torsdag 14. februar 2013

VASKEROM

Heisann! :) Noen inspirasjonsbilder fra vaskerommet vårt i dag. Det jeg er mest fornøyd med er å ha vaskemaskin og tørketrommelen litt opp i høyden, det er helt supert! Innredningen har vi kjøpt hos KVIK, tapeten er fra Sanderson og heter "porcelain garden" og flisene er kjøpt i Kina. 
Synes også at takfargen er nydelig! Men har desverre ikke fargekoden... Kan minne litt om Jotun sin "valmuefrø", spørs om det ikke er den. Jeg husker ikke helt... :) 
Jeg får vel ta en tur inn på vaskerommet igjen jeg da, har jo tross alt skiftet på Emma seks ganger allerde i dag... Noen som har noen gode tips mot omgangsskyken? Blir superglad for alle tips!

Ha en forsatt fjong og fin valentines dag!

Klem

32 kommentarer:

Anonym sa...

Ørsmå mengder drikke ofte, f eks en spiseskje hvert femte eller tiende minutt (dette blir noen liter i døgnet - tro det eller ei). Dette gjør at magen kanskje holder litt lenger før den tømmer seg. Gjerne cola uten kullsyre, blåbærsaft eller blanding av eplemost og farris. Lettfordøyelig mat som mariekjeks, saltstenger, loff eller liknende. Finnes lite å få kjøpt på apotek mot omgangsyke. Viktigst er det å få i seg drikke med litt energi. God bedring!!
Hilse sykepleier Nina :-)

Villa von Krogh sa...

Hjertelig takk sykepleier Nina. :)

En helt uvanlig hverdag sa...

Cola, på sykehuset ble vi anbefalt cola. En lege der sa at cola, med sukker, er det beste syke barn kan drikke. Det inneholder mye av de stoffene som man trenger. Man kan gjerne blande med litt vann om barnet godtar det.
Eplejuice blandet halvt om halvt med farris (med kullsyre) ble også anbefalt. Og lettsaltet chips.
Lykke til og god bedring.

Marte sa...

Fantastisk vaskerom. Du er heldig :)

Avdeling Holt sa...

Støtter Nina sine råd, og ønsker den lille god bedring og mor: ta deg et glass vi i kveld!

Anonym sa...

Havregrynssuppe med pittelitt sukker :-) God bedring:-)

Anonym sa...

Fineste vaskerommet ever!!!!
God klem til deg og lillegullet:-)

Anonym sa...

Hei hvis det ikke gir seg. Kok ris (ikke hurtigris) bruk mer vann enn oppskeiften og sik av vannet når risen er ferdig kokt. Gis i saft eller som den er, skal binde magen:)))) hilsen Merethe

Anonym sa...

Superfint vaskerom Anine! Det der gir inspirasjon til jeg engang får meg et vaskerom. Det er nesten eneste kriterie når jeg titter på hus - det må ha vaskerom. Hehe. Har fulgt bloggen din et halvt års tid, og jeg liker den og deg så godt. Jeg har også vært hjemme med dattera mi på snart 5år i dag. Men her er det halsbetennelse. Og nå er vi alle fire i familien på pencilinkur denne uka med øre-og halsbettennelser. Hurra. God bedring til Emma' din :) klem fra Ann Helen

Anonym sa...

For dere andre i familien som ikke vil bli syk: håndvask. Håndvask og atter håndvask. I disse Norovirustider hjelper ikke håndsprit dessverre. Til den lille: GEM-blanding på apoteket dersom det holder på noen dager. Den inneholder elektrolytter som man mister fort med omgangssyke over noen dager. Hilsen sykepleier Charlotte

egedenne sa...

Veldig flott vaskerom. Men hva er den sorte "flekken" i taket egentlig?

God bedring til barnet!

Anonym sa...

Vi har også god erfaring med å gi ørsmå mengder blåbærsaft blandet med kokt vann jevnt og trutt, og være VELDIG forsiktig med matinntak til det har roet seg. Når hun beholder drikken - prøv med feks en ritzkjeks og så vente minst en time til neste.. Se til at hun beholder det før dere øker på..

Etter at vi begynte med denne fremgangsmåten har omgangsyken gått mye raskere over her i huset.
Lykke til og riktig god bedring!! Omgangssyke er ikke gøy - håper hun kommer seg fort!

Elisabeth:)

Anonym sa...

Wow! Så lekkert - skikkelig inspirasjon til å rydde opp litt på dette roterommet mitt! Ikke at det er så gøy å rydde der heller, det er et rom som skal pusses opp forhhåpentligvis til sommeren. Takk som deler og god torsdag fra Berit

Anonym sa...

Uff d e den verste sygå å få. Når ingen av de andre gode rådene øve hjelpe, så e d supert å bruke GEM. Fås kjøpt på apoteket resept fritt. Pulver som løses opp i vann og inneholde masse mineraler som trengs. En drikke som kroppen lettere holde på uten å kaste rett opp. Fekk d på sykehuset når minsten hadde kastet opp i mange dager, gjorde susen for han :-) God bedring fra Stavanger

Elisabeths Borg sa...

Kjerring råd som sier skrap med skje på et eple, og gi barnet. Tar litt tid, men jeg har brukt det rådet flere ganger.

Lykke til:-)

i Vinduskarmen sa...

Sånn veskeerstatning kan ta knekken på omgangssyken. Kjøper det på apoteket. Det hjalp her! :)
Digger det vaskerommet.....men lurer på en ting.. Bråker det ikke mye når vaskemaskinen sentrifugerer? Og blir det ikke ganske varmt mellom skap og tørketrommel?? :-)
Ha en fin kveld!

Anonym sa...

50 % Farris og 50 % eplemost (eller eplejuice) er det jeg gir barna mine. Ellers er skruer/ritz kjeks ganske ok. Unngå melkeprodukt. Sukker kan øke diare'en, derav er brus ikke det som blir anbefalt lengre. Havreavsil,risavsil og blåbær binder magen. Kan også få kjøpe en blanding med salt og "elektrolyttgreier" som du skal ha i drikken på apoteket, men har ingen erfaring med det selv. Viktigste du kan gjøre er å gi rikelig med drikke og følge med på allmenntilstanden. Heldigvis er det sjelden at det er farlig, bare veldig ubehagelig! Hilsen Iselin (sykepleier)

Ninas hjem ♥ SuperLille sa...

Blåbærsaft, farris og mariekjeks bruker vi i alle fall :) God bedring!!!

Anne sa...

Så flott vaskerom! Den tapeten var kjempetøff! :) God bedring til Emma!

Klem Anne

Har en drøm... sa...

Er så utrolig lekkert!!
Her må det jo være en fryd og vaske klær ♥

God bedring til lille Emma-mor, ikke noe godt, men det går heldigvis som regel veldig fort over:)

Ha en fin fin kveld:)

Anonym sa...

For et fantastisk vaskerom! Forelska meg helt i dette nydelige rommet. Elsker tapeten og kontrast taket. Her hadde det ikke vært kjedelig og vaske tøy..

Anne Eriksen Valstad sa...

Hei Anine! Her kommer et godt råd fra meg: Bland halvt om halvt med Farris og eplemost, gis i små mengder. Dette vil dekke behovet for salter og mineraler. Mat når det står på som verst, er ikke så bra, men det er viktig å holde væskebalansen ved like. Lykke til og god bedring til lille Emma! :)

Legesekretær Anne :)

Anonym sa...

Hei! Så flott du har det hjemme:) jeg skal kommentere verken omgangsyke (som er noe av d værste....fysj) eller vaskerom (som by the way er helt fantastisk) ;);) men jeg lurte på om du selger disse store kina putene? ( var noen som sa de hadde kjøpt de av deg?)

The Norwegian Wedding Blog sa...

Hei, side din blogg alltid har vært til stor inspirasjon for oss, vil vi bare tipse om at det har kommet ny bryllupsblogg i Norge - stikk en tur innom til oss for magisk og unik inspirasjon! Du kan også like oss på facebook http://www.facebook.com/pages/The-Norwegian-Wedding-Blog/420545134702185 :-)

Med Hilsen
Lisa

Merethe Steen sa...

Det som hjalp her i huset var å få tømt seg, så bygge sakte men sikkert opp, som Sykepleier Nina sier, med små mengder, ofte. Gjerne sukker- og saltholdig=)
God bedring!

My home is my Castle sa...

Den som hadde hatt ett sånt vaskerom.... Sukk....
Blir flau når jeg går inn på mitt ;)

Håper Emma er bedre..

Klem,kari

Meg og gutta sa...

Åh, så nydelig. Du er så flink:-)

God bedring i huset

Mvh Siv

Trine sa...

Huff, omgangssyken er noe dritt (bokstavelig talt) Vi har en fireåring som har vært plaget siden jul, men han kjenner heldigvis en stund før at det kommer, så vi rekker do eller bøtte i tide. Mitt tips vil være å snakke om hvordan det blir når man kjenner at man vil spy, og ha bøtta i nærheten til alle tider :) Lykke til!

Tromsøjente sa...

Utrulig fint vaskeromm!! Har forelsket med i kjøkkenet ditt men vi fikk pris på herregård og synes det er litt for dyrt. ...Vi vurderer å gå for innredning fra kvikk ( rimini) samme som dokker har på vaskerommet.. Er du fornøyd med innredningen? Trur du det blir fint å ha som kjøkkeninnreding? ;)

Villa von Krogh sa...

Vi er veldig fornøyde med KVIK innredningen. :) Blir sikkert fint!

Kamilla E sa...

Jeg forguder stilen din, og ELSKER bloggen din!
Riktig god helg! ;)

Anonym sa...

Hvordan tåler hyllen vekten av vaskerom og tørketrommel? Har du forsterket på noe vis? Jeg skal lage vaskerom og ser etter litt inspirasjon :)

Legg inn en kommentar

Takk for alle kommentarer! :)

Thank you for your comment! :)