torsdag 31. mai 2012

PREMIE NR 5!

Hei igjen. :) Da var mor på plass foran macén igjen. 
Premie nr 5 er det den fine interiørbutikken Xponella i Asker som gir bort. En deilig såpe og et knallfint håndkle fra Missoni Home. All you need to do er å melde deg på konkurransen HER. Det er enda ikke for sent! :) Jeg må si jeg er en smule misunnelig på de av dere som stikker avgårde med premiene...
Ingen premier på a mor, men til gjengjeld så har jeg jo de søteste leserne i hele blogglandia da. :)
Nå skal Anine nyte roen i heimen før det blir tildlig kvelden. Velværetid! :) Det er godt etter en lang dag.
Viktig med litt avkobling til tross for at fingrene lengter etter å skru litt IKEA ting. Hodet sier nei for denne gang, kanskje i morgen...

Håper dere har gode dager der ute! Vi sees igjen i morgen. Da med enda en premie. JUHU!

Ha en vakker aften kjære lesere.
Klem

PROSJEKT UTE

Heisann! Og god torsdag! :)
Knipset noen bilder med mobilen i morges. Ute er det endelig duket for mer av støttemuren, trapp opp til hagen og blomsterbed ved siden av huset. Steinen fra Asak kom i går, så nå er det vel ikke lenge før handymannen vår begynner med å stable. Skal bli herlig å få det ferdig i oppkjørselen! Beddene skal være der der ser mursteinene ligge og nedover langs husveggen. Det blir to stykker i ulike høyder. Hva som skal være i de er enda usikkert. Jeg tenker enten ulike hostaer eller lave rhododendron. Vi får se! Spør nok om tips når den tiden kommer tenker jeg! :)
I oppkjørselen har Fredrik plantet syv japanske kirsebærtrær. :) Jeg er skikkelig fornøyd! Blir en glede å se de vokse seg større og vakrere.
Nå kommer vel snart dagens barnevakt. Anine skal på jobb igjen og mannen har tatt med seg selv til Kristiansand en tur, så da er en barnevakt høyst nødvendig. LEI av streik for å si det sånn...

Vi sees plutselig!

Ha en finfin dag så lenge! :)
Klem

onsdag 30. mai 2012

HEISANN!

Opp og hopp! Her har vi lange morgener om dagen pga streiken, men nå skal snuppa straks leveres i barnehage og mor skal på jobb. Tjoho!

Kosekroken får vente, nå er det bare å sette opp farten! 
By the way! Jeg had kjøpt de nydeligste putene i fløyel how Xponella i Asker. LOVE them! Puta med mønster er gammel(DAY HOME) Jeg blir aldri lei puter! :) 

Jobb neste! 

Ha en strålende vakker onsdag dere!
Klem

tirsdag 29. mai 2012

LEKKERT SMEKKERT!

God kveld dere! Det superfine sommerværet ser ut til å ha forlatt oss for en stund og sommerelsker som jeg er så drømmer jeg meg tilbake til Marbella om dagen. Kan nesten ikke vente til 9. juli! :) Da tar vi med gullet ned i 10 dager. Juhu! Fredrik drar om et par uker for å gjøre det ferdig i leiligheten, så da tenker jeg at jeg får noen fine bilder å vise dere. Kanskje dere vil leie leiligheten? :) Annonsen lages så fort vi har alt på plass.

Marbella er jo bare til å forelske seg i... For meg var det kjærlighet ved første blikk. Også har de så mange fine interiørbutikker. Blant annet så er Zara Home en stor favoritt. Bare se på den fine utstillingen de hadde! Litt inspirasjon her og litt inspirasjon der... Det er bare å ta med seg videre. :)
Kan da ikke være all verden å lage noe lignende dette? Noen små vaser, tallerkener, glass og noen blomster. Noen ordentlige blomster... Sukk. Må prøves ut! 

Jeg hadde egentlig planlagt å vise dere neste premie i kveldens innlegg, men kameraet mitt er på lading. Så neste premie lot seg ikke fotograferes i sted, men det går vel fint... Da har vi noe til i morgen da dere... 

NYT resten av kvelden fine lesere!!! Dere er best! Bare så dere vet det. ;)

Klem

PREMIE NR 4

Hola! Har dere hatt en fin dag? :) Jeg har fått gleden av å "gi" en av dere et abonnement på 1 år på BoligDrøm. Og i hver 3. utgave kan dere lese undertegnendes "intriørbloggeren" og bladet er alltid spekket med fristelser både i form av interiør, hage og mat. At dere trenger å gjøre er å melde dere på HER.
Nå er det på tide å lage middag her i Villa von Krogh så vi sees senere! 

Ha en magisk tirsdag så lenge!
Klem

mandag 28. mai 2012

SPIRER SOM BARE DET!

Riktig GOD kveld kjære dere! Siste innspurt av denne nydelige pinsehelgen... Sukk. Det har virkelig vært den beste på lenge! Vi har enten vært gjester eller hatt gjester. Her har det gått i ett og vi har storkost oss med venner og familie. Jeg håper dere har hatt en flott pinse dere også! Mange som har kost seg i sola vil jeg tro. :)
Det har også muren vår gjort. Og nå har den endelig begynt å spire! Og som dere kansje ser så har stakittgjerdet blitt fjernet for en liten stund. Snekkeren skal sette det opp igjen så fort vi er ferdige med å fylle på med jord i hagen. Plutselig så fikk vi 100 kvm mer hage enn før. Ikke å forakte! :) Muren er for de som lurer på det fra Hallingtorv og heter enkelt og greit bare grønn mur.
Nå er det tilbake til en hektisk uke og det med streik i barnehagen... Uff, kjedelig! Vi får vel bare gjøre det beste ut av det og håpe på at det ikke blir så veldig langvarig. Hverken mor eller far i huset har så mye tid til å nyte de kommende dagene i gyngestolen for å si det sånn... :)
Jaja, det ordner seg alltid! Nå har jeg fire fine margeritter som sårt trenger å pottes om her ute, så det er bare å få på seg hanskene og gjøre det. Dermed blir det en sen middag til Amazing Race på mannen og meg i dag. 

Vi sees!
Nyt resten av pinsen dere!!! :)

Klem


Gynestol og dekkstol fra Hübsch, puter fra Moodies(Au Maison stjerne, rosa fra Lama), potte fra Planstasjen og verdens deiligste lykt fra LadyBurk.

fredag 25. mai 2012

SOMMERIDYLL

Hei og hopp! :) Da var en supertravel uke overstått og nå er vi superklare for pinsehelg med sommer og kos! :) Herlig!

Emma fikser etter isbiter. :) Er ikke ice bagen fin? Den kan dere få hos Traktøren på Sandvika Storsenter. Samme med serviset vårt. 
Jeg er på farta, så vi blogges mer i morgen. 

GOD fredag og pinse kjære dere!!! 
Klem

torsdag 24. mai 2012

UTEBORD AV OSP

God kveld kjære dere! Da har mor kommet hjem fra jobb og trening. Skal si det var godt å komme hjem nå! Dette har vært en lang dag. :)

Jeg fikk knipset et par bilder av bordet vårt som kom i går kveld. Det er det FRU BLOM som har laget. Hun er helt rå!!! Bordet er laget av ops og tåler vind og vær. Koselig at det kan stå ute på vinteren også. Helt perfekt for oss! Blir koselig med kakao rundt bordet etter en heftig snøballkrig i hagen til vinteren...

Vi mangler stoler da. :) Kan ikke kjøpe alt på en gang... 
Har dere noen forslag til fine stoler må dere gjerne dele de med meg. jeg er SÅ rådvill!
Vi elsker det nye bordet og gleder oss til hyggelige middager med våres kjære og nære. Hva er vel bedre enn middagsselskap?  

Nei dere... Nå skal jeg hive meg på sofaen og se på underholdninng av 1. klasse, nemlig Eurovision. Det blir gøy! :) Får håpe Norge går videre til finalen i år, selv om jeg er 100% sikker på at Sweden vinner hele sullamitten. Ka dokke tror? 
Tar med meg macen så jeg kan svare på noen spørsmål fra sofakroken jeg... 

Jeg håper dere nyter dagene til det fulle. Det er jo omsider sommer. :)

Ha en strålende kveld videre dere!!!
Klem

onsdag 23. mai 2012

EN SANN FRISTELSE

Heisann! Da har jeg endelig fått satt meg foran tastaturet igjen. :) Vårt nye fine bord kom for en halv time siden, så bilder får vente litt... I stedet tenkte jeg at jeg skulle friste dere med den deiligste kake. Denne bakte jeg som dere kanskje skjønner til 17. mai. Kakefatet er fra CASAgent/Traktøren på Sandvika Storsenter.

Jeg vet det er fler av dere som har slitt med å finne pasjonsfruktpuree til denne kaka. Jeg har kjøpt på Centra på Høvik. I dag kom jeg over markjordbærpuree fra samme merke på Ultra, så jeg har satt damen i kassen i gang med å undersøke om de kan ta inn pasjonsfrukten. Den kan fint ligge i fryseren til du skal bake. Merket på den heter SICOLY. Ja, det var litt om puree... :) Oppskriften finner dere under Karins oppskrifter. Se under headeren. 

Nå skal fruen i huset holde øynene oppe en times tid til og nyte den aller siste episoden av de fine fruene. (selv om senga frister noe mer...)  
Vi blogges i morgen!

Tuddelu og GOD natta dere!
Klem

PREMIE NR 3!

Hei og hopp! I dag er formen betraktelig mye bedre!!! Og jeg er så glad! :)

Premie nr 3 er blitt en god venn av meg allerede og denne gis bort av undertegnende selv. I det du åpner Skafferiets kokebok seiler du tilbake til gamledager og nostalgikeren våkner til live i deg. Med vakre bilder og oppskrifter drømmer en seg helt bort til et lite lykkelig sted...:)

Jeg ser jeg har en drøss av kommentarer som skal leses igjennom før de publiseres, så finner dere ikke kommentaren deres under 4 millioner innlegget så fortvil ikke. Jeg har den! :)

For å bli med i gavedrysset så kan dere trykke dere inn HER.

Vi sees litt senere! I dag kommer det nye bordet vårt fra Fru Blom. :)

Ha en vakker solskinnsdag så lenge!!!
Klem

tirsdag 22. mai 2012

PREMIE NR 2!

Hei kjære dere! Jeg håper alt står bra til?! Nå har jeg ikke hatt energi til å blogge på en stund siden jeg har vært syk. Og med en puslete kropp tok jeg meg helt ut på husarbeid i helgen, noe som ikke var så lurt. Man kommer seg ikke noe raskere da... Nei, Anine er ikke alltid så lur! "Skal baaare plante de blomstene, skal baaare vaske gårdsplassen..." Jaja, bite seg selv i baken! :) Og takket være en aktiv helg så er kroppen fremdeles ganske kaputt, men får værtfall unna jobben. Den går framfor alt annet vet dere. :) Jeg får bare samle krefter underveis og komme meg tilbake i turboformen. Det er jo så mye bedre! For jammen er det kjedelig å være skrall... 

Og siden Anine henger laaangt etter med gavedrysset så kjører hun bare på med en av premiene. ASKER PROFIL gir bort et fint skilt til en av dere heldige lesere til en verdi av 699,-

Gutta i ASKER PROFIL blir selvsagt veldig happy for noen nye "likere" på facebooksiden deres. Den finner dere HER. :) Jeg gleder meg til vi skal henge opp et skilt! Hvilken likte dere best? Man kan få skriften i flere farger. Rosa hadde vært stilig! :) (jeg er i det rosa hjørnet fremdeles)

Go'kroken skriker etter meg, så da får jeg vel tusle avgårde i Tussifart.

NYT resten av kvelden fine dere!!! Så blogges vi i morgen. :)
Klem

torsdag 17. mai 2012

HURRA!

Gratulerer med dagen alle sammen!!!
Ha en nydelig 17. mai. :)

Klem

onsdag 16. mai 2012

PREMIE NR 1

God kveld! Her kommer den aller første premien. Icebag fra Moodies. En hendig liten sak! Jeg har fått med meg to stykker som skal loddes ut. For å melde dere på gavedrysset så kan dere klikke dere inn HER.

Ønsker dere alle en nydelig 17. mai i morgen! Vi blogges. :) Hipp hipp HURRA!
Klem

FROKOST I RØDT, HVITT & BLÅTT

Snart 17. mai! Hurra! 17. mai er jo kjent for alle sine gleder, deriblant 17. mai frokosten. Hvorfor ikke ta den på senga? :) Finn frem et fat, kok noen egg, finn frem noe sjokolade, lag en god kaffe og overrask en du er glad i med en fin start på Norges nasjonaldag. Bedre start på dagen får man vel ikke?
Jeg gleder meg allerde! 17. mai er en av mine favorittdager.
Alle tingene er lånt hos Traktøren på Sandvika Storsenter. Godteri er fra Dropsen på samme senter.

Da er det bare å håpe på godt vær i morgen. Vi skal en liten tur opp i Asker og så bort til noen venner på lek og grilling. :) Blir nok en herlig feiring!

Hva skal dere i morgen da?

NYT kvelden...
Klem

tirsdag 15. mai 2012

DUGNAD

God kveld dere! :) Da har vi nettopp kommet inn fra kveldens dugnad. Vi har fyllt på en haug med jord oppe på plenen og foran gjerdet. Gjerdet skal flyttes litt lengre ut etterhvert. Fredrik har kjørt traktor mens svigerinne, svoger og jeg har krafset og spadd. Tusen takk for god hjelp dere!

Nå får byggeplass bare være byggeplass for jeg skal slappe av i godkroken under pleddet! :)
Kanskje lage meg en kopp te også? Mmm, de hadde smakt godt nå.

Nyt resten av tirsdagen fintfolk!!!
Klem 

PS! Første gevinst kommer i morgen.

DIGG INN! MIDDAGSTIPS

Heisann! Jeg har lest meg gjennom hver og en av kommentarene deres med en tåre (eller to) i øyekroken. Blir meget rørt over alle de hyggelige hilsene fra dere. Dere varmer hjerte mitt! Tusen tusen takk.

I dag er jeg travel frue, men må jo titte innom her for det! Har snart møte i barnehagen, skal en tur på Sandvika Storsenter, lage 17.mai innlegg og det hele toppes med familiedugnad i hagen i kveld. Jo, og så skal jeg bake kake til barnehagen i morgen om jeg rekker det. Puh. Jeg får legge meg på lading så fort jeg er ferdig med alle gjøremål i kveld. :) Gleder meg allerede!
Legger ved et middagsforslag til dere i dag! Vi spiste denne salaten på søndag. Mmm... Veldig god!

DIGG SALAT

Ingredienser:
Chorizo pølse (jeg liker best den fra Grillstad)
Kylling
Salat
Pastaskruer
Pinjekjerner
Mais
Rødløk
Fetaost
Agurk
Squash
Tomat

Jeg brunet bare pinjekjernene og stekete chorizo pølsene, blandet alle ingerdiensene og toppet det hele med en dressing av rapsolje, Honey Dijon sennep og eplecider edikk.
Veldig lettvint og supergodt! For en sunnere variant kan man jo alltids droppe pastaen og fetaosten...

Vi blogges plutselig!!!

Ha en tipp topp tirsdag! :)
Klem

mandag 14. mai 2012

4 MILLIONER BESØK

Hei igjen! Da er det duket for et lite gavedryss til alle dere trofaste og herlige lesere som stadig titter innom bloggen min. Det er ikke lenge siden vi feriet 2 millioner besøk her inne, det var faktisk i september i fjor, så de neste 2 millionene kom jammen meg kjapt! :) Og det er jeg selvfølgelig veldig stolt over og glad for.

Villa von Krogh startet jo med navnet Gleder & Søtsaker for litt over 3 år siden. Jeg samlet på inspirasjon til husbyggingen, jeg fant en haug inne hos alle de andre fine interiørbloggerne, fikk nye bekjenskaper og etterhvert så ble det fler og fler som fikk øynene opp på hva jeg drev med her inne. Jeg har tatt med dere på både gode dager og de litt tyngre dagene. Jeg har ledd, grått, blitt frustrert, sint, men ikke minst veldig rørt og glad over alle de hyggelige tilbakemeldingene dere har gitt meg. Dere har gjort dagene mine bedre og lysten til å forsette enda sterkere.

Og siden jeg er så glad for at dere er til så har jeg snekret sammen en liten giveaway som jeg synes dere fortjener. Gevinstene kommer på løpende bånd utover uka og påmelding skal skje under her i kommentarfeltet. 

Det er veldig viktig at dere legegr igjen navn og mailadresse så jeg kan finne dere senere!!! :)

TVITVI! Ha en forsatt nydelig mai kveld!

Klem