tirsdag 27. mars 2012

REISE MED BARN? TIPS!

God tirsdag! Her nærmer det seg avreise og som dere kanskje har fått med dere så skal Emmagull og jeg fly alene denne gangen. Fredrik er jo i Marbella, så han møter oss bare på Gran Canaria i morgen. :)

Og med en liten jente som er veldig rask til fots og plutselig fyker avsted har jeg tatt mine forhåndsregler... Tok turen til Handysize på Sandvika Storsenter og der kjøpte jeg en fin ryggsekk med bånd til som jeg kan holde i og et infobånd til å ha på armen. Sekken er jo helt ypperlig! Frøkna får ha noen av lekene sine oppi og mor får litt mer mer kontroll. :) Et greit tips eller to å ta med seg hvis du skal reise med barn.

Nå får vi farte avsted og komme i gang med dagen. Vi sees litt senere!

Ha en skjønn tirsdag dere! :)
Klem

søndag 25. mars 2012

GLAD PÅSK!

God søndag! :) Anine er turbomamma om dagen! Gårsdagen gikk med til familiehygge, se på Mamma og Pappas nye hus, kjøring, trening, tapaskos på Grünerløkka og sist men ikke minst humor i Oslo Spektrum. Dermed tyst her inne! :) Man rekker desverre ikke alt... Merker at Fredrik er borte for å si det sånn... Heldiggrisen der! Nå har han forflyttet seg fra Barcelona til Marbella og skal være der et par dager før han skal møte oss på flyplassen på Gran Canaria. Vi gleeeeeder oss til å se deg igjen!!!!!

Jeg håper dere har hatt tid til å nyte helgen dere også. Været her hjemme har jo vært upåklagelig og vi bare nyyyter det så lenge det varer. Håper dere har fått noen solstråler i fjeset dere med! :)
Inne i Villa von Krogh har påskepynten fått komme opp i dag. De er jo veldig meg! Glitter og litt fjær... Shabby Glam! :) Også har jeg brukt trollhassel, kjøpt hos Mester Grønn.
 Påskepynten er kjøpt hos Moodies.
Ikke så mye påskepynt her i huset, men noe er koselig å ha!  
Jeg får karre meg opp trappa og pakke ferdig. Og dere får kose dere med hva enn dere driver med!

Lykken er vår og god stemning! Ha en stemingsfull kveld videre kjære dere!
Klem

fredag 23. mars 2012

HURRA!!!

 
God kveld dere! Her går det i 100! :) Fredrik nyter Barcelona, mens mor, barn og vofs nyter varmegradene her hjemme. Enn så lenge! Ikke lenge til snuppa og jeg skal ut å fly litt vi også... Gledes!!!
Er ikke de lysene forresten helt skjønne?

På Sandvika Storsenter er det en sann glede at Kremmerhuset har flyttet inn. Kremmerhuset har alltid vært en favoritt. Fine ting til en rimlig penge! En bra kombo. Jeg tror faktisk at noen mine første interiørfunn ble gjort i en Kremmerhusetbutikk for maaange år siden. :) Blant annet et beige fat som jeg hadde sand og kubbelys i. Hmm... Mimre... :)
 Butikken er stor og veldig fin! Og jeg digger at den har kommet på Sandvika. 
Har forresten et "fly med barn tips" eller to på lur. Har nemlig kjøpt noe lurt for oss mødre som har barn som springer avsted... 

Nei dere! Nå skal omsider kosekroken inntas, tv´n på og helgen nytes!
Og i morgen skal det flires og smiles i Spektrum. :) DET blir gøy vel!

Nyt helgen dere også kjære dere!
Klem Anineonsdag 21. mars 2012

STOLER TIL BORD

Heisann! Gjett hvilket kamera som gikk tom for strøm når jeg kom til Sandvika i dag! Er det mulig??? Ergelig... Jaja, får meg en ekstra tur da. 

Jeg har et spørsmål til dere jeg. Vi vurderer å kjøpe et nytt spisebord til å ha ute av møbelsnekkerinnen Fru Blom, hun lager jo de fineste bord av osp som tåler vær og vind. Spørsmålet er følgene: Noen som har noen stoler å anbefale som er både pene og komfy? Gjerne med en regulerbar rygg. :) Og så må de jo passe til bordet... Det er jo vesentlig!

Blir SUPERGLAD for tips!!! Har ikke helt funnet noe som har klaffet helt enda...

Jeg håper dere nyter dagene! Vi teller ned til ferie... Bare 1 uke igjen. Oh yeah!

Ha en fortsatt nydelig onsdagskveld! Vi sees i morgen.
Klem

VINN SOFA TIL VERDI 22 500,-

Heisann fine lesere! Jeg duppet av på sofaen i går før jeg i det hele tatt rakk å blogge. Sånn kan det gå! :)

Jeg tenkte bare å tipse dere om at dere kan vinne en sofa fra Versago Møbler ved å trykke dere inn HER. Kanskje du også har noen du kjenner som trenger eller ønsker seg en ny sofa? Da er det bare å prøve lykken! Versago har også mange lekre lysekroner... Det liker jeg! :)

Jeg må fyke, men vi sees etterpå... Ha en flott dag så lenge!

Klem

mandag 19. mars 2012

VASKEROMMET VÅRT

Hei dere! Hatt en flott start på uka? Det har jeg! :) Og som dere ser så er snart vaskerommet helt ferdig. Mangler bare innredning, en hånddusj og en liftgardin. :) Vi har fått satt inn en ekstra dør inn mot trappenedgangen til kjelleren og ut i hallen. Blitt så bra atte!
Og i hjørnet her kommer en liten dusj til skitne labber og en til tider ganske sølete Emma Sofie. :) Hun er jo stort sett mye brunere i det søte fjeset sitt når jeg henter henne i barnehagen enn når jeg leverer henne.
 Dør til venstre er til kjøkkenet, rett fram til hallen og høyre ut.

Nyt denne deilige kvelden skjønne dere!
Klem

MANDAGSTIPS!

God mandag!!! Tenkte jeg bare skulle komme med et fargerikt tips på en solrik mandag. Maison hage & terrasse har kommet i hyllene, og jeg har sikret meg et eksemplar som jeg skal kose meg med senere i dag. Jeg har smugtitte i det, og det er noen deeeeilige rabarbra oppskrifter i det. Ååå, som jeg gleder meg til å gjøre det koselig ute! Har mest lyst til å handle inn stemorsblomster og påskeliljer NÅ, men det er vel ingen vits før vi kommer hjem fra påskeferie...
Blomster eller ei, det er lov til å begynne å planlegge! :)

Vi sees litt senere! Har jo tatt vaskeromsbilder som jeg ikke fikk blogget i går.

Tjolahopp så lenge! Ha en forsatt fin start på uka!
Klem

lørdag 17. mars 2012

VASKEROMSINNREDNING

God kveld god kveld! :) Har dere hatt en fin helg så langt? Gjort noe hyggelig?

Her i huset har sykdom søkt ly for helgen, så vi har bare tatt det rolig i hele dag. Godt vi fikk gjort unna bestillingen av vaskeromsinnredningen i går da. :) Det ble Rimini fra Kvik med benkeplate i hvitoljet eik. Samme stil som kjøkkenet vårt. Tenker det kommer til å passe bra i og med at vaskerommet er rett innenfor. Skal ta noen nye bilder der inne i morgen. Har nemlig fått satt inn en ekstra dør også. Veldig kjekt! Ja, nå gleder jeg meg til å få innredning og gjøre vaskerommet helt ferdig. :) 

Mange gleder fremover... Og mange av de er utendørs. Støttemur mot veien skal settes opp, trær skal plantes, diverse skal males, solen og livet skal nytes... Våren er i anmarsj!

Og med våren i sinne ønsker jeg dere en forsatt 
fantastisk helg!

Klem

torsdag 15. mars 2012

HAPPY PINK!

God kveld kjære dere! Har dere hatt en fin mars dag? :) 
Jeg har pyntet opp med skikkelig girly pink i stua. Elsker rosa! Det er forfriskende med litt farger i denne ellers så tidlige vårstemningen vi har her i Asker om dagen. Jeg tror rosa og gult blir knall mot sommeren her i huset! Husker dere den gule strikkepute ra HK Living som jeg viste fra interiørmessa? Mmm sier jeg bare... Den er jo bare til å ELSKE!
Er dere klare for friske og sterke farger? 

NYT kvelden! ;)
Klem

onsdag 14. mars 2012

TIDSKLEMMA...

Heisann hoppsann! Da fikk mor endelig tid til å sette seg ned foran mac'en. Og det med et glass hvitvin på en helt vanlig onsdag. Mmm... LUKSUS!

Dagene de flyr så fort av sted at det nesten er litt skremmende. Både Fred og jeg er i en temlig hektisk periode nå, så det går i 100 fra morgen til kveld. Og da er det ekstra godt å fyre opp noen lys, krype godt opp i sofakroken, kose seg med et glass vin, sette på tv'n og bare la tankene svirre til helt andre steder enn hva de gjør i løpet av dagen. Mmm... Kveldskos er også luksus!
Og dere, det er ikke lenge igjen til vi skal tenne lykter ute og tilbringe kveldene ute i det fri. (med hvitvin) :) For tiden... Ja, som sagt så flyr den av sted!

Nyt kvelden dere også! Blogges på torsdag.
Klem


PS! Bildene er tatt hos Moodies i Asker.

tirsdag 13. mars 2012

TUDDELU!


God kveld i de tusen hjem! 
Tanken om varmere strøk streifet meg da jeg var ute i finværet i dag, og jammen er det bare to uker til vi drar til dette nydelige hotellet på Gran Canaria! Om jeg gleder meg? :) En hel uke kun med mine kjære... Uten jobb! Bare bade, sole, kose, trene og nyte. Mmm... Det skal bli digg! Tar med kamera så dere får en fot innafor dere også. ;)

Nå dere! Over til noen spørsmål...
Anine, hjelp!! Jeg ser du har fargen krydder.. Fra nordsjø? Hvilke butikker har den??? Takk:))
Anine svarer: Krydder fra Jotun. Den kan kjøpes i alle malebutikker. Du kan velge hvilken malingsboks du vil, så blander de for deg. :)

Kult ble det :-) Har du forresten testet hvordan det hadde blitt stående? Cecilie
Anine svarer: Ja, har hatt speilet stående. Funker det også. :)

Hei. Jeg lurer fryktelig på hva slags kledning dere har på huset deres. Syns det er et veldig pent hus dere har:) 
Skal selv bygge hus snart, derfor jeg spør:)
Anine svarer: Usikker på om den heter noe spess, men det er liggende kledning.

Hei :) har ett spm. Om noe helt annet enn dette innlegget! Jeg er ny leser, veldig fin blogg! Jeg lurer på hvor stolene dine til spisestua er kjøpt? :)
Mvh Malin :)

Anine svarer: De er kjøpt i Kina. :)

Hei, flott speil! Er det lov å spørre hvem som har utført lakkeringsjobben?
Har to lenestoler jeg ønsker å få pent lakkert.
Mvh Vibeke

Anine svarer: Poly Teknikk AS på Bjerkås i Asker. 

Og til slutt et tips fra Gabriella.
Speilet ble kjempefint! :)
Et lite tips til en senere anledning hvor noe med utskjæringer/ spiler skal males; Sjekk med Fargerike Asker, evt. andre, om de har en maskin som blander maling over på sprayboks.
Det går ca. 1 dl. maling per boks.
Vi skulle male en Budal- stol med mange spiler, og da bestilte vi på Bjørvik Malerservice i Sandefjord. Det koster 80-90,- per boks. 
Det koster litt mer, men er verdt det i finish og tid...


Tusen takk for et bra tips! :)
Nå skal fruene innta stua i Villa von Krogh! Hurra! 

Blogges i morgen dere.
Ha en fabulous kveld!!!

Klem

mandag 12. mars 2012

MELLOM BAKKAR OG BERG...

Heisann dere! :) Her er jeg! Jeg har hatt en liten bloggeferie jeg... Vi har nemlig vært i Hafslo siden torsdag og feiret Emmas oldemor sin 101 års dag. Anine glemte mac'en, Fred fikk låne svoger sin pc og okkuperte den stort sett all the time grunnet jobb. Vel... Vi har vel hatt en bedre tur til Hafslo tidligere (været). :)

For i vakre Sogn og Fjordane har det regnet, regnet og atter regnet alle dagene, så noe aktiviter som ski ble det lite av. Shopping i Sogndal derimot... Og cafébesøk i det lille gule huset. Noe kos ble det jo! 

Nå er det jammen godt å være hjemme igjen og tilbake her på bloggen. Har savnet dere vettu... ;)

Jeg håper helgen deres har vært fin! Og at dere er klare for en ny herlig "det går mot vår og varmegradene får oss til å smile" uke! I know I am! 

Nyt kvelden fine dere! Så sees vi i morgen. :)

Vårlig klem

PS! Lager et innlegg i morgen med svar på noen spørsmål fra forrige uke. Stoler, speil, maling osv... Og et bra tips!

tirsdag 6. mars 2012

NYTT/GAMMELT

Hei! :) Da har omsider speilet jeg har fått av foreldrene mine fått lakk på seg. Noen som husker at det var i creme/gull? Vel, uansett hvor mye jeg skulle ønske at det skulle passe inn så gjorde det ikke det. Dermed egghvit! :) Bedre at det blir brukt enn at det bare står i kjelleren tenker nå jeg. (hater å oppbevare ting vi ikke bruker) Apropo det! Noen som har lyst på et piano? Vi gir det bort. Bare send meg en mail. :) Vet ikke hva slags piano det er, noe som Fred har karret til seg en gang i tiden.

Og dere! Jeg har ikke malt speilet selv. Leverte det til en som lakkerer møbler for å få en litt finere finish på det. Det hadde ikke blitt like fint om jeg skulle begynne å tulle med penselen selv. :)
Nå venter snart jobb, trening og så frustrerte fruer... :) En travel, men deilig kveld!

Ha en skjønn tirsdag videre alle sammen! Vi sees plutselig.
Stoooor klem

mandag 5. mars 2012

ITALIENSK TOMATSUPPE

Heisann! Har dere hatt en fin start på uka? :) Håper det!

Det var et par av dere fine damene som spurte meg om jeg kunne dele oppskriften på suppa jeg lagde i går, og det er jo klart jeg kan! Jeg smakte denne deilige tomatsuppa hos flinke naboen min her forleden, og jammen er den god! Verdt å prøve ut!

Jeg lager jo alltid maten litt på slump, men skal prøve å gi dere ca mengder. :) 

Italiensk tomatsuppe med kjøttboller:
ca 4 pers
 • 2 bokser hakkede tomater
 • 2 løk
 • 2 hvitløksbåter
 • 2 små pakker med kyllinfond
 • 400 gram karbonadedeig
 • 1/2 rød chili (fjern frø)
 • 1 egg
 • 70 gram revet parmesan
 • Salt & pepper
 • Oregano (helst fersk)
 • Basilikum (tørket)
 • 8 dl vann
 • En bunt med persilleblader

Bland karbonadeig, parmesan, raspet/finhakket hvitløk, egg, finhakket chili (kan sløyfes), salt og pepper. Stek opp små kjøttboller som du skal ha i suppa. De trenger ikke være gjennomstekt, de blir det i suppa.

Så er det over på suppa... 
Stek opp løk til den blir litt gyllen. Ha litt salt på løken når du steker den, så blir den ikke brun. Ha løken, oregano, basilikum, tomater, kyllingfond og vann i en kaserolle. Kok opp og la det stå å putre en liten stund med kjøttbollene i. Ha i noen persilleblader og nyt suppa etter ca 30 min. Lett som bare det! 

Du kan også ha f.eks poteter eller pasta i, servere den med foccacia eller ha i flere grønnsaker. Eller rett og slett bare nyte den deilige tomatsmaken all by it self. Mmm... Smaker himmelsk! 

Casagent serviset mitt kan dere få kjøpt hos Traktøren på Sandvika Storsenter, elsker det!!!

Vi sees i morgen...
Ha en fortsatt fin kveld kjære dere! :)

Klem

NY UKE!

God mandag! Noen sommerlige vakre bilder til alle som drømmer om varmere dager... Det er fler enn meg vil jeg tro. :)
Ha en riktig fin start på uka alle sammen!

Vi sees senere.
Klem


Bildene er fra Sköna Hem, en side full av inspirasjon!

søndag 4. mars 2012

DU VANT!

God veld fine lesere! :) For en deltagelse! Over 300 på en dag. Det er jo rett og slett GØY! Og så mange hyggelige kommentarer fra dere da. Tusen hjertelig takk dere. 
Jeg har rett og slett trukket en heldig vinner av puta fra Day Home. Nr 209 på lista... Hvem var det mon tro? Jo...

Anonym sa...

Nydelige puter, så jeg deltar med glede i konkurransen :)

Hilsen Marianne Nøstberg

Så, Marianne! Grattis til deg!!! :) Du kan velge mellom beige eller hvit pute. Send meg en mail på interiorglede@gmail.com.
Og til dere andre... Bedre lykke neste gang. Ja, for det blir en neste gang... :)

Nå skal siste innspurt av helgen nytes under pleddet i sofakroken med et par blader, mac'en og stearinlyskos.

Nyt kvelden dere også! Så sees vi mandag!
Klem

DIGG SØNDAG!

Herlige søndag! Vi har vært meget effektive her på morrakvisten, så resten av dagen er satt av til kosestund med familien og søndagsmiddag. Hjemmelaget italiensk tomatsuppe. Mmm... Sunt og godt! Elsker søndagsmiddager med familiebesøk. 

Og dere! Så hyggelig at det er så mange som har meldt seg på giveawayen! :) Jeg trekker en vinner etterpå, så her er det bare å følge med! Vinneren kan velge mellom den hvite eller den beige puta. (den til høyre på bildet) 

Vi sees senere vi da! Ha en strålende søndag så lenge!!!
Klem

PS! Lysestaken er fra Nordal.

lørdag 3. mars 2012

VIL DU VINNE?

Tadah! :) Suprise for you! 

AVSLUTTET!!!!


Jeg fikk rett og slett lyst til å feire bittelitt. 1300 følgere, 2000 "likere" på facebook og snart 3,5 million besøk. Det er stas!

Som takk for alle gledene dere deler med meg så gir jeg bort en pute fra DAY til en heldig leser. Verdi 799,- Det eneste dere trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar MED navn. HUSK NAVN DA DERE! Kommentarer uten blir ikke publisert. Jeg trekker en vinner om noen dager. :)

Ha en fortsatt finfin helg!
Klem

SPRETT CHAMPAGNE KORKEN OG PLASSER DEN PÅ GULVET!

Heisann og GOD lørdag! Er ikke denne bare helt fantastisk? :) Champagne krakk i kork. LOVE IT!
Den får dere hos Moodies i Asker.
Ha en nydelig lørdag alle sammen, så sees vi litt senere! 

Jeg får farte avgårde på jobb... 
Hei så lenge! :)

Klem