torsdag 28. februar 2013

GAMMELT SKROT

God kveld i stua. :) Har dere hatt en fin dag? 

I dag har jeg har funnet frem de tingene som sto innerst i skapet, de må jo ha sett lyset sist... :) Ja, for å bytte på en gang i blant er høyst nødvendig. Jeg blir fort lei når tingene står på samme plass mer enn en uke og da er det godt å ha noen skap å rote litt i. 
"Gammelt" skrot er så godt som nytt når det har vært gjemt bort lenge. :) Ta en titt i skapene deres også!

Ha en forsatt nydelig aften!

Klem

HOME & COTTAGE IT IS!


God torsdag godtfolk! Da har omsider Home & Cottage åpnet dørene sine på Sandvika Storsenter. Butikken er og den bugner av herlige interiørskatter og møbler! Jeg skjønner godt at denne butikken er deres flagship store, uten tvil den fineste H&C butikken jeg har besøkt. :) 
De feirer åpningen med 20%, så nå kan man gjøre noen kupp om man vil. Jeg har lyst på den deilige kurven med sølv fra Tine K. SÅÅÅ fin!
En herlig butikk på et herlig kjøpesenter!

Interiørveiledning neste, vi blogges på kveldinga. ;)

Ha en nydelig dag alle sammen!!!

Klem

onsdag 27. februar 2013

LOVELY STORE!


Tuddelu fintfolk!!! Da er mor straks klar for en kveld hos Home & Cottage på Sandvika Storsenter, juhu! Fler som skal dit i kveld? 

H&C åpner dørene sine i morgen og det er bare å glede seg! Jeg har jo fått en liten smugtitt for et par uker siden og det så bra ut allerede da. :) Gleder meg veldig til å se det endelige resultatet i kveld.

Rett over H&C ligger det også en knallfin og relativt ny butikk, nemlig Olivias Verden. Det er en "skattekiste" for alle oss som liker jålesaker og interiør. Ja, det er rett og slett farlig å gå inn der for sånne som oss!
Secrets By B har smykkene sine der hun også. 

Jeg kunne tenke meg det fine fargerike smykke til venstre jeg... SÅ fint!
Titter vel innom der etterpå tenker jeg. :) Men først er det middagstid og så får jeg dure avsted i den bråkete bilen...

Følg meg gjerne på instagram hvis dere vil! Legger ut bilder der i løpet av kveld... Aninevonk.

Ha en fargerik aften dere!!! Tuddelu.

Klem

tirsdag 26. februar 2013

ET LIVSTEGN

Hei hå! Lenge siden sist... Helgen ble litt annerledes enn planlagt, så nå har jeg endelig fått satt med ned med bloggen igjen. :) Hos oss har det gått i bursdagsfeiring og selvfølgelig baking. Lillegull ELSKER å bake! Og smake... En travel, men fantastisk helg.
Har dere hatt en fin helg dere også? Må ta meg en runde å oppdatere meg litt jeg... :)

Nyt kvelden, så sees vi om litt.

Klem

onsdag 20. februar 2013

STRØKENT

Heisann dere. Da har den gamle pinnestolen fått første strøk med rosafarge og jeg må si det ble ganske strøkent. ;) Et malingsstrøk eller to er en enkel sak, det kan alle klare! Og så er det jo gøy å sette litt farge på ting i ny og ne... Som dere vet så lengter jeg etter sommer og rosa er en av mine "sommerfarger". Jeg simpelthen ELSKER rosa!
Fargekode
S0530-R10B
Da er det vel på tide å lage noe middag?

God middag alle sammen!

Klem

EN STOR EN!

God dag godtfolk! :) Disse fine lyktene fra Holmegaard har jeg siklet på lenge og nå har de jammen meg kommet i en XL str også. Det er noe å ønske seg til bursdagen sin det! Fine? Like dere den frosta eller den blanke best?

Og dere, tusen takk til dere som har stemt på meg til Vixen Blog Awards. På mandag var det store "ballet" og det var selveste Nina/Stylizimo som vant den gjeve prisen. Gratulerer nok en gang søta! :)

Da er det vel på høy tid å komme i gang med dagen? Ja, det er det...

Ha en tipp topp onsdag!!!

Klem

tirsdag 19. februar 2013

MALEGLEDE!

Mmm... En smak av sommer! :)
God kveld dere, alt vel? Jeg har handlet inn noen malingsbokser med noen deilige friske farger. Så i morgen skal det males, hva får dere se utover uka. Mmm, skal bli deilig å få inn litt friske farger i interiøret. Like deilig som det var å spise denne sorbetisen... Pasjonsfrukt og bringebær, en uslåelig kombo!
Fargekoden på den rosa er S0530-R10B, og den gule S0520-Y10R.

Nå er det dags for tv kos med mannen og svigerinnen. Ha en strålende kveld dere!
Klem

søndag 17. februar 2013

HOLA!

God søndag godtfolk! Lenge siden sist... Ble aldri noen fler innlegg på fredag, omganssyken bestemte seg for å gi meg en real kamp dessverre. Og jeg som trodde jeg kunne lure meg unna... Neida! Heldigvis så går det fort over, så i dag er alle tre i fin form igjen. Og alle har en viss trang til å gjøre noe fornuftig... Mannen har ryddet i klærne sine, mega KRYSS i taket! Han burde kanskje ha omgangssyken oftere? Kanskje de fleste menn burde det? ;) Hehe...

Nå var det jammen godt å sette seg i farfars gamle kubbestol å besøke bloggen igjen. Har savnet dere vettu! :)

Nå kjørte min søte svigerinne opp gårsplassen her, så jeg får vel sette over en kopp te til henne. Jeg kommer innom igjen senere i dag! 

Nyt dagen til det fulle! Woop woop! :)

Klem

fredag 15. februar 2013

SKOLEBRØD? NEI TAKK...

God fredag folkens! Her i huset er det to syke og en frikas (moi). Etter Emma slapp inn omgangssyken i går fikk Fredrik smake på samme møkka stakkars. Så min kjære fikk seg en tur retur Gardermoen i går, ikke en tur til "hytta" som han egentlig skulle. Kjedelig! Så nå har jeg to pasienter her hjemme, heldigvis så er de mye bedre enn i går.
Emma bestilte skolebrød i morges, så mor smekka sammen en deig, rulla noen boller og serverte ferske skolebrød. Og når de omsider kom på bordet var det ei litta frøken som plutselig sa "nei takk mamma". Flott! :)
Jeg får vel spare noen til søndagsgjestene våres da... De vil sikkert ha! 
Kanskje dere også vil ha? Oppskriften med fler finner dere HER.
Jeg får nesten hive på meg en boblejakke og kjøreøynene mine (brillene), matbutikken neste!

Og dere, tusen takk for så mange gode tips for omgangssyken. Det er ingen ting som er bedre enn noen hjelpene råd når man er litt frustrert. Så tusen hjertelig! 

Ha en nydelig start på helgen, så blogges vi litt senere i dag!

Klem

torsdag 14. februar 2013

VASKEROM

Heisann! :) Noen inspirasjonsbilder fra vaskerommet vårt i dag. Det jeg er mest fornøyd med er å ha vaskemaskin og tørketrommelen litt opp i høyden, det er helt supert! Innredningen har vi kjøpt hos KVIK, tapeten er fra Sanderson og heter "porcelain garden" og flisene er kjøpt i Kina. 
Synes også at takfargen er nydelig! Men har desverre ikke fargekoden... Kan minne litt om Jotun sin "valmuefrø", spørs om det ikke er den. Jeg husker ikke helt... :) 
Jeg får vel ta en tur inn på vaskerommet igjen jeg da, har jo tross alt skiftet på Emma seks ganger allerde i dag... Noen som har noen gode tips mot omgangsskyken? Blir superglad for alle tips!

Ha en forsatt fjong og fin valentines dag!

Klem

MY VALENTINE

God dagen folkens! Her har vi tatt helgen, kjære omgangsyken har banket på døren og Emma slapp den inn. Stakkars gullet mitt... Kjedelig, men vi er i godt humør lell. :)

Vi ønsker alle en fin alle hjertersdag! Gjør noe koselig for den du har kjær...

Sees senere! :)

Klem

onsdag 13. februar 2013

ENDELIG!!! NY BUTIKK...

Heisann! En gledelig nyhet på en onsdag i februar... I dag har vært å tatt noen "kaos" bilder i Home & Cottage sin nye flagship store på selveste.... Sandvika Storsenter! Jippi jppi jippi!!! Jeg har lenge ønsket meg denne butikken til storsenteret, og i slutten av februar åpner de endelig dørene. Butikken er stooor, så det er bare å glede seg! Det kommer helt sikkert til å bli bærre lækkert. Alle hjerter gleder seg.
Nå skal jeg legge meg rett ut med BoligPluss og Elle Decoration, deilig med litt påfyll av interiørglede... :) 

Håper dere har gode dager alle sammen.

Nyt kvelden kjære dere.

Klem

tirsdag 12. februar 2013

FOR EN DIGG MIX!

Heisann! Da virker bloggen som den skal igjen. :) Perfecto!

Har dere hatt en fin start på uka da? 
Jeg har hatt en rolig start, bare handlet inn litt nytt interiør til kontoret og hatt noen interiørveiledninger. Deilig med noen dager uten stress... Bare gjøre ting i et rolig tempo. Turbomamma liker det! :)

Jeg har satt sammen deilig bunsj av en ny favorittpalett, beige og neongult. Det hele startet med den herlige genseren min som jeg fant på Lindex...

1 Favoritten fra Lindex
2 Linputetrekk fra H&M Home
3 Lampe fra HK Living
4 Tøff pute fra HK Living
5 Linpute fra Au Maison

Vips så var det leggetid igjen... :) Og sånn går no daga'n! Unna i en fei!

I morgen har jeg noen go'saker på lur! ;)

Til dere som ikke har lagt dere enda, ha en FIN kveld videre.
Til dere som laller allerede, nattinatt & drøm SØTT. 

Nattaklem

mandag 11. februar 2013

God mandagskveld! :) 

I dag henger bloggen igjen, bildene blir ikke lastet opp. Kjempefint! Det er jo til å bli tullerusk av...

Jeg tar rett og slett å køyer med håp om at bloggen fungerer som normalt igjen i morgen...

Håper dere har hatt en flott start på denne vakre uka vi har i vente! ;)

Nattaklemsøndag 10. februar 2013

EN FIN DAG...

Heisann fine mennesker! :) I dag har jeg hatt et gledelig gjensyn med mamma og pappa, og de har vært her hele dagen. Har ikke sett de på fem uker, så nå var det ekstra godt å gi de en skikkelig klem. De har vært på innkjøp i Kina og feriert litt i Thailand de heldiggrisene. Synes Emma's kommentar på brunfargen var så herlig, "Mormor, du er jo oransje!" Unger får sagt det...

Og mine to kjære kom seg vel hjem fra vestlandet i kveld de også. Så nå koser jeg meg! :) Svoger og Fredrik rakk en liten tur på ski i dag, ser det ikke helt nydelig ut? Hafslo på sitt vakreste...

Og dere, de varme ordene deres går rett i hjerte. Dere er jo bare gode tvers igjennom! Tusen takk for at dere også deler.

Søndag kveld, mannen er hjemme... Nå skal jeg krype opp i armkroken hans og ikke røre meg av flekken før det er lalletid.

Håper dere har hatt en finfin fastelaven og morsdag! 
Det er jeg sikker på at dere har. :)

Klem

FRA MEG TIL DERE...

God dag og ikke minst GOD morsdag!

I går kveld lå jeg lenge våken i senga og tenkte tilbake på tiden som har vært. Med smil om munnen og noen tårer... Alt fra glade barndomsminner på Setskog til de vonde minnene fra skoletiden. 
Noen ganger er det fint å stoppe opp å reflektere litt over livet sitt. Hvorfor er jeg den jeg er? Hva har hjulpet meg til å bli sterk?

Når man får barn selv så setter man sitt eget liv til side og viker plass for en ny liten hovedperson. Ingen ting er så viktig lenger som om å gi barnet sitt trygghet, kjærlighet og det barnet trenger. Og har barnet det vondt så føles det ut som verden nesten raser sammen, og når det ler er man på sitt aller lykkeligste. Et barn tar fullstending kontroll over følelsene våres, og det vil vel vedvare for alltid... Jeg er så evig takknemlig som får være mammaen til Emma, hun har gjort de siste 5 årene til de lykkeligste i mitt liv. Gullungen min...

Jeg har aldri hatt det så bra som etter jeg Fredrik og jeg fant hverandre, trygghet og familie er de aller viktigste grunnpilarene i mitt liv og han har deler de samme verdiene. De har alltid vært det viktigste for meg...

Min oppveskt har vært fantastisk hjemme, men på skolen der passet jeg aldri helt inn. Jeg hadde selvsagt noen gode og snille klassevenniner, men noen guttene gjorde sitt til at både barneskolen og ungdomskolen ikke ble som den burde vært. Jeg ble slått, dyttet, ja rett og slett banket opp fler ganger av disse guttene opp gjennom årene. Og det gjorde sitt til at jeg ikke trivdes på skolen. Det eneste som var trygt var klassevenninene mine, hva hadde jeg vel gjort uten de? Jeg har tenkt mye på hvor viktige de har vært for meg i det siste. 

Som foreldrene mine kan jeg nesten ikke forestille meg smerten de hadde når jeg ble mobbet og banket opp. Jeg husker det som det var i går... De var rasende og lei seg. Det var noen vonde stunder, men hjemme i Tårnveien 2 på Strømmen der hadde jeg verdens beste familie. Mamma, pappa, lillesøster og morfar, mine skjold i borgen vår. Der hadde jeg tryggheten min.

Og i dag på morsdagen så vil jeg takke dere alle, ikke bare mamma. :) Uten dere og deres tro på meg hadde jeg aldri fått den styrken jeg har i dag. 

Og mamma, du er min beste venn for alltid. Takk for all kjærligheten du gir oss. I dag skal du feries, rett og slett fordi du fortjener det! Du er min klippe. 

Gratulerer med dagen til alle mødre! I dag er dagen deres. 

Klem

lørdag 9. februar 2013

EN SLAPP DAG

God kveld god kveld! Dagen i dag har vært behagelig, rolig og nesten litt ensom. :) Blir godt å få hjem mine kjære så det blir litt liv og røre her igjen...

Håper dere har hatt en fin lørdag alle sammen! Har dere gjort noe koselig? Jeg har i grunn ikke gjort stort annet en å dra på butikken, gå turer med Copper, vasket over gulvene og hatt besøk. En bedagelig lørdag!

Vi blogges igjen i morgen, nå skal det trøtte fjeset se litt på tv før det blir tidlig kvelden. Gjesper allerede... :) 

Ha en nydelig kveld alle sammen!

Klem