torsdag 3. januar 2013

HERE I AM

Hei dere! Og god kveld fra kjøkkenet. Her har det vært helt tyst de siste dagene. Jeg har ligget rett ut med vonde skuldre og nakke i tre dager, og da har ikke macen vært åpnet èn eneste gang... Men takket være noen knekk hos kiropraktoren er jeg sakte men sikkert på bedringens vei. I dag klarte jeg værtfall å kjøre bil! :) Om ikke annet... Så det er grunnen til fraværet disse første dagene i 2013.

Jeg håper alt står bra til med dere og at dere har hatt en litt mer energigivende start på året enn meg. :)
Dere kjenner jo meg, jeg kommer sterkere tilbake jeg!!!

Og hvis dere vil stemme på meg på Vixen Blog Awards i katergori  "Årets interiørblogg" så blir jeg veldig glad for det. Jeg har liksom ikke ville mase så mye om det her inne, men dere kan stemme hver dag frem til den 13. januar. 5 stk skal til finalen av 10(11) flotte bloggere. :) For å komme inn til avstemningen kan dere trykke HER. Det skal vel mye til for å komme blant de 5 i et så godt selskap, men det hadde vært veldig stas. :)

Nå er det tilbake til min nye "ligge rett ut som i bokstavelig talt stilling" i sofaen med det slitne fjeset. Agurker på øynene gjorde ikke underverker for å si det sånn... ;) Jaja, kanskje Anine er litt mer opplagt i morgen! Satser på det!

Hiv og hoi, dere er herlige!!!

NYT kvelden a lot!

Klem


PS! Hipp hurra for lillesøster som fyller 26 år i dag!

19 kommentarer:

Marthe sa...

huff,kjedelig å ha vont. god bedring og godt nytt år:)

Anonym sa...

Godt nytt år, og god bedring til deg, Anine! Jorun

Lisa Moen sa...

Godt du føler deg bedre! Godt nyttår:)

Helene Iversen sa...

Så bra du er på bedringens vei. Alltid like spennende med nye innlegg. Fortsatt god bedring.

Helene

Anonym sa...

nå har jeg stemt på deg!:)

Har en drøm... sa...

Usj, så¨kjedelig!!
Har slitt veldig med det samme i det siste, og jeg blir jo ikke bedre når jeg ikke klarer og holde meg unna PC for lengre perioder:)

GOD bedring til deg!!

Nå skal jeg inn og stemme litt:)

Frk.Blidensol sa...

Stemme er avgitt!

God bedring til deg:)

Klem
Lene

Anonym sa...

Riktig god bedring t deg Anine :) Klæm fra Trønderfrua :)

Chris sa...

Sorry to hear about your start to the new year, hope you feel better soon.

Happy New Year to you and your family!!

Love

Chris Xx

Anne Eriksen Valstad sa...

Hei Anine og god bedring! Smerter i nakke ol er ikke godt, men det blir sikkert bedre etter hvert. Gratulerer til søsteren din. Koselig med bursdag da! :)
Klem Anne

Anonym sa...

Eg har veldig lyst at DU skal vinne, Anine! Eg legger aldri fra meg kommentar, men eg må prøve å få stemt deg fram!!! God bedring ;-)
Helsing Annette

Anonym sa...

God bedring Anine.
Du har ein fantastisk blogg og har stemt på min favortitt, deg.
Lykke til :)

Secretsbyb sa...

God bedring:)

Anonym sa...

Hei! Godt å ha deg tilbake igjen!! ;) Ang avstemminga du viser til; ....er det mulig du ikke kommer til å vinne, sier jeg bare?!?! :-O
klem Vigdis

Anonym sa...

Uff det var ingen god start, men du kommer nok sterkere tilbake ja :-) God bedring!

Hilsen Hege

7th-heaven sa...

Å huff.. skrekk og gru. Been there, done that:( Det er hemningsløst vondt å ha så vondt i nakke og skuldre! Jeg vet hvordan det er. Føler med deg.
Godt å høre at du har fått løst opp litt da, og at du er på bedringens vei.
Jeg får ofte så utrolig sterk hodepine også jeg når nakken er stiv og vond.

Det ser kjempekos ut på kjøkkenet ditt Anine:) Med fyr i peisen og greier. Det er deilig på denne tiden synes jeg. Å ha vært ute i kaldt vær.. kanskje ha tatt en aketur eller skitur med ungene og så komme hjem og fyre opp i peisen og kanskje til og med ha laget en god vintergryte som står og putrer til oppvarming på ovnen når man kommer hjem.
Vinteren har sin sjarm den også:)
Her er vi midt i bygg- og bo-prosess. Heldigvis bor vi ikke i rotet. Har gjort DET før, og er jammen glad for at det ikke er tilfelle denne gangen. Men det blir mye rot ute likevel desverre. Med materialer, emballasje-søppel osv. Men, men.. det blir veldig bra da! :)

Ønsker deg en fiiiin helg!
Klemmer fra Line

Anonym sa...

Heisann:) Godt å ha deg tilbake!!;) Angående Wixen Blog Awards; ...er det mulig at du IKKE vinner, sier nå bare jeg ;)))?! Klem Vigdis

Anonym sa...

Verdens kosligste kjøkken :-)

Anonym sa...

Hei og hopp!
Nå har vært inne og stemt på deg. Tok en snik-titt innom de andre bloggene men ingen slår Anine! Håper du vinner!
Marita

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)