mandag 31. oktober 2011

BOLIGBESØK HOS BIRGIT & ANDREAS

God kveld alle sammen!!! :) Og beklager for at jeg ikke har rukket å blogge noe tidligere i dag. Vi har nemlig vært travle med både å ta bilder og halloween. Men nå skal jeg endelig få vise mitt aller første "boligbesøk" innlegg og turen går bare noen hundre meter fra Villa von Krogh hjem til Birgit, Andreas og deres to barn Ingeborg og Kristian. Jeg håper dere liker innlegget fra det vakre hjemmet deres! :) Enjoy!

 Birgit og Andreas har bygd nytt hus på Konglungen i Asker og her har de bodd i ca ett år nå. 

Tapetene deres er fra GP & J Baker / Oleander wallpaper collection. Gulvet er fra Gulvspesialisten, hvitoljet eik. Skaprekke under vinduet fra Sigdal, sofa, bord og stol fra Magazin.

 Det nydelige hjørneskapet er arv fra Birgits familie.

Spisebord fra Living/Home&Cottage, lampe over bord Design belysning, kjøkkeninnredning Herregård fra Sigdal, fliser fra Flisekompaniet.

Lamper fra Van Deurs.
Legg merke til den grå veggen som er malt med 80 glans for å ta igjen glansen i tapetene i stue/kjøkken. 
 Et smart tips!
 

Huset har to bad. Et nede og et oppe. Begge har samme koselige stil.
 Kjøpmannsdisken er fra Home&Cottage.
 Tusen takk for titten i det vakre hjemmet deres! Og takk for at jeg fikk dele det med alle leserne mine. ;)
Hvis dere har noen spørsmål om tingene deres er det bare å skrive i kommentarfeltet under, så skal jeg spørre konen i huset. :) 

Da har jeg snakket med Birgit, så her kommer svar på spørsmål! :)
Etasjefatet er fra Maxbo, av alle steder! 
Husleverandør er Mesterhus, type Nestun som er endret litt på.
Alle gardiner er fra Stoff & Stil. Birgit fant et beige linstoff der som hun fikk Stoff & Stil til å sy liftgardiner av. 
Sofa ved spisebord er fra Slettvoll.
Dørvridere er hun ikke sikker på hvor kom fra, men hun har ganske like mine.
Ang vannlås på Home&Cottage kjøpmannsdisken på badet så har de fått tak i noen tynnere rør og vannlås fra Hansgrohe.
Ang gulv så les lengre opp. :)

Ha en fin mandag videre!!!
Klem

søndag 30. oktober 2011

NYTT BORD

God kveld kjære dere! Her er det nye bordet vårt! :) Fra Riviera Maison. I love it!!! Og så må jeg tipse dere om den deiligste romsprayen noensinne fra Durance, kanel og appelsin. En heeelt skjønn duft. Mmm... Jeg har jo brent opp noen av lysene med samme lukt, så når Aninemor kom over sprayen var det ingen tvil om at den skulle bli med hjem.
(Lampe og sofa fra Kina, pledd fra Hübsch, klokke fra Zanz, brun pute LAMA/Moodies, beige puter med mønster DAY HOME/Moodies, hvit pute med volanger H&M HOME, sølvlykt og kurv Riviera Maison, telysholder PALMA)

Nå har besøket dratt hjem til sitt og mannen og jeg skal sette på en film. Kanskje jeg skal poppe litt popcorn for å få den skikkelige filmstemningen? :) Ja, det var lurt... 

Jeg håper dere har hatt en behagelig helg alle sammen! 
Nyt kvelden, så sees vi igjen i morgen.

Klem

KOSEDAG!!!

For en delig start på søndagen! Nå sitter jeg helt alene i sofakroken med kaffen min etter en lang skogstur og bare nyter roen og solen som skinner inn gjennom vinduene. Rett og slett vidunderlig! :) 

Resten av dagen skal bare nytes hjemme. Mamma og Pappa kommer på besøk og undertegnende skal i kjent stil diske opp med middag og familiekos. Hva skal dere gjøre i dag da?
Som dere ser er alle gardinene på plass. Og vi er veldig fornøyde! Gardinene kommer fra Mille Moi, og jeg har kjøpt de på Moodies i Asker. Jeg vet det er flere lesere av Villa von Krogh som har kjøpt samme, og det synes jeg selvsagt er stas. ;) Håper dere er fornøyde dere også!

 Jeg får vel hente meg en kaffekopp til, og så skal jeg ta fatt på spørsmål her inne. :) KOS!

Ha en nydelig søndag kjære dere! PS! Bildet av nytt sofabord kommer etterpå.
Klem  

lørdag 29. oktober 2011

SATURDAY LOVE!

God lørdag godtfolk! :) Lørdager... Er SÅ koselige!
Her i huset forberedes det til middagsgjester i kveld. Desserten er klar, og vi skal ha denne deilige sjokoladefondanten etter en bedre middag. Mmm... :) Enda godt det er lørdag!

Jeg har fått noen spørsmål om dette fatet mitt. Det er fra Affari og fåes værtfall hos PALMA på Sandvika Storsenter/Skøyen. Like så fint på veggen i grunn! :)

Fruen får vel hive i seg resten av kaffen i polkadotkoppen sin og hive barn, baggasje og seg selv i bilen. :) Og dere får ha en nydelig lørdag videre!!!

Klem 


Og én ting til! Jeg skal svare dere på spørsmål og mail i morgen. Er litt hektiske tider om dagen... :) Men i morgen har jeg plenty med tid! Så da sees vi da. Tuddelu.

fredag 28. oktober 2011

TIL SALGS! SOLGT!

God kveld i stua! :) Siden vi skal selge sofabordet vårt så tenkte jeg at jeg skulle gi dere leserne sjansen før det evt havner på finn. Så hvis det er av interesse så mailer dere meg bare på interiorglede@gmail.com. Her er det førstemann til mølla. :) Pris kr 1500,- Mål: ca 115 bredt, ca 75 dyp og ca 50 cm høyt. Og jeg tenkte jeg skulle male over det slik at det det blir tipp topp til neste eier. :)
Nå er det sofakos neste! :)

Riktig GOD helg kjære dere!
Klem

HELG!!!

Jippi! Da var det helg! Og vi er klare for helgens kos med middagsgjester, gullrekka og deilig vin.
Noen nye palnter har flyttet inn i dag også, for nå setter jeg "innelyngen" ut. Som dere vet så synes fruen at det er kjekt med en forandring, og noen planter som ikke trenger så mye vann er en god investering! ;)
Gjesteblogger Karin som ikke har gjesteblogget på aaaaltfor lenge kommer snart over på taco, så nå skal jeg mase på henne. Jammen på tide med et nytt innlegg snart. :) I mellomtiden kan dere jo se oppskriftene hennes HER. Jummy! 

Og dere, etterpå kommer et av husets møbler for salg her på bloggen! :) So stay tune...
Vi sjåast!

Nyt starten av helgen så lenge!
Klem

torsdag 27. oktober 2011

FREM MED DE!

Hei alle sammen! Da er det ikke lenge igjen til helg! :) Og min plan i helgen er å bytte ut litt interiør her hjemme, kose meg med familien og kanskje male littegrann. Gleder meg til å grave litt i eskene i kjelleren for å se hva som gjemmer seg der. Jeg vet værtfall at sinkhuset mitt ligger dere nede, og det er vel tiden for å finne det frem igjen nå. Eller hva? Pleier dere å bytte ut litt innimellom dere også? Det er et lurt tips for de som stadig ønsker seg en forandring, dvs for sånne som meg... :) Jeg er er sikkert ikke alene om det!?!

Jeg får vel ta litt tak her hjemme, for nå er det diverse som må ryddes tilbake på plassene sine... Rotehus! Liker IKKE! :) Får faktisk helt fnattt...

Så får dere ha en trivelig torsdag videre!
Stooor klemBildet er tatt på Moodies i Asker.

onsdag 26. oktober 2011

STILLEBEN TIPS FRA ANINE

Heisann dere! Lenge siden sist! :) Nesten litt flaut, men i går slokna frua i huset samtidig som dattera, og i dag har dagen gått i ett fra morgen til kveld. :) Men nå er jeg her! 

Og som jeg skrev i går så tenkte jeg å komme med noen tips når det gjelder å lage fine stilleben, og hvis dere lesere har noen gode tips er dere hjertelig velkomne til å skrive inn tipsene deres i kommentarfeltet under her. :) Det blir jeg bare glad for!

"Stilleben (fra tysk, «still» og «leben», stille liv, fransk: Nature Morte, død natur) er et kunstverk som gjengir objekter i ro, ofte som oppstillinger av hverdagslige gjenstander som enten er fra naturen (blomster, frukt o.l.) eller menneskelaget; vaser, glass, mat osv." Kilde Wikipedia.

Nå er det vel ingen tvil om at interiørbloggerene er drevne på dette med vakre stilleben, men det kan jo hende at en eller annen leser prøver uten å bli helt fornøyd. Så her en noen enkle tips!

- Alt etter som hvor det skal stå så er en enkel regel å ha det høyeste på midten. Det kan selvsagt være fint å ikke ha det høyeste på midten også, men tanken bak dette er å gjøre det lettest mulig for dere. :)
Står det f.eks inntil en vegg kan det lønne seg å plassere det høyeste innerst på midten som vist på bildet over. Har du evt et rundt fat på et bord setter du det høyeste på midten og plasser de mindre/lavere tingene rundt.
- Oddetall er vår beste venn. Tenk 3, 5, 7 ting osv. Det er rett og slett lettere å få det fint med oddetall.
- Bruk ulike ting. Som friske blomster, en søt vase, noen grener, kongler, sjokolade, frukt, mat, lys, en figur, en bok, rammer, teposer, sukkerbiter... Ja, mulighetene er mange.
- Man trenger ikke et fat for å lage stilleben, men om du ikke bruker det så pass på at det ikke står noe annet helt "oppi" slik at det ødelegger. 
- Gammelt og nytt i en skjønn forening er koselig i et stilleben. Kanskje du har noe arv du kan bruke?
- Kontraster eller ei. Det er helt opp til deg selv. Et helt hvitt stilleben kan være likeså fint som ett med kontraster. Det kommer helt ann på humøret der og da. :)


Ja, det var noen enkle tips... Mitt stilleben over her lagde jeg i går hos Moodies og det står på den fiiine Kelly Hoppen stolen. *Smelt* Må innrømme at jeg var en smule bekymret for lyset, men jeg var rask og det gikk heldigvis bra. :)

Nå er det kveldskos i stua neste!
Og så håper jeg dere får en fin kveld dere også! Og har dere noen tips så kom med de! ;)

Vi blogges...
Klem

tirsdag 25. oktober 2011

TIRSDAG!

Riktig god morgen alle sammen! Ny dag, nye muligheter!
Ønsker dere en knall dag! Og så vil jeg sende en stooor varm klem til Trinemor som er litt syk. :) 

Vi sees senere! Med hvordan lage et pent stilleben. ;) Men først er det jobb!
Hei så lenge godtfolk!
Klem

mandag 24. oktober 2011

SLIK BLE DET!

Ja dere... Da er det nye bordet på plass. :) Lykke! Og det beste av alt er at det er såpass bredt slik at det er fint å dekke og pynte på midten og fremdeles kunne ha god plass til tallerkener osv når man har middagsgjester. Vi har kjøpt bordet på Living (det heter Valencia), men det fåes også hos Home&Cottage. Stolene er de "gamle" som vi køpte i Kina. De er litt lave, men vi får se om handy Fred klarer å lage noen andre ben på de. Det kan jo hende!

Også var det en leser som lurte på hvor stor lysekrona er, og nå har jeg målt den til 70 cm dia. Den kjøpte vi i Kina den også, men den kan bestilles gjennom HER.
 
Og frøkna i huset sråler i sin nye prinsessekjole fra WoolLand. :) Riktig så fin synes nå jeg... Også i ull da. Perfekt! Jeg eeeelsker klærne deres!
Ønsker alle fine lesere en riktig fin kveld videre!
Klem

DAGBLADET...

Hei igjen! Hvis dere har lyst til å se artikkelen i Dagbladet så kan dere trykke dere inn HER.
Jeg oppdaget at den lå på nett i sted. :) Gøy!
Jeg kommer tilbake litt senere. Med nytt blogginnlegg og en haug med svar på spørsmål fra dere. :) 
Hei så lenge!

Klem 

STOLER FRA KELLY HOPPEN, ME LIKE!

GOD MANDAG! Disse fine beige stolene fra britiske Kelly Hoppen er ført opp på min ønskeliste! Jeg har så lyst på nye stoler i stua, og da jeg så disse hos Moodies i Asker falt jeg pladask. Elegante, men ikke for feminine. Også spisestuestoler i samme stil. Sukk... Kjenner dere til Kelly Hoppen? Hun er ganske fersk i det norske markedet tror jeg... Uansett, hun har de fineste ting som jeg enn så lenge bare kan drømme om. :)
Ikke at jeg trenger å bytte ut den lyse salongen, men forandring fryder. :) 

Nå er de middag neste, så blogges vi siden med nye bilder av spisestua. 

Ha en fin dag så lenge!!!
Klem