fredag 25. januar 2013

VÅRBOBLER I LUFTEN!

GOD FREDDA! Energien er på plass og det er fredag! JIPPI! :) I dag skal jeg på barselbesøk og så er det tid for messe igjen. Med andre ord en flott start på helgen.
 
Jeg har også vært innom Kremmerhuset på Sandvika Storsenter og snakket med søte Pernille om deres bobler for første halvår i 2013. Kremmerhust er en super interiørkjede med fine priser. La oss lese litt om hva Pernille hadde å komme med.
 
LOFT
Ordet LOFT betegner en deilig, behagelig trend som vi vil se mye av i 2013. Loft kommer fra det urbane og industrielle utrykket.Vi elsker konrastene med de grove, røffe rammene rundt denne trenden og de behagelige og myke detaljene i form av vaskede bomullstekstiler i puter, pledd og tepper. Kraftig keramikk i form av vaser og kopper, resirkulert glass og ulik kurv preger også denne stilen. Alt med et naturlig preg sklir godt inn her!

 
 ETNISK EVENTYR
Her kommer den karakteristiske kremmerhus touchen inn. Vi ønsker å bringe inn det etniske utrykket i hjemmet og blande det med norsk interiør. Denne trenden åpner for rikelig med farger og mønster. Vi har boltret oss i indisk håndverk, ornamentikk og mønster. Flotte broderier, sterke farger, kvaliteter i tekstil og keramikk gjenspeiler dette "eventyret".

 
DRAGONFLY
Lyse fine farger med trykk av øyenstikker og sommerfugler kombinert med striper skaper et delikat og lekkert utrykk denne våren. Store glasslykter, med og uten trykk, noen kombinert i metall og tre. Krus i duse pastellinspirerte farger og keramsike fliser på småbord og brikker, matcher alle delene. Øyenstikkerens flotte, transparente og dekorative vinger skaper letthet og det fine, sarte preget i denne linjen.

 
GRAFISK
Fargesterk, sporty og geomertrisk! Vi vil gi et signal til omverden at vi er sporty og glad i livet.Detaljene her er inspirert av geometiske og matematiske former, men også små detaljer som gir utrykk for livsglede og humor. Her kommer fargene inn og spiller en stor rolle i utrykket!

Tusen takk for praten Pernille! :)
 
Fra vårlig inspirasjon til interiørmesse...
 
Ha en FARGERIK dag alle sammen!!!
 
Klem

7 kommentarer:

Chris sa...

Amazing post Anine!! What an inspiring start to the weekend.
Have a great weekend!!!

Chris Xx

My Dream sa...

masse hærlig inspirasjon... :)

Tone sa...

Å de etniske putene var kjempelekre - de vil jeg ha!!
Vet du om de er å finne i butikkene nå - tittet innom nettbutikken og fant de ikke der....
Har nå lagt inn en liten kommentar på bloggen til Kremmerhuset da;))
Takk for at du deler.
Finfin helg til deg!
Klem

Anonym sa...

Kremmerhuset har mye artig! Skulle gjerne ha vært på messa, men høygravid som jeg er så orker jeg ikke vagge rundt på messa :) Får ta det igjen til høsten! Takk for mange inspirerende bilder!

Hilsen Hege

Maliva`s verden sa...

Åh så masse herlig inspirasjon du deler med oss;o) Me like!
Varm klem fra meg

Anonym sa...

Hei!
Vet du hvor spisebordet på første bildet kommer fra??
Lene

Villa von Krogh sa...

De etniske outene, er ikke sikker på om de er i butikk. Ring de du. :)

Hege, kanskje vi sees på messa til høsten da! :) Lykke til med baby, heldiggris.

Lene, det vet jeg ikke. På Kremmerhuset sin nettside er det div kontaktinfo. Ring en av de å hør du.

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)