mandag 21. januar 2013

SUKKERSØTT

Heisann folkens! :) Hvordan går det med dere??? Helgen vår har vært meget sosial og bare flydd avsted! En herlig helg med andre ord... Og med noen dager med masse energi og overskudd så røyk jeg vel på en real smell i går. Får prøve å ta det litt mer med ro enn hva jeg har gjort. Kjenner jo at formen ikke er helt i gjenge igjen etter influensaen enda. Det er jammen ikke bare bare å komme tilbake igjen! Første pri er jobben og det har dessverre gått ut over bloggen og familien. Ja dere, da vet dere hvorfor det er litt stille om dagen. :) Jeg kommer sterkere tilbake! I promise. 
Og i disse mørke tider så er det deilig med litt farge og lys, og da synes jeg disse passet midt i blinken! Jeg F.O.R.E.L.S.K.E.T meg i disse origami lampene med en gang jeg så de i BoligPluss her forleden dag. Chestnut lampe er nederlansk design, vakkert! De kommer i fler farger, bare se HER.

Helt skjønne, perfekte til barnerom!

Og vips så ble klokka leggetid igjen. :) Dagene går litt for fort noen ganger...

Håper alt er bra med dere alle sammen! 

Ha en forsatt fin mandag!

Nattinatt fra

6 kommentarer:

Rebekka Lye sa...

For noe hærlige lamper! Kunne godt tenkt meg en slik!:)

hviit sa...

Hei du. Ja de er så fine... jeg hadde store problemmer med å velge ut farger til nettbutikken, men jeg tror jeg har valgt riktig, Vi får se, de kommer om ikke lenge :)

Klem!

Ingvild sa...

Så nydelige de var:-)Vet du hvor de kan kjøpes?

Mvh Ingvild

Anonym sa...

Så flotte lamper i nydelige pastellfarger! Er enig at de passer perfekt på barnerom, men som den pysen jeg er ville jeg ikke hatt papirskjermer og barn i samme rom. Godt du er tilbake igjen Anine - du har jo ikke vært helt fraværende da, selv om du ikke har flere innlegg samme dag! God uke og god bedring til deg. Ta vare på deg selv! Hilsen Berit

7th-heaven sa...

Kjempestilige lamper:)
Line

Ingvild sa...

Så utrolig fine de var:-) Bare lurte på hvor disse kan kjøpes. Mvh Ingvild

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)