onsdag 27. juni 2012

PARTY!!!

Hola senoritas! Còmo estàs?
Her rigges det til fest! Mor lager pompoms og far legger plen. :) Herlig! Henger etter så det jomer, men vi kommer nok i mål innen gjestene kommer. Er alltid sånn. 

Jeg får nesten bare si hei og hadet i dag, må tilbake til de resterende pompomsene... Har kjøpt de hos Bloom blomsterbinderi, tror de har noen igjen hvis det er av interesse. :) De er fra Miss Ètolie. Supersøte! Får meg til å tenke på GLANSdagen... Sukk!

NYT kvelden, så sees vi i morgen!
Klem

tirsdag 26. juni 2012

FERIEMODUS!

Hei mine flotte lesere! Her i huset har det stort sett gått i ett siden sist. To fester, et bryllup og en stk syk liten søtnos. Jadda! Jeg visste jo at juni kom til å bli en hektisk, men meget artig måned... :) Og her i Villa von Krogh skal det hele toppes med årets sommerfest på lørdag, 50 gjester og en hel del å fikse til da. Tjoho! Gøy er det! Jeg har kjøpt masse fin pynt som jeg skal vise dere utover uka. Flamingoer, pompoms, paraplyer og ballongoppsatser... GLEDER meg til å stæsje opp ute!
Ellers da? Noen som har begynt ferien sin? :) Vi drøyer til neste uke, og da skal jeg ha hele fem uker med lille Emmagull. LYKKE! Vi skal stort sett være hjemme, men det blir en liten tur til Marbella og så skal vi besøke Sabeltann. Veldig stas for både store og små. 

Hva er deres ferieplaner da? Jeg har jo lest at noen av dere lesere skal til Marbella samtidig som oss, kanskje vi sees? :)

Nå skal maleklærne på og et stk rekkverk skal gå fra trefarge til hvitfarge. Blir smekkert! 

NYT sommerkvelden dere! Så sees vi senere.
SOMMERklem


Blomstene og vasen er fra Bloom blomsterbinderi på Nesbru. Vet at de sender vaser rundt omkring i Norges land. Er nemlig en Villa von Krogh'er som har kjøpt en av de. :) Håper du er fornøyd!

torsdag 21. juni 2012

REKLAMEFILM I HEIMEN

God morgen godfolk! Beklager at det ikke kom noen innlegg i går. Huset står opp ned på hodet og jeg var sent hjemme fra IKEA. En hektisk, men fin dag...

I huset er det full rulle med å lage reklamefilm i dag, så familen von Krogh var tildlig på`n i dag. Er det noe jeg har lært fra de filmet Tina&Bettina filmen så er det å holde seg borte fra heimen. :) Det er KAOS! Værfall for mor... En bunsj av mennesker, nytt interiør, masse utstyr... Ja, dere skjønner!

Blir spennende å se filmene på tv snart. Tror de kommer et par uker alledere, og da kan jeg fortelle dere hvem det er for. Litt hemmelig enn så lenge. :) Blir værtfall 4 ulike filmer.
Spennende!

Jeg får komme i gang med dagens jobb, så blogges vi siden!

Ha en FORMIDABEL torsdag!
Klem
 

tirsdag 19. juni 2012

PEISBORD

Sommerkveld! For en deilig dag! Nå gjorde det så himmelsk godt med en solskinnsdag. Eneste vi mangler nå er et peisbord ute og et glass med rødvin, da hadde det vært komplett hverdagslykke. :)

Fredrik og jeg har så lyst på et slik bord fra Taigaen. Katalog kan dere se her.  Er de ikke fine? Kommer i mange forskjellige størrelser. Jeg holder en knapp på den første her til sofagruppa vår. Man får også diverse utstyr til å ha på siden. Vinkjøler, et lite sidebord, magasinholder...Drømmer om en slik en jeg! :)

Vel, nå er det bare å glede seg over det fine været og det herlige livet! Denne uken blir intens, spennende, romantisk og gøyal! Ikke værst...

På torsdag og fredag skal det spilles inn reklamefilm i Villa von Krogh, lørdag blir det bryllup og søndag skal det hviles. Mer om reklamefilmen kommer!

Nå skal Anine legge bena høyt og ikke løfte på så mye som en finger. Velfortjent! 

Nyt kvelden videre godtfolk!!!
Klem

mandag 18. juni 2012

ADJØ

God mandag dere! Denne dagen har gått veldig fort! :) Og her skjer det artige ting... Hva får dere vite siden. Tihi. Kan si så mye som at det skal en gjeng inn i huset om noen dager... ;) Tjohei hvor det går!

Enn så lenge får vi nyte idyllen. Ugla Bunæs skinner som aldri før, frekke mannen har tatt min plass i sofaen og jeg har i grunn tenkt til å ta tildlig kvelden. Deilig! Gleder meg allerede. Trøtteste trynet ever... :)

Ugla Bunæs har som dere fleste sikkert vet vet bodd her med oss en stund nå og vært i linsa flere ganger. Jeg vet at MOLS på Sandvika Storsenter har sendt ugler rundt omkring Norges fagre land til dere lesere som har sett henne her inne. Det er så koselig! :) Nå skal desverre MOLS pakke sakene sine etter 7 år, noe som er veldig trist. Butikken kjører 50% på hele butikken ut juni. Vemodig for en trofast kunde... Så er du på utkikk etter en ugle så er det stedet å titte innom. 

Nå må fruen som gjesper si GOD natt og på gjensyn. :)
Ha en fin kveld videre dere! Vi blogges i morgen.
Klem
søndag 17. juni 2012

VAFFELDAG!

Tjohei dere! Da var helgen på hell igjen og fruen i huset har spist seg fordervet på vafler. Å nei! Uff... Er jo farlig godt! Eller hur? Er ikke bare lett å hode seg til disse gryteklutene/bordskånerne... Jeg får komme meg ut en tur!

Barnet er i seng, mannen jobber og Anine titter innom bloggen en liten tur. Nå skal jeg rett og slett ta meg en liten bloggerunde. Se hva som rører seg inne i blogglandia... :) Og så skal han Copper dra med mammaen sin en tur ut i skogen. En perfekt avslutning på en regnfull, men fin helg.
Har dere gjort noe sprell i helgen da? Spist vafler kanskje? ;)

Ønsker alle flotte "Villa von Kroghere" en riktig så god kveld!
Vi tastes i morron.
Klem

PS! Vaflene er fra PALMA/Sandvika Storsenter.

lørdag 16. juni 2012

CASA VON KROGH MARBELLA

Heisann! Har dere har hatt en fin lørdag???

Her kommer noen nye bilder fra leiligheten vår i Marbella. Ikke helt ferdig malt, men men... Ikke så lett å forstå hvor en skal male. :) Som dere ser er det malt mørkebrunt noen steder, alle veggene skal bli mørke i stua, hvite gardiner og den fiiine taklampa skal henges opp. Ja, da er vi vel i mål i stua!
Alle møblene er fra IKEA, lampene fra Habitat.
En grusom plante av plastikk har fått plass i skammekroken her ser jeg.
Den skal vel kanskje hives ut, eller hva Fred?
Kjøkkenet er helt ok og innenfor er det vaskerom.
Badene er også helt ok. Ikke SÅ glad i den ferskenfargede borden, så mulig vi maler over den om det lar seg gjøre. Noen erfaringer? Ett av to soverom. Dette har også utgang til balkongen.
Bassenget ligger til venstre på bildet under og leiligheten i 2. etasje her. Med andre ord rett ved hverandre.

Ah, som jeg gleder meg til å dra ned!!! Vi leier også ut, så det er bare å maile meg for mer info om dere ønsker det.

Buenas noches! Forsatt god lørdag. :)
Klem

LUGN START...

Hei & GOD lørdag! Her har vi hatt en rolig morgen på kjøkkenet, har ikke kommet lenger enn å spise frokost, fyre opp en haug av lys og i peisen. Også har vi hatt besøk av Karin med baby. Er det fler enn meg som savner Karins oppskrifter??? :) Jeg tror nok jeg skal overtale henne til å lage et innlegg snart... Hun er jo helt rå den dama der!

Guffent vær ute i dag dere, torden og regn... Får virkelig håpe solen kommer snart nå! :) Det er vi ikke altfor bortskjemte på her i furet værbitt! Det er jo ille at man må fyre i juni... Jaja, sånn er det bare. Er det kaldt så er det kaldt. 
Nå skal lille frøken Emma og jeg kjøre inn til Oslo en liten tur. Titte litt og handle inn middag til Fredrik kommer hjem. I dag blir det hjemmelaget grønnsakssuppe. Mmm... Perfekt på kalde sommerdager!
Hva skal dere gjøre i dag da? Noe morsomt?

Nye bilder fra leiligheten i Marbella kommer senere i dag, så vil dere se de er det bare å titte innom igjen. Jeg gleder meg til å se de!

Enn så lenge får dere har en tipp topp lørdag! 
NYT den uansett vær... ;)

Klem

fredag 15. juni 2012

VINNERE!

GOD kveld fine lesere! Dette innlegget tok sin tid... :) Men det er det verdt! Jeg er helt lamslått over at 1072 stykker har meldt seg på gavedrysset. det er ny rekord!!! Veldig gøy altså. Og tusen takk til alle som har bidratt med de flotte premiene, dere er helt dronninger! :)

Nå over til de heldige... Her er vinnerne av 4 millioner besøk gavedryss hos Villa von Krogh! 
Premie nr 1 er ICEBAG fra Moodies i Asker og de som har vunnet hver sin er...
Ingrid Bøhmer sa...
Så hyggelig gjort, Anine! :) Takker så absolutt ikke nei til en giveaway.
Min epostadresse er ingrid-ridabu-95@hotmail.com
OG
Anonym sa...
Gratulere så fantastisk mye med 4 millioner besøkende :-) D e deg vel undt :-) Du har ein fantastisk blogg som eg bler gla av å lesa :-) Glede meg liga mye t d komme nytt innlegg kver gang. D fenge uansett om d e mad,interiør, hageprosjekter eller ka d enn måtte vera :) Du har vunne mitt hjerta hvertfall, eg e solgt <3 Bloggen din e bare rett & slett magiske <3 :-)

*klem* fra Grete
grete@nixtra.com

Et superfint skilt fra ASKER PROFIL er denne damen som får...
Pupziz sa...
Så gøyalt!
Du er jo kjempe flink og jeg stikker innom bloggen din i ny og ned for å følge litt med på hva som skjer:)
Lykke til videre :-D

Hilsen fra
Kari-Anne 
k.a.ribsskog@gmail.com 
Skafferiets kokebok er drøm av en bok og den er det denne frøkna som får i posten...
Solveig sa...
Hei :-)
Leeeeeeenge siden jeg har hilst innom ..., men ser du har hatt mange "gjester". Ser du har hatt gavedryss nr 1 og 2 ... satser på at det blir en nr.3 jeg ...
Flott blogg :-) du fortjener hver en "gjest", Tvi tvi ... X-fingre og tær jeg ...


1 års abonnement på BoligDrøm er vel slettes ikke værst? Eller hva Anne Marte?
Den Blå Perle sa...
Hei og Gratulerer med 4 mill!!!
Vi leser bloggen din fordi du har akkurat passe lange innlegg, med nyttig inspirasjon!!!
Mvh Anne-Marte
annemhenrik@hotmail.com 
En som kan vaske og tørke seg i litt luksus fra Xponella er...
Katrine sa...
Gratulerer så mye med 4 millioner!! Fantastisk! Det er en glede å besøke bloggen din, takk for all inspirasjon :)

Veldig spennende med gavedryss, jeg melder meg mer enn gjerne på og krysser fingre og tær :)
Ønsker deg en fin kveld.

Katrine
katrineseim(a)hotmail.com 
Gavekort fra fine Sandvika Storsenter er det heldige Charlotte som får.

charlotte n sa...
jeg prøver lykken,Aninemor!
En suprisegave fra Oliviers&Co går til....
Camilla Kittilsen sa...
Så gøy med så mange besøk, sier masse om hvor flink du er :)

Klem fra
Camilla Kittilsen
ckittilsen@hotmail.com


Sist, men ikke minst! Den deilige rosa støvsugeren fra Electrolux kommer til å flytte inn til...
Anonym sa...
Jeg hiver meg med i siste liten!
Tusen takk for en herlig blogg Anine, du ruler!

Mina K
Da er det bare å gratulere dere alle sammen!!! Hos Villa von Krogh gjenstår det nå 719 915 besøk til neste million. Da braker det løs med en ny runde! :)

Tjohei, nå er det helg! Den skal nyyytes til det fulle.

RIKTIG gog helg alle sammen!!!
Klem

SISTE SJANSE

Happy morning! I dag skal det trekkes gavedryss, så har dere ikke meldt dere på enda så er det bare å gjøre det nå! :) Flotte premier til de heldige vinnerne... Trykk deg inn her for å delta.

Må løpe! Vi sees etterpå!!!

Ha en super dag så lenge!
Klem

torsdag 14. juni 2012

TRIPP TRAPP...

Tresko! :) Vår alles kjære skråning har blitt brukt som en snarvei opp til hagen nå i to år, og nå blir den endelig forvandlet om til en skikkelig trapp! Vi fant jo fort ut at vi måtte få oss en trapp der, men ikke ALT kan gjøres ferdig med en gang. Noen av leserne mine tror nemlig det, og synes vi er så trege... :) Vel... Har dere bygget hus? 

Når ting tas litt om litt så er det alltid like stas med det som blir gjort. Og mens den grønne muren spirer og gror kan jeg også glede meg over trappa som kommer til å bli knallfin! Til venstre for trappa skal det fylles opp med jord og et lilla syrintre skal plantes. Trinnene blir i samme stein som muren i oppkjørselen. Juhu! Dette blir bra!

Og når vi snakker om uteområdet så var jeg så heldig å få boka under i postkassa i dag. Har dere sett programmene på NRK? Jeg har tatt opp alle! Sånner det når man planlegger hage... Inspirasjon må hentes inn og boka bugner av inspirasjon til de som liker den grønne gleden i livet. :) Tusen hjertelig takk for boka! Den kommer jeg til å ta fatt på så snart jeg er ferdig med Skafferiet sin kokebok.
Jeg er jammen meg heldig!

Nå er det tid for litt sofakos, så sees vi i morgen. Min feiring av 4 millioner besøk skal toppes med å kåre noen heldige vinnere! TVITVI til dere alle sammen.

BLOGGES!
Klem