mandag 19. mars 2012

MANDAGSTIPS!

God mandag!!! Tenkte jeg bare skulle komme med et fargerikt tips på en solrik mandag. Maison hage & terrasse har kommet i hyllene, og jeg har sikret meg et eksemplar som jeg skal kose meg med senere i dag. Jeg har smugtitte i det, og det er noen deeeeilige rabarbra oppskrifter i det. Ååå, som jeg gleder meg til å gjøre det koselig ute! Har mest lyst til å handle inn stemorsblomster og påskeliljer NÅ, men det er vel ingen vits før vi kommer hjem fra påskeferie...
Blomster eller ei, det er lov til å begynne å planlegge! :)

Vi sees litt senere! Har jo tatt vaskeromsbilder som jeg ikke fikk blogget i går.

Tjolahopp så lenge! Ha en forsatt fin start på uka!
Klem

3 kommentarer:

Hjem og Glede sa...

Hei hei :)
Herlig....
Skal løpe å kjøpe Maison.
Ha en vidunderlig uke.
Nydelig hjem du har.

Beste hilsen Camilla.

Bodil sa...

Takk for tipS; Anine!
V skal gjøre endel i hagen i vår/sommer, så her må ting planlegges. Alltid greit å få tips om hage!!
Ha en fin uke!

Klem Bodil

Anonym sa...

Hei Anine.
Påskeliljer kan du fint plante i krukker på trappa allerede nå.
Det har jeg gjort, og det er sååååå koselig :-)

Vårhilsen fra nabo Åse

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)