onsdag 20. februar 2013

STRØKENT

Heisann dere. Da har den gamle pinnestolen fått første strøk med rosafarge og jeg må si det ble ganske strøkent. ;) Et malingsstrøk eller to er en enkel sak, det kan alle klare! Og så er det jo gøy å sette litt farge på ting i ny og ne... Som dere vet så lengter jeg etter sommer og rosa er en av mine "sommerfarger". Jeg simpelthen ELSKER rosa!
Fargekode
S0530-R10B
Da er det vel på tide å lage noe middag?

God middag alle sammen!

Klem

25 kommentarer:

Pernilles Interiørsysler sa...

LEKKERT!
Skikkelig sommerfølelse fikk jeg av bildene dine!
Nå er det ikke lenge til våren starter- jeg gleder meg :)

Ha en fin onsdag.
Klem fra Hilde

My Dream sa...

Den ble kjempe fin :) jeg har og en rosa stol. Stili :) du har d såååå stylish :) klems Diana

Anonym sa...

Å, herlig! Jeg elsker rosa selv og har det i hele 1 etg (dvs lys, puter osv). Jeg venter jente om 14 dagers tid så er i ekstra rosa form om dagen :-)

Pinnestolen ble skikkelig frisk! Fin farge :-)

Hilsen Hege, trofast bloggtilhenger :)

Precious Home sa...

Åh! Deilig vår/sommerstemning på bildene dine:) Evig elsk!

Ha en fin kveld!

Anonym sa...

Du er så flink og oppfinnsom ! :) En dæsj av rosa passer jo perfekt hos deg :) Vårlig og lekkert :)

Nina sa...

Kjempe fint!! Passet jo kjempe fint sammen med det lyse :) Har en lignende stol som jeg har tenkt å gå løs på snart jeg også :) Har bare litt for mange prosjekter innimellom :)

Klemmer fra Nina
drømmevillaen.no

Cathrine sa...

Så fint! har malt ein lik stol i samme farge til lillesøster, pluss ein til broremann i fargen "pirat"! :) deeilige farga!!

Kristine Lillebø sa...

Hei, nydelig hus dere har. Husker du fargekoden du har brukt på veggen her? :)

Anonym sa...

Den gjorde susen! Kjempefint!!

Marita

Anonym sa...

Den ble kjempefin. Hvilken type maling bruker du? Må vel være noe slitesterkt...

Hilsen trofast følger :)

Bestefars Tresko sa...

Nydelig blei det!! Kjente eg blei skikkelig inspirert. Har lyst å selge heile spisegruppen vår for så å lage meg eit nytt bord og komplettere med bruktstoler:))

Ønsker deg ein fortsatt fin onsdagskveld!
Klem fra meg:)

P.s. Synd du ikkje vant med årets interiørblogg, det hadde du fortent;)

7th-heaven sa...

Kjempefint med en fargeklatt! Ikke bare du som lengter etter vår nå nei. her klør jeg i fingrene etter å dra flere gamle møbler ut på gårdsplassen, frem med pussepapir, malespann og kost og sette igang!

Line

Jatte sa...

Så fint!:)

Ha en fin kveld,
KlemKlem♥

Mona/Villa Tverrteigen sa...

NYDELIG !!!!
God dag videre til dere i villa von krogh =)

Fru Perez sa...

Superfin!

Nå lengter jeg enda mer til vår! :))

Klem!

Anonym sa...

Veldig fint med innslag av pastell farger :)

Anonym sa...

Det var virkelig en fargeklatt rundt kjøkkenbordet! :) Hva synes mannen i huset om rosa stoler da.. = ;)

Anonym sa...

Hei Anine
Jeg elsker bloggen din, og ikke aller minst smaken din<3 Som en trofast leser så synes jeg det er nyttig og morsomt å kunne gå tilbake på dine gamle innlegg. Men jeg savner den gamle oversikten over labelsene dine, synes den nye ser kjempe stilig ut men så er den uvorsiktlig.
Stå på videre flotte du!

( ( ( (
) ) ) (
___~♥___
\*☆.ღ.☆*/¯).
乀____乄* Ha en fin søndag!
Klem fra Miriann

Anonym sa...

Hei Anine! For det første vil jeg bare si at du har en nydelig og veldig inspirerende blogg :-) Jeg har et spørsmål som ikke har så veldig mye med innlegget ditt å gjøre, men jeg prøver allikevel :-) Jeg ser at du er utdannet Interiørkonsulent? Jeg har lenge vurdert å vende tilbake til skolebenken og da er interiørkonsulent førstevalget mitt. Det eneste som holder meg litt igjen er at det er flere som mener at det er så vanskelig å få jobb etter endt studie? Hva mener du? Jeg håper du tar deg tid til å svare :-) Mvh. Christina.

Marthe sa...

Så fint det ble:) rosa er lekkert;)

Anonym sa...

Hei Anine

Det har vært stille på villavonkrogh.com noen dager nå. Så ulikt deg. Håper alt står bra til med deg og din.

Klem fra Ingvild, en av dine faste lesere som setter kjempestor pris på den elegante og svært inspirrerende bloggen din.

Anonym sa...

Hei! Er det bra med deg? Følger deg hver dag, og blir litt bekymret når du blir borte fra bloggen :)
Lene

Villa von Krogh sa...

Jada Lene. :) Alt er bra med meg, har bare vært en litt merkelig uke...

Christina, det har jeg også hørt. Jeg jobber jo kun for Aktiv Eiendomsmegling og fikk en "fri" inngangsbillett i og med at mannen min driver Asker kontoret. Ta kontakt med ulike stylingbyråer og forhør deg litt før du evt hopper i det. :) Jeg har mitt eget firma, det er jo selvsagt en mulighet for deg også. Masse lykke til!

Anonym sa...

Takk for svar :-) Ja, jeg skal sjekke det opp litt mer før jeg tar steget. Tusen takk for det! Stå på videre :-)

Mvh. Christina

siri ore elle sa...

Fantastisk fin kjøkken du har! Superfine lamper over bordet!
Legger meg som følger hos deg for her var det masse fint å finne:-)))
Klem Siri

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)