onsdag 30. november 2011

PROSJEKTER

Hei dere! :) Hos oss har det gått i ett sett siden sist, og jeg som trodde dette skulle bli en roligere uke! Vel, det blir ikke alltid som man ser for seg... :) I dag har jeg tatt bilder til BoligDrøm (mitt bidrag kommer i februar, og jeg gleder meg veldig). Her en en liten smakebit fra dagens shoot. Farmor Emma sitt gamle porselen. Søtt! :) Prosjektene står litt i kø om dagen, men i desember skal jeg nok få orden på de...

Jeg får komme tilbake litt senere. Har noen ærender etter jobb og huset skal dekoreres med noe jeg ikke er så fan av, nemlig halloweenpynt. Filming igjen på fredag og mandag, og SÅ er det tid for julepynting i Villa von Krogh. Can't wait!

Håper dere har fine førjulsdager og at livet smiler!
Klem fra
kaffekjerringa

mandag 28. november 2011

UKA SOM VAR...

God mandag! :) Ny uke, nye muligheter!!! Heldigvis er ikke denne uka så stappfull av gjøremål som forrige uke var. For det var jammen en meget travel uke for Aninemor! Nå er det bare å glede seg over førjulstiden i et litt roligere tempo, handle litt gaver, bake noen fler pepperkaker og pynte til jul. Legger ved noen bilder fra forrige uke i Villa von Krogh. Det gikk i baking for å si det sånn! :)

 Jeg forsøkte meg på noen cupcakes fra Passion 4 Baking, de smakte veldig godt men ble langt ifra like fine som Manuela sine. :) At de noensinne kommer til å gjøre det er vel heller tvilsomt... Hun er jo helt RÅ den dama der!
 Pepperkakehuset ble loddet ut på julemarkedet som barnehagen til Emma arrangerte i går.
 Masse godsaker i delikatessedisken...

Og mens julemarkedet var godt i gang var familen von Krogh i barnedåp til lille Jennybaby.
 Søte kusiner!
Nå skal Emma og jeg ut en tur. Planleggingsdag i barnehagen...

Ha en fin start på uka alle sammen!
Klem

lørdag 26. november 2011

LØØØRDAG!

God morgen alle sammen! Jeg titter bare innom for å ønske dere en fin lørdag! Her går det i hundre og det har det stort sett gjort hele uka. :) Nå skal jeg til Asker museum å sette opp delikatesseboden til julemarkedet, så skal frøken Krogh og jeg ut å handle litt til cupcakes og pasjonsfruktmoussekake som skal lages etterpå. Cupcakes til julemarkedet og kake til dåpen til lille Jennybaby. Stolte tante Anine er fadder. :) Stas!

Nyt dagen og gjør noe koselig!
Klem fra

fredag 25. november 2011

FRA SETTET TIL "TINA OG BETTINA" - EN SMESTAD MUSICAL

Hei kjære dere! Da har roen senket seg etter en dag med masse liv i huset. Å ha filminnspilling i sett eget hjem er faktisk ikke så ille. :) Jeg har bare kost meg i dag!
Legger ved noen bilder som taler for seg selv... Jeg har nemlig et pepperkakehus så må lages! Kjenner jeg angrer litt på å ha utsatt det til i kveld, men pytt pytt. Bare å hive seg over deigen gitt!


Og lille Emmagull fulgte spent med fra sidelinjen. Hun ville gjerne at Fredrik skulle kle seg ut som en jente også, men det har vi tilgode å se. Værtfall for denne gang. :)

Pepperkakehus neste!

Ha en lykkelig og herlig kveld videre!
Klem

I GANG!

God fredag godtfolk! :) Slik ser du ut utenfor hos oss i dag, og hvordan det ser ut inne får dere se litt senere. Huset står på hodet, men det er jo gøy! 

Hei så lenge...
Klem

torsdag 24. november 2011

NESTEN KLART...

God kveld alle sammen! :) Ja, nå er vi spente på morgendagen... Spesielt Emma synes det er veldig gøy at to menn skal kle seg ut som jenter her hjemme og sitte å sminke seg foran speilet på sminkebordet. Og ikke minst vil hun gjerne hjelpe til. Min lille gode hjelper. :) Jeg lurer på om det er stoler fra Kelly Hoppen hun pakker ut her... Veldig fine er de værtfall! Louise, må dere ta med de tilbake? :)
 Sminkebordet er flyttet fra badet inn på soverommet vårt, eller Bettina sitt rom.
 Her har det blitt stæsjet opp med "fjortisinteriør".

Og frøken luring hadde hentet seg en god neve med pepperkaker og tok seg en velfortjent pause i sofaen foran barnetv. :) Vi bakte i går, og i dag ble det tomt. Jaja, får ta en runde til...
Da er det bare å få seg en god natts søvn, og så raser det 40 mennesker inn døra i morgen tidlig. Og jeg skal selvfølgelig ta bilder som jeg skal dele med dere. ;) 

Ha en finfin kveld videre og kos dere i morgen. Fredag allerede! Godt...

Klem 

HER SKAL DET FILMES!

Slik ser det ut her i Villa von Krogh nå. Lekkert? Det skal filmes til filmen om Tina & Bettina i morgen, så her er det to jenter som holder på for fullt å rigge opp en haug av rosa ting i skikkelig T&B stil. :)

Fler bilder kommer siden! Nå må jeg nemlig farte avsted med lille hunden på dressurkurs. 
Vi blogges!

Hei så lenge...
Klem

10 NYE PUTER TIL SALGS

Hei kjære dere! Her går det litt i hundre om dagen. Har fullt opp med å lage ting til julemarkedet, og filmfolket har begynt å rigge seg inn i dag også. Litt alt på en gang her, men etter uka skal jeg puste godt ut... :)

Men nok om det dere... Bilder fra rigging kommer litt senere i dag. Nå er det puter det er snakk om. Pappa hadde litt ekstra plass i den siste containeren fra Kina og har kjøpt 10 stk av de hvite store putene. Vet jo det er fler av dere som ønsker å kjøpe disse, så nå har dere muligheten. De koster 1 500,- og er ca 1 meter i diameter. Send en mail til interiorglede@gmail.com om det skulle være av interesse.

Nå får jeg jobbe litt til og så får jeg ta turen hjem å se hvordan det ser ut i heimen.

Vi sees! Ha en skjønn torsdag så lenge!
Klem

onsdag 23. november 2011

SALG PÅ GREENGATE

Heisann dere! Min gode og til tider litt gale venn Stephanie tipset meg om at Mollys.no har 20% på alt fra GreenGate ut november. Jeg kjenner ikke til butikken fra før, men litt salg er verdt å få med seg. :)

Det var dagens tips! Nå må jeg jobbe. :)

Ønsker alle en fredelig og fin dag!
Klem

tirsdag 22. november 2011

TIRSDAG OG FULL FART!

God kveld, god kveld! Vel hjemme, mmm godt! Copper og jeg har nemlig startet på et nytt dressurkurs, og i dag var første gangen. Jeg bare undrer på hvorfor jeg alltid skal velge å gå på kurs i vinterhalvåret!?! :) Jaja, jeg får pakke meg inn i en stygg dress...

Apropo innpakking dere... Jeg sa jo at jeg skulle jule opp huset bittelitt, og da er jo svibler tingen. Hentet litt mose ute og pakket inn sviblene i litt mose før jeg satte de i krukkene sine. Synes det ble ganske så ok! Må virkelig si jeg gleder meg til jul, men det hadde gjort seg litt med snø altså. Synes virkelig det. ;) Eller?

Jeg får nesten svare på noen mail og komme meg bort i godkroken etterhvert. Kankje jeg skal titte på nett etter julegaver? Og kanskje jeg skulle sette sammen noen julegavetips til dere? Ka dokke trur? 

Vi sees i morgen, og da med en gledelig nyhet til dere som vil ha stooor hvit pute til jul. 

Ha en flott kveld videre!
Klem


Fra venstre: Grønn potte fra MOLS/Sandvika Storsenter, stjerne fra Hviit, norgesglass loppis, Ugla Bunæs fra MOLS, potte med hortensia fra Plantebørsen i Lier, sølv fra farmor&farfar og lykt fra Hviit.

mandag 21. november 2011

Hei kjære dere!  Ja, hvor skal jeg begynne...? :) Det siste døgnet har bare vært problematisk med hele bloggen og google kontoen min. Vet ikke om noen har hatt det samme? Værtfall fryktelig frustrerende. Innlegg har blitt borte, så det er bare å sette seg tilbake å håpe på at de dukker opp igjen. Jaja, sånn kan det gå...

Jeg håper dere har hatt en herlig helg alle sammen og at dere har gjort noe koselig. Og ikke vært så frustrert som meg. :) Vi har jo hatt besøk fra Molde, så ellers har det vært liv i leieren. Har kost oss skikkelig!

Jeg har også begynt å kjøpe litt julepynt til tross for at jeg ikke skal pynte riktig enda. Fant denne knallfine lysslyngen hos Wallas Verden forrige uke som bare skrek om å få bli med meg hjem. Javel, la gå tenkte jeg... Og en liten gris som dere skal få se på søndag. For hvilken dag er det på søndag? Jo, nemlig 1. advent. Jeg skal pynte med grisen, og that's it. For på torsdag kommer filmfolket for å rigge seg på plass til filming av Tina & Bettina. Gledegruer meg! :) Blir gøy å vise dere bilder da. 

Denne uka kommer til å gå med til forberedelser til julemarked, jobb, familiekos og selvsagt Villa von Krogh. En gledelig førjulsuke!

Ha en fin kveld kjære dere!!!
Klem

fredag 18. november 2011

HELG IGJEN

Heisann og god kveld! Her er jeg med kanskje tidenes dårligste nett og noen tekniske problemer. Derfor ingen julepynt i kveld, men jeg skal se hva jeg får fikset til i morgen! I promise! ;)

I dag har jeg kun hatt to interiørveiledninger, så jeg tok tidlig helg i dag. Har bare kost meg med en treningsøkt, en liten handletur og masse tid med Emmagull. En perfekt fredag med andre ord! Og så har vi fått besøk av Moldenserne i familien som skal være her til søndag, så her blir det liv og røre. Hva er vel mer koselig enn det? :) 

Nå gjenstår kun å legge pinnekjøttet i vann, så skal denne kroken inntas med et glass med vin. Mmm...
Riktig GOD helg alle sammen!
NYT den dere også! ;)
Klem


PS! Rund pute fra Kina, de andre fra Moodies/DAY HOME & LAMA, lampe fra IKEA.

tirsdag 15. november 2011

NATURLIG JULEPYNT

God tirsdag! For en god stund siden var jeg så heldig å få være med på innkjøp av julepynten til DAY HOME for Moodies i Asker. Og endelig er den her! Jeg har hamstret til meg en av hver figur, og gleder meg til å mikse de inn i all glitterstasen på juletreet vårt. Tror det kan bli en fin kontrast. :) Ah, som jeg gleder meg til jul! I dag var det nesten litt julestemning ute med all frosten. Men bare nesten, vi mangler bare litt snø... :)

Nå er det middagstid her i huset. Kjøttkaker, en favoritt står på tirsdagens meny. Bare venter på at mannen skal komme hjem først. 

Dere får ha en flott tirsdag videre, så sees vi sånn plutselig!
Klem