fredag 3. februar 2012

FLIS MEG HER OG FLIS MEG DER!

God kveld søtinger! Jeg blir nesten helt målløs her jeg sitter. :) Dere er virkelig herlige! Jeg visste for så vidt det fra før av da... Tusen tusen takk dere! Ordene deres varmes veldig. 

Som dere vet så hadde jeg jo veldig lyst til å vise frem et flislagt vaskerom i kveld, men når min kjære Fred glemte å kjøpe flislim så gikk det adundas. Fliser på vegg eller ei, her ser dere veggflisene. Vi kjøpte de i Kina for en slikk og ingenting. :) Og de har ligget ute i garsjen en god stund og ventet på å komme inn i varmen. Bedre sent enn aldri! Nå er det like før det blir flislagte vegger. Hurra og kryss i taket!

Og som dere ser er de enkle hvite, nesten litt kjedelige fliser. Derfor tror jeg det blir knall med mønstret, fargerik tapet til. Ja, tenk om vaskerommet mot formodning skulle blitt det nye favorittrommet... Kanskje vi hadde kommer ajour med fjellet av en skittentøyshaug da. :) Det er vel lite sannsynlig. Tihi. Vaske klær er noe av det kjedeligste som finnes i min verden. 

Noe som ikke er kjedelig er "The Voice". Koser meg med et glass rødvin og lett underholdning. Happy helg!

Nyt resten av kvelden dere også!!! 
Og igjen, tusen takk. 

Klem

14 kommentarer:

Lottemora sa...

Så kjedelig med disse ekle kommentarene du har fått. Stor klem til deg! Er en grunn til at jeg har ordnet kommentar-moderering jeg også... Gleder meg til å se vaskerommet etterhvert. Jeg har tidligere hatet å vaske klær, men etter at jeg fikk skikkelig vaskerom liker jeg faktisk å være der. Gulvvarme og god plass til alt. Mangler bare en radio.

Ha en fin helg

Klem Lotte

Frøken Fryd sa...

Du, frøken :) Ikkje så ofte eg kommenterer her inne hos deg, men eg er innom veit du. Eg vert oppriktig lei meg når eg ser at du får truslar og ubehagelige kommentarar, og håper at du får tilstrekkelig med god-ord til å veia opp. Difor ein positivt bidrag her da, nydelig blogg, nydelig heim, nydelig dama, nydelig stil - og så virkar du så utrulig sprudlande og koselig. Ønsker deg ei riktig god helg, og husk, ull innerst i kulden :)

Stor og varm klem frå Eli

Elisabeth Fossum sa...

Å, gleder meg til å følge med på vaskerommet ditt, tror det blir knallfint! Hev deg over fæle kommentarer, sånne mennesker er ikke verdt å bruke energi på!

Anonym sa...

Hei det blir gøy å se resultatet ,det blir nok knall for du er så flink til å få det til . jeg digger bloggen din . og de flisene kunne jeg tenkt meg på badet oppe hos oss, vi har bod i huset i snart 11 år , men badet oppe er ikke ferdig ... ha en strålende helg klem karianne

Anonym sa...

Spørs om ikkje det er folk som er misunnelige, sidan det har kome negative kommentarar. For det herskar ingen tvil....Du har ein flott blogg og ein nydeleg heim. Eg er jallfall misunneleg!!!!

Anonym sa...

Vil bare si at jeg ikke gidder å følge noen blogger...BORTSETT fra DIN!!! Er ganske så opptatt av interiør og den slags selv og blir alltid inspirert av innleggene dine! Du har en rå stil- digger den!! Så hopp og drit i alle de syke syke stakkarslige menneskene som lever av å suge positiv energi ut av andre mennesker!! Fortsett med det du gjør så vi andre her ute har små godbiter å se frem til.. :)

Anonym sa...

Dette blir bra!! :D

Frk Fischer sa...

Det bli jo som et "hvitt" lerret de veggene da, og så kan du bestemme mange frager utifra tappetet...for den var såå lekker!! Dette blir jo knall fin ,som resten av det flotte huset ditt!!

Ha en fin fin lørdag ,skjønne deg!!

Helén sa...

Du fortjener virkelig alle gode ord du kan få:)) Og det er synd at vi lesere på høre om trusler før vi orker å kommenetere den koselige bloggingen din. Jeg skal skjerpe meg! Varm klem i kulda sendt!

mkm sa...

det ser kjempefint ut, både flisene og tapeten! vi gjorde noen oppgraderinger på vaskerommet i høst, og faktisk så er det mye triveligere å tilbringe tid der nå! så det er håp for alle skittentøyshauger :) -monakristin

Fru Belima sa...

Stå på Anine!! Du er en fantastisk blogger!!

Marita sa...

Gleder meg til å se resultatet :)
Etter å ha lest bloggen din, tror jeg at jeg har landet på stil i mitt fremtidige hus... Elsker stilen din, og trappa deres, sukk, den er så elegant, fin og samtidig enkel der den slynger seg opp til 2.etg :)

Hor kjøper du fliser? På samme plass som lampa?

Anonym sa...

Hei:) Kom tilfeldigvis innom bloggen din da jeg letet etter kjøkkenbilder ! vi driver å pusser opp kjøkkenet vårt :) Likte gulvet ditt veldig godt og lurer på hva det heter?? Farge og merke.. Blir veldig glad for svar :)Anja N (anjanordstroem@yahoo.no)

Villa von Krogh sa...

Hei Anja N.

Gulvet er enstavs hvitlakkert eik fra Saga. Lurer på om den serien heter exlusive eller noe lignende. Hvis du lurer på andre ting også kan det hende du finner det under "INFO HOUSE" som du ser rett under headeren. Eller så spør du bare!

Ha en skjønn kveld.
Klem Anine

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)