fredag 30. september 2011

VI STORBYKOSER OSS!

God morgen solstråler!  :) Her i London skinner solen og fruen selv har tatt på seg kjole i dag. For ute det er jo rene sommerværet! :) Ikke dårlig at vi skulle få et par sommerdager rett før vinteren setter inn hjemme heller... Så det er bare å nyte! 

Apropo nyte dere. I går var vi på en relativt kjent restaurant litt utenfor London som heter The Fat Duck, og guri for en opplevelse! Dette bildet sier vel litt? :) Jeg tror nok jeg skal lage et eget innlegg fra restauranten faktisk. Mmm... Mett enda jeg. 

Mettt eller ei, jeg får vel komme meg ned til Mr. Fred (han jobber nede) slik at vi får i oss noe frokost og noen kopper kaffe før det er ut på tur i denne herlige byen. 

I dag tror jeg Camden og bittelitt shopping står for tur! Juhu!

Ha en nydelig dag dere! Og nyt solen om dere har den tilgjengelig...
Klem

torsdag 29. september 2011

God morgen folkens! Nå sitter vi på flytoget, klare for noen fine dager med masse sol og liv! Og ikke minst god mat... Mmm...
Håper alle får en knall dag, så blogges vi fra London! :)
Klem fra fine mannen og

onsdag 28. september 2011

LYS TIPS!

Vet dere... Jeg er en av de mange som bruker å kjøpe et tonn med kubbelys på IKEA og ha på lager her hjemme i kjøkkenskuffen, men nå har fru von Krogh vært tom en god stund. Og ikke har hun heller hatt tid til å dra dit. Så med mangel på kubbelysfronten har Ugla Bunæs blitt en søt ersatter. 
Ikke dumt! Så er du som meg raka tom, så sett inn en fin telysholder i stedet. Eller en blomst, eller et bilde eller eller... Mulighetene er mange! Har dere noen tips kanskje?

Mulighetene er mange ja... :) Nå må jeg faktisk pakke og det er noe av det kjedeligste jeg vet. Men guri så gøy det skal bli med en London tur. Så pakkingen er faktisk helt ok... :)

Vi blogges!
Ha en skjønn kveld videre!
Klem

(Ugla Bunæs er kjøpt hos Mols og lykta på 2 Søstre, Sandvika Storsenter)

LOVELY!

Heisann! Jeg var så sent hjemme fra jobb i går, så da var det bare å gå å legge seg med en gang. Derfor ingen kveldsinnlegg i går. :) Men nå fikk jeg en liten luke her! Og jeg tenkte å vise dere litt inspirasjon fra Sköna Hem. For nå er jo loppesesongen i gang igjen, og her er det typiske møbler fra loppis. Som vi som regel (værtfall før) hadde malt hvite. Men her ser dere hvor fint det kan være med kontaster! Nydelig spør du meg. Så har du loppemøbler vil jeg anbefale å ta noen runder med deg selv før du evt maler de. :)

Nå skal jeg farte avgårde på interiørveiledning i Oslo! Så vi sees vel litt senere i kveld... PS! De brune gardinene jeg har kjøpt er fra Moodies i Asker! Siv sender gjerne om noen har lyst på samme.

Ha en fin onsdag så lenge!
Klem

tirsdag 27. september 2011

TIPS!


God tirsdag dere!!! Etter jobb i dag har jeg fått gjort litt etterlenget ting her hjemme. Blant annet satt inn det ene oliventreet. Jeg fikk jo så mange gode tips av dere! Og alle tipsene kan leses i kommentarfeltet på DETTE innlegget. Så har du oliventre ute og vil prøve å holde liv i det til neste år er det absolutt verdt en titt. :) Skal jammen si jeg har mange flinke lesere!
Nå fikk jeg nettopp melding fra naboen, så da er det på tide å hente snuppa mi der. Vi blogges siden i kveld når jeg kommer hjem fra interiørveiledning! :)

Hei så lenge... 
Klem

mandag 26. september 2011

KVELDSKOS

God kveld alle sammen! I dag har vi hatt fyr i peisen siden vi kom hjem, for huttemeitu så kaldt det var her! Og når det er kaldt er ikke Anine sen med å fyre i peisen. Også er det jo litt kos også da...

Så her sitter jeg... Ved siden av peisen med kroppen godt plassert i godstolen med bena på bordet. Herlig! Også har jeg denne London boka da... En ting er værtfall sikkert og det er at vi skal ta en tur på Hummingbird Bakery. Mmm... Kanskje dere har noen gode London tips? Det setter vi pris på vettu. :)
Jeg får nesten stupe inn i boka igjen. Og dere får ha en formidabel kveld! :)
Klem

DURINGER

God mandag dere! Har dere hatt en fin start på uka? :) Det har vi. Emma og jeg har nettopp kommet oss hjem fra barnehage/jobb. Og på "sene" og travle dager er det veldig greit med noe lettvint til middag, så nå er vi gode og mette på ferdig rømmegrøt. Enkelt og greit!

Nå sitter frøkna å leker med duringene sine. For forrige uke da jeg var innom for å hente premier hos Kremfresh på Sandvika tok jeg en liten tur innom Panduro. Og der lå de... Og minnene strømmet på. For duringer var nemlig favoritten min som barn. :) Og jeg har ikke sett det siden før nå. Så da måtte jeg så klart kjøpe med en pakke til Emma og det til alles store glede. Hun elsker å lage smykker av de.
Jeg tror jammen jeg skal kjøpe en pakke til niesen min i bursdagsgave, for hun trenger noen leker som hun kan sitte rolig med. (der går det i 500 stort sett hele tiden) Søta...

Så det er et lite tips til alle mødre som gjerne vil ha barna til å sitte litt mer rolig... Hihi. Duringer! Kjempegøy for store og små... ;)
Vi blogges siden i dag! Nyt mandagen så lenge!
Klem fra 
Emmagull 
      & 

søndag 25. september 2011

NYE GARDINER

God kveld dere! I dag har mor vært en smule sliten, så sofaen og London boka har vært tingen. Vi drar jo om noen dager, så det er gøy å lese seg opp litt. :) Gleeeder meg!

Titter bare innom for å ønske dere en fin start på uka i grunn... Og vise dere den ene nye gardinen i stua. :) (Vi har selvfølgelig bestilt fler lengder)
Ha en fortsatt god helg kjære dere!
Klem 

lørdag 24. september 2011

UTENYTT!

 God ettermiddag dere! :) Nå som gavedrysset er unnagjort kommer bloggen tilbake til "normalen" igjen og jeg får knipset litt mer. Og i dag ble det ute. For det er jo stadig fremgang...

I dag har elektrikeren vært her og koblet til utelampa i trappa, så nå har vi endelig lys der også! Lampa heter London og er fra Norlys om noen lurer på det...
Trappa er snart ferdig den også. Mangler kun litt puss i nedtrinnene. Og så skal ytterdøra vår tas av og settes opp på nytt. Den står litt skjevt så det trekker kaldt inn om vinteren. Og når det er gjort skal døromramningen males og så settes på. Også rekkverket ved vaskerommet skal få seg et strøk til før kuldegradene kommer. Og taksteinen skal på så fort den ankommer tunet. :) Med andre ord litt småtteri...

 Og flinke handyman Fredrik har såvidt begynt å stable betongklosser og lage mur som skal ned til veien.
 Skiferen er kjøpt på Bauhaus. Her hermet vi etter naboene. :)
Det er så gøy å se alle planene våres ta form! Og ikke minst bli slik som vi har forestilt oss. Lykke!

Nå skal vi straks dra til noen venner på skalldyraften, så nå blir det kooos med god mat, vin og masse prat. Hyggelig! :)

Jeg håper dere får en flott lørdagskveld dere også!

Klem

GAVEDRYSSET ER TRUKKET!!!

Da vil jeg først og fremst takke alle som har gitt disse fine premiene! Tusen takk for at dere ble med på å gjøre gavedrysset perfekt!!! Og tusen tusen takk for alle koselige kommentarer fra dere lesere! Nesten 1000 stykker som har meldt seg på, det er jammen overveldene! :)

Over til premiene... Dette har tatt noen timer allerede. :) Men gøy er det da!

Fra Trude Eriksmoen er det denne leseren som får gave!
Anonym sa...
Gratulerer så mye!!!
kjerasp@online.no
Vinner av gavekort hos søte Sukkerdryss...
Anonym sa...
Såå fantastisk med 2 millioner besøkende! Men ikke rart det da Anine, du har en super fin blogg som jeg fryder meg med å lese :) Lykke til videre mot neste million!

Klem fra Monica
monica@specht.no
Kremfresh på Sandvika Storsenter gir bort 4 pakker til 4 fine damer og de heldige er:

Tonemor sa...
Gratulerer med supre tall:) Vel fortjent!!

Alltid hyggelig å stikke innom deg:) Og så må jeg bare få si at du har en nydelig hjem.
Det er klart jeg er med på gavedryss - alltid spennende det.
Toneklem

Anonym sa...
Gratulerer så masse med 2 millioner besøkende.

Kjempeflott blogg, masse inspirasjon:)
Hilsen fra Martine
martinenaess@hotmail.com
Anonym sa...
Gratulerer :)

Jeg skjønner godt at der er mange som leser bloggen din :) Jeg er innom hver dag og finner masse inspirasjon :)
Hilsen Renate
renategodo@hotmail.com

Maliva's verden sa...
FANTASTISK besøkstall du har ANINE, skjønner det godt jeg. Gratulerer...jeg blir gjerne med og feirer deg. Klem fra meg

Og denne fine karen fra MOODIES er det denne dama som får. :)
Jeanette sa...
Gratulerer!!!

Jeg er selvsagt med på feiringen!
Krysser fingrene.
Klem J.
Og den søteste hårpynten gitt av Den lille prikken over i'en går til...
Monica sa...
Hei på deg.

Imponerende tall, og et utrolig gavedryss!
Jeg henger meg på ;)
Ønsker deg en riktig fin onsdag.

Og så har vi heldige Ann som får denne fine boken av Schibsted Forlag/Maison Interiør.
Anns draum sa...
Gratulere så masse, velfortjent:))) Eg trur ikkje eg har meldt meg på, vakje lett å finna seg igjen her blandt alle kommentarane heller ;)Eg er med!

Klem frå Ann
Og den heldige som får gavekort fra Sweetgifts.no er:
Anonym sa...
Det er inspirerende å se bilder fra det flotte huset deres!!Du er virkelig flink med interiør!

Klem Camilla
camillabastholm@hotmail.com
Og fra damene i LadyBurk gis denne vakre lykten.
Anonym sa...
Jeg slenger meg på. Hipp hurra og gratulerer.
Stephanie RM
 Og Marianne skal lage 2 fine armbånd til følgene damer...

Anonym sa...
Tjo Hooo:D
GRATULERER!!!!! Jeg ELSKEEEEER bloggen din! Du har blitt en fastgreie jeg er innom hver eneste dag. Høydepunkt. Deilig Inspirasjon:)
Masse klemmer:D
anette.lileng@gmail.com

Anonym sa...

Hei hei
Gratulerer så mye med 2 millioner i besøkstall :)Dette er bra gjort. Jeg har lest bloggen din veldig lenge nå og det kommer jeg til å fortsette med. Lykke til videre :)
Hilsen en fast leser :)
Susanneolsen1@hotmail.com
Og den som får smykket kjærlig familie fra Mammasmykker er...
Fra huset i svingen sa...
Jeg blir selvfølgelig med på feiringen :-D
Klem Karianne
Av Solveig Skogseide/Vintage paintings får Hanne Mette dette nydelige bildet!
Hanne Mette sa...
2 mill, tenk på det! Gratulerer!
Jeg er gjerne med.
Klem fra Hanne Mette

Vinneren av LOVE pute fra Mille Moi er:
Anonym sa...
Så hyggelig :)
Hilsen Helén(helen.abrahamsen@hotmail.com)
 Toril med sin egen lille epla butikk gir bort et gavekort på 250 kr til denne damen...
Anonym sa...
Hei hei! Gratulerer med så flotte besøkstall! Jeg har prøvd å legge igjen en kommentar tidligere idag, men ser ut som den ikke er kommet med... så jeg prøver igjen. Jeg er fast leser av bloggen din, og moren min som bor i Asker har vært så heldig å treffe deg Anine, og da var du på Moodies og føyk rundt med kameraet;-) etter det har hun også fulgt med på bloggen din;-) Hun syntes du var så morsom!

Håper jeg rekker å være m på trekning.
Hilsen Rikke
rikkeprikk@hotmail.com

Vinnere av velværeprodukter fra EFI er:


TreToEn sa...
Gratulerer med 2 millioner :)
Jeg vil veldig gjerne være med !
Klem Linnea

Lisa - Fra hus til hjem sa...
Gratulerer! Jeg er med :-)

Villblomsten sa...
Gratulerer med 2 mill treff !! :-)

så klart jeg vil være med :-)
eller er jeg for sen ??

Phu... :) Nå er det tid for å begynne med dagens gjøremål og hive innpå med kaffekopp nr 2! :) tenk at kaffekjerringa Anine ikke har fått i seg mer en 1 kaffekopp i dag... Sånn går det når det er gavedrysstrekning!

Grattis til alle de heldige vinnerene. :) Send meg mail med navn, adresse og hvilken premie dere vant så skal jeg ordne så gavene kommer!

Ha en fiiin lørdag alle sammen!
Klem

fredag 23. september 2011

Sist, men ikke minst... PREMIE 14!

Ja dere! Nå nærmer det seg slutten for gavedrysset. Og det er dere vel happy for? :)  

Helt til slutt så skal jeg få presentere premie nr 14 og den er det EFI som gir vekk. Og det hele 3 sett til 3 heldige damer. Velvære sier vel ingen nei takk til? Må si jeg er en smule misunnelig på dere som skal få alle disse fine premiene altså. ;)

EFI gir bort et body serum, et par ansiktskremer og Intuition plus som er et barbersystem. 

Og jeg vet de blir veldige glade om dere går inn og liker DENNE og DENNE facebooksiden. :)

Da gjenstår kun trekning dere!!! Setter meg selv på saken as we speak... :)

Hei så lenge!
Klem


NB!!! Nå har macen hengt seg opp og jeg får ikke gått igjennom kommentarene og funnet de som er trukket ut. Jeg får låne Fredrik sin i morgen tidlig og publisere innlegget da. 19 heldige er trukket ut, så den biten er værtfall klar. Dvs at det ikke er noen vits i å melde seg på gavedrysset fra nå av. Beklager så mye, men er ikke stort jeg får gjort. :(

PREMIE NR 13!

Hei igjen! ;) Inne på barnetv er det "Timmytid" (barnetv), mens her på kjøkkenet er det "Toriltid".
For Toril er en av mange nevedyktige damer som lager nydelige ting og selger det gjennom sin epla butikk. Og hun vil gjerne gi en av dere et gavekort på 250 kr slik at dere kan velge dere ut noe fint. Jeg synes denne portemoneen var kjempesøt! Inne i epla butikken hennes kan dere finne mye fint! Bare å ta en titt HER.

Da gjenstår en premie til og så er det trekning! Spente? :)

Tuddelu så lenge... Og riktig GOD helg!  
PS! Det er ikke for sent å melde seg på gavedrysset enda... Bare å trykke seg inn på perlebildet i høyre kolonne.
Klem

PREMIE NR 12!

Jippi! Det er helg! :) Og snart klart for å trekke de utvalgte i gavedrysset. Men før den tid så gjenstår fremdeles noen premier. Og premie nr 12 som er en LOVE pute er gitt av Mille Moi. Fin sant? Mille Moi har veeeldig mye fint! Jeg har kjøpt meg høst/vinter gardiner derfra og er superfornøyd! Dere kan så vidt skimte de i bakgrunen på bildet. :) 

Jeg kommer tilbake litt senere!!!

Ha en fin fredag så lenge! :)
Klem