fredag 11. januar 2013

PÅ FLYTTEFOT

Hei og god kveld i stua! Her er formen stigene, får håpe den er enda bedre i morgen. Tvitvi! Og med en smule mer energi i kroppen har jeg hevet meg rundt på det store nettet etter søken av det perfekte lille bord til våre nye suuuperfreshe lokaler i Asker sentrum. Kontoret flytter en etasje ned til bakkeplan til et nyoppusset kontor. Jeg har jo naturligvis hatt en finger med i spillet, og nå er lokalene malt i Aktiv sin mørkegrå farge. Ble skikkelig bra! 

De fleste ting er kjøpt inn allerede, men vi mangler fortsatt et lite nett bord eller to til den hvite skinnsofaen vår. Hvilket av bordene liker dere best? Puffen fra Missoni må vi evt ha et fat på... Er jo så fiiin!
 Hay, Kartell og Kartell...

Eller disse "stubbene" fra Habitat. Jammen ingen lett avgjørelse... Tror jeg får ta med meg sjefen på House of Oslo neste uke. ;)
Den grå og den hvite over her kunne passet fint tror jeg. Vi får ta en runde og se om vi blir enige...

Jeg skal ta bilder av kontoret når alt er på plass. Bare å glede dere! :)

Nå er det sofakos, igjen. Idol neste. 

Ha en herlig aften videre flotte folk!
Vi blogges igjen i morgen.

Klem

8 kommentarer:

Frk.Blidensol sa...

God kveld:)

Synes puffen var rå lekker og meg hvite sofaer vil det jo gi litt farge i det hele og farger skal det jo være fremover:) Gleder meg til å se hva du ender opp med og uansett blir det helt sikkert lekkert!

god helg!

Anonym sa...

God kveld i stua!
Mye fint å velge i. Tror jeg ville gått for stubbene. De er enkle og stødige og passer helt sikkert til sofagruppen. Uansett, alle er jo veldig flotte men av og til blir jeg litt praktisk av meg. Lykke til med valget ditt. Finfin fredagskveld videre til deg. Hilsen Berit

Har en drøm... sa...

Så gøy med litt nytt:)
Jeg elsker puffen fra Missoni ♥
Men "stubbene" på siste bildet er ikke helt feil de heller:))

Ha en fin lørdag, håper formen er MYE bedre!

Anonym sa...

Stubbene:) Ren og fin design. Ha en flott helg.

Cirenita sa...

Du har så fin blogg, elsker stilen din :)

Anonym sa...

Hjemme Missoni,men et kontor not,der passer Kartell

Anonym sa...

Så kule "stubber"! Vet du tilfeldigvis målene (eller ca mål) på de? Spesielt det laveste, det så ut som om det var størst i diameter? Klarte ikke å finne de da jeg søkte etter de... :/

Anonym sa...

Missoni puffen syntes jeg er rå-stilig, men det kan jo kanskje være vanskelig å holde den ren i et offentlig miljø?! Ellers likte jeg enkelheten i det nederste kartell bordet, og ser for meg friske blomster oppå. Stubbene var også utrolig kule og helt i tiden, men må kanskje byttes før kartellbordet siden de er mer 'motepreget'. Lykke til med valget.

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)