onsdag 20. februar 2013

EN STOR EN!

God dag godtfolk! :) Disse fine lyktene fra Holmegaard har jeg siklet på lenge og nå har de jammen meg kommet i en XL str også. Det er noe å ønske seg til bursdagen sin det! Fine? Like dere den frosta eller den blanke best?

Og dere, tusen takk til dere som har stemt på meg til Vixen Blog Awards. På mandag var det store "ballet" og det var selveste Nina/Stylizimo som vant den gjeve prisen. Gratulerer nok en gang søta! :)

Da er det vel på høy tid å komme i gang med dagen? Ja, det er det...

Ha en tipp topp onsdag!!!

Klem

9 kommentarer:

Cecilie rørvik sa...

Jeg må si at jeg liker den blanke best :)

Sivs verden sa...

Jeg syns den frosta var veldig fin:)

Fin dag til deg Anine:)

Klem

Camilla sa...

Jeg stemmte på deg hver dag! Synes du fortjente å vinne <3 :)

Anonym sa...

Jeg liker den frostet veldig godt! :D Syntes de var skikkelig kule!! Hvor får man kjøpt slike? :)

Anne Berit

Drømmeboden sa...

Helt klart den blanke, den synes jeg var alldeles nydelig!:-)

Martine sa...

Så fin stolen ble, blir nok noe lignende hos meg etterhvert :) Er du fornøyd med de gjennomsiktige stolene? Har lurt litt på slike selv. Hvordan er de å sitte på? Når det gjelder lyktene syntes jeg de blanke så finest ut! Ha en fin kveld :) Du har en fantastisk blogg og et fantastisk hjem :)

amalieshus sa...

Eg har den i blank :) kjempefin!

Anonym sa...

Jeg likte den blanke best :-)

Anonym sa...

Fikk frostet xl i posten denne uken:) anbefales på det sterkeste, knallfin:):)

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)