onsdag 23. januar 2013

LEIE I PUERTO BANUS?

God kveld fininger! :) Hvem drømmer vel ikke om sol og varme i disse sinnsykt kalde tider? Det gjør værtfall jeg! Kan nesten ikke vente til sommerferien... Da blir det x antall hoppe sa gåsa i det bassenget her!

Jeg tenkte jeg skulle dele linken til finnannonsen vår til leiligheten i Puerto Banus/Marbella. Ja, for vi leier jo ut leiligheten vår. Så tenker dere at en ferie på Spanias solkyst kunne være noe så kan dere jo sjekke ut leiligheten vår HER. Ser at Fred ikke har oppdatert bildene, men alt er helt ferdig nå... :) Det er også internett og norske kanaler på tv'n, kjekt for barnefamilier som er veldig glad i Fantorangen! 
 Det er syv sengeplasser, to bad, kjøkken, stue og stor balkong. Og uendelige shoppingmuligheter...


I morgen skal jeg på interiørmessa, blir bra å se litt nyheter. Og jeg tar med kamera jeg vet dere! :)

Jeg sluker alt av inspirasjon om dagen, blader, blogger og nettsider. Man trenger litt påfyll i januar...

Apropo, nå venter Vakre Hjem & Interiør i go'kroken. Skummet såvidt igjennom i sted og så at det var en reportasje fra Annette Nordstrøm sitt hjem, hun er helt rå! Gleder meg til å kose meg med et flott blad. 

NYT kvelden dere også, så sees vi med noen bilder fra messa i morgen. 

Puss & kram


6 kommentarer:

Karen sa...

Her var det skikkelig flott. Hva med fly? Hvilket selskap og fra/til?

Anonym sa...

Skal ta en titt på annonsen jeg du. Ser ikke bort fra at det kan bli en tur til varmere strøk etter hvert.
Litt nytt i huset etter nyttår er heller ikke å forakte. Leser meg helt bort i boligmagasiner nå om dagen! Ha en finfin onsdagkveld! Hilsen Berit

Villa von Krogh sa...

Vi flyr enten SAS eller Norwegian til Malaga. :)

Anonym sa...

Heisann!!
Lurte på hvor du har fått kjøpt det bildet
av tauhengebroa som hang over sofaen din??;-)

Sivs verden sa...

Å,som det frister med en sydentur nå i disse kalde tider!:) Dere har gjort leiligheten så utrolig flott Anine!

Klem

Anonym sa...

Hei lurte på pris i høy/lavsesong for en uke?
Hilsen mona

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)