tirsdag 31. mai 2011

MINNER...

Ahh... Endelig på plass i godkroken! Her har det gått i klær i hele ettermiddag og så fant mor ut av vi var tomme for brød, så da var det bare å farte avgårde i lille bilen slik at Emma får med seg litt mat i barnehagen i morgen. Ja, noen dager går i ett... Det kjenner vel alle til? :)

Apropo dager som går i ett... Jeg skal gå over kommentarene mine fra helgen. Har ikke rukket å svare dere enda, men skal ta en runde nå. Og så skal jeg bestille noen fler bilder fra ferien og ramme inn i disse IKEA rammene. Har 8 stk som skal henges opp på soverommet. Blir koselig med litt ferieminner oppe på veggen tror jeg! :)

Ha en fin kveld alle sammen! 
Vi blogges i morgen vi! ;)
Stooor klem

ACTION UTENDØRS!

Heisann! Litt opphold her nå, så da fikk jeg knipset et par bilder av huset. :) For på baksiden ved inngangen til vaskerommet har det kommet en liten platting og restene av rekkverket fra verandaen på soverommet har kommet opp. Trenger bare et par meter til og litt maling, så kommer det seg betraktelig!
Rekkverket er fra EKS om noen lurer.

Håper vi får til å legge litt belegningstein og pusset grunnmuren i løpet av sommeren også. Ting tar tid og ting koster... :) Det er jo bare sånn det er det...
Nå håper jeg på fint og stabilt vær slik at jeg får malt dette og ikke minst stakittgjerdet. Kanskje jeg skal legge ut noen bilder av det også? 

Har dere forresten meldt dere på den store giveawayen? Den intet våger, intet vinner vet dere... ;)

Ha en tipp topp tirsdag videre!
Klem 

VINN LG CINEMA 3D TV TIL VERDI AV 12 000,-

DENNE GIVEAWAYEN ER AVSLUTTET!!!!!!!!

God tirsdag godtfolk! Her kommer overraskelsen! Jeg har nemlig fått æren av å få lodde ut en splitter ny LG Cinema 3D TV her på Villa von Krogh til en av DERE lesere. Det synes jeg er skikkelig gøy! :)

Her får dere litt info om herligheten... :)

LG Cinema 3D TV er LGs helt nye modeller som akkurat er kommet på det norske markedet. Den supertynne TV-en kan også vise film i 3D, og bruker en ny teknologi som mange mener er bedre enn den 3D-teknologien som eldre modeller har.

Kort fortalt bruker LG samme 3D-teknologi som kinoene gjør, såkalt polariserende 3D. Den gamle teknologien lager 3D-briller ved at glassene i brillene åpner og lukker seg vekselvis, veldig fort. Derfor har mange opplevd svimmelhet eller at bildet flikker. Med den nye teknologien som LG bruker lages 3D bildet i selve TV-en, så brillene er mye lettere og ser ut som vanlige solbriller, og det flimrer ikke.
3D-innhold er heller ikke noe problem, selv om du ikke har en Blurays-spiller med 3D eller 3D-kanaler. TV-en kan også gjøre om vanlig 2D-innhold til 3D, både TV-signaler og DVD. Vil du helst se vanlig TV så har LG Cinema 3D TV selvsagt også topp kvalitet på normal 2D.
Av andre funksjoner kan det nevnes at premie-TV-en er 42 tommer stor, bare 3,9 cm på det bredeste og kan kobles til internett for en rekke smarte funksjoner. Den koster rundt 12 000 kroner i butikk.

For å kunne være med i trekningen må dere gjøre følgende:

1. Dere må trykke dere inn HER og lese de 7 gode grunnene til hvorfor du bør velge LG Cinema 3D TV som ditt neste TV-apparat.
(den røde runde knappen som det står: KLIKK HER FOR ALLE ARGUMENTER) 
2. Når dere har gjort det må dere gå tilbake hit til Villa von Krogh og legge igjen en kommentar under dette innlegget med hvilken grunn dere synes er best samt navn/mailadr. Obs! Viktig at dere velger en av grunnene, de som ikke gjør det er ikke med i trekningen.

Vinneren vil bli trukket om nøyaktig 2 uker. :) Lykke til heldiggriser! Og dere! Mannen eller dama kan jo trekke et lodd han/hun også... Her kan ALLE delta.

Ha en fiiin dag alle sammen! Klem

DENNE ER NÅ AVSLUTTET!!!mandag 30. mai 2011

KREMFRESH

Hei dere! Her på Konglungen har det ikke vært særlig til vær i ettermiddag/kveld, så utebilder får nesten vente til onsdag. (meldt regn i morgen også) Men jeg har masse snadder å by på i mellomtiden! Så det burde ikke bli noe problem... :)

Noen som kjenner til denne butikken?  Kremfresh har vært i Bergen i snart 10 år, og nå har de åpnet butikk på Sandvika Storsenter også. Jeg var så heldig å få med noen prøver av noen av produktene, og jeg elsker SMØR PÅ FLESK! Men hva i alle dager er det og hva slags butikk er Kremfresh? Jo, nå skal dere få lese... 

"Kremfresh fremstiller hudpleie av friske ingredienser fra naturen. Ingrediensene inneholder et høyt nivå av naturlige virkestoffer og viktige fettsyrer som støtter og balanserer hudens egen funksjon og sirkulasjon. Slik økes hudens evne til å hele seg selv. Resultatet bli en synlig friskere og fastere hud."

"Kremfresh er en familiebedrift der alle eksisterende produkter er utviklet av Torhild Næss, 42 år. Flere av produktene er fremstilt spesielt for voksne og barn med følsom hud eller eksem. Torhild har selv to døtre med atopisk eksem og psoriasis. Dette har hatt stor betydning for utviklingsprosessen og produktene slik de er i dag."

Ikke bare er det deilige produkter, men er jo dekorative også! Og ikke minst perfekte gaver...
 Og her har vi smør på flesk. :) 
"Enkel og naturlig fuktighet i fast form.  Perfekt for folk i tidsklemme. Smør på flesk er fremstilt av en blanding som består av kokos, kakao og sheasmør, nattlysolje, vitaminer og naturlige plantedufter. Den inneholder ingen konservering og er derfor et sunt og effektivt alternativ til fuktighetskrem. Kakaosmør virker svært mykgjørende og deilig på tørr hud."
En knallfin butikk med god service! Verdt et besøk. :) 

Håper alle sammen har hatt en fin start på uka! 
Vi "sees" i morgen... :) Jeg tror kanskje jeg har en overraskelse... Juhu!

Hei så lenge. 
Klem  

søndag 29. mai 2011

GJESTEBLOGGER...

Hei dere! Denne dagen har gått i ett! :) Gjestene våres har dratt hjem, og jeg har ryddet og vasket hus etter helgen. Og nå gikk nettopp naboene hjem etter en liten visitt her på kjøkkenet. Vi har hatt besøk i nesten hele dag. :) Er så koselig!

Apropo naboene... Karin på andre siden av veien skal i ny og ne gjesteblogge Villa von Krogh med sine fantastiske bakeverk og oppskrifter. Hun er kokk og skal gi dere litt annet enn bare interiør og hverdag. 
Gleder meg veldig til å lære av henne! For er det noe jeg er dårlig på så er det nettopp baking. Kan bare lage sjokoladefondant jeg. ;) Så jeg håper dere får glede av innleggene hennes!

Nå håper jeg på mer sommer, sol og sommerfugler i uka som kommer! For jeg har nemlig en haug med ting som skal males ute... :) Hva får dere se i morgen. 

Ha en fin kveld & flott start på uka dere!

Klem

lørdag 28. mai 2011

LØRDAGSKOS I LILLESTRØM!

God kveld i stua! :) Har dere hatt en fin dag? 

Det har vi, selv om formen har vært litt daff etter en travel uke. Men Emmagullet er heldigvis bedre! Godt å se henne med litt mer energi. 

I dag har jeg vært en liten tur i Lillestrøm. Kjøpt meg kjole på Zanz og traff Pappa til en kaffe på Fratelli. Koselig med litt far og datter tid. :) Og her i sofaen er det også familietid. Med søsknene til Fredrik og deres kjære. Han eldste her er en skikkelig tullekopp, så her er det latter og liv i stua! Perfekt på en kveld som dette.

Jeg får vel være litt sosial her jeg da... Så "sees" vi i morgen! 
Ha en fortsatt fin helg dere!
Klem

BLI MED INN PÅ BADET DA VEL...

Hei og hå! Jeg rakk desverre ikke innlegget om badet i går, men her kommer det... Bedre sent enn aldri sant? :) 

Gulvflisene er fra Bauhaus, veggfliser, armatur, vask, speil, badekar, toalett er kjøpt i Kina.


Oliventre i plast fra Moodies, urne fra Plantasjen, sminkebord fra loppis, stol fra Zanz. Veggene er pusset med marmormørtel bestil gjennom Aurskog Byggsenter/Byggern.
Det var litt fra badet vårt. Om dere vil se fler bilder av badet kan dere trykke dere inn HER.

Nå skal gullet og jeg farte til Lillestrøm en tur. Så da blogges vi siden i dag! :)

Ønsker alle en flott lørdag!
Klem

fredag 27. mai 2011

NY SJENK I STUA!

God dag! :) Da er vel de fleste klare for helgen? Det er værtfall vi!
Og ja Fredrik, du leste riktig. Ny sjenk. Har vist glemt å fortelle deg det jeg, men nå vet du det! ;) Bloggen er en fin kanal for å få kommunisert på.

I kveld skal Fred og jeg til naboene på en bedre middag, og i morgen skal jeg og Emma hvis hun er frisk til Lillestrøm en tur. Se litt på livet og kanskje finne noen nye fine klær på Zanz. De har i anledning bylørdag, ikke fest Tove! :) 25% på alle klær og sko. Passer meg ypperlig! Har nemlig allerde sett meg ut noe jeg ønsker meg... Vi skal jo snart ha årets sommerfest i Villa von Krogh, og det krever en ny kjole synes jeg. Eller hva? Garderoben må jo byttes ut litt innimelllom. Ikke bare interiør som det stort sett har gått i det siste året. Kanskje vi sees på Zanz? :) PS! De har utvidet åpningstid i morgen så jeg...

Over til noe annet... Jeg er så glad for at dere liker info inleggene mine! Det tar sin tid, for gulvene må jo vaskes før hvert bilde skal tas, og det hender at det må ryddes litt også. For det er jo ikke helt perfekt hele tiden akuratt. Er som hos folk flest. En leke her, et blad der og noen briller der... Et hus med liv! 
Gulvene våres ser veldig fort skitne ut selv om de ikke er det. Angrer litt på at vi ikke valgte en parkett med litt mer strukturer i, men men... Man kan ikke bli 100% fornøyd med alt.

Under "stue innlegget" skrev jeg om en sjenk vi har bestilt. Det er denne brune fra Hübsch. Med et hvitt speil over tror jeg det kan bli fint. Som dere sikkert har fått med dere så liker jeg kontrastene av brunt og hvitt. Og med noen fine glass og pent interiør får vi endret stua litt. Blir forhåpentligvis bra!

Nå skal jeg opp på badet og ta bilder til neste info innlegg. Om det kommer i dag eller i morgen vet jeg ikke enda, får se hva jeg rekker før vi skal over veien. :)

Kan vel like så greit ønske alle en god helg med en gang! Kos dere! :) 
Stor klem

PÅ MORRAKVISTEN I VILLA VON KROGH


Dette er vår morgen... En liten jente som fremdeles har feber og en stk Copper som vil leke med Emma. Men gullet orker ikke stort annet enn å ligge på puta og se på Barbiefilm. (puta er fra Moodies om noen luerer)
Håper hun blir litt piggere i løpet av dagen slik at hun er mer opplagt når tante Sarah og onkel Øyvind kommer på besøk i dag. :) Det er jo ikke så ofte vi ser disse Moldenserne... 

Nå venter litt husarbeid på mor. :) Så jeg får bare komme i gang med dagens gjøremål før det er helt helg. 

Ha en fiiin fredag alle sammen!!!

Klem

torsdag 26. mai 2011

DAGENS ROM ER STUA...

Tjohei! Her kommer litt info om stua vår! :) Omsider... Har vært en lang ettermiddag med en syk frøken som har trengt masse kos og pleie. Stakkars gullet mitt... Men nok om det. Her kommer info...

Lysestaker fra Affari, House Doctor, Kremmerhuset og Tine K, gyngehesten er ofte er å se på loppis, trekurv under hvitt arvet bord fra Riviera Maison/ Moodies. Der hvor det hvite bordet står nå kommer det snart en ny sjenk og det gamle gullspeilet i hvitt. Gleder meg! :) Putene er fra Kina. Det kommer forøvrig et lass med store og små runde puter i en container fra Kina nå i Juli. Vet det er mange som har ventet en stund på de...

Veggfargen er Wet Sand 4, gulvet er hvittlakkert enstavs eik fra Saga, sofa, stol og gardiner fra Kina, lampe med hvit skjerm fra Watt & Veke, brunt bord er kjøpt av en kunde av Fred, maleri fra Kristin B. Oksavik,

Den brune fargen heter Krydder, sofa, skjellampe, stige og pledd fra Kina. Stålampe fra Ikea, sølvfat fra Mazma/Palma, oliventre og kurv fra Moodies, sofabord fra finn.no hvis jeg ikke husker helt feil, og stor klokke fra Zanz.

Runde puter fra Kina, pute med volanger fra H&M Home, linputer fra Kremmerhuset, LOVE pute fra Moodies, avlang hvit pute fra Senze of Joy og luddeskinn fra Ikea. Puster dere enda? :)

Vase med never og Ugla Bunæs fra Mols, hvit lysestake fra Mazma/Palma og "glassbolle" fra Riviera Maison/Moodies.
Det var det dere. Glemte jeg noe mon tro? :) Sikkert... 

Nå er det straks klart for gjengen i Nydalen. Dj Dan er helt min type!!! ;)

Ha en formidabel aften!
Klem

STØTTEMUREN ER FERDIG!!!

God torsdag! Støttemuren var på baksiden av huset er ferdig. Hurra! Vi har brukt naturstein som Mr. Fred har plukket her på Konglungen. Må si vi ble veldig fornøyde begge to! Den ble som vi håpet. :)
Nå gjenstår det bare litt rydding og såing av noen engfrø. Området på oversiden av muren er utenfor vår tomt og den skal være mest mulig naturlig, derfor engfrø... Om noen har noen bedre tips er det bare å komme med de! Vi er åpne for forslag. :) Anine er nemlig ikke like stødig med planter, blomster og div ute som på interiørbiten. Så hjelp mottaes med stor TAKK! 

Nå skal jeg hente gullet i barnehagen. Har hatt kort dag på jobb, så da får jeg litt mer tid meg jenta mi. 
Herlig! 

Ønsker alle en fin torsdag videre! Kjenner jeg meg selv rett så kommer det et innlegg litt senere i dag også. :) 
Så vi blogges!

Klem

onsdag 25. mai 2011

OG DAGENS ER...

God kvelden!
I dag har det skjedd mye her i Villa von Krogh. JUHU!!! Stakittgjerdet er nesten helt ferdig satt opp, vi har fått utvidet plattingen ute og natursteinsmuren er helt finito. Herlig!!! Fredrik måtte sette vekk resten av gjerdejobben siden den andre jobben krever sitt om dagen. Jeg er jo bare glad for det jeg! Kanskje jeg får malt litt i helgen jeg da... :) Gleder meg til å vise dere! Men nok om det...

Spisestua vår er "dagens rom". Her har vi samme gulv som på kjøkkenet, altså enstavs hvitlakkert eik fra Saga. Mursteinen er kjøpt fra et revet bygg i Kristiansand via finn.no. Mørtelen vi har brukt er hvit marmormørtel.
Spisestua er kjøpt i Kina, samme med lysekrona og gardinene, hvitt skap er arv fra Sogn.
På bildet over: Glassvase fra Kremmerhuset og lysestake fra Affari.

Engelen min er fra Vollywood i Vollen. Veggfargen er Wet Sand 4.

 Og her er de styggfine lysestakene som ble med meg hjem fra Zanz på fredag. Jeg bare elsker de! Er fine å lage blomsterdekorasjoner i også...

Tine K lysestakene er kjøpt hos Moodies.  
Det var litt om spisestua. :) Det 3. info innlegget denne uka. Om dere vil lese de 2 andre kan dere trykke dere inn HER.

Pappa har forresten tatt inn samme lampe som vi har i hallen i butíkken sin i Aurskog. Om det er av interesse kan dere kontakte han på interior-import@hotmail.com. 

Tusen hjertelig for alle de søte hilsene deres! Blir helt rørt av dere jeg. Stadig vekk... Dere er jo en stor grunn til at det er gøy å blogge! Tusen tusen takk alle sammen.

Ønsker alle en flott maikveld! 
Stor klem

DETTE ER GODTEBUTIKK DET...

Hei hopp folkens!!! :) I dag har jeg skikkelig god dag... Kanskje fordi vi har bursdagsfeiring på jobben?!? :) Min kjære søte venn og kollega Stephanie fyller år i dag, og tradisjon på kontoret er kake. :) Mmm... Det er ingen hverdagskost for denne frua! Så det er bare å nyte kakestykket før det bærer på trening etterpå. :)

Som kanskje noen av dere husker så hadde jeg fri forrige fredag, og hva er vel bedre enn å vanke litt i interiørbutikker på en fridag? Jeg tok turen til Lillestrøm og Zanz. Hadde jo en fjøl jeg måtte bytte.
Hva jeg byttet den inn i får dere litt senere i dag i info innlegget som kommer da. Enn så lenge får dere noen bilder fra Zanz. En av mine favobutikker!!! Her har Fred og jeg handlet masse til huset... Blant annet skjellampene. :) Enjoy!
Vi blogges senere i dag! Kos dere så lenge! :)
Klem