tirsdag 12. februar 2013

FOR EN DIGG MIX!

Heisann! Da virker bloggen som den skal igjen. :) Perfecto!

Har dere hatt en fin start på uka da? 
Jeg har hatt en rolig start, bare handlet inn litt nytt interiør til kontoret og hatt noen interiørveiledninger. Deilig med noen dager uten stress... Bare gjøre ting i et rolig tempo. Turbomamma liker det! :)

Jeg har satt sammen deilig bunsj av en ny favorittpalett, beige og neongult. Det hele startet med den herlige genseren min som jeg fant på Lindex...

1 Favoritten fra Lindex
2 Linputetrekk fra H&M Home
3 Lampe fra HK Living
4 Tøff pute fra HK Living
5 Linpute fra Au Maison

Vips så var det leggetid igjen... :) Og sånn går no daga'n! Unna i en fei!

I morgen har jeg noen go'saker på lur! ;)

Til dere som ikke har lagt dere enda, ha en FIN kveld videre.
Til dere som laller allerede, nattinatt & drøm SØTT. 

Nattaklem

5 kommentarer:

Har en drøm... sa...

Oh yes!!
I digg:))

Anonym sa...

For en stilig kombinasjon! Du jeg lurer litt på dette med fargavalg på vegger og i interiøret ellers. Føler meg litt grønn på dette området. Jeg vil ha en anvendelig farge, og snuser absolutt på wet sand 4. Har selvfølgelig lest blogginnlegget ditt fra september om fargevalg, veldig nyttig :)

Tenker på det du sier om rød tråd og harmoni, hvordan er det å blande brun/beige-farger med grått? Hadde det får meg at det var enten eller, men jeg har også lest om denne greige-fargen. Den blandinga av beige og grått må vel bety at brunt og grått går fint sammen i interiøret, eller er jeg helt på bærtur nå? Er forresten wet sand 4 en greige farge? Ser litt sånn ut i mine øyne :) Og jeg elsker den! På fårhånd takk for svar!

No.113 sa...

Lekkert:):)

Villa von Krogh sa...

Greige, jepp! Det er fett! :) Wet sand 4 er en greige, den passer like fint til grått som brunt. Jeg har blandet både grått og brunt sammen og har alltid vært en fan av å mixe dette. Du trenger ikke enten eller, det viktigste er at du finner gråfarge som er litt varm. Hvis du drar på Fargerike så hjelpe de deg til å finne fine farger som harmonerer. De er flinke!

Masse lykke til! ;)

Anonym sa...

Bloggen din er en digg mix! :D Stå på, du gir meg så utrolig mye inspirasjon! :)

Klem fra Anne Berit

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)