tirsdag 30. oktober 2012

SOLSKINNSDAG

God vintermorgen! I dag har gullet og jeg hatt en litt lenger morgenstund hjemme før jobb og barnehage, veldig behagelig! Men nå er det dags for å ta fatt på dagen. :)

Ønsker dere alle vakker vinterdag!!!
Vi sees etterpå. 

Klem

mandag 29. oktober 2012

CAKE SISTERS

Heisann fine folk! I dag har jeg lyst til å vise frem noe av de søte fristelsene som min kjære kollega og hennes søster baker. Nå har de levert kaker, cupcakes, kjeks og andre lekkerbisker til mange bryllup og selskaper med stor suksess. De kaller seg for Cake Sisters og dere finner de HER på facebook. Sjokolade cupcakesene er farlig gode! :) Mmm...
Bakerinnen Salma og jeg var jo på kurs med selveste Manuela/Passion 4 Baking for en stund siden og man kan helt trygt si at hun har lært seg dette mye bedre enn meg. :) Jeg er fremdeles amatør med stor A!
Nydelig!

Og i natt kom snøen gitt... :) Var koselig å våkne opp til ei litta frøken som hoppet av glede. Bedre start på uka kan man ikke be om! 

Håper dere også har hatt en finfin dag. Første snøfall hos dere også kanskje?

Nyt resten av kvelden godtfolk, så blogges vi igjen i morgen.

Stooor klem

søndag 28. oktober 2012

LENGSEL...

God kveld godtfolk.

I vente på snøfall vil jeg dele dette eventyrlige bilde med dere. Vakkert sant? :) Et drømmebilde! 

Ønsker dere alle en nydelig kveld og en topp start på uka! Kanskje vi får litt snø? :) Hadde vært koselig...

Varm klem


Bildet er fra google

NYVASKET FRUE

Heisann! Fin søndag så langt? :) Her tar mor livet med ro, Fredrik sitter i traktoren og Emma er hos onkle og tante. Stille og rolig... Fantastisk! 

En annen ting som skjedde i dag som ikke var like fantastisk var at fru von Krogh klarte å gå ut av bilen inne i vaskehallen og bli klissvåt. Noen ganger lurer jeg virkelig på jeg driver med...!!!??! Skulle vaske den nye bilen for første gang i dag og kom plutselig på at jeg kanskje skulle ta av antenna på taket. Da var bilen allerde sprayet med såpe, men jeg tenkte det gikk fint. Det gikk ikke fint. Blå såpe over hele meg, lekkert! En kløne delux! Så da var det rett hjem å vaske vekk den nydelige blåfargen i panna og vaske jakka. Jaja, sånn kan det gå på en ellers rolig søndag... Har lært den nye bilen å kjenne og antenna trenger ikke å tas av. Jeg rakk nemlig ikke å ta den av før børstene kom, så da lærte jeg det. :) 
Mon tro det er noen på besinstasjonen som fikk en latter... 

Jaja dere, jeg får vel gjøre noe huslig. :) 
Vi sees etterpå!

Forsatt finfin søndag!
Klem

VINNEREN ER TRUKKET!

GOD SØNDAGS MORGEN! Har dere husket å stille klokka en time tilbake? :)

Her er det kjøkkenkos som gjelder på morrakvisten. Kaffe, blogg, fyr i peisen og en mann som tar av seg frokosten. Perfecto! Ute er det - 6 og jeg kjenner for første gang i år at snøen er velkommen. Er jeg blitt syk??? ;)

Det er også tid for å trekke en vinner som får smykke seg med et vakkert smykke fra SECRETSbyB. I dag er forresten fraktfri dag dere!!! Jeg har allerede funnet noen julegaver der inne som jeg skal bestille i dag.

OG VINNEREN ER....!!!
Gratulerer Henriette! :) Send meg mail på interiorglede@gmail.com så sender jeg den videre.

Anonym sa...
Hei! Gratulerer med ny annonsør på bloggen! Virkelig mange fantastiske smykker:) Om jeg hadde vunnet, ville jeg ha plukket ut dette fine halskjedet: http://www.miinto.no/p-80375-halskjede
Henriette
Nå fikk vi plutselig to ekstra frokostgjester her, så mor må ordne litt hun også. :) Koselig med familie i nærheten altså!

Ønsker dere alle en nydelig søndag.
Stooor klem fra bustehue i pysjen

lørdag 27. oktober 2012

50 %!

Heisann! Da er det omsider kveld og snart duket for litt dans i heimen. :) Men før den tid så tenkte jeg å tipse dere om at Versago har 50% flyttesalg på alle varer i butikken sin. Nettsiden kan dere se HER. De har blant annet veldig fine lysekroner! 

Har dagen deres vært fin da? Gjort noe mer gøyalt enn å montere IKEA skap? :)

NYT kvelden fine dere!
Klem

BADET

God ettermiddag! Her kommer noen bilder fra badet. :)

Som jeg har fortalt tidligere har vi revet ned hele "underskapet" til servanten og bygget det opp på nytt. Noe av grunnen var rett og slett fordi den forrige var litt for høy, så nå har vi fått bygd opp en ny en som er litt lavere. Den forrige hadde vi også pusset med marmormørtel som var et herk å vaske. Denne gangen har vi bare pusset leca og malt over i tilsvarende farge som faktisk var klassisk hvit fra Jotun. Nå mangler bare håndtak og litt maling på den ene veggen, toppers!Vi sees siden!

  Ha en fantastisk lørdag så lenge!!! :)

MIDDAGSTIPS!

God lørdag alle sammen! Da skal vi straks begynne å montere garderobe, men tenkte jeg skulle gi dere et middagstips først. :)

DIGG SALAT

Ingredienser:
Chorizo pølse (jeg liker best den fra Grillstad)
Kylling
Salat
Pastaskruer
Pinjekjerner
Mais
Rødløk
Fetaost
Agurk
Squash
Tomat

Denne har jeg laget maaange ganger, er så god! Brun pinjekjernene og stek chorizo pølsene, bland alle ingerdiensene og topp det hele med en dressing av rapsolje, Honey Dijon sennep og eplecider edikk. For en litt sunnere variant kan man jo droppe fetaost og pastaskruene. 

Da er det dags for å ordne litt i heimen! GOD LØRDAG dere!
Klem
fredag 26. oktober 2012

UTENDØRSNYTT

Jippi, det er helg! :)

Hei alle sammen! Har uka deres vært fin? Håper det. :)
Nå er uka bak oss og vi kan nyte helgen til det fulle. Vi har i grunn ingen andre planer enn å sette opp garderobeskap, kose oss og besøke familie. Føles helt greit med en rolig helg...

I dag tenkte jeg å vise dere noe nytt ute. Elektriker'n holder på å sette opp en lampe tilsvarende de vi har på garasjen på endeveggen av huset. Mer bestemt mellom de to store stuevinduene til venstre på bildet over. Det kommer nok til å hjelpe på en ellers så mørk oppkjørsel tenker jeg. Lampa hadde vi til overs i garasjen og den heter VASA og kommer fra Norlys. Og så har vi fått satt opp blomsterbedd, men ikke noe innhold. Litt usikker på hva vi skal plante der, blir ikke før til våren igjen det nå. I beddene har vi brukt stablemur, samme som belegningssteinen og muren på andre siden av oppkjørselen. 
 Blir fint å få litt lys opp i møne. :)
Det vi har fikset på badet er også ferdig. Kanskje det kommer bilder i morgen! ;) Vi får se! 

Da er det på sin plass å skrive GOD HELG igjen! KOS dere!!!

Klem

torsdag 25. oktober 2012

HEI OG HOPP!

God kveld godtfolk! Vi har ennå ikke kommet oss på IKEA, men drar snaaart. :) I mellomtiden har mor hatt en real runde med klesvask og tuslet med litt diverse her hjemme. Har blant annet pyntet opp med noen hortensiaer i hyllene på kjøkkenet. Gjorde seg! :)

I går fikk jeg spørsmål om hylleknektene. De kjøpte jeg for lenge lenge siden hos Zanz og Mols og hyllene har vi bare pusset og malt selv. Enkelt som bare det! Hjemmelaget er jo litt koselig da... ;) Nå vet jeg ikke hvor man kan få tak i slike hylleknekter lenger, noen andre som vet???
Nå er det omsider IKEAtid med mannen! Anine sier juhu! Mannen sier uff... :) Håper vi ikke blåser bort! Herremin for et vær.

Vi sees... 
Ha en topp høst/vinterkveld! 
Klem


PS!!! HER ER LINK TIL JULETRE SOM JEG VISTE HER OM DAGEN.

SOME NEWS!

Heisann og GOD torsdag! :) Bare innom en kjapp tur her. Må bare vise dere noen fine nyheter fra Moodies. Jeg er rett og slett forelsket i den vakre gulllykta under her... Og i hunden! Sikkert noen som kjenner igjen hunden fra messa?! Helt skjønn.

Papirposene er supersøte å pynte opp ute med i mørket. Enten til jul eller selskaper. Lillesøster hadde slike i bryllupet sitt, veldig fine. :)
Ja, nok av ting en kan ønske seg til jul... 

Jeg må farte, har litt som må ordnes før vi skal handle inn mer garderobe på IKEA. Men vi sees senere vi!

Ha strålende dag alle sammen! Her skinner solen i dag, mmm... Herlig!

onsdag 24. oktober 2012

LYS IDÈ!

God kveld alle sammen! Her jobbes det med å gjøre det litt lunere, og denne lysslyngen gjorde sitt i en ellers litt trist og mørk krok på kjøkkenet. Artig å lete litt i skapene sine, utrolig hva man finner som man nesten hadde glemt man hadde. :) 

Så da utfordrer jeg dere. Let gjennom skapene deres, kanskje dere også finner noe som dere har lyst til å ta frem igjen! :)
Nå er det tid for å slappe av litt på sofaen! :)

Ha en flott kveld videre!!!
Klem

tirsdag 23. oktober 2012

SÅ ER DET JUL IGJEN!


Heisann! 
Endelig er formen stigende igjen etter en runde med sykdom for alle tre i Villa von Krogh, mange som er skralle om dagen har jeg skjønt... :(  Kjedelig! Men man får bare være ekstra glad når man er frisk og opplagt. :) 

I dag er det bare 2 måneder til lille julaften og i kjent bloggestil så er jo vi interiørbloggere litt over gjennomsnittet tidlig ute med å gi tips til jul osv... Og jeg er intet unntak. (selv om jeg har lovet meg selv å ikke bombandere bloggen med mye jul riktig enda) Men kommer man over noen gode ideer er det lov til å dele, eller hva? :) Kalendergaver er det jo noe mange av oss lager til våre kjære små(eller store?) og jeg synes at dette treet er helt ypperlig til å henge kaledergavene på. Nå er det noen fler kroker enn 24, men de kan man jo bare henge noe pynt på evt. En pepperkakemann, en kule eller hva med en polkastang? Og når alle gavene er pakket opp kan jo de minste få pynte treet og ha det på rommet sitt. Det tror jeg nok Emma hadde likt...

Ganske så fint i grunn! Juletreet kan dere få tak i HER.

Nå er det dags for å lage litt middag. Tomatsuppe på en tirsdag er helt supert! :) Raskt, enkelt og godt!

Håper dere er friske og raske alle sammen!!! Hei og og hopp, ha det topp!
Klem

søndag 21. oktober 2012

HVA ØNSKER DU DEG? GIVEAWAY!!!

GOD SØNDAG! :) Har helgen vært fin??? Vi har storkost oss i Oslo, spist god mat og bare tatt livet med ro... Helt herlig!

Min nye annonsør Secrets by B er en gledesspreder og gir en av dere heldige lesere et smykke. For å delta må dere gjøre følgende:
1: Gå inn HER og finne hva dere ønsker dere
2: Gå tilbake til Villa von Krogh og skrive en kommentar under dette innlegget med hva du kunne tenke deg og navn. Navn er viktig! :)

Giveawayen ruller i en uke fra nå. :) Alle er hjertelig velkommen til å delta!

Ønsker alle en fin avslutning på helgen!
Klem

fredag 19. oktober 2012

ANINE SVARER III

Hei og hopp! Da tar jeg for meg noen spørsmål igjen. Here we go! :)Anonym sa...
Hei. hva heter flisene dine på kjøkkenet? syns de er så fine.. men tror jeg har lest en plass at de er utgått fra sortimentet. har du noen tips til andre fine kjøkkenfliser i din stil? elsker den :-) evt. andre kjøkkenfliser som du synest passer til din type kjøkken :-)

Anine: Litt usikker på om de er utgått. De heter Italgraniti Ardesia Bianca. Ellers så får man jo mange andre fliser i samme farge som jeg har, både i mosaikk og litt større flis. Synes også disse hvite under her er veldig pene. De kommer også fra Flisekompaniet. Har du lyse fliser så er det penest med lys fugemasse, synes jeg værtfall. :)Anonym sa...
Du har et vakkert hjem. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de stigene du henger pledd og ting på? Regner med at du har malt de selv i ønsket farge!?! Klem

Anine: Tusen takk for det. Stigen har vi kjøpt i Kina og den var malt. :) Stiger finner du litt her og der. Har sett noen veldig fine hos Raun/House of Oslo i treverk, Home&Cottage har vel hatt noen, Moodies i Asker har en hvit en. Anonym sa...
Heisann! Først og fremst; for en fin blogg:-) Fant bloggen helt tilfeldig da jeg søkte etter litt inspirasjon i forbindelse oppussing - og det er jeg glad for:-) Mange fine innlegg som har gitt meg mange gode idéer! Tusen takk for det:-) Nå har jeg et spørsmål; hvilket gulv har dere i kjøkken og stue? Fra hvilken forhandler? De flisene som er lagt i gangen, har de både varme og kalde toner?
Klem fra Bodil

Anine: Hei Bodil. :) Takk for koselig kommentar! Flisene våres i hallen er ganske så kalde i fargen og gulvet vårt er enstavs hvitlakkert eik fra Saga. Anonym sa...
Hei Anine! Tusen takk for kjempefin blogg med masse inspirasjon!:) Jeg jeg lurer på om gulvet deres har riller mellom hvert bord, eller om det er en helt glatt overflate? I tilfelle det er riller, hvordan er det å holde rent?
Ser at du har porselensvask, er du fornøyd med den? Må den rengjøres ekstra for ikke å få stygge flekker i, og har den fått hakk eller lignende?
På forhånd tusen takk for svar!:)
varme hilsener fra Anette

Anine: Heisann Anette! Ja, her er det riller mellom hvert bord. Har i grunn ikke tenkt så mye over at det samler seg litt møkk der, men det gjør jo det. Bittelitt, men ikke noe å merke seg i grunn. Porselensvask er helt topp. Ikke noe problem å holde den ren. Ved hjelp av litt JIF skuremiddel holder den seg hvit og pen, men den må vel kanskje vaskes litt oftere enn andre vasker. På en annen side er det vel ganske vanlig å holde kummen ren? Gå for porselen du! :)
Anonym sa...
For en fin blogg :) Kjenner jeg blir inspirert.
Jeg lurte på om du kunne hjulpet meg med to ting. I hjemmet vårt har vi en blanding mellom gammel og ny stil Jeg har når kjøpt et rundt hvitt bord med en fot i midten som skal være på kjøkkenet. Jeg klarer ikke finne ut hvilken stoler jeg skal ha til. Tenker på noen litt moderne. Har du noen forslag på hvilken stoler som kan passe? Mitt andre spørsmål omhandler gulv. Vi skal faktisk legge belegg i leiligheten, i stuen og på kjøkkenet og jeg er så i villrede på hvilket gulv vi skal legge. Ser jo du har hvit lakkert eik hos dere noe som var nydelig. Men tror ikke man finner noe som er så fint i belegg? Hva tror du? På forhånd tusen takk for svar :)Hilsen fra Tromsø

Anine: Hei Tromsøjenta! Til rundt hvitt bord kan du jo forsovidt ha det meste til og siden du har en blanding er det jo mye å velge mellom. Vi har jo selv Kartellstoler i plexiglass og veldig fornøyde med de. Ellers så er jo denne stolen under her knallfin! Fra Hviit sin nettbutikk.Anonym sa...
Kom tilfeldig over bloggen din, utrolig inspirerende!! helt forelsket i vaskerommet ditt:) hvordan er planløsningen i huset deres? Vi er i planlegings fasen med å bygge hus.. og blitt super inspirert av deg og ditt hus:)

Anine: Så koselig! Plantegninger finner du HER. Lykke til med husbyggingen!!!


Anonym sa...
Hei. hva heter planten du har som er oppstammet og liten grønnbusk på toppen?
Anine: Enten er det oliventre eller myrt. :)


Benedicte sa...
Hva heter tapeten på vaskerommet ditt? NYYYDELIG!! :-) Ha en fin helg! Hilsen fra Trøndelag :-)
Anine: Benedicte, den heter  Sanderson / colletion caverley wallpapers og heter PORCELAIN GARDEN. 


Anonym sa...
Hei:D Du har en utrolig flott blogg. Hva bruker dere kjelleren deres til? Har dere utleieleilighet?Anine: Kjelleren ja... :) Der har vi masse rart. Brukes som oppbevaring, men skal innredes etter hvert. Utleiedel er over garasjen.


Gårdsjenta sa...
Heihei :) Moro med sånn spørre-innlegg da :)

Jeg har en liten interiørutfordring...
Bor i et gammelt gårdshus, som er kaldt om viteren. Mye vedfyring, men trenger jo litt panelovner også.
Men det kombineres jo dårlig med lange gardiner, som jeg gjerne vil ha.. Pluss at panelovnene er ikke akkurat vakre å se på. Har du noen gode tips?

Anine: Hmm... Litt vanskelig ja. :) Hva med å dra/henge gardinene til siden? Henger de bare rett ned hos deg? Nå vet ikke jeg hva slags panelovner du har, men disse er jo et smykke om du skulle ha byttet de ut. Bildet er fra denne siden.


Anonym sa...
Heisann! Knallfin blogg som jeg er trofast innom hver dag. Henter masse inspirasjon til oppussingsprosjektet mitt!! Hvor er barkrakken deres fra? Har du noen tips til hvor jeg kan kjøpe fine barkrakker som ikke koster skjorta? Du har en knallbra blogg Anine!!!! klem fra vibeke!!


Anine: Hei Vibeke! Tusen takk for at du besøker meg. :) Barkrakken vår er fra Riviera Maison. Koster litt, men den er helt utrolig god! Har googlet litt, men finner ikke helt noen som liger den desverre. 


Anonym sa...
Jeg vil bare si at jeg digger huset deres og bloggen din. Drømmer meg ofte bort i bildene :-)
I natt drømte jeg derimot om deg og at du var gravid :-) selvfølgelig sikkert fordi jeg er det selv. Mon tro om jeg har rett ;-)

Lykke til videre med bloggingen og hus.
-Ina

Anine: Ina du Ina... :) Ikke gravid nei, men hadde vært hyggelig det altså! :) Go'klem til deg.


Anonym sa...
Hei Anine:) Så fint å få en liten rundreise rundt i huset ditt. Følger jo med hele tiden, men har glemt mye og blar meg ikke så mye tilbake i gamle innlegg. Vi bygger på huset vårt straks og der blir det både nytt foreldresoverom og vaskerom.
Jeg lurer på to ting:
1)hvordan er det å ha vegg-til-vegg-teppe på soverommet? blir det fort stygt?anbefaler du det? må du støvsuge hver dag?( fagpersonen jeg snakket med frarådet vegg til vegg teppe fordi det er så mye jobb med det..men jeg har alltid hatt så lyst på det! )Kan jeg i tillegg spørre hvor dere har kjøpt dette?(det er sikkert da viktig at det er lavt klippet?)
2) Er det våtromstapet det lekre tapetet dere har på vaskerommet?

Takker for svar:)
Mvh Line(gamle "morsommeting.no" som snart opretter ny blogg når vi skal bygge :) )
Anine: Heisann Line! Gøy med påbygg da! :) Vi er veldig fornøyde med å ha vegg til vegg teppet på soverommet og walk in closet. Det blir ikke fort stygt og vi støvsuger det en gang i uka. Vårt er også "lavt klippet" ja. :) Nå husker jeg ikke hva teppet heter, men vi har kjøpt det hos FARGERIKE i Asker.
Tapeten er ikke våtromstapet. 

Da sier fruen GOD helg!!! Nyt den flotte dagen videre. :)
Klem fra meg

HEI DERE!

God morgen, eller skal vi si god natt? :) Denne dama våknet kl 4.00 lys våken... Jeg fikk vel nok søvn i går da... Og stemmen er på bedringens vei (JIPPY!), nå klarer jeg værtfall å snakke lavt og det er bra. Sikkert frisk som en fisk før jeg vet ordet av det! :) 

Dagen i dag blir i motsetning til gårsdagen ikke annet enn knall. Emma skal få fri fra barnehagen og ha en dag med mammaen sin, oppe på badet skal understellet til servanten rives ned og settes opp på nytt og sist men ikke minst så skal mannen og jeg på en liten Osloferie til i morgen. Som en liten kompensasjon for at vi ikke fikk dratt til London for noen helger siden har jeg snekret sammen et behagelig og koselig døgn i Oslo, blir nok kos! :)

Skal dere noe hyggelig i helgen da?  

Jeg gleder meg til å vise dere bilder fra badet jeg! :) Ikke vet jeg hvordan det blir... Her er det som vanlig Fredrik som har planen klar. 

Ønsker alle en fin fredag!!! Og takk for besøket. :)
Klem fra 
hese & kaffetørste

torsdag 18. oktober 2012

PARAJUMPERS LONG BEAR TIL SALGSGod torsdag! Da har mor mistet stemmen, deilig for mannen og Emma... Ikke fullt så deilig for meg! :) Nå slipper de unna mas og kjefting. Gullet har jo klippet seg selv i barnehagen, så mor er ikke veldig fornøyd... Men Emma synes det var veldig morsomt at jeg ikke hadde stemme til å kjefte på henne. Forståelig nok... Hvorfor skal barn absolutt klippe seg selv? Rampejente altså! 

I dag fant jeg ut at jeg må selge min kjære jakke, den har blitt litt romslig for a mor gitt. Og i kjent stil så legger jeg den ut her først så dere lesere har muligheten til å kjøpe den før noen andre. Jakka er pent brukt, vært på rens og str er xl. Jeg er superfornøyd med den og skal kjøpe meg en kliss lik. Varm og deilig på vinterstid! 

Første kvinne til mølla!              SOLGT!

Vi sees etter middagstid. Ha en flott dag så lenge!
Klem