tirsdag 4. desember 2012

BADEKULER HER OG DER...

Heisann! Har dere hatt en fin desember så langt? 

Fru von Krogh har pådratt seg en real strekk av noe slag i foten, så her har jeg haltet siden lørdag... UTROLIG irriterende! :) Ikke er det så behagelig å kjøre bil heller, så dagene blir ikke helt de samme... Så mine første desemberdager har vært litt preget av det kan man si. :)

Men selv med en kropp som ikke er tipp topp får jeg da gjort litt her og der. Huset er vel så og si ferdig pyntet, pakkekalenderen er etter mye tvil godkjent og nytt av året er mannens egen julesokk. Noen morsomme forslag til hva jeg skal fylle den med??? :) Kom gjerne med forslag!
I år ble pakkekalenderen til lillegull enkelt og greit et tre med 24 pakker. Hun ville egentlig ha en sjokoladekalender, men siden mor er interiørblogger, hadde kjøpt inn alle gavene og ikke hadde pakkekalender på bloggen i fjor var det ingen kjære barn i år... Det enkle er ofte det beste sies det, vel jeg får revurdere pakkekalender neste år. :) 
Men når sant skal sies er det likevel stas med pakkekalender. Spesielt badekulene var suuuuperkult! Haha, jeg har en historie fra søndagen og en badekule som jeg må fortelle dere om... Som dere kanskje har fått med dere så er jo lille Emma i blant en ramp (det har hun helt klart arvet fra sin far). På søndag da vi skulle reise til Asker og juleforestillingen hennes klarte hun uten at jeg merket det å legge en grønn badekule av en frosk i "rørleggersprekken" min, (skrev jeg virkelig det?) og da mor skulle ta seg en tur på wc litt senere sa det PLOPP. Der lå det en grønn frosk gitt. Da hadde jeg gått med en frosk i trusa ubemerket i mange timer...  Ja, man skal oppleve litt av hvert! Hun finner jo på de merkeligste ting hun der... :) Og Emma synes selvsagt det var SÅ gøy å drive gjøn med mammaen sin.

Tror jeg skal lure henne en dag også jeg... :) Må finne på noe morsomt!

Noen fler badekuler blir det værtfall ikke med det første... Hihi.

Ha en nydelig kveld alle sammen!!!

Klem

16 kommentarer:

Anonym sa...

Ha, ha, nå lo jeg godt! Det er utrolig hva slike små sneller kan finne på! Og så fin pakkekalender! Vår hjemmeboende datter på 18 har også pakkekalender. Det går på småting i ukedagene, men i helgen ligger det litt større ting i pakkene - ny vippetang, mascara, perlering, ferdig fotoalbum fra Romatur hun hadde i høst og div. pynt til rommet. Så langt har hun vært fornøyd i alle fall.
Godt du er så godt som ferdig med pyntingen nå da du ikke er helt i slag. Strekk er noe skitt. Vond rygg er også helt pyton - det er min greie. Men jeg får gjøre det beste ut av det. ting går bare mye saktere. fortsatt en god kveld til deg. Hilsen Berit

camilla sa...

Hei!For et nydelig hjem dere har!:)(Elsker den murveggen....!):)
Og julesokken var også helt herlig:)!
Ønsker deg en fin førjulstid!
God klem:)

Anonym sa...

Nydelig kalender, hun bør være glad for den :) MEN hun må jo selvfølgelig få en sjokoladekalender i TILLEGG da, den er jo obligatorisk for alle barn! ;)

Ingvild sa...

Du er så kreativ og flink.-) Blir alltid like fasinert og inspirert av alle dine fantastiske utfoldelser i heimen:-) Simpelthen bare elsker bloggen din. Lurer bare på hvor du har kjøpt den julesokken? Ingvild

Fru Perez sa...

HAHAHAHAHAHHAHAH!!! :)
Takk til Emma for kveldens latterkule! :D

Villaskogen♡ sa...

Morsom jente du har! :)

Anonym sa...

Heisann! Den var fin! Kan tro hun har hatt d super-morsomt med å vite at mamma har en frosk i buksa!:-) Her i huset har jeg pakkekalender til mine fire barn! Litt travelt når alt skal kjøpes inn og ikke minst pakkes inn, men det er jo utrolig koselig:-) Barna er fra seks til tjue år, så det er et variert innhold kan man si:-) Jeg lager også kalender til pappaen min - det vil si korg. Fyller korga med alt fra oppvaskkost til sjokolade og pakkelapper! Poenget er å kjøpe noe som kan brukes og som ikke skal stues inn i et skap:-):-) Et lite forslag til julestrømpen til mannen din: pakk inn en liten lapp der det står at han feks skal få kaffe på senga lørdag morgen, eller en der du inviterer han på en date<3 Tror menn også liker sånt - eller?:-) Kan jo gi et abonnement på et magasin - det varer jo kanskje et år:-) Tenker du kommer på noe, du virker jo kjempekreativ:-) Håper dere får en flott adventstid - og god bedring med foten!
Klem Bodil

Hjertebank sa...

Hahaha!!! Du fødte en badekulefrosk i do! DET er det nok ikke mange som gjør etter deg ;-) herlige påfunn fra de små <3 God bedring med foten! Klem

Chris sa...

Oh this looks so nice!!!
I love your blog and your amazing home!!!

Thanks for sharing it with us.

Chris Xx

Anonym sa...

Ps... Kalenderen til Emma var kjempefin!:-)
Bodil:-)

Har en drøm... sa...

Hahaha, hun er jo rå!!
Det var et fantastisk pek:))

God bedring med foten, er kjedelig og ikke være tipptopp altså¨...

Anonym sa...

Det var en god historie, synes det var et godt påfunn av henne. Kalenderen er jo kjempefin, men sjokolade er godt, hva mmed en i tillegg. Den lysranken du har hengende på skapet var rå!!!! Kan du gi meg et tips på den.

Villa Drømmeverden sa...

Haha! Barn er fantastiske!
Kjenner meg litt igjen, min datter på 4,5år gir meg en god latter hver dag. Også så mye rart de sier:)

Pakkekalender er stas for liten og stor synes jeg. Koser meg med å kjøpe inn, og hun koser seg med gavene.
Juleklem

Anonym sa...

Så fint:). Kommer det noen flere bilder rundt i julehuset:)?

Madeleine Milo sa...

For en kreativ og fin julekalender!:) Lykke til med foten!

Mariell sa...

He he! Den syns jeg var morsom :D Liten ramp der altså :)

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)