tirsdag 15. januar 2013

INN MED VÅR!

Heisann dere! Har dere hatt en fin dag? :) Emmagull hadde feber i dag hun stakkar, så vi fikk oss en rolig og slapp dag hjemme. Ikke helt det vi hadde planlagt, men men... Vi får håpe på en frisk datter i morgen. :)
Siden vi har hatt jula helt frem til lørdag (ny rekord) så er det ekstra godt med noe friskt og "rent" igjen. Løkblomster og rosa blomster gjør susen! Et snev av vår... Det er jo ikke noe å skjule at jeg gleder meg til våren igjen. Den er jo bare skjønnest!

Og dere, helt supert med hortensiatips. Alle som trenger et råd om hvordan ta vare på den vakre herligheten bør lese kommentarene i forrige innlegg. :)
Blomstene og plantene mine har jeg kjøpt hos Blomsterglede og Mester Grønn på Sandvika Storsenter. Begge har bra utvalg! Mye bedre enn i Asker… Hvorfor er det så stor forskjell på Mester Grønn butikkene mon tro?
I love pink!

Mailen skriker etter meg... :) Så jeg får sette meg å jobbe med den noen timer jeg.

Ha en finfin tirsdagskveld!!! 

Klem

11 kommentarer:

Tone's dager sa...

I LOVE PINK 2 :) KJempekoselig og lyst/vårlig stil, lyst, luftig <3
mvh Tone

Lottemora sa...

Åååå, så skjønne bilder! Lengter etter våren jeg også. Og til helgen skal det sannelig friskes opp litt i heimen.

Ha en fin kveld

Klem
Lottemora

Linda sa...

Flotte bilder med flotte farger! :) God kveld!
Linda

Anonym sa...

Å så flotte bilder over her! Så duse og fine. Bærer skikkelig bud om vår dette her. Og de gode tipsene har jeg også lest. Og bare mens jeg husker det - kalk i jorden gir rosa hortensia. Sur jord gir blå hortensia. Så er de blå i utgangspunktet og du gjødsler, ja da blir de rosa etter hvert!!
Supergod kveld til deg og vesle Emma fra Berit

interiorgirl1 sa...

oj,så fantastisk og vårlig det var da :)

Alfa sa...

Så fint det ble:0)
Håper datteren din er frisk i morgen. Her har vi hatt sykdom siden 2 juledag..lei nå..

Klem Alfa

Anonym sa...

Heisann!
Jeg trenger ett tips fra en med litt erfaring, og med familie! Vi holder på å bygge.. Vi har for lite kjøkken til både kjøkkenøy og kjøkkenbord slik dere har! Hva ville du valgt dersom du bare måtte ha en av delene?
Dere har virkelig det nydeligste kjøkkenet jeg vet om....

Anonym sa...

Vår? Det er jo midt i januar...

Tone L sa...

Hei

Enig med du , gleder meg veldig til våren

Herlige bilder!!!

Har en drøm... sa...

Deilige farger - herlig vårfølelse ♥
Så dumt at Emma-lille er syk, masse god bedring!!

Anonym sa...

Hei! kjempefin vårstemning:)fin tid vi har i vente. åssen plante er det du har i bjørkepotta di? likte den:)

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)