torsdag 31. januar 2013

LYS OPP MARTINE!

Hei og hå! :) I dag lager jeg et innlegg til lillesøster. Martine, du leter jo etter en fin lampe til det nye huset ditt. :) Og her en noen som kan passe til trappegangen.
 
 
 
 
Fine alle sammen og lyser opp bra!
 
Nå skal mor dure avsted til Oslo by på jobb. Se you soon! ;)
 
Ha en NYDELIG torsdag alle sammen!!!
 
Klem

onsdag 30. januar 2013

I FINALEN!

Til dere som har tatt dere tid og bry med å stemme meg frem i Vixen blog award "årets interiørblogg". Jammen kom jeg meg ikke til den STORE finalen med et knippe superduperbloggere. Jeg er rett og slett skikkelig overrasket og veldig glad. :) Så tusen tusen takk dere. 

I dag starter en ny runde med stemmegivning og jeg blir selvsagt veldig glad for deres stemme om dere vil gi meg den. :) For å komme til avstemningen kan dere trykke dere inn HER. Man kan stemme en gang per dag...

Nå må jeg hive meg rundt her, har litt for mye som skal gjøres før snuppa skal hentes i barnehagen. :)

See you later alligator!

Stooor klem

VÅRSTEMNING!

God onsdag folkens! Ute skinner solen og det drypper vann fra trærne. Nærmere vårstemning i januar kommer man vel ikke? :)
 
Inne er det også et snev av vår med de fantastiske magnoliagrenene mine. Så enkle, men så dekorative...
 
Ha en skjønn dag alle sammen, så sees vi litt senere.
 
Klem

tirsdag 29. januar 2013

WARM UP!

God kveld i stua! Så artig at dere legger igjen instagramnavnet deres, jeg har med andre ord litt å gjøre i kveld. :) Kos!

Nå på vinteren klarer jeg meg ikke uten et skikkelig ullpledd eller to, og her er mine to favoritter. Det hvite fra Karmameju/Xponella i Asker (kjøpt i fjor) og det beige fra By Nord. Bare SÅ deilige!
Er dere også glad i å krype under pleddet?

Det er det jeg skal gjøre nå... Og søke dere opp på insta. ;)

Vi blogges plutselig! Ha en fortsatt flott tirsdag!!!

Klem


mandag 28. januar 2013

INSTAGRAM ANYONE?

Hei dere. Da har jeg fått unna oppvasken, lagt gullet og tent lysene til glede for meg selv. Denne mandagen har bare flydd avsted så altfor fort!
Har dere hatt en fin mandag dere også? Håper det. :)

I morgen får jeg utnyttet dagslyset til å ta noen bilder, er jo fremdeles ganske håpløst å få tatt fine bilder på ettermiddagen. Ååå, som jeg gleder meg til lysere tider!

Med manglende bilder så ble det noen fra instagram her på kveldinga. Er dere også på instagram? Skriv gjerne ned instanavnet deres i kommentarfeltet så kan jeg søke dere opp. :)

Jaja dere... Nå er det vel dags for litt tv titting og en kopp ingefærte med honning? Mmm...

Kos dere dere også! Så sees vi igjen i morgen.

LOTS of LOVE!

søndag 27. januar 2013

ILDSTEDER

Inspirasjon på en søndagskveld...
Jeg har blitt spurt om jeg kunne lage et inspirasjonsinnlegg med ulike peiser, så her kommer det! :) Klebersteinspeis er klassisk, vakkert og veldig koselig! Skulle gjerne hatt en slik en... 
Varm inspirasjon på en kald vinterkveld. :) Hvilken likte dere best?

Klem


Heisann! Titter bare innom for å ønske dere en fin kveld. Nå skal jeg bade gullet, lese yndlingsboka hennes, synge nattasangen så surt som bare det og kose litt før jeg titter innom igjen. :)

Vi sees etterpå!

Klem så lenge.


FREMGANG PÅ GJESTEROMMET

God søndag alle sammen! :) I går var bloggen syk stakkars, så det gikk ikke ann å lage noen blogginnlegg desverre. Men nå fungerer den som den skal ser det ut som. HURRA!

Vi holder på med prosjekt kjeller om dagen og det ene gjesterommet begynner å ta form. Her har vi tapetsert med "fort hjort", malt med "kanin" og beiset med "svaberg", alle fra Fargerike. Sistnevnte er det jo bloggeren Anetteshus som har laget, flinka! Nå gjenstår kun gulv, dør, belysning og lister. Juhu!
Vi får få i oss en sen frokost her og fortsette i kjelleren. Den renner over av altfor mange ting, så vi har en real stor jobb foran oss enda... Får bare tenke på at det blir bra til slutt. :)

Har dere noen hyggelige planer denne vinterdagen da? Noen som skal på ski kanskje? 

Ha en fredfull søndag fine!

Klem

fredag 25. januar 2013

MESSEDAG 2

Hei og god kveld! :) Da har vi tatt helgen her i huset også, herlig! Jeg har vært på interiørmessa noen timer i dag også og har selvsagt tatt bilder av noen fine ting. Lysestakene fra Broste over her var helt nydelige! Og de fluffy putene fra Bua Bhat er E.L.S.K! Hos Anouska og HK Living er det farger, farger og enda mer farger. Herlig energi! Den beige/gule strikkeputa og det fine teppet er også noen favoritter. Stilig til barnerom...
Har vært noen forfriskende dager med fine folk! 
Jeg har jo vært med på innkjøp for Moodies, og jammen blir min stemme hørt den også. Det kommer litt bling og mange fine ting som jeg har plukket ut i butikken deres fremover. *Stas* De legger nok ut nyhetene fortløpende på facebooksiden deres om dere vil følge med. I morgen har de forresten 30% på hele sjappa, så da kan dere gjøre noen kupp! :)

Nå går det på siste strømmen her og jeg akter ikke å flytte meg fra sofakroken, så da får jeg vel avslutte med å ønske dere alle en GOOOD HELG! ;)

Vi skrives.

Klem

VÅRBOBLER I LUFTEN!

GOD FREDDA! Energien er på plass og det er fredag! JIPPI! :) I dag skal jeg på barselbesøk og så er det tid for messe igjen. Med andre ord en flott start på helgen.
 
Jeg har også vært innom Kremmerhuset på Sandvika Storsenter og snakket med søte Pernille om deres bobler for første halvår i 2013. Kremmerhust er en super interiørkjede med fine priser. La oss lese litt om hva Pernille hadde å komme med.
 
LOFT
Ordet LOFT betegner en deilig, behagelig trend som vi vil se mye av i 2013. Loft kommer fra det urbane og industrielle utrykket.Vi elsker konrastene med de grove, røffe rammene rundt denne trenden og de behagelige og myke detaljene i form av vaskede bomullstekstiler i puter, pledd og tepper. Kraftig keramikk i form av vaser og kopper, resirkulert glass og ulik kurv preger også denne stilen. Alt med et naturlig preg sklir godt inn her!

 
 ETNISK EVENTYR
Her kommer den karakteristiske kremmerhus touchen inn. Vi ønsker å bringe inn det etniske utrykket i hjemmet og blande det med norsk interiør. Denne trenden åpner for rikelig med farger og mønster. Vi har boltret oss i indisk håndverk, ornamentikk og mønster. Flotte broderier, sterke farger, kvaliteter i tekstil og keramikk gjenspeiler dette "eventyret".

 
DRAGONFLY
Lyse fine farger med trykk av øyenstikker og sommerfugler kombinert med striper skaper et delikat og lekkert utrykk denne våren. Store glasslykter, med og uten trykk, noen kombinert i metall og tre. Krus i duse pastellinspirerte farger og keramsike fliser på småbord og brikker, matcher alle delene. Øyenstikkerens flotte, transparente og dekorative vinger skaper letthet og det fine, sarte preget i denne linjen.

 
GRAFISK
Fargesterk, sporty og geomertrisk! Vi vil gi et signal til omverden at vi er sporty og glad i livet.Detaljene her er inspirert av geometiske og matematiske former, men også små detaljer som gir utrykk for livsglede og humor. Her kommer fargene inn og spiller en stor rolle i utrykket!

Tusen takk for praten Pernille! :)
 
Fra vårlig inspirasjon til interiørmesse...
 
Ha en FARGERIK dag alle sammen!!!
 
Klem

torsdag 24. januar 2013

VI SNAKKER KORALL!

Heisann alle sammen! :) Jeg har hatt en skikkelig koselig dag på interiørmessa. Har truffet en haug med kjentfolk, sett mye fint og fått interiørgnisten tent igjen.

I dag har jeg vært med Moodiesjentene på innkjøp, noe som alltid er like artig. Er den fin, er den fin eller den? Ja, det diskuterers og vurderes så det knaker. Jeg har værtfall sikret meg yndlingsputa fra LAMA, jeg døper den herved til Bahamas. ;) Ellers så har damene på Moodies dilla på korall og rosatoner, så det kommer en haug av det i butikken deres fremover. Jeg gleder meg!
Jeg rakk ikke alt jeg skulle i dag, så får se om jeg rekker en tur igjen i morgen. :)

Men før tid skal jeg legge beina høyt, vi har begynt på prosjekt bad i kjelleren i kveld. Et stk stappfullt rom med shit og møkk, grrrr... Ekkelt! 

Håper dere har hatt en strålende torsdag! Snart helg igjen gitt. :) Deeeeilig...

FIN kveld ønskes!

Klem

MESSEDAG!

God morgen fra kjøkkenet! Her sitter mor med kaffekoppen, straks klar for messa i Lillestrøm! :) Det blir bra. JUHU!!! (har sett de har samme lysestake på Dorothea)
Og dere, jeg har fått så mange spørsmål om vasen til lillesøss. Den er dessverre utsolgt hos Milla Boutique. Jeg kjøpte den for to år siden... Typisk!

Nå får jeg vel sæla på og dure i den lille bilen til Lillestrøm. :) Vi blogges!!!

Ha en helt nydelig dag alle sammen.

Klem