tirsdag 31. januar 2012

SNIKTITT PÅ VASKEROMMET

Hei og god kveld! :) Tusen takk for så mange hyggelige kommentarer på valget av tapet til vaskerommet! Det var virkelig hyggelig å lese! Tanken var den at farger gjør en glad og at mønster liver opp et rom som man som regel synes det er litt over gjennomsnittet kjedelig å oppholde seg i. Nå gjenstår det bare å se om det fungerer i praksis! :) 

Her har dere et bilde fra vaskerommet i kveld. Fortsatt en god del arbeid igjen, men guri så gøy det er å være i gang. Taket blir som dere ser grått, tapeten har dere sett og flisene... Ja, de kommer etter hvert! 

Dere får ha en forsatt fin uke, så sees vi igjen i morgen.
Hei så lenge!

Nattaklem

mandag 30. januar 2012

TAPET TIL...

Vaskerommet! Her er tapeten jeg har bestilt til vaskerommet vårt. Vi får to vegger med denne og to med hvite fliser. Tror det blir knall! Jeg ville jo ha litt farger der inne, så fingrene krysses for at den vil passe inn. Tapeten er fra Sanderson, bestilt gjennom Fargerike i Asker. Bilder fra vaskerommet kommer så snart det er noe å vise frem. :)
Nå er det middagstid med lillegull. :)

Ha en fin mandag videre!
Klem

I BOLIGDRØM

Hei og hå! I dag har BoligDrøm som jeg er med i kommet i hyllene. :) Som jeg har fortalt tidligere er jeg med i hver 3. utgave i spalten "interiørbloggeren". Stas på en mandag! Nydelig cover var det også! Pleddet er jo bare til å spise opp...

En annen bloggerinne som jeg kjenner er også i BoligDrøm med hjemme reportasje. Bloggen til Ann-Kristin kan dere se HER. :) Grattis med fin reportasje! 

Vi sees litt senere...
Ha en flott mandag så lenge!!!

Klem

søndag 29. januar 2012

I DE SENE TIMER...

Hei dere! Har dere hatt en fin helg? :)

Nå nytes de siste timene av helgen med tente lys, en halvgod film og min kjære. Og lille Copper da. :) Han ligger som vanlig ikke langt unna mammaen sin.
Fra venstre foran: rosa fra Lama/Halvor Bakke, ugla Bunæs fra House Doctor, mørk lilla Tine K.
Bakerst: House Doctor, Tine K, lilla House Doctor. Den store glasslykten er fra Riviera Maison.
Ugla Bunæs og jeg ønsker alle en fin start på uka!

Vi sees i morgen!
Klem

SPIS GODT I NEW YORK!

God ettermiddag! Da var vi hjemme igjen etter en tur i Oslo. Koselig altså! :) Må si det er vel så koselig å ligge her i sofakroken under pleddet med mac'en på fanget også. Det er et must på søndager spør du meg. :)

Og med mac'en på fanget har jeg bladd meg gjennom bildene jeg tok i New York og kost meg. For en uke siden i dag var vi i Central Park. Sukk, jeg kunne dratt tilbake på flekken!

Noen som kjenner igjen bygningen over her? :)

Et par tips til dere... Buddakan (under) er også en fin restaurant med helt rå mat. Prøv gjerne tasting menyen her også. Jummy! 

The Standard Grill, også i Meatpacking District som Buddakan og Spice Market. Her kan man nyte deilig kaviar, gode kjøttretter eller sjømat om man ønsker det. 

Og til lunsj kryr det av liv og atmosfære på Balthazar. :) God cider har de også!
New York frister til gjentakelse!

Fortsatt finfin søndag til dere! Sees om noen timer.
Klem

NEW YORK TIPS!

Velkommen til bords! Jeg tenkte jeg skulle dele noen restaurant tips med dere, for skal man utenlands er jo måltidene en stor del av kosen. Synes nå værtfall jeg! :) Av alle restaurantene vi var på i New York må jeg si at Spice Market er den jeg aller helst ville besøkt igjen. Nydelig mat og god atmosfære. Denne restauranten kan være litt vanskelig å få bord på, så bestill god tid i forveien. Vi hadde ikke bord, men var så heldige å få bord rundt lunsjtider. Kan anbefale å prøve ut tasting menyen, spesielt chicken samosa var himmelsk! 
Spice Market ligger i samme bygning som hotellet vi bodde på. :) Og de fleste restaurantene vi var på ligger i Meatpacking District.
Virkelig verdt et besøk!
For å se mer av Spice Market eller booke bord kan dere klikke dere inn HER.
Det finnes også en i London. Mulig det blir Spice Market til høsten igjen også da! :) 

Fler tips kommer siden, for nå skal vi straks farte avgårde til Oslo og Disney on Ice.

Ha en strååålende søndag!
Klem

lørdag 28. januar 2012

LØRDAGSKOS!

Heisann! Her i huset bakes det cupcakes til kurset i kveld, og lille frøken Emmagull er selvsagt en ivrig hjelper når det dreier seg om søtsaker. Da er alt annet helt uinteressant!

Vi har hatt en fin dag i dag Emma og jeg. Vært en tur i Asker, bestilt tapet hos Fargerike og tegnet en hel haug av tegninger. Er veldig fornøyd med valget av tapet til vaskerommet. Som nevnt tidligere er murer'n i gang. Det blir fliser på et par av veggene og en herlig tapet med nydelige farger på de andre. Gleder meg til å vise dere! Bare synd det tar to uker før tapeten er her. :( Jaja, pytt pytt! Vi skal jo endelig få ferdig vaskerommet!!! 2 uker fra eller til er ikke så farlig...
Nå piper det borte i ovnen, så jeg får løpe! :)

Ha en fantastisk lørdag dere!
Klem fra bakerinnene Emmagull &

fredag 27. januar 2012

NOEN FAVORITTER!

God kveld i stua! Her kommer et lite bilderas fra interiørmessa. Jeg ser jeg har tatt mest bilder av fargeglade ting... Noe som i og for seg er rake motsetning av hva som finnes her hjemme. Kanskje det er på tide å tenke i litt nye baner? Bilde over er fra Trademark. Elsker den blå rustikke lampa! Vi skroller oss nedover til Nordal.


 Fugler, of course... :)

 De fineste gullfatene...
 Og her har vi en nyhet fra svenke Watt&Veke. Knallfin!
 Oi Soi Oi, lampene er fantastiske! 
 Ja takk til denne!
 Og disse telysholderne i bøffelhorn... Tenk så vakre de er med lys!
 HK Living sto for de kuleste putene. Den gule og den grønne peace... LOVE them!
RÅ PUTE!


Det er mye fint! Har dere noen favoritter?

Veldig hyggelig å titte rundt, få litt inspirasjon, møte kjentfolk og andre bloggere. Takk for i går dere! :)
Håper det hygget dere skikkelig! 

Nå skal Fred og jeg lage middag, drikke litt vin og bare nyte at det enda er noen timer igjen av fredagen.
GOOOOD helg kjære dere!

Klem