgpartiet. Har hentet den berømte "klinebenken" fra lageret også, så den skal få matchende maling til ytterdøra. Historien bak den benken får komme siden... :)

Vi lengter etter et helt ferdig uteområde, men samtidig er det godt å ha mange prosjekter. Vi liker jo å ha noe å sysle med! 
Kan dere forresten minne meg på det når vi skal lage stakittgjerde selv??? :) Uff... Jaja... Vi liker det jo! 
Jobbe, jobbe, jobbe... Male, male, male...

Nå er det slutt på ferie. Tilbake på jobb og det vanlige A4 livet. Litt kjedelig i grunn! Kunne godt tenkt meg en uke til i syden jeg nå... For det var virkelig bare drømmen! Det får bli i drømmene... :) Tilbake til the real life med tut og kjør!

Ha en fin kveld og nyt de siste timene av ferien! I know I will!
Stooor klem

fredag 22. april 2011

TURBO IS BACK!

God langfredag dere! :) Her har det gått i ett siden sist, så bloggen har blitt litt nedprioritert... Sorry... Men har vært så godt i gang ute disse dagene! Energien er på topp igjen. :)
Første strøk på ytterdøra er malt med god hjelp av svigerinne Merete, det er ryddet rundt huset og vi har fått unnagjort en real vårdugnad. HERLIG! 
Og i dag har det jo vært helt nydelig her i Asker! Da er det ingen sak i jobbe ute... Var helt fantastisk å nytet morgenkaffen på tramma i dag tidlig. Er så godt når man kan flytte seg litt ut av hiet sitt etter vinteren. Tenker meg at det er mange som bare nyyyter nå!?! Apropo kaffe dere. Var ikke disse koppene nydelige? Me want!!! Fra SH Interiør på Sandvika Storsenter.

Nå skal vi poppe popcorn og slafe i sofaen med en film. En perfekt avslutning på en fin dag.
Nyt kvelden og fortsatt god påske til alle!
Klem

onsdag 20. april 2011

VI JOBBER UTE...

Hei og god kveld fine lesere! Denne dagen har bare flydd avsted! Fred og jeg har jobbet litt, kjørt gullet på påskeferie til Mormor & Morfar, vært på Plantebørsen og handlet blomster og plantet og ryddet ute. Svosj! Det var den onsdagen... :) 

Jeg har plantet krydderplanter og margeritter, mens mannen stod for å henge opp blomsterkassene. Var litt skeptisk i begynnelsen til å henge blomsterkasser under kjøkkenvinduene, men må si meg fornøyd! Ble litt mer koselig. 

Som dere sikkert ser så gjenstår litt på verandaen. Skal sette hvitmalte plater bak rekkverket så det blir tett, lekte ned og legge tak under verandaen, sette opp noen hjørnekonsoller og ikke minst få malt det ferdig. Blir veldig fint! Men enn så lenge så får det bare vente. Har nok av andre prosjekter som står før i køen. :)
En effektiv dag her i Villa von Krogh! Det er så godt å få krysset av ting på lista! (Jeg elsker å lage "to do" lister)
Og så gøy at dere vil se mer av bryllupet vårt da! Jeg får desverre ikke laget det før neste uke, men da kommer det mange flere bilder. :) Tenk at vi snart har 3 års brylllupsdag kjære! De 3 årene har gått så fort... 

Nå er det beina opp i sofaen og på med opptak av de frustrerte fruene. :) Bare kos!
Håper dere får en flott kveld dere også! Vi sees i morgen. Kanskje med en ny farge på døra... :)

Klem

tirsdag 19. april 2011

HAR DERE LYST?

God tirsdag folkens! :) Ja dere... Jeg var litt sint i går... Haha. Hissigproppen! Stadig så blir jeg overrasket over hvordan folk kan være mot andre. Egentlig så er det ikke så overraskende, kan jo bare ta en titt på nyhetene å se all galskapen i denne verden. Det er mye rart! :)

Jeg skjønner jo at man som blogger bretter ut en del av seg selv og må ta konsekvensene av det, men når jeg får slike usakelige mail blir jeg bare paff. Rett og slett. Spesielt siden det ikke har noen ting med virkeligheten å gjøre. Vi vil jo ha et barn til...
Savner en liten bolle som hun over her. :) Som man bare må spise opp... Nok om det dere. Jeg må jo smile litt også!

Tenkte jeg skulle høre med dere om dere vil se et bryllupsinnlegg fra vår store dag her inne på bloggen?
Har fått noen forespørler om ikke jeg kan legge ut litt fler bilder fra bryllupsdagen våres. Så hva sier dere? Ja eller nei?

Tusen takk for alle de fine kommenatrene og alt dere deler med meg. Setter veldig stor pris på den minste kommentaren fra hver og en av dere. Dere er jo min drivkraft til å blogge! :) Tusen takk dere.

Nå må turbomamma komme seg bort til Fargerike før de stenger. Maling til ytterdøra! Ojojoj... Mor skal male i påsken. KOS!!!

Vi sees litt senere da!
STOR klem til alle sammen!!!

mandag 18. april 2011

LITT PISS FAKTISK!

Gratulere til de som faktisk ikke forstår det med å bli gravid...
Uff... Dere, kjære lesere. Til dere som har fulgt med en stund så er dette gammelt nytt... Til dere andre!...
Jeg får mail om mye fint og rart. Som f.esk. Hvorfor har dere et så stort hus når dere bare har et barn? Hva skal dere med all den plassen???
Vel... Jeg har hatt to svangerskp utenfor livmoren etter Emma. I håp om å få en lillesøster eller bror har håpet bare trinnvis forsvunnet. "Jeg kan ikke!" Emma spør om ikke vi kan kjøpe en baby, men nei. Det kan vi ikke... Vil gjerne ha en til... Rommet står klart, men kroppen sier noe annet.

Vil ha meg frabedt om mail og diverese om at vi ikke er glad i barn. Hva vet vel dere om hva vi føler?
I bryllupet vårt ønsket vi oss penger til barneavdelingen på Ullevål i stedet for "gaver" som takk for at de reddet livet til Pappa.  Som en glede at barna fikk et smil eller to om munnen. Man kan ikke komme her å mene at vi ikke hjelper eller elsker barn. Vi gir alltid! F heller. Blir så frustrert når folk som leser bloggen får inntrykk av noe annet. Hverken jeg eller Fredrik er noen selvopptatte mennesker som kun tenker på oss selv. Hvem er vel egentlig det??? Kjenner jeg bare blir frustrert...

Dette har jo i stor grad vært en bygge/se hvordan vi får det/ og sånn gikk det blogg, men vi er litt mer enn bare det overfladiske...

Bare så det er linjert her på villavonkrogh.com.
Vi er langt ifira noen helgener, men vi bryr oss. Hele tiden.

Det tror jeg dere gjør også.
Klem

OH YEAH!

Rock'n roll fiskeboll! ;)
Det er en god betegnelse på dagen i dag... Litt jobb og så masse kos med årets første innlands grillings med tilhørende rosevin... For en dag dere! Sommeren har nesten kommet i april her på østlandet. Kan jeg skrive mer enn LYKKE!?!
Emmagullet og jeg har ryddet ute på forsiden av huset. Skrubbet de grå flisene med grønnsåpe og lekt med vannet i et par timer til vi begge var ganske gjennomvåte. En lykkestund med gull i munn... :)
Det er de små øyeblikkene i livet som teller. De som ofte er så uventet at man bare smelter... Har hatt fler av de i dag, og de er de beste! Jenta mi har blitt så stor. Helt ut av det blå. Det er vel noe alle foreldre plutselig opplever. Litt rart, men samtidig så godt. Emma har vokst...........
På ferien har jeg lest Natascha Kampush sin bok om livet i fangenskap. Hva kan man si? Jeg har grått og beundret den jenta gjennom hele boka. Om dere ikke har lest den kan den anbeafles på det varmeste. Den har også resultert i at jeg kanskje har vært litt vel overbeskyttende på ferien vår... Bare spør Fredrik! Han har ristet på hodet utallige ganger mens jeg har vært streng og sinna! 
På den måten er det veldig godt å være hjemme igjen. Vite hvor gullet er til enhver tid og ikke trenge å ha de  "murene" oppe hele tiden. Eller jo... De er jo oppe. :) 

Lykken er kjærlighet til sine! Man skal ikke glemme å sette pris på hverandre. Plutselig er det for sent...  
Det er det mange som har fått erfare og det unner jeg ingen. 

Litt rosevin tenkning, men bloggen er jo tross alt bare "meg" og mine tanker. Og den er nok dypere enn hva som det fremstår som i hverdagsbloggingen her. :)

Er så glad i livet. Det håper jeg dere er også! 
God påske fine lesere!

Klem

SKAL DU?

På GLANSdagen? Er ganske spent på hvem som skal dit... Bli så gøy å møte så mange av dere!
Må virkelig rose NIB jentene for et bra initiativ!!! Det kommer til å bli tidenes bloggtreff. Det er jeg sikker på.

Legger ved et nydelig bilde av litt "sommer". Elsker slike malte tømmervegger! Er bare å drømme seg vekk til en liten rød stuge i Sverige med landliv deluxe. Uten innlagt vann og strøm. Ååå... Drømmene er mange hos fisken Anine!

Ha en fiiin mandag dere! Håper solen skinner hos dere også!
Klem

Foto fra Sköna Hem

søndag 17. april 2011

BILDER FRA FERIEN!

Hei dere!!! Da var vi hjemme igjen fra en uke på Gran Canaria. God å komme hjem, men kunne fint ha vært en uke til. Vi har storkost oss og hatt fin kvalitetstid bare oss tre. Hadde jo tenkt til å blogge litt derfra, men kjente at det var godt med en skikkelig ferie både fra bloggen og hverdagslivet. Har fått ladet batteriene og er klar for en ny bunsj med blogging, husarbeid og jobb. :) 
Håper dere ikke har savnet innleggene mine altfor mye da! ;) Her kommer værtfall noen bilder fra ferien... Og som dere sikkert skjønner etterhvert så vil vi tilbake til dette nydelige hotellet! Helt fantastisk!


 Den ene restauranten på hotellet...

 Emma i syvende himmel!

 Lopesan Baobab Resort

 Her koste vi oss!Middag på promenaden i Meloneras.

Og kjoleshopping på Mango. Har kjøpt kjole til "Glansdagen". :) (et stort interiørbloggetreff som skal være i juni) Skal du dit forresten??? Hotellet vårt i bakgrunnen.

Som dere sikkert ser så er hotellet preget av afrikansk arkitektur. Var så grønt og lekkert overalt! De hadde også en guidet tur om de forskjellige plantene på hotellet, men jeg rakk aldri å være med på den... Lå fastspent i solsenga jeg! :)

En litt stiligere varmelampe enn den "soppen" jeg har her hjemme.
En helt herlig ferie med elsklingene mine!
Det var litt fra Gran Canaria... :) Nå kommer Mamma og Pappa her, så da får jeg sette over kaffen og vise bilder. Søndagskos!

Ha en kjempefin søndag alle sammen!!!
Klem