lørdag 5. januar 2013

ALPETUR NEXT

God morgen godtfolk! Tidlig oppe i dag! Turen går straks til Engelberg med jobben, kick off med Aktiv Eiendomsmegling. Og det blir nok som alltid meget morsomt. Fred har med macen sin så jeg titter innom dere i ny og ne. Håper på masse god musikk som denne under her og god stemning. :)


Og Maja, da har jeg målt opp med tommestokken sånn ca. :) Og det klokka 5.00...

En leser skrev følgende...
Maja sa...
Heisann! Lurte på om du kunne svare på hvor bred stua deres er jeg? Gjerne fra kjøkken til veggen på stua, og bredden fra vegg til vegg.. Jeg holder på å bygge, og prøver å planlegge om jeg får plass til to sofaer slik som dere har :) En til "besøk" og en til tv-titting ;)

Maja, kjøkkenet er ikke ved siden av stua, spisestua er i mellom. Men målene på stua nedenfor spisestua er ca 4,40 m x 8 m. Bare ca... :) Spisestua og stua er på tilsammen 55 kvm. La ved noen gamle bilder til deg. ;)
Og så har vi Ingrid som lure på...


Ingrid Furuhaug sa...
hei:) lurer på hvilken farge du har på veggene?
Den lyse fargen heter Wet Sand 4 og er en Flügger farge. Du kan kjøpe den overalt, bare si det er en Flügger farge så finner de den i systemet sitt. Vi er suuuperfornøyde med den og vet det er mange lesere som har malt den og blitt meget fornøyde også. Husk, du kan kjøpe et lite prøvespann som du kan male opp med for å sjekke fargen. Lurt tilfelle den ikke passer, så har du spart de kronene... Lykke til!

Da er det 1,5 time til jeg skal dra, hvorfor må man våkne 3 timer før en skal egentlig? Ikke så blid på meg selv kjenner jeg... Men trakteren er full av kaffe og det er snart mor også. Hurra for kaffe på det jeg vil kalle natta......

Riktig så GOD helg alle sammen! Gjør noe koselig med noen dere er glad i. :)

Vi sees plutselig!

Klem

PS! Legger nok ut noen bilder på instagram i helgen, så hvis dere vil følge meg er det bare å søke opp aninevonk.

14 kommentarer:

Anonym sa...

God tur! Kos dere masse dere også!

Hilsen Hege

Avdeling Holt sa...

God tur! Nettopp kommet tilbake til hverdagen her, blir sikkert litt godt det også? Enjoy!

Anonym sa...

God morgen:) Åh, så heldige dere er!! Riktig god tur;)..jeg er relativt ny leser av bloggen din, men; jobber mannen din også i Aktiv? Ser han er så heldig å få være med;)) Antar dere deler interessen for interiør iallefall, siden dere har greid å få til så mye fint hjemme hos dere?! ;)) Skal definitivt følge deg videre...og drømme meg litt bort;) Håper du selv er klar over hvor heldig du er, som har mulighet til å realisere alt dette?! ;) ...interiør er jo ikke billig, har jeg funnet ut - men; det blir hardt prioritert;))

Bente sa...

God tur.

Bente

Anonym sa...

God tur! :D
Liker så godt at du har instagram! Morsomt å følge deg der også :)

Anonym sa...

Kos dere masse Anine. Var der på jobben sitt årlige kick off for ett par år tilbake - gled dere !!
Klem Hege

7th-heaven sa...

God tur til alpene. Det blir sikkert godt for sjel og sinn:)
Liker fargen dere har på veggen ved hjørnesofaen... og synes det er spesielt fint med den åpne og luftige løsningen mellom rommene og et par trappetrinn ned til stua gjør det hele litt annerledes og fint.
Klem fra Line

Anonym sa...

Hei Anine!
Jobber du i Aktiv Eiendoms megling..?

Mvh Vivi

Anonym sa...

Høres hyggelig ut med Alpetur! Sikker på at du får det fantastisk! Nå har det vært min tur med en vond rygg. Har ikke fått vært innom bloggen din på noen dager. Håper det værste har gitt seg for en stund. Ønsker deg et godt og spennende nytt år og en riktig god helg.
Hilsen Berit

Anonym sa...

Hei,
Så mye fint her altså! Jeg lurer på hvor det lille bordet ved siden av sofaen er fra (den med lampe på) og speilet over sofaen...
Mvh Aline

Anette sa...

Kjekt å finne denne fine bloggen din og få masse ny inspirsjon til hus og hjem.
Håper du får en flott helg!
Mvh Anette

Maja sa...

Tusen takk :)) Da er det nesten samme mål som oss meg, og da virker det som planen min skal gå greit! Nok en gang; TAKK!! :D Du er en kjempeinspirasjon!

Åse Marit Flesseberg sa...

Så nydelige de store grønne lysestakene i vinduet i stua er! Jeg er så svak for grønt... Hvor har du fått tak i de? Håper du har hatt en fin tur!

Anonym sa...

Hallo på deg...jeg lurer på de skapene du har i hallen, er de malt eller har du kjøpt de i den fargen?? ;)))
Mvh Sissel

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)