torsdag 30. juni 2011

GOD KVELD! :)

Hei dere! :) Har dere hatt en fin dag? 
Her i gården har det gått i jobb, rydding, vasking og litt kos med en tekopp og et interiørblad. En ganske så vanlig dag i grunn.

Vet dere, når jeg var gravid med Emmababy hadde jeg dilla på te. Earl Grey hver morgen! Det hjalp mot morgenkvalmen. :) Og kiwi, men det er en annen sak... 
Men det er ikke grunnen til at jeg drikker te nå. Selv om det ser slik ut. :) Var en leser som spurte om jeg er gravid etter å ha sett det mindre fine bilde av meg under her. Ser den, men jeg er ikke det. Desverre. Bare litt stooor. 
Og hvis jeg mot alle odds skulle bli det, så kan det nok hende at dere får vite om det. ;) Etterhvert i værtfall...

Det hadde jo ikke gjort noe med en baby her i huset! Ååå... Jeg får vel nøye meg med lille niesen min som kommer i august. :) Det blir stas!

Nå skal mor glo litt på tv før natta! :)
Vi tastes i morgen vi vettu. Fininger!

Ha en fin kveld videre alle sammen!
Klem


PS! Nye fine koppen min er fra Indiska på Sandvika Storsenter. LOVE it!

FRA DEN RØDE LØPEREN...

God morgen! Denne frua har hatt en dag med bloggepause. Sovnet klokka 20.00 i går jeg... :)  Men i dag er jeg her! Kan jo ikke la det gå for lang tid mellom hvert innlegg. Eller hva?

Nå har jeg fått summet meg litt etter den store Glansdagen. For det var jo mange inntrykk å fordøye. Ikke minst masse spenning! Veldig glad jeg hadde søte Jorid ved min side. Litt trygt på en måte. :)

Jeg kommer sterkere tilbake litt senere i dag. Siste innspurt på jobben før ferien her nå! Juhu! Det skal bli godt det.

Ha en flott torsdag dere!
Klem

tirsdag 28. juni 2011

JEG VIL OGSÅ HA...

God kveld! :) Det er ikke ofte jeg viser bilder som jeg ikke har tatt selv, men dette måtte jeg bare vise dere! Har dere noe så søtt? Det hadde vært noe det... En slik en i ingenmannsland. Bare Fredrik, Emma og meg. Ååå...
Nå kjente jeg at jeg plutselig gledet meg veldig til ferie. Bare noen dager til nå... :) Håper virkelig vi får en fin og solrik sommer!Bildene er fra Sköna Hem, et sted jeg ofte klikker meg inn på for å få inspirasjon. 

Nå skal Fred og jeg gå over til naboene en tur. Emmagullet er på miniferie hos morra til faren, så vi er "frie som fuglen"! :) Litt stusselig, men samtidig litt godt. 

Ha en fantastisk aften dere! 
Vi blogges sånn plutselig vi!  ;)

Klem

GLANSDAGENS BILDER!

Nå er det flust av Glansdagbilder i blogglandia om dagen, og jeg har noen på lur jeg også... :) Dagen startet med bloggpanelet som skravlet om det ene og det andre. Damen med mikrofonen, bedre kjent som Kasparas Regnbue var en artig skrulle som man ikke kunne annet enn å smile godt av!
Samme med den gale og frittalende Sigrid Bonde Tusvik. Hun viste oss både det ene og det andre for å si det sånn... Magemusklene fikk seg en real treningsøkt!

Og det skulle ikke stoppe der. For når Emmeline kom på senen kom tårene og latteren var på plass igjen!
 
Og søte Marian Aas Hansen sang de vakreste toner... Og så var det slutt på Gamle Logen...

Men ikke helt slutt fordet... Vi var en god gjeng med lakenskrekk som dro videre til The Dubliners. Her ankommer Jorid og jeg den brune bula. I fyr og flamme! :) Og søte Mrs Hardy i bakgrunnen.

Gale jenter klare for å ha det gøy! Meg, Jorid & Marthe.

Og med en gjeng vakre piker på pub svermet jo selvsagt guttene som fluer. Jeg ble, hvis jeg ikke husker helt feil, sjekket opp av en dame. Var jo koselig! :) Og Knut som jeg gikk i klasse med på videregående slo av en meget dyp samtale med en av jentene... Haha. Koselig å se han igjen da!
Ja det var gøy dere! Jeg fikk danset litt "shakeyshakey" og jugd litt til forbipasserende. :) En perfekt avsluttning på en vanvittig artig dag! Vi håper på en Glansdag i 2012 også!!!

Ha en skjønn og glansfull dag alle som titter innom!!!
Klemmandag 27. juni 2011

TUDDELU DERE!

Hei igjen! :) Jeg sitter her fremdeles jeg... I godkroken under pleddet. :)
I dag har jeg kun pakket opp skjellene jeg kjøpte hos Milla Boutique/House of Oslo på lørdag og kost meg inne hos bloggere. Sett på alle de fine innleggene fra Glansdagen! 
Dagen bare fløy avsted og det var mange jeg ikke fikk hilst ordentlig på. Forhåpentligvis får vi ta igjen siden! Bildene jeg tok kommer via mail fra Jorid etterhvert, så dere får nesten bare vente til hun finner tid. Anine får nemlig ikke lagt inn bildene på mac'en sin! Kabelen til kamera er på jobben...
Håper dere har hatt en fin mandag alle sammen!  :)

Nyt sommerkvelden! Kanskje jeg kommer med et innlegg litt senere... Vi får se!
Klem 

GLANSDAG OG MANDAG!

Heisann godtfolk! Har dere hatt en fin helg?

Jeg har nesten nettopp stått opp jeg... Kroppen er slapp og full av feber. Kjedelige greier! Både Emma og Fredrik har sin feberdag i helgen, så det er ikke noen stor overraskelse at jeg også skulle bli smittet. Men pytt pytt, jeg får værtfall slappet av da! :) Om ikke annet. Godt det er noen her som får gjort litt...

For utenfor husets fire vegger holder gravern på med å lage større gårdplass til oss, og innenfor trenger Villa von Krogh en real opprydding etter helgen. Her står alle tingene fra goodiebagsene fortsatt på bordet og klesvasken ligger og slenger oppe på rommet. En dag til eller fra får bare være... Jeg har ingen planer om å gjøre noe som helst. :) Bare kose meg i blogglandia og se på innleggene fra den store Glansdagen. 

For Glansdagen var knall! Noe av det artigste var når verdens morsomte Emmeline kåserte over hvitmalt lykke. Hun fikk virkelig satt interiørbloggernes "bloggeinnmat" i et hysteriks morsomt perspektiv! Og utkledd som en fluesopp i tillegg kunne man ikke gjøre annet enn å trene magemusklene. Helt dronning den dama der!

Emmeline stakk av med seieren i begge kategoriene som Villa von Krogh var nominert i, så man kan vel si at hun var kveldens dronning! Gratulerer så mye Emmeline! 
Og gratulerer til de andre som både vant og var nominert i sine kategorier. Alle har stor grunn til å klappe seg selv litt på skulderen! 

Og ikke minst må jeg jo få takke de fine NIB jentene for en dag som jeg sent vil glemme. Den overgikk all forventing! Det ryktes om en ny Glansdag neste år, så da får dere som ikke kom i år komme! :) Det kan anbefales værtfall...

Bilder fra Glansdagen kommer senere. Enn så lenge så får dere ha en fin mandag!
Klem fra

søndag 26. juni 2011

PAVLOVA OPPSKRIFT


Hei alle sammen! Jeg har rett og slett vært kake i dag... Ikke så rart etter en hel Glansdag! Tusen takk for i går damer og jenter! Jeg håper dere hadde det like gøy som meg!!!
Uten glans i dag... Og ingen innlegg fra meg, men søte gjesteblogger Karin skal guide dere gjennom hvordan dere kan få laget denne aldeles nydelig Pavlovaen.
Jorid og jeg har vært smakskaniner og fatet er tomt for å si det slik... :) Jammy jam!
Hei dere, og takk for alle koselige kommentarer fra siste innlegg! Håper noen av dere har fått prøvd oppskriften på panna cotta. Her kommer oppskrift på en sommerlig kake fra New Zealand, oppkaldt etter den russiske ballettdanseren Anna Pavlova.

Bunn:
4 eggehviter
250 gram melis

Pisk eggehvitene stive og ha i litt og litt melis. Piskes til en stiv marengs. Legg marengsen på en bakepapirkledd plate. Form den som du vil, en stor kake eller mange små. Sett brettet inn i stekeovnen på 100 grader varmluft med litt åpen dør viss det er mulig. Stekes i minst to timer, men trenger ikke være helt gjennomstekt, så lenge du klarer å flytte den over på kakefatet uten at den knekker.
Videre pisker du ca to desiliter kremfløte uten sukker til krem, som du blander med en halv pakke vaniljekrem. Kutt opp masse fin frukt og bær, ta det du liker best. Her brukte jeg fiken, jordbær, stjernefrukt, fersken og kiwi. 

Legg all kremen oppå bunnen, og pynt med den oppskjærte frukten. På toppen la jeg noen rosa og hvite pikekyss. Håper dere vil prøve denne en varm sommerdag! 
Ha en fin kveld alle sammen! Anine med det trøtte ansiktet hilser. :)
Klem fra Karin

lørdag 25. juni 2011

GLANSDAGEN!

Tjolahopp! Her går det i Glansdagen... Skal si det er mange fornøyde damer som er i Oslo i dag! 
Og så koselig det er å møte så mange ansikter bak alle de flotte bloggene som finnes i "NIBlandia"! Helt herlig!!!


Jorid og jeg er en liten tur hjemme i Villa von Krogh for  å slappe av og fikse oss før den store Glanskvelden. Kjenner vi er litt slitne etter mange intrykk... Og fler skal det bli, så her er det bare å settes på ladning!

Og så må jeg jo få takke House of Oslo, Kremmerhuset og NIB for fantastiske goodiebags. 
Bordet er jo fullt! Herreminhatt... 
Skoene er parkert og nå skal mor slappe av på sofaen en liten stund... Det trengs! :)
Ha en fin og glansfull dag dere også!!!
Klem   

fredag 24. juni 2011

JORID PÅ BESØK!!!

Å lykkelige helg! I Villa von Krogh er det fasjonabelt besøk i helgen. Søteste Jorid med Noe på Hjertet er på besøk og vi koser oss glugg! Og Emmagull er veldig fornøyd med Jorid sine apps! ;) Tror nok mor må legge til noen nye på sin Iphone gitt!

Vi lader opp til GLANSdagen med noen glass hvitvin og masse interiør og bloggeprat! Kan det bli bedre? 

Håper dere har hatt en fin fredag alle sammen!
GOOOD helg fra 
Jorid &

torsdag 23. juni 2011

HELT PERFEKT!

Hola senoritas! Senor? :)
Da er en av to gynestoler på plass ute. Fredrik skal sette sammen den andre i morgen til hun godeste Jorid slik at vi kan gynge oss inn i helgen med et glass hvitt eller tre! :) Åååå, det blir kos delux!


Jeg var jo en tur på Sandvika Storsenter i dag etter jobb. Der fant jeg sitteputer til gyngestolen hos Mazma, samt et herlig ullpledd. Det kan jo være godt å ha i furet værbitt! For Norge er jo furet værbitt! Kjekt å ha... ;) Og veske da! Det jeg dro for å finne... En billig og fin en!

 Blir nok mange kosestunder her...

Gyngestol, regn, lys, pledd, vin, tanker og gleder... Livet smiler til Anine om dagen!
Jeg håper livet smiler til dere også! 

Ha en fin kveld videre så sees vi igjen i morgen!
Klem

Hübsch AUTUMN/WINTER 2011

God torsdag! Litt nye bilder fra Hübsch sin nye kollektion for høst/vinter 2011. Ikke at jeg lengter til høst riktig enda, men er jo gøy å se noen nyheter! Eller hva? Jeg har allerde noen favoritter... :)Masse fint spør du meg! Men før høsten kommer med sin lunhet og kos er det vel på sin plass og pakke opp sommermøblene fra Hübsch?! Min kjære og jeg har kjøpt et par dekkstoler og gyngestoler som vi skal nyte sommeren og forhåpentligvis sol i! Deilig!

Nå skal jeg på Sandvika en tur og se om jeg finner en veske til den store Glansdagen! Og så skal jeg hjem og gjøre det koselig og klart til min søte bloggevennine Jorid kommer på helgebesøk i morgen.
Er dere klare for å skinne på lørdag???

Ha en flotters dag alle som titter innom!
Stor klem

onsdag 22. juni 2011

JIPPIIIII!!!

Oh yes! Her har det gått i London hele kvelden... Fred & jeg var jo der i september i fjor, og jaggu skal vi ikke dit igjen i år! Vi har jo forelsket oss helt i den byen... Og ikke minst restauranten Momo! 
Kan tro vi gleder oss til kjærstetur! Bare tusle rundt, valse innom en og annen brun pub, spise god mat og bare nyte livet! Det trengs i blant...

Forrige gang vi dro fikk vi en del London tips. Hvis du vil lese de kan dere trykke dere inn HER.
Verdt å nevne så var vi også på Hakkasan og Asia de Cuba. Fantastiske restauranter med stilig interiør! Men denne gangen skal vi prøve å få bord på The Fat Duck. Håpe håpe!
PS! Hvis du planlegger London tur kan det lønne seg å bestille bord lang tid i forveien. ;)

Åååå, nå har jeg enda noe gøy å drømme om! For nå er det nattinatt...
Lover dere et ineriørinnlegg i morgen! 

Natta dere!
Klem

GARASJESALG TIPS!

Hei folkens! Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om et garasjesalg moren til min kjære venn Steph skal ha i helgen! Der er det mange vakre skatter for de som er glad i den søte romantiske stilen...
Stedet er:
Vekterveien 2
Manglerud/Østensjø i Oslo.

Her blir det både gamle og nye gjenstander; alt fra møbler til blomsterpotter.Og salg av amerikanske cupcakes og franske makroner. Velkommen skal dere være! Hilsen Sølvi og Kaja.

Om dere er på jakt etter noe spesielt kan det jo hende dere finner det der... :)

Jeg får løpe! Vi sees senere i dag dere!!! Nyt dagen!
Klem så lenge