søndag 22. april 2012

GOD KVELD!

Mine vakre peoner og jeg titter i grunn bare innom for å ønske dere en fin søndag videre. Mor er helt kake så nå er det dags for å legge beina høyt, senke skuldrene og kose meg med en film av et eller annet slag.

Og dere! Middagen jeg lagde var veldig god, den oppskriften bør dere prøve! Ikke vanskelig i det hele tatt. Linken ser dere i innlegget under. :) På Trines Matblogg legges det også ut ukesmenyer. Et godt tips til dere andre som sliter med å finne ut hva man skal ha til middag. Jeg er helt sikkert ikke den eneste? :) 

Nå er det tid for filmkos i tv kroken!

Ha en deilig aften dere!
Vi blogges.

Klem

3 kommentarer:

ingridsboble sa...

nydelig blomster! Tror jeg må ta en tur i blomsterbutikken i morgen og friske opp i egen stue :) Likte veldig godt gardinstengene dine; hvor er de kjøpt?

Livy sa...

God kveld i stuen!
Flere som er glad i peoner ser jeg☺ De er nyyyydelige!

Ønsker deg en deilig søndagskveld! Klem fra Livy

Tessi sa...

Lekre blomster og nydelig vase:)

klem Tessi

http://tessi-la-la-land.blogspot.com/

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)