mandag 4. februar 2013

FORANDRING

God mandag dere! Er dere pigge og klare for en ny uke etter helgen? :)

Helgen har gått unna i fei som alltid med selskaper, besøk og et realt ryddeprosjekt. Nå følte jeg for en forandring i heimen og det endte jo i kjent stil med et kaos før det ble ryddig igjen. Snakk om å lage arbeid til seg selv! :) Litt slitsomt, men absolutt verdt strevet...

Når høsten kommer smygende så er det veldig koselig å gjøre det lunt, varmt og få inn litt mørkere farger. Men nå som februar har meldt sin ankomst så merker jeg at jeg lengter noe veldig mot lysere tider. Nå er jeg en smule lei av alt det mørke, så det har blitt stuet vekk i kjelleren. Kunne også tenke meg å bytte ut gardinene med noen i lin, men får vel vente bittelitt... Mille Moi har samme gardin som henger her i lin, har dere sett de? De er knallfine! 

Ja, så det gikk søndagen til... :)
Lysestakene fra Broste/Moodies er også på plass i heimen. Lette, lekre og kan brukes til bade lys og blomster. I LOVE them! 

Forandring fryder... Man må bare sette heimen på hodet, rote litt i gammelt "skrot" og bytte ut litt. :)
Er dere klare for lysere tider i interiøret dere også?

Nå er det vel dags for å komme i gang med uke 6. Jeg får svinge meg rundt her!

Ha en fantastisk og lys start på uka alle sammen!!!

Vinterklem

10 kommentarer:

Avdeling Holt sa...

Jeg har også opprettet en eske med skrot, og ender opp med å rotere tingene med litt ujevnt mellomrom. For det er jo en grunn til at man kjøpte tingene i utgangspunktet? ;o)

Anonym sa...

Ha en super uke Anine! klem fra Norges sydspiss:)

Anne Eriksen Valstad sa...

Hei Anine! Så fint innlegg dette var!!! Jeg kjente at lyset og våren kom helt plutselig innover meg da jeg leste det, men det skal sies,at jeg har gjort heimen litt mere vårlig jeg også. Kongler et byttet ut med hvite og lyserosa roser og ander ting er "lettet" opp litt. Ja, det er vel slik med oss som liker forandring, vi lager litt ekstraarbeid for oss selv. Det er vel fordi vi liker det, vi gjør det :)Andre synes jo at vi er litt sprøe kanskje, men dem om det. Interiørinteressen er vel ikke verre enn andre interesser? Ha en fortryllende dag og uke! :)
Stor klem fra Anne :)))

Siri sa...

Hvor er det fine bildet på veggen fra? :)

Anonym sa...

Har ikke begynt med de vårlige syslene enda, men det klør litt i fingrene etter å pakke bort vinterpynt og finne frem litt forskjellig i vårlige farger. Frem til nå er det bare vårblomster å spore hos meg.
God mandagskveld fra Berit

interiorgirl1 sa...

jeppjepp,her er jeg klar for farger og nye inntrykk i interiøret :)

ElisabethK sa...

Nå skal jeg ha min første give away, sjekk elisabethkras@blogspot.no

Anonym sa...

Hei!

Har sendt deg mail også; hvor kan jeg få tak i et lignende bilde? Liker både fargekombinasjon og størrelse på lerrettbilde, har du noen tips til selger?

A

My Dream sa...

Ja, jeg har de gardinene til mille moi i lin.... kjempe fine, de skal på nye soverommet mitt.... gleder meg til det blir ferdig.

Klems Diana.

Ellen sa...

Kan disse lysestakene fra Broste/Moodies købes over nettet til Danmark?

Klem Ellen

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)