fredag 25. januar 2013

MESSEDAG 2

Hei og god kveld! :) Da har vi tatt helgen her i huset også, herlig! Jeg har vært på interiørmessa noen timer i dag også og har selvsagt tatt bilder av noen fine ting. Lysestakene fra Broste over her var helt nydelige! Og de fluffy putene fra Bua Bhat er E.L.S.K! Hos Anouska og HK Living er det farger, farger og enda mer farger. Herlig energi! Den beige/gule strikkeputa og det fine teppet er også noen favoritter. Stilig til barnerom...
Har vært noen forfriskende dager med fine folk! 
Jeg har jo vært med på innkjøp for Moodies, og jammen blir min stemme hørt den også. Det kommer litt bling og mange fine ting som jeg har plukket ut i butikken deres fremover. *Stas* De legger nok ut nyhetene fortløpende på facebooksiden deres om dere vil følge med. I morgen har de forresten 30% på hele sjappa, så da kan dere gjøre noen kupp! :)

Nå går det på siste strømmen her og jeg akter ikke å flytte meg fra sofakroken, så da får jeg vel avslutte med å ønske dere alle en GOOOD HELG! ;)

Vi skrives.

Klem

4 kommentarer:

Elisabeths Borg sa...

ååååå dånnnnnn, de første bildene traff meg rett i mitt hvite og gråe hjerterot!!!
Det så bare dritlekkert ut.

Ønsker deg en riktig god helg Anine

Klem fra Elisabeth

Anonym sa...

Masse flott inspirasjon å hente hos deg i dag! Blir litt "våryr" når det gjelder farger og nytt til huset når solen skinner inn vinduene og dagene blir lenger. Takk for at du deler og riktig god helg til deg og dine fra Berit

Camilla sa...

Lekkert!

Vi holder på å bygge hus. Vi har veldig lik stil og jeg synes du har det så (!) fint og flott! Men jeg lurer på en ting. Hvordan synes du det er med vaskerom med inngang via kjøkkenet? Er det greit eller ville du forandret på det om du skulle gjøre det igjen? Hos oss er det også inngang via kjøkken og jeg vet ikke helt hva jeg synes om å dra skittentøy med meg gjennom kjøkkenet..

Anonym sa...

Hei:)

De kurvene har jeg lett etter saa lenge, hvem foerer de?

Takk for fin og inspirerende blogg:)

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)