lørdag 28. april 2012

HVILKEN VILLE DERE VALGT?

God morgen! Opp og hopp, solen skinner!!! :) Endelig altså. Nå har det vært grått og trist vær altfor lenge, så nå som solen kom kjenner jeg at jeg fikk litt ekstra energi. Herlig. :)

Dere, jeg trenger litt hjelp! Siden hvit lampe fra Kartell mest sannsynligvis utgår grunnet gull må jeg se meg rundt etter noe annet. Har funnet frem disse to fra Zanz som jeg synes er veldig fine. 

Hvilken lampe ville dere valgt til dette hvite spisebordet med de brune stolene til? Kanskje noen andre forslag? :)

Den grønne er helt rå! Men interiørhjertet mitt  er fremdeles svak for skjellampene... :) Går aldri lei de!
Ikke så lett det her. 
Eller Tine K sine vakre silkeplisse lamper, disse er fra Vakre Rom.
De ser like innbydene ut som en deilig marengs!
Denne er også knallfin! Fra Vakre Rom den også.

Jeg klarer ikke helt vente til vi kommer til Marbella... :) Litt ivrig! Jeg har jo allerde vært på putejakt i kjelleren og funnet frem de som skal få flytte til Spania. Kofferten min blir rett og slett stappet med puter...

Ja dere! Hvilken ville dere valgt? 

Nå får jeg hive på meg joggeskoene. Hurra for sol sier jeg bare!!!

Ha en vakker lørdag dere med!!! Så sees vi litt senere.

Puss&kram

fredag 27. april 2012

FERIELEILIGHET


Heisann! Da tenkte jeg det var på tide å avsløre hvor vi har kjøpt oss leilighet, nemlig i Marbella! :) Vi kjøpte den faktisk når vi var på Gran Canaria, så jeg har vært litt hemlighetsfull en liten stund kan man si...

Ja, derfor leter vi etter møbler og stæsj om dagen. Vi kom nettopp hjem fra IKEA nå. Mannen og jeg er enige om det meste bortsett fra gull. Han vil ikke ha gull i interiøret... Det kom ikke som noen overraskelse i grunn. :) Vi finner nok ut av det. I min favør vel og merke. Kremt, kremt.
Det er ikke lenge til vi tar turen ned, så da får dere bli med oss via bloggen! Fred og jeg drar ned et par dager i mai for å få litt ting på plass før sommeren.

Skal gjøre den veldig koselig, så kan jo alltids dere få lov til å leie den om ønskelig. :) Link til annonse kommer så snart den er klar for leies ut.
Blir spennende! 

Og dere, så hyggelig med så mange tilbakemeldinger ang vaskerommet. Kjempestas! Jeg har fått spørsmål vedr. å sette vaskemaskin og tørketrommel opp i høyden. Vi var først på IKEA, men de hadde ifølge selger der ikke noe underskap som var beregnet eller tålte å ha de oppe på seg. Derfor dro vi til KVIK som vi visste hadde det.
Det var også en som lurte på areal. Vaskerommet vårt er ikke så veldig stort, ca 9 kvm.
Linda, du lurte på den brune benken. Det er bare benkeplater fra KVIK som snekkeren har laget til. Knaggen er kjøpt på Home&Cottage.

Da var det jammen meg helg igjen!
Og jeg gleder meg til å sette på The Voice og høre Monica synge min favorittlåt. :)
Tjoho!

Ha en magisk kveld fine dere!
Klem

ÅRETS BLOGGER?

God fredag! Vår kjære lokalavis Budstikka skal kåre årets blogger i Asker og Bærum, og jeg er en av fire i juryen som skal være med å finne frem til vinneren. Spennende! Vi håper på et bredt utvalg av bloggere, så her er det bare å melde seg på om du bor i Asker eller Bærum. Kom igjen! :)
For å komme inn til der du kan melde deg på kan du trykke HER.

Det blir gøy å følge med på dere som melder dere på! 
Lykke til alle sammen. :)

Vi sees litt senere!
Nyt fredagen så lenge...

KlemPS, bildet fant jeg på google.

torsdag 26. april 2012

HURRA FOR VASKEROM!!!

 
Hei hå! Har dere hatt en fin dag? :)
Nå er jeg så glad! For vaskerommet kommer seg! Det er jo ikke helt ferdig, men det går bra. Jeg hører lyden av min første klesvask i "høyden" her jeg sitter og skriver, nesten litt koselig. ;) Jeg er suuuperfornøyd!
Innredningen er kjøpt hos KVIK, den heter Rimini. Benkeplaten er hvitoljet eik. Vi kjører samme stil som på kjøkkenet. Under benken skal vi ha Copper sitt bur og skittentøysdunker.

Bildene ble tatt nå i kveld så de ble litt mørke. Jeg får ta noen nye i dagslys etterhvert som vi blir ferdige. 

Nå, hva synes dere? :)

Vi blogges igjen i morgen! 
Hei så lenge!

Klem

GOD TORSDAG!

Brr... Når skal dette regnværet stoppe? Jeg fryser som en pinne i dag, så eneste riktige var å fyre opp i peisen, lage en kaffekopp og bare sette seg foran varmen og nyte. 

Apropo nyte, jeg skal endelig ta fatt på BoligDrøm som har ventet en god stund på å bli lest. Kanskje jeg finner litt inspirasjon til "krypinn"? :) Ingenting er som alenetid med et fint interiørblad og en deilig kopp med kaffe. Kaffekoppen New Wave er fra Villroy & Boch på Sandvika Storsenter, stol fra Riviera Maison, grønt hjerte fra Asker Blomster.

Gleder meg forresten til å vise dere bilder av vaskerommet. Snekkeren er ikke helt ferdig, men det får bare være! 

Middagstips får dere også på denne regnfulle dagen! FISKESUPPE! 
Åshild fra Mat i Bestemors hage var så snill og delte DENNE OPPSKRIFTEN med meg, så da tenkte jeg det var hyggelig å dele den med dere også. Ser fantastisk god ut! Tusen takk skal du ha. Denne skal jeg prøve med på.

Vi skrives senere...

Ha en herlig og varm dag videre!
Klem

onsdag 25. april 2012

FERIE KRYPINN!

GOD kveld godtfolk! Med fare for at snekkeren blir veldig sen i dag så tenkte jeg å vise dere diverse interiør jeg har lyst til å stæsje opp med... Hvor får dere vite siden! Må nesten være litt hemlighetsfull en liten stund til. :) Om jeg ikke kan si hva/hvor enda så kan jeg røpe så mye som at Fredrik og jeg har skaffet oss et lite ferie krypinn, så derfor titter vi etter nye møbler og interiør om dagen. Jeg er veldig klar for litt "NATURE GLAM"! :) Treverk, gull, myke tekstiler, krystaller... En god blanding! Den grønne Bloom lampa fra Kartell er bare til å spise opp! :) Kan vel bare drømme om den... Sukk. 
Ektorpen er værtfall bankers! Den er fin og ikke minst komfy. Eller hva dere? 
Ah, dette blir spennende altså! :) Og det blir artig å vise frem herligheten når den tiden kommer. Ikke så lenge til nå!

Har dere forresten forslag til noen fine lamper? Som ikke koster flesk. :) Gjerne i gull.

Nå kjørte snekkeren hjem, så da får jeg titte inn på vaskerommet å se hvordan det ser ut der inne. Mulig det ikke kommer bilder før i morgen altså... Må vel ryddes litt.

Ha en fortsatt nydelig onsdag dere!
Klem

A SNEAK PEEK - GRØNN MUR

Heisann! Ikke så mye som minner om grønn mur over her, men det er nå det det blir til slutt. :) Fant dette bildet slik at dere ser hvordan det blir. Vi kommer til å så gress så snart den er ferdig stablet. Ideen er å lage en mur som går litt mer i ett med naturen, og det tror jeg nok vi klarer fint med denne. 
Her bygges det også et lite skjul for søplebøttene så ikke de blir så synlige. Fredrik får snekre noe som kan være foran bøttene. Så kan jeg male... Blir fint å få gjemt de mest mulig bort.
Vi får bidra litt vi også. :) 

Det var en liten smugtitt på hva som foregår ute om dagen. Senere i dag kommer det bilder fra vaskerommet. Må bare jobbe litt først. 

Ha en fin dag så lenge!!!
Klem

tirsdag 24. april 2012

LOVE!

God kveld fra kjøkkenet! Her sitter jeg med en nokså smakløs "rett i koppen tomatsuppe" og drømmer om en god fiskesuppe oppe i denne fine tallerkenen. Ikke at jeg er så flink til å lage fiskesuppe altså, der er det heldigvis en fiskebutikk i nærheten som kan hjelpe meg med det problemet. :) Hvis ikke dere har en deilig oppskrift da? Del den gjerne under i kommentarfeltet, legg evt ved en link hvis dere har laget et innlegg om det eller vet om en bra nettside med en god oppskrift. Fiskesuppe må jeg nesten prøve meg på siden jeg har blitt en slik en hobbykokk. :)

Fisketallerkenen og den hvite under er fra CASAgent/ Traktøren på Sandvika Storsenter, linserviett fra Mols/Sandvika Storsenter og sølvskje er arvegods fra besteforeldre. Den heter ODEL og kan blant annet fåes kjøpt Juvelen Gullsmed. Elsker det! :)

Ellers så begynner vaskerommet å bli ferdig. Snekkeren vår har lovet oss at det blir ferdig montert i morgen, så da er det frem med kamera! Jeg kom plutselig at jeg må på knottejakt igjen! Håper jeg får tak i samme som jeg har på kjøkkenet. Tiden vil vise...
Ute har den grønne muren begynt å ta form, men jeg vil at de som setter den opp skal ha kommet litt lenger før jeg viser dere. Jeg tror det blir skikkelig bra! 

Det er vel i grunn bare å gå tilbake til skuffer og skap her. Jeg tømmer, kaster, vasker og rydder! DEILIG! Og en smule irriterende... Jaja, det blir bra til slutt.

Håper dere har hatt en flott uke så langt! I morgen lover jeg å komme med bilder fra vaskerommet. Ferdig eller ei!

Ha en digg kveld videre!
Klem

søndag 22. april 2012

GOD KVELD!

Mine vakre peoner og jeg titter i grunn bare innom for å ønske dere en fin søndag videre. Mor er helt kake så nå er det dags for å legge beina høyt, senke skuldrene og kose meg med en film av et eller annet slag.

Og dere! Middagen jeg lagde var veldig god, den oppskriften bør dere prøve! Ikke vanskelig i det hele tatt. Linken ser dere i innlegget under. :) På Trines Matblogg legges det også ut ukesmenyer. Et godt tips til dere andre som sliter med å finne ut hva man skal ha til middag. Jeg er helt sikkert ikke den eneste? :) 

Nå er det tid for filmkos i tv kroken!

Ha en deilig aften dere!
Vi blogges.

Klem

KOSEDAG!

Happy søndag!

Hei dere! Tusen takk for hyggelige kommentarer ang muren, den blir nok bra til slutt! Håper jeg værtfall... :) Er veldig stas å dele prosjektene våres med dere! Og det kommer jo stadig noen nye nå som våren er her... Er mye som skal gjøres ute i år og det er gøy. Det kommer vel ikke som noen overraskelse at jeg liker at det skjer ting her? :) Våre kjære naboer synes at det stadig skjer noe her, og det stemmer jo i grunn bra det. Jeg lengtet jo hjem til husarbeid og alle prosjektene våres når vi var på Gran Canaria. Haha, ikke så lett å slappe av i en hel uke... Da blir mor utålmodig gitt! 

Det er jo det store "uteåret" hos oss i år, men man må jo alltids gjøre noen småting inne også.
Inne har jeg bare gjort noen enkle grep for å få det litt lysere til våren. De brune gardinene er byttet ut med de hvite og en ny puff og en lykt har fått plass nede i stua. Begge er fra LadyBurk. Gardinene er kjøpt i Kina. Det er ikke så mye som skal til for å få en forandring.
 På kvelden lyser lykten aldeles nydelig! Jeg er helt forelsket i den!
Og dere! Flott at dere kom med tips ang dyreparken og hotell. Jeg har sjekket ut alle muligheter og valget falt til slutt på Abra Havn. Ser jo helt fantastisk ut, så dette blir en opplevelse for livet for både Emma og oss. :) Alle sommerplanene er i boks, så nå er det bare å gi jernet fram til ferien. :)

Snart kommer Mamma & Pappa på søndagsbesøk, og Anine skal som vanlig kokkelere. I dag skal jeg lage en oppskrift jeg fant inne hos Trines Matblogg, kyllingrullade med mozzarella og soltørkede tomater og det hele toppes med ananaspai til dessert. Mmm! Mamma & Pappa er ganske heldige synes jeg! :)

Nei, jeg skal får finne noe å gjøre her... Kanskje lage pai med Emma? To kokker = mye søl! Men det er jammen verdt det. 

Ha en formidabel søndag dere også! 
Klem

lørdag 21. april 2012

SNART MUR!

God kveld! Hatt en fin lørdag? :) Håper det!

Vi har som vanlig hatt en effektiv lørdag. :) Det er jo slik vi liker det... Fredrik og Emma har jobbet og lekt ute mens mor har holdt på innendørs. Og som dere ser så har gravemaskinen kommet et godt stykke på vei. Dermed ser det helt grusomt ut! Men det blir jo fint til slutt... Muren kommer på mandag. JUHU! Greit å vise bilder underveis så dere får se den store forskjellen når alt er helt ferdig. Fredrik har også kommet opp med en super løsning til søppelbøttene våres som er verdt å notere seg i margen etterhvert. :)

Ellers i Villa von Kogh er innredningen på vaskerommet på vei opp, men KVIK har ikke klart å levere alle delene. Dermed stoppet det plutselig opp. Ergelig! Skikkelig ergelig! Og vi som kunne hatt alt ferdig i dag... Sukk.
Her er forresten den porten jeg hadde sett i et blad her forleden Sendte mail til Treko som igjen sendte meg bilde. Hva synes dere? Tror dere ikke denne kan passe her hos oss? Jeg synes den er helt nydelig!!!
Ønsker meg den jeg Fred... ;) 

Nå kom Copper løpende inn her, så jeg får vel nesten kose litt med lille pjokken min. :) Han er en liten going han!

Og dere får ha en fortsatt GOD helg! Vi sees i morgen.
Klem

fredag 20. april 2012

LOVE IT!

God kveld kjære dere! Her er lysene tent og det er helg. Herlig! Og mor har fått seg ny lykt fra LadyBurk i dag. Det er stas, har ønsket meg den leeenge. Den er virkelig til å spise opp!!! Skal ta noen fler bilder til dere i morgen. Nå skal bare kvelden nytes med min kjære foran tv´n.

Nyt kvelden dere også! :) Så sees vi i morgen! Kanskje det kommer noe nytt fra vaskreommet også... Vi får se! ;) 

FIN FREDAG GODTFOLK!
Klem

GLEDE PÅ EN FREDAG


Heisann hoppsan! Hurra for at det snart er helg! :) 

Denne helgen tenkte jeg å gi en jeg er veldig glad i en liten ekstra oppmerksomhet, bare for å vise at jeg er setter uendelig pris på henne. Så det er bare å glede seg! ;) Det er desverre litt lett å glemme slike ting oppe i hverdagens kjas og mas, så derfor er det alltid ekstra hyggelig å glede andre og selvfølgelig bli gledet. Hva med å bake en kake, spandere på en god venn en lunsj, kjøpe noen fine blomster, gi et kompliment eller rett og slett bare gi noen en skikkelig god klem? Vi trenger alle en liten omtanke i blant...

Helgen er til for å nytes og gledes! Gled noen du også! :)

Den vakre buketten er fra Blomsterglede på Sandvika Storsenter, det perfekte sted å dra til for menn på en fredag ettermiddag. ;) 

Nå gjenstår kun et par ting før helgen kan tre i kraft og det føles helt kurant!
GOD helg kjære dere.

Klem fra 

som har vært på skattejakt i dag. Mer om det siden.

torsdag 19. april 2012

NOE GODT TIL HELGEN?

Heisann! Har dere det bra? Beklager for at jeg ikke har vært innom før nå. Var jo meningen å blogge i går kveld, men fruen i huset var i seng før 20.30 i går. Ikke helt i hundre. :) Lurer på om det er vår alles kjære pollen som tar litt tak om dagen... Er noe herk for å si det mildt! Derfor var det stille her inne på Villa von Krogh i går. Jaja, formen kommer seg vel...

I dag har værtfall snuppelupp og jeg kost oss etter barnehagen på café, og så har vi handlet litt nødvendige småting på Sandvika Storsenter. Koselig med skikkelig jentetid en gang i blant. Emma elsker jo å gå på café. Noe som kanskje ikke er så rart? Både is og kanelbolle! Det var virkelig luksus... Pleier å måtte velge seg én ting, men morshjertet var litt bløtt i dag. :) 

Apropo søtsaker. Hvis dere vil lage noe som er godt i helgen så kan jeg anbefale DENNE ananaspaien. Mmm... Jeg får vann i munnen. Supergodt med vaniljeis til!
Jeg lurer på om jeg skal lage den på søndag til Mamma. Da blir hun garantert glad!

Vi sees igjen i morgen! Jeg har fått noe nytt på badet som skal vises frem, så skal jeg en tur til LadyBurk sitt showroom i Oslo, en tur på Sandvika og knipse noen bilder. Ja, og så er det jammen helg igjen! :)

Nyt resten av kvelden fine dere!!!
Klem fra snufsetufsa

onsdag 18. april 2012

ROMANTICO!

God onsdag godtfolk! Jeg kom over dette bildet som jeg bare må dele med dere! Det er et sant drømme seg bort bilde. Sukk... Det må jo være verdens mest romantiske lille utedørs kino. Eller hva? Og til min store glede så fant jeg solcelle lysslynger på IKEA i går. Solcellepanelet omdanner som dere sikekrt vet sollys til elektrisk energi, så da trenger man ikke strømledninger.
 Solvinden under og over, begge fra IKEA.
Og dere! Fikk nettopp en tlf fra mine fine mann som fortalte meg at gravemaskinen er i full gang utenfor huset vårt. Kult! Jeg gleder meg til å komme hjem i dag.

Nyt onsdagen dere! Nå skal jeg hive innpå med en kopp kaffe jeg... Mmm...

Vi sees senere!
Klem