lørdag 9. februar 2013

EN SLAPP DAG

God kveld god kveld! Dagen i dag har vært behagelig, rolig og nesten litt ensom. :) Blir godt å få hjem mine kjære så det blir litt liv og røre her igjen...

Håper dere har hatt en fin lørdag alle sammen! Har dere gjort noe koselig? Jeg har i grunn ikke gjort stort annet en å dra på butikken, gå turer med Copper, vasket over gulvene og hatt besøk. En bedagelig lørdag!

Vi blogges igjen i morgen, nå skal det trøtte fjeset se litt på tv før det blir tidlig kvelden. Gjesper allerede... :) 

Ha en nydelig kveld alle sammen!

Klem

10 kommentarer:

Smf sa...

Hei:-)
Hvor har du kjøpt lyset som henger på speilet?? Kjempestilige;-)

Anonym sa...

Hei. Super moro å følge deg Anine ;-) Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den 5 armede lysestaken? Lett over alt. Men finner kun til vanlig stearinlys. Ønsker meg akkurat en sånn du har med kubelys. Husker du prisen også. Ha en rolig og fin kveld videre. Karianne

De små øyeblikk sa...

Hørtes ut som en rolig og avslappet lørdag! Jeg for min del har hatt en travel dag på jobb! Godt jeg har kveldsvakt i morgen, så kan jeg sove litt lengre! Ha en herlig lørdagskveld ❤ -Klem Kjersti-

Anonym sa...

Hvor har du kjøpt den nydelige lysslyngen du har på speilet??
Sååå lekker :)

Klem Vivi

Katrine Anita sa...

For er lekkert speil! God helg. Klem

No55 sa...

Høres ut som en fin lørdag:) men ja syns også det kan bli litt ensomt og rart når man er vant til å ha mann og barn og latter og gråt rundt seg til vanlig:) ha en fortsatt fin helg! Kaja

Villa von Krogh sa...

Hei alle sammen. Da har jeg omsider kommet meg opp av senga jeg også. :)

Dere lurer på litt forskjellig. Kan jo begynne med å svare på Karianne sitt spørsmål. Jeg har kjøpt lysestaken hos Moodies i Asker. Den er også for vanlige lys, men skålen er såpass stor så man har plass til kubbelys også. Så finner du en som er for langlys, så prøv med et kubbelys også. Det kan funke! ;)

Lysslyngen har jeg kjøpt på Habitat på House of Oslo i sommer, usikker på om de har nettopp denne nå. Dere kan jo gå inn på Habitat sin side å se hva de har. PS! Hvis bildene ikke dukker opp så bare trykk på de, da skal de komme opp...

Fortsatt GOD helg!

susan`s side sa...

Den jakken du har på deg ser helt fantastisk ut, kan jeg spørre hvor den er fra og pris. Og gjerne noen flere bilder av den også:-)

Anonym sa...

Jeg har et off the topic spørsmål om rommet til Emma Sofie. Den store E'en som henger på veggen, hvor har du kjøpt den? VI skulle gjerne hatt en stor N til jenteungen :)

Villa von Krogh sa...

Hei. E'n er fra Kremmerhuset, kjøpte for en stund siden og de hadde bare E såvidt jeg kan huske.

Jakka er fra Spania...

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)