onsdag 29. februar 2012

ET SNEV AV...

VÅR! God kveld kjære dere. Ute tiner det som bare det, våren flørter med vinteren og alle oss som nyter varmegradene. Jeg nyter værtfall! Kan nesten ikke vente til å begynne å plante søte blomster, ta vårvasken ute, male huset og spasere rundt i vårskoene mine. For vår er nemlig en favoritt! Ååå, lengter...
 Blomster kan være dekorativt i det meste... Bare fantasien som setter en stopper for kreativiten...
Og med disse vakre bildene fra Sköna Hem ønsker jeg dere en nydelig kveld videre.

Vi sees igjen i morgen! :) Og på fredag kommer et nytt Sandvika innlegg. Gleder meg! Spørs om det ikke blir et snev av vår da også.

Nyt kvelden søte dere!!! PS, det er ikke for sent å fri. ;)
Klem

tirsdag 28. februar 2012

HEI!

God kveld dere! Her har det gått i ett siden sist! :) Lørdagen ble knall med både frokost, lunsj og massasje i Oslo og på kvelden spiste vi middag med venner og gikk ut på byen. Herlig med en skikkelig suprisedag! :) Eneste minuset er formen som gjerne jobber litt mot en et par dager etterpå... Ja, så nå er det lenge til neste gang. Dermed basta.

Nå er det fokus på å bli ferdige med vaskerommet. Vi må velge ut innredning i morgen eller torsdag. Spørs om ikke vi bare tar en tur til IKEA. Skal bli en lykkens dag å bli ajour med skittentøyet som nå har fått midlertidig plass i spisestua. Ja, man mister litt "piffen" med rot rundt seg! Jeg blir smågal!
Men til slutt blir vi nok veldig fornøyde. Flisene var mye brunere enn hva jeg husket, men det gjør ingen verdens ting. Bought in China!

Noen forslag til innredning forresten? :) Vi har tenkt på Lidingö...

Ha en forstsatt finfin uke!
Klem

lørdag 25. februar 2012

NEWS!

God morgen fininger! Har dere det bra? Håper det! :)
Her i huset har vi siden sist hatt besøk fra Molde og bare kost oss. Skikkelig familietid! Og vaskerommet har omsider blitt stæsjet opp med tapet. Veldig sukkersøt og romantisk, men jeg elsker den! Tapeten er fra Sanderson / colletion caverley wallpapers og heter PORCELAIN GARDEN.
 Som jeg gleder meg til vi blir ferdige! :) Gulvet er neste ut... Og så litt småstæsj som lister og helt til slutt innredning. 
Og her sitter jeg... Med kofferten pakket. Både bikini, partyklær og sandaler er med... Og Anine har ingen anelse om hva dagen bringer. Fred har bare fortalt meg at jeg ikke skal spise frokost og at avreise fra Konglungen er kl 9.30. Min lure mann altså... Han er jo god på sin rare måte. :)

Og dere! Dere er gode dere også!!! Tusen hjertelig takk for gratulasjonene. 30 årene har så langt vært helt ok. :) Spørs om ikke 30 årene tas til nye høyder i dag... Vi får vente å se! Jeg er værtfall meget spent på hva som skal skje. Ingen champagne så langt... Bare kaffe. Jeg rekker vel en kopp til før vi drar? Jepp, det gjør jeg!

Ha en nydelig lørdag og søndag! Så sees vi sikkert i løpet av morgendagen... Med fare for en redusert Anine...

Klem

PS!!!! Jeg har fått noen spørsmål om Kina og kjøkken som jeg tenker å lage et eget innlegg om enten i morgen eller mandag. Svar kommer aøtså da. :)

onsdag 22. februar 2012

FAMILIEKOS!

God onsdag! :) Da er mor i huset 30 år! Artig... Og dette kjøkkenet skal snart fylles opp med familie. Gleder meg! Man må jo feire bittelitt. 

Jeg får vel begynne å forberede middag jeg. :) 

Og dere får ha en strålende 22. februar!!!

Klem

tirsdag 21. februar 2012

THE LAST NIGHT...

Ah, GOD kveld dere! :) Nå har jeg inntatt godkroken og krøpet under pleddet. Deilig etter en lang dag det!

Med freshe roser, en deilig kopp te og ro i heimen skal mor kose seg med tid for hjem. Noen fler som skal det samme kanskje? De er jo så kreative de folkene der! Til inspirasjon, rett og slett. Ikke at jeg alltid er så enig i fargevalgene deres, men løsningene er artige! Jeg er jo en smule "pingle" eller "safe" i fargevalgene mine. Som den brune veggen med fargen KRYDDER f.eks. Blir i det minste ikke lei da! :)

Og med det så får jeg for aller siste gang i 20 årene ønske dere en riktig happy kveld! :)

NYT DEN!
Klem

mandag 20. februar 2012

LURE FREDRIK

God kveld!!! :) Endelig... Fra i morgen av kan jeg omsider få ta bilder igjen. Man får jo nesten ikke blogget uten... :) Så det blir bra! Er kjedelig å være "kameraløs" gitt.

Har dere hatt en fin helg da? Vi har storkost oss. Lunsjen med jentene på lørdag varte til midnatt, så det var noen reduserte men happy frøkner som våknet opp på søndag. Det er sånn det skal være! :) Gøy...

Og mer gøy skal det bli... I anledning 30 års dagen min har Fredrik sagt at jeg må holde av hele lørdagen, men vil jo selvsagt ikke røpe hva vi skal. Jeg er ikke så veldig glad i overraskelser så jeg prøver å få han til å røpe litt, men det går dårlig. Han sier ikke stort annet enn at vi skal spise middag. :) Jaja, jeg får vel bare vente å se hva han mannen min har funnet på. Sikkert noe sprell! Dere skal nok få en oppdatering når tiden er inne for det. :)

Enn så lenge får jeg glede meg over at jeg får tatt bilder til dere og at uka skal bli knall!

Ha en forsatt finfin mandag kjære dere!!! Og ha en knall uke videre!
Vi sees igjen i morgen.
Klem

lørdag 18. februar 2012

FASTELAVENSBOLLER - DEN BESTE OPPSKRIFTEN!

Hei igjen! Her skal dere få oppskriften på den aller beste bolledeigen jeg har smakt, nemlig Karins oppskrift. Denne er genial til fastelavensboller! Også god da... Mmm... Spørs om ikke Emmagull og jeg må bake i morgen gitt!


Hvetedeig:

6 dl melk
150 g sukker
50 g gjær
1kg hvetemel
1ts salt
1egg
1ts kardemomme
150g romtemperert smør

1 egg til pensling
1 boks vaniljekrem 

Bland alt det tørre og egget i en miksebolle, og varm melken opp til ca 37 grader. Bruk heller for kald melk, da varm melk dreper gjæren. Bruk fersk gjær og smuldre den opp i det tørre. Slå over melka og sett mikseren på lav fart i tre minutter. Øk hastigheten til max i fem minutter. Tilsett det romtempererte smøret og bland på lav fart til alt er godt blandet inn. Hev i en time på et lunt sted. 

Del deigen i fire deler, som du former lett. Del hvert emne i fire deler igjen slik at du har 16 boller. Rull ut boller og sett de på to bakepapirkledde brett. Ha god plass mellom de. La de etterheve i en halv time under et håndkle. 

Pisk sammen et egg som du pensler et brett med. Sett inn i varm ovn (200grader) ikke varmluft. Stekes i ca 12 til 15 minutter til de har fått en gyllen farge. 

Avkjøl bollene og del de i 2. Fyll med krem, vaniljekrem, syltetøy, evt marsipan og dryss melis over bollene. Ja, hva du liker best i grunn! NAM sier jeg bare! :)
GOD fastelaven i morgen!

KlemBildet er lånt fra brodogkorn.no

HAPPY SATURDAY!!!

God lørdags morgen!
Her i huset er mor klar for en glitrende og sprudlende dag med de "skinnende" jentene i Oslo. I dag blir det champagnelunsj for å nyte den siste helgen før de berømte 30 årene tar tak, og det blir så knall! :) Gleder meg veldig!!! 

Men før den tid står hus og klesvask høyt oppe på lista. Her har det hopet seg sånn opp at det ikke er gøy en gang... Slikt skjer når vaskerommet blir pusset opp. Kjedelige greier. :)

Ellers verdt å nevne er at kameralinsa mi var knust da jeg kom hjem fra jobb her på torsdag, så nå er det en smule vanskelig å få tatt bilder til bloggen. Jeg må rett og slett få lånt meg et kamera. Man blir jo ganske avkledd uten det! Ergelige saker altså... Og jeg som har den fineste benken fra møbelsnekkerinnen Fru Blom i hallen som jeg har lyst til å vise dere før den skal opp på Synnfjell til uka. Vel, jeg skal nok klare det! Svoger og svigerinne skal ha den med opp på den fine hytta si de heldiggrisene. En smule misunnelig ja... :)

Men min fortvilelse over min kjære venn kamera skal ikke være i ikke fokus i dag! I dag skal være en artig dag med latter og sprudlevann!

Ha en nydelig sprudlende lørdag dere også! Skål med kaffekoppen fra kroken på kjøkkenet.
Klem

torsdag 16. februar 2012

LENGTER MOT VÅR

God morgen vinterdag! Med det triste grå været som er ute i dag kjenner jeg at lengselen mot vår og sommer blir enda sterkere enn hva den allerede er. Ingen ting er så kjedelig som slike triste vinterdager. Man får bare lyst til å legge seg på sofaen og drømme seg vekk til varmere dager, solkrem, latter, is, bading og sene sommerkvelder.

Jeg gleder meg noe enormt til våren! Og ikke minst ferie. Om en måneds tid skal vi få sol på kroppen... Mmm... Som jeg gleder meg! Er dere mest glad i kulden eller varmen? Her er det varmen, uten tvil. :)

Vel, jeg får vel ta fatt på dagens jobb. Markedsmateriell står på jobbmenyen i dag! 

Ha en nydelig og fargerik torsdag alle sammen!
Klem

onsdag 15. februar 2012

SVAR

Heisann! Er det bra med dere? Her er alt fint, nyter min siste uke i 20 årene... :)

Nå har jeg ikke vært her inne på noen dager, og det skyldes jobb. Jeg har rett og slett fått en liten påtvungen pause fra bloggingen, jobber med noen andre prosjekter på kveldstid også. Så man kan si det er litt mye om dagen, og energien har gått med til levebrødet og familien... :) Men nå er jeg altså klar til å ta fatt på noen av spørsmålene dere kom med. Endelig! 

Det var jo mange fine spørsmål! Og her kommer de.Precious Home sa...
Så fint med spørsmålsrunde:)
Har noen spørsmål jeg har lurt litt på...;)

*Hvis jeg ikke husker feil, har dere tegnet huset selv? :)...Hvordan gikk dere frem for å få drømmen realisert

*Hva er lurt å tenke på når man tegner eget hus? Har du noen tips og triks;)

Ha en fin kveld!
Anine svarer: Vi begynte med å tegne plantegning over 1. etasje, deretter 2. etasje og så kom fasaden til. Vi tegnet skisser og leverte til en arkitekt som tegnet byggetegningene. Tips må være å få en god planløsning, et vaskerom med grei størrelse, evt sjakt fra bad/garderobe ned til vaskerom.


Anonym sa...
Jaaa:)Vi skal pusse opp kjøkkenet nå og lurer på hva du hvordan du har tenkt når du har valg stil, plassering, håndtak osv. Ditt kjøkken er jo superflott! Vårt er mindre da. 17 m2. ;) Silje

Anine svarer: Vi ville ha et ganske tidløst og koselig kjøkken og gikk da for Herregård fra Sigdal. Håndtakene er kun runde fordi vi synes det er penest med like håndtak på alle skap og skuffer. Plasseringen av skaper, kjøleskap osv ble til etter vi valgte å ha platetoppen på øya. Det er viktig å tenke på hvor man trenger benkplass i forhold til matlaging, og at kjøleskap er rett i nærheten slik at du har lett tilgang til maten.Eldens Hage sa...
Tenkte igrunn bare å høre hvor dere har kjøpt ytterdøra jeg? For den er lekker! Elsker fargen!
Ha ei strålende helg! :)

Anine svarer: Hverken Fred eller jeg husker hvor døra er fra. Den var opprinnelig hvit, men vi har malt den i en grønnfarge. Jeg skal se om jeg kan finne fargekoden i garasjen!Camilla Theede sa...
Hei.
Jeg har lyst til å studere interiør/hus, har du noen tips?
Og lurte på om
Du kanskje kunne lagt ut plantegningene over huset ditt? Det er veldig morsomt å se pluss at det er lettere å se helheten av hvordan du har innredet!

Anine svarer: Plantegningene kan du finne HER. Studere hus/interiør, mener du som f.eks interiørskolen - boligmiljø hos NKI? :)Anonym sa...
ikke helt relatert til husbygging - men hvor har du kjøpt den flotte kransen på døren? :) Ha en fin helg! Hilsen Hilde

Anine svarer: Bloom Blomsterbinderi på Nesbru.Anonym sa...
For et nyyydelig hus dere har.
Jeg bare elsker teglsteinsveggen og peisen. :)

Såg i bladet Vakre Hjem & Interiør at dere fikk tak i den hvite mørtelen i Sverige. Hvilket merke brukte dere og hvor kan jeg eventuelt få kjøpt den? :D

Anine svarer: Den heter bare hvit marmormørtel og kan bestilles gjennom Maxbo.Anonym sa...
Hei hei. Er en fast følger av bloggen din og jeg bare lurte på om du kunne filme rundt i huset ditt? Takk for flotte innlegg! Mvh Mariwaag

Anine svarer: Film kan du se HER.Gårdsjenta sa...
Har også ett spørsmål om ytterdør.. :) Hvordan har du gjort det med å feste den kransen?? Har du satt en spiker i døra?? Vi har akkurat satt inn ny dør, så syns det er ille å skulle lage hull i den.. :)

Anine svarer: Vi har spiker. :)Christina sa...
Hei Anine! :)
Jeg lurer på hvilket merke og modell ytterdøra deres er og hva du har malt den med...?
Også lurer jeg egentlig på hvor mange rom dere har oppe? Hva brukes kjelleren til?

Stor klem

Anine svarer: Ytterdøra vet vi desverre ikke hvor er fra, men vi bestilte med en liten ekstra "sidedør" for å få den litt bredere. Hvilken maling må jeg skejje i garasjen. Oppe er det 3 soverom, bad og walk in closet. Vi har valgt store rom oppe i stedet for flere mindre. Kjelleren brukes foreløpig kun til oppbevaring og teknisk rom. Der er det planlagt vinkjeller, kinorom, treningsrom, gjesterom mm.Anonym sa...
Hvor kjøpte du de plantene du har i stuen?

Anine svarer: Oliventre er fra Moodies i Asker, eller 2Søstre på Sandvika Storsenter.Villa Fagerbakken sa...
Hei!
Vi bygger hus og skal snart støpe finstøp i 1 etg og bad i 2 etg. Vi skal ha badekar på badet i 2 etg, med karsøyle. Jeg kan ikke se noe armatur på badekaret deres, men det kan se ut som dere da har gulvstående karsøyle? Husker du eller Fredrik hvordan det ble gjort under støpingen hos dere mht vann og innbygningsdel til karsøylen. Vi lurer altså på om dere støpte noen av komponentene til armaturet ned i betongen, eller ble alt montert etterpå? Vannet kommer allerede opp fra gulvet. Dette blir vel egentlig et helt urelevant spørsmål hvis dere ikke har karsøyle da: )
Ha en fin lørdag: )
Klem Iris

Anine svarer: Vi har alt innebygd i en kasse ved siden av badekaret. Anonym sa...
Hei:) jeg lurer veldig på hvor stør kjøkkenøya deres er? Det virker som en passelig str på en øy..

Anine svarer: Øya på kjøkkenet er ca 140x120.Anonym sa...
Hei igjen!:) På plantegningene over huset deres er det vanskelig å se skikkelig, får du lagt de inn på nytt i et annet format så man får opp store bilder??
Lurer også på høyden opp til kneveggene i 2.etg, samt hva deres erfaring med gips på vegger ift slitasje osv er. Samme med parkett forsåvidt. Har selv to små, og er redd parkett på gulv i stue samt gips på vegger, er litt skummelt mtp merker osv! Skal bygge hus selv:)
Og en annen ting, hva syns du er penest av profilerte søyler eller glatte søyler, og hva er grunnen til at dere selv valgte glatte??
Anine svarer: Desverre, vi har ikke noen andre formater. Kneveggene er 140 cm, nå det gjelder parkett vil jeg absolutt anbefale det fremfor laminat. Vi angrer litt på at vi ikke valgte en parkett med mer struktur i overflaten slik at skitt ikke hadde syntes så godt. Ang gips er vi fornøyde med valget, vi har dekket alle veggene med fiberduk som fungerer som en armering og forsterker overflaten. Ville kanskje ved spesielle steder valgt treplater av praktiske årsaker. Jeg synes glatte søyler gir et litt renere og mer herskapelig inntrykk, men dette er jo smaken som baken.Villavoni sa...Hei!Lurer på hvordan du planlegger innredningen og interiøret i et rom. Planlegger du alt og finner alt du skal ha på forhånd, eller kjøper du ting etterhvert. Tegner du og tar mål i forkant.

Anine svarer: Jeg kjøper ting underveis, men skaper meg alltid et ide om hvordan det skal bli til slutt. Tegner ikke så mye, men tar selvsagt mål! :)     


Marit sa...
Hei. Skal bygge hus i år og gleder meg stort. Vi har valgt Karita fra Mesterhus som er et klassisk hus. Har et spørsmål angående maling av vegger. Har dere gipsvegger og har dere i såfall malt rett på veggen? Har hørt at det skal finnes noe som heter duk?? Når det gjelder kjøkken har vi valgt Herregård fra Sigdal. Har du noen gode tips i forhold til utforming av kjøkkenøy?
Ha en fortsatt fin søndag.
Nordlandshilsen fra Marit :-)

Anine svarer: Fiberduk på gipsvegger er lurt! Fungerer som armering og beskyttelse. Vi har det på alle gipsvegger. 
Kjøkkenøya vår har vi platetopp på, skuffer til kasseroller og søppel. Ved å ha platetopp der er det litt mer sosialt å lage mat. 
Lykke til med husbyggingen!Engelsrud sa...
Hei
Hvordan har dere laget den buede veggen på badet? og var den vanskelig å flislegge? Har dere walk in closet? I såfall kan du vise litt bilder fra den? (hvordan dere har bygget om og hvordan dere har innredet den?
Takk!

Anine svarer: Den buede veggen på badet kan du lese om HER. :)
Du bør ha smale eller små fliser. F.eks mosaikk. 


Agnesstien sa...

Hei! :-)

Vi er i tegnefasen på vårt nye hus. Og det kommer sikkert til å dukke opp en masse spørsmål!
Dere har jo også tegnet huset selv, samme gjør vi.
Hvor lang tid tok det fra huset var godkjent for bygging til dere kunne flytte inn?
Gikk søkeprosessen greit?
Og har dere gjort mye selv?

Klem Linda :-)

Anine svarer: Søkeprosessen gikk greit til denne kommunen å være. Fra vi begynte å bygge til vi flyttet inn gikk det ca 10 mnd. Vi har en del selv. Blant annet satt opp grunnmuren, lagt vannrørene, og en del ute. Og en haug av småting selvfølgelig... Maling, ja mye! :)


Anonym sa...

Hei, hei:)

først vil jeg bare si for en flott blogg du har:)

Vi har lagt en "5års plan", hvor vi i løpet av den skal bygge hus.
Jeg har allerede nå startet med "prosjekt drømmehus":)

Så jeg lurer på hvor lenge før dere faktisk begynte å bygge begynte du å planlegge?
og om det var lang tid i forvegen, har planene dine forandret seg mye?
tenker, det jeg liker nå er det ikke sikkert jeg liker om 3år:p

Har per dags dato kjøpt oss et hus som vi driver og pusser opp, noe jeg er virkelig glad for, da lærer man hva man liker og ikke liker, og vi har muligheten til å ta rom for rom.
Så når VI blir lei kan vi ta en pause og vente til vi virkelig gleeder oss til å begynne på igjen. Men tenker det er verre når man bygger?
Ble du lei noen gang når dere bygde?
Beklager rotete kommentar, bare så ivrig med mange sp.mål:p

Anine svarer: Vi begynte vel å planlegge ca 2 år før vi flyttet inn. Og det endret seg ikke mye. 
Når det gjelder å bli lei så tror jeg de fleste på et eller annet tidspunkt blir det. Når ikke alt går på de skinnene du bestilte, det skjer jo ofte, og når man er i innspurten. Men alt i alt er det veldig gøy! Bare å glede seg. :)

Anonym sa...

Hei!
Vi er i helt i startfasen i byggeprosjekt, og jeg synes det er så flott med ideer fra deg! Det er fryktelig mange valg som skal tas, men det er utrolig gøy da! :) Jeg lurer på om det er noe du ville gjort annerledes i forhold til planløsning? Noen rom som er altfor små/store/plassering el..? Ha en super dag!

Muffa

Anine svarer: Jeg skulle ønske jeg hadde et spisskammers innefor kjøkkenet og litt større vaskerom. 11 kvm hadde vært perfefkt! Ellers er jeg veldig fornøyd, Fred også. :) Lykke til med byggeprosjektet deres!


Anonym sa...

Hei :)
Tegnet dere et forslag på huset først selv, for senere å få arkitekthjelp? Tenkte du mest på hvordan huset og planløsningen innvendig skulle være, eller tok du mye hensyn til fasade utvendig?
Hvor har du gjemt skittentøyssjakten på badet? Hva er takhøyden i hallen?

Anine svarer: Vi tegnet først, og fikk arkitekten til å tegne byggetegningene til snekkerne & co. Tenkte mest på planløsning men hadde en klar formening om formen på huset fra starten av. Skittentøyssjakten er på den ene veggen like ved badekar/toalett.  Og takhøyden i hallen er ca 5 m.

Det var noen svar! :) Håper de var til hjelp... Skal legge inn de siste spørsmålene straks...

Ha en forsatt finfin uke kjære dere!!!

Klem Anine

lørdag 11. februar 2012

DRØMMEBAD!

Hei på dere! I dag tenkte jeg å vise disse bildene som jeg fant her forleden for å gi dere som er i byggeplaner/oppussing noen tips.
Som dere vet er jeg stor fan av ulike nivåer på rommene, har altfor få selv! (det får bli neste gang vi skal bygge) Og dette badet er et godt eksempel synes jeg! Lekkert er det også... Badekaret innerst i rommet er senket, og ser dere nøye etter til høyre på bilde over også så ser dere det lille wc som også er noen trappetrinn ned. (bak krakken) Det skaper litt mer liv i rommet!
Legg også merke til belysningen under servantskapene. Nice! På dette badet er det også mixset fliser med tapet. Tror det er tapet... Fargerike har en lignende "kråkesølv" tapet som er helt rå! Mix gjerne murpuss, tapet, treverk og fliser på badet. Det er stilig!

 Veldig fint å "ramme" inn gulvflisene som de har gjort her også. 
Jeg tror faktisk jeg lett kunne begynt på et nytt husprosjekt... :) Hva med dere? 

Vi har jo litt igjen vi da. Bad i kjelleren f.eks. :) Det er enda godt vi ikke har tatt oss råd til å ta alt på en gang, for da hadde jeg fort kjedet meg... Haha. Disse bildene arkiveres værtfall inne i inspirasjonsmappen min i hodet.

Og med det ønsker jeg alle en herlig og sprudlende lørdag videre!!!
Svar på spørsmål kommer i morgen. :) Desverre ikke tid i dag... MGP fest hos naboen. KOS!

Lørdagklem


Jeg husker desverre ikke hvor jeg fant bildene...

fredag 10. februar 2012

SPØRSMÅL?

Hei og god kveld! Har dere kommet dere inn i fredagsmodus enda? :) Vi har vært det en stund allerede... Ikke rakk vi Fargerike før det stengte heller, så da får vi ta turen i morgen i stedet.

For noen dager siden fikk jeg en mail av en av leserne mine som lurte på om jeg kunne lage et innlegg om å bygge hus. Som jeg har forstått er det mange av leserne mine som bygger og kanskje kunne tenke seg noen tips. Det er klart jeg kan lage et innlegg! Men da hadde det vært veldig kjekt med noen spørsmål fra dere. Hvi det er noe interiør eller husrelevant dere lurer på er det bare å skrive i kommentarfeltet under her.
Bare happy for en slik runde! Jeg har hatt noen slike spørsmålsrunder tidligere, og det er veldig kjekt.

Håper dere kommer med noen spørsmål da! :) Og at jeg kanskje kan hjelpe dere...

Nå er det jammen fredagskveld allerede! Vi skal bare nyyyte roen og en sjokoladefondant.
GOD FREDAG VIDERE!

Stor fredagsklem

TEATIME!

Hipp hurra! Det er helg! 
Emma og jeg har inntatt kosemodus allerede med en kopp kakao og te, barnetv og bloggen. Det er sånn vi gjør det her i huset... ;) Ingen verdens ting! Deilig på en fredag ettermiddag det... Fruen i huset slipper til og med å lage middag i dag. Luksus! :) Fred, kan vi ikke ha det sånn hver fredag? Please... Med foldede hender og på kne.

Folkens, jeg kommer tilbake senere i kveld.
Og dere! Tapeten har kommet til Fargerike. Spørsmålet er bare om Anine & co i kosemodus kommer seg dit de også... Time will tell. 

Koppen og fatet er forresten fra CASAgent. Min elskede jumbokopp! :)

GOD HELG kjære alle sammen!
Klem

torsdag 9. februar 2012

DAGEN VÅR

God kveld kjære dere! Da er mor på plass i sofakroken, klar for å blogge litt og svare på noen mail. :)

I dag har Emma og jeg vært sammen hele dagen og vi begynte solskinnsdagen med et besøk hos søte Hege hos Lille New York frisør i Asker, deretter var vi på jobb, foto og interiørveiledning, så litt kontorjobb og deretter en liten koserunde i bygda. Vi var innom Xponella en tur, for nå har de nemlig fått inn de nydelige teltene fra Anouska. Jeg skal henge opp et telt på pikerommet som skal bli til et lite "eventyrtelt". Gjett om frøkna gleder seg! :) Mamma'n også...
Jeg hadde jo planlagt å ta en del bilder hos Xponella i dag, men der var de i full gang med å gjøre om butikken. Med andre ord, vi får ha litt tilgode. :) Nå kommer det stadig inn deilige sommerfarger i interiøret, og jeg skal følge godt med for å kapre de aller fineste tingene...
Xponella er en herlig butikk som også serverer god kaffe! Mmm...
Vi har i grunn mange fine interiørbutikker i Asker. Xponella, Moodies, Wallas Verden, Hødnebø... Ja, noe for enhver smak.
Lille snuppelupp utenfor jobben. :)
Vi har hatt en veldig koselig mor & datter dag, men i morgen skal hun nok få lov til å gå i barnehagen igjen... 

Nei dere, jeg får stupe inn i mailen jeg. 
Og dere får nyte resten av denne fine vinterkvelden!

Blogges igjen i morgen! Hei så lenge.

Klem

LINE, RUTH OG BITTEN

Heisann! Har dere hatt en fin torsdag så langt? :)

Jeg tenkte jeg skulle tipse dere om disse smarte søte små greiene her. For det er vel ikke så uvanlig at man ikke vet hvilket glass som er sitt når man er i lystig lag? Sånn er det værtfall her! Jeg svirrer jo rundt min egen akse så det holder og setter fra meg glasset litt her og der. Derfor er jeg veldig happy for disse "mingleID". Det er jo ikke noe nytt, men første gang jeg har de. Lurer på om jeg må invitere jentene på noe godt å drikke en dag... 
De kommer i flere farger, men jeg ville selvsagt ha rosa. Har fått litt rosadilla! :) Dere finner de hos Moodies i Asker.
Nå er det middagstid! Så vi sees litt senere...

Ha en fin dag så lenge!
Klem

onsdag 8. februar 2012

FREMGANG...

 God kveld dere! :) 
Da har jeg inntatt sofakroken, deilig! Og her kommer et par bilder fra vaskerommet. Vi kommer til å ha hvite fuger, blir enkelt og greit. Kjenner jeg er veldig glad for at det ikke blir hvite fliser på alle veggene. Det hadde blitt litt for sterilt etter min smak. Må ha litt "liv" jeg vettu. :) 
En sann glede! Blir knallbra med et fiks ferdig vaskerom altså! Kommer til å kose meg der inne... 

Ellers går det i 100 om dagen. Har noen nye baller i lufta og en gammel en som har blusset opp igjen. Jeg kommer tilbake til det litt senere... Kan bare si at det er pennende tider i møte! ;) Og det liker vi! Masse mer materiale til Villa von Krogh...

Og i morgen skal jeg ta med meg kamera til en fargerik og kul interiørbutikk i Asker, og så skal lille frøken von Krogh få en overraskelse til rommet sitt. Hmm... Hva kan det være? En messefavoritt kanskje?

Vel, dere får se i morgen...

Ha en forsatt herlig vinteruke! Kle godt på dere og gi et varmende smil til en på gata. :)

Varmt smil fra


PS! HIPP HURRA for Emmas oldemor som fyller 101 år i dag!!! :)