fredag 1. februar 2013

MALE PANEL? GJØR DET NÅ!

God fredag alle sammen! Her står kanelbollene til heving og mor får nyte dagens første kaffitår, mmm  himla godt!

Visste dere at februar er den perfekte måneden til å male panel på? I denne kalde vintermåneden er luftfuktigheten på sitt laveste og dermed har panelen trukket seg godt sammen. Så ønsker du å gå fri for malingsskjøter i panelen er det bare å dra opp ermene nå! :) 

Bildet har jeg lånt fra Jotun sin egen inspirasjonsblogg og det er flinke Ingrid som har tatt dette vakre bildet. Her har hun malt sin panel med den nye Lady Supreme Finish Matt som gir et helt matt resultat. Som en skeptiker til helt matt panel så må jeg si det ser veldig fint ut! Den skal jeg prøve på veggene på soverommet når den tid kommer.

Veggene er malt i Chi, døren i Sjørsmaragd og krakken i Sorbet, for en nydelig fargepalett! Og til dere som fikk lyst til å male, ikke glem å ta et strøk med kvist og sperregrunning først da! ;)

Nå fikk jeg skikkleig lyst til å male noe! Men det får vente... Nå skal jeg pakke sammen litt stæsj og komme meg ut i skisporet. Bilder kommer senere i dag.

Ha en fortreffelig fredag dere!

Klem

3 kommentarer:

Avdeling Holt sa...

Den nye matte malingen er kjempeflott å jobbe med. Brukte den når vi malte i husbondens "Hule". Kan også anbefale Jotun sin nye grunning MED kvistlakk. Den er rett og slett genial. Den brukte jeg når jeg malte trappene våre. :o)

God helg!

Hilde sa...

DET var en god nyhet. Flyttet inn i rekkehus for en måned siden, og det er MYE panel som er i ferd med å bli malt nå.

Ida sa...

Heihei

Hvilken "hvitfarge" har du på listene i stua til "Wet Sand 4"?
Skal selv male stua i denne fargen.

Mvh Ida

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)