torsdag 30. august 2012

OFF WE GO!

GOD MORGEN! Vi stikker på tur. :) Hæla i taket, tenna i tapeten!!!

Jeg tar med Ipaden så da titter jeg innom dere...

NYT dagen alle sammen! Adios...
Klem

onsdag 29. august 2012

HEI PÅ DERE!


God morgen godtfolk! Skal si dette har vært en effektiv morgen. :) Har rukket å pakke og blogge før jobb! Ikke værst... Bare et døgn igjen til M! Jippiiiiii!!!

Tenkte jeg skulle ønske dere en flott onsdag! Så sees vi etterpå.
Klem så lenge...


tirsdag 28. august 2012

OG SÅ BLE DET HØST...

Hei og god tirsdag! :) Da tror jeg sommeren 2012 har takket for seg... Og for å ønske høsten velkommen fyres det i peisen på kjøkkenet. Koselig! Har dere hatt høstfølelsen i dag dere også? 

Håper dere alle har gode dager. Selv ser jeg frem til en langhelg i Marbella med 4 flotte jenter. Skal bli godt med litt glede, kvalitetstid, baing og soling igjen... :)

Vi blogges igjen i morgen, føler nok for å skrive litt mer da tenker jeg.

Ha en fortreffelig aften kjære dere!
Stooor klem

søndag 26. august 2012

TJOHEI!

Hei og hopp! Hatt en fin helg så langt? :) Jeg kom meg ikke på messa i dag, men har fremdeles noen bilder. Disse søte lyktene likte jeg veldig godt! 

Vi bytter ut søndagskosen i sofaen med nokså kos i kinostolen. Så jeg titter innom igjen så snart jeg kan! Vinnere av biletter til åpningen av Riviéra Maison butikken på Sandvika Storsenter er trukket ut. Dere får en mail av meg enten senere eller i morgen. :) Heldiggriser!!!

Nå må vi farte... Ha en faaantastisk avslutning på helgen folkens! :)
Klem

lørdag 25. august 2012

TIDLIG EN MORGEN...

God morgen fra frokostbordet! 

Bare innom for å ønske dere alle en flott lørdag! 

Vi blogges.

Klem

fredag 24. august 2012

EN LITEN FORANDRING...

Heisann igjen! Christina, her kommer noen nye bilder fra stua. :) Jeg har jo forsøkt å ommøblere denne uka. Satte den lyse sofagruppa opp til spisestua og spisestua ned i stua. Og som dere ser så er det ikke slik nå... De gikk ikke gitt! Men da har vi prøvd det også.
Eneste forandring er den lysegrønne sjenken som har blitt flyttet på og den brune rustikke lampa har også byttet plass fra spisestua. (Sjenken er malt i fargen SIV fra Jotun om noen lurer og lysestaka er fra Moodies i Asker, ugla Bunæs er fra House Doctor, kurv fra Rivièra Maison, speil/sjenk arv, lampe fra Kina, hvitt bord fra loppis, pledd fra Hübsch, hvit mugtail kopp fra Wallas Verden, gardiner fra Kina.)
For å høste opp yttligere kommer lyngen inn og de mørke gardinene opp, men ikke riktig enda... Tviholder litt til på det lyse!

Da tar jeg kvelden og slenger meg selv opp i sofaen med et glass rødt. Mmm...
HAPPY kveld folkens! Rødvinsblunkesmilefjes...
Klem

TGIF!

Da er det helg! Taco'n er inntatt, kjøkkenet ryddet og alle er glade. Herlig! I helgen skal vi male, kose oss og sysle med diverse husarbeid. Og så skal mor få noen timer alene til shopping, Sandvika Storsenter here I come! En rolig helg er ikke å forakte... :) For neste helg blir nok det stikk motsatte. Jeg tar nemlig med meg noen flotte damer til Marbella. Oh lykke!!! Gleder meg veeeldig. 

Hva skal dere i helgen da? Noe artig? 

Riktig GOD helg alle sammen!
Klem

VÆRE MED PÅ ÅPNINGEN AV RIVIÈRA MAISON?

Hei og GOD fredag! Nå er det ikke lenge til Rivièra Maison åpner dørene sine på Sandvika Storsenter. Juhu sier Anine! Men før butikken åpner for allmenheten neste fredag så er det duket for en festfin kveld for inviterte og presse med søteste Kathrine Sørland i spissen. 

Er dette noe du har lyst til å være med på??? Vel, nå har du sjansen til å bli trukket ut og få en billett til torsdagens private "opening night". En billett er til to pers, så da kan du ta med deg en spesiell utvalgt. :)

Alt dere trenger å gjøre er å legge igjen mailadresse under dette innlegget. Da er dere med i kampen om de 15 billettene jeg har fått gleden av å lodde ut! :)

Trekningen skjer førstkommende søndag.

Ha en fin fredag så lenge... ;) Vi sees etterpå!
Klem

torsdag 23. august 2012

MIN MESSEDAG

God torsdag! Ah, dette har vært en energigivende dag! :) Nettopp det jeg trengte nå... Pappa og jeg har kost oss noen timer på gave og interiørmessa i Lillestrøm i dag. Kom over litt nytt som jeg ikke har sett før og som jeg selvfølgelig bare forelsket meg helt i. Her har dere noen bilder fra Lillestrøm...
Ester Elenora, to die for! Som dere vet er jeg en skikkelig "glitterjente" og Ester Elenora hadde de fineste paljettjakkene. Veldig happy for at Moodies har kjøpt de inn!!! Gjett om Anine skal glitre i høst... Veskene er også superfine! Alt på den standen hadde fint fått plass i garderoben min for å si det sånn.
Jeg lurer på om det var fullt ute på parkeringsplassen i dag... Lama hadde nemlig parkert inne. :) Fin bil da! En slik kunne jeg tenke meg. Fikk ikke tittet så mye hos de, får ha det tilgode til helgen...
 IO Scandinavia hadde en meget søt krakk, kule møbler og en skikkelig stilig lampe.


Shishi hadde som alltid et meget pent juletre... Glaaade jul, hellige jul... Ja, det er ikke til å unngå å komme i julestemning!

Mr. Dog var jo veldig søt, men jeg glemte å ta bilde av hvor den kommer fra... Pytt pytt, går litt fort i svingene!
 Enda mer jul hos Artefina Design. Elsker den lille julegrisen! :)
 Mine favortittfager hos SIA...
 Og så til en av interiørmessas ELSK! Who found Otto hadde de vakreste lampene...
 Vakre, eller hur?

 Også falt jeg for disse fra Sara Skotte Design. 
Og siste, men ikke minst Senze of Joy. Standen deres er jo som å komme til putehimmelen!
Det var det for i dag. Har fler bilder på lur... ;)
Mmm, deilig med litt påfyll! 

Da var det jammen meg leggetid for lillegull gitt. Tiden flyr ja!

Vi sees siden, så får dere ha en meget skjønn after videre.
Klem 

onsdag 22. august 2012

GOD KVELD!

Hei mine kjære lesere. Her har det vært stille i det siste... Vi har noen triste dager bak oss og dermed har ikke bloggingen vært så enkel. Håper dere forstår det. Ikke så lett å lage glade blogginnlegg når man er lei seg...

For å få tankene over på noe annet har jeg nettopp endevendt hele stua og forsøker å ommøblere litt. Den grønne sjenken har fått flytte ned i stua, denne sto jo i spisestua før. :) Og nå skal jeg prøve meg på å flytte den lyse sofagruppa. Ikke sikkert det blir noe særlig, men nå må jeg bare prøve!

Jeg håper dere har gode dager! Jeg skal gå over alle mail og spørsmål når jeg finner roen. :)
Først må jeg værtfall rydde opp i kaoset her! Ser ikke ut...

Ha en fin kveld alle sammen! Vi blogges i morgen, da er det jo messetid. JUHU!
Klem

mandag 20. august 2012

FLYTTET UT

God kveld! Har helgen deres vært fin? Håper det! :) 

Nå har den brune sjenken flyttet litt lengre opp i Asker og en annen byttet plass. Dere får se i morgen! ;)
Tror jeg er fornøyd... Litt uvant, men greit med litt forandring.

Ny uke og interiørmessa er rett rundt hjørnet. Det er bare å glede seg! :) Det gjør jeg...

NYT kvelden, så blogges vi i morgen.
Klem

fredag 17. august 2012

HJERTEROM MED AMORØSE BLÅSKJELL

God fredagskveld! Da var det endelig helg igjen. :) Lillegull sover søtt oppe mens mor nyter mørket som sakte men sikkert siger inn på kjøkkenet. Deilig! Nå gjenstår det kun å få mannen hjem, tenne noen lys og se en eller annen herlig film. Det er en perfekt fredagskveld for meg!
Selv om jeg gjerne skulle ha vært på bloggtreff i Oslo i kveld, men det er ikke alltid man får kabalen til å gå opp desverre. Får vel se noen bilder hos de bloggerne som er der tenker jeg! :)
Slenger med en oppskrift på blåskjell sånn på tampen her. Fikk den av en sprek dame på Moodies her om dagen! :) Får se om ikke fruen i huset skal lage den på søndag... Mmm, snadder!

Anitas amorøse blåskjell
til 1-2 pers
  • 2 fedd hvitløk
  • 2 stk sjalottløk
  • urter (basilikum eller koriander)
  • shoritzo pølse, jo mer jo sterkere
  • evt chili

Alt freses i olje i ca 20 minutter. Slå på en boks med kokosmelk og en god del hvitvin. Hvor mye har ikke amorøse Anita skrevet. Kok opp og ha oppi et nett med skrubbet og vasket skjell. Ferdig etter 5-8 min.
PS! Kast de skjellene som ikke lukker seg før du har de i kjelen. Og de som ikke har åpnet seg etter de er ferdige er det bare å utelukke.

Server med f.eks foccacia, pommes frites og aioli. 

Apropo vin... Nå skal jeg ned i Freds hellige univers å hente en god og klad flaske med hvitvin. Skål for helgen dere! :)

GOOOOD helg til alle og enhver! 
Klem

torsdag 16. august 2012

HJELPES!

God kveld fra stua! Jeg tok turen innom Fargerike i Asker i dag og som alltid fikk jeg god hjelp. Hadde jo tenkt til å kjøpe med meg en prøve av SOBER, men siden de allerede hadde malt den opp så fikk jeg låne med meg prøven hjem. Veldig kjekt! Fargen er aldeles nydelig, men vi ser den blir en smule for grå til møblene våres. Nina, kan du trylle frem en ny farge til oss? :) En mellomting av KRYDDER og SOBER... 

Jaja, fargevalg er pluselig usikkert, men malingen vi går for er helt spikret. Det blir Lady Pure Color. Som jeg gleder meg til matte vegger uten Emmas tegninger!

Det ble jammen sen blogging også! Men nå er det tid for bittelitt tv kos før det er dags for å lalle.

Nattinatt alle sammen! Vi sees i morgen...
Klem

PS! Dette var mitt 1600 innlegg. :)

VAKKERT!

God ettermiddag folkens! Har torsdagen vært fin så langt? 

Jeg har hatt en knall dag! Og etter jobb i dag har jeg stort sett holdt på med å gjøre klart til fototgrafen kommer i morgen og så har jeg hatt besøk av en av leserne mine som klarte å kapre til seg gyngestolen. :) Koselig!
Hjemme høstes det opp med lilla blomster og masse lys. Er så koselig! Gleder meg til lyngen kommer jeg nå... Nesten litt ferdig med "sommer". Hva med dere, er dere klare for høst? :) 
Jeg elsker å gjøre det lunt og koselig til høsten. Det er den aller koseligste bloggeperioden vi går inn nå. Gleder meg til å dele høstens alle gleder med dere!

Hvis noen av dere lurer på stæsjet mitt er fra kan dere finne ut av det her: sølvfat/Moodies, blomster/lilla kubbelys/Bloom Blomsterbinderi på Nesbru, TineK telys/Home&Cottage, brun lykt/Hviit, lilla/blank telys/Wallas Verden, gull telys(eldgammel)/Milla Boutique.

Nå skal det ommøbleres i stua! Tjohei hvor det går... ;)

Ha en tipp topp dag videre! Så sees vi etterpå.
Klem

GYNGESTOL SOLGT!

Heisann! Jeg hopper i det og selger en gyngestol også. Har en som ikke er pakket opp enda, så den er så god som ny. :) Her er det førstemann til mølla igjen. Send en mail på interiorglede@gmail.com.
Da er tid for jobb! :)

Ha en finfin dag alle sammen! SOLGT!
Klem