Bli kjent med Malin!

God kveld dere! Da har vi kommet oss hjem fra karneval på skolen, det var livat for å si det sånn! 🙂

Nå som vi har fått presentert E I K for dere så tenkte jeg at jeg skulle presentere min nye kollega også.

Malin Kvalheim. Denne energiske unge damen er utdannet eksponeringsdesigner som har et firedelt fagfelt, blant annet interiør og konspetutvikling. Kreativiten hennes vil ingen ende ta, og tanken om et konsept som E I K er har hun drodlet på i mange år. Vi har ved tidligere anledning jobbet sammen, og at jeg var et naturlig valg for et samarbeid er jeg veldig stolt av. Det er virkelig en ære av å få jobbe med henne! E I K startet ved et møte i november hvor hun presentere ideén sin, og jeg falt pladask! Selv om E I K er rykende ferskt så har Malin i likhet med meg jobbet med å hjelpe folk i boligene sine i mange år. Og det jeg biter meg merke i når vi er hos kunder sammen er hvor godt vi utfyller hverandre og ser ulike løsninger. Og når vi setter de sammen så blir det veldig bra. Ja, det lov å skryte av andre og seg selv.

De siste fire årene har hun jobbet i Varner gruppen med logistikk, så erfaringen hennes der er gull verdt i den nye jobben.

Malin kan interiør! Hun er utrolig dyktig og en perfekt partner for meg. Jeg er veldig spent på veien videre sammen med dette rivjernet!

arkitekt-MalinKvalheim

Da er det tid for å legge beina høyt, velfortjent etter en lang dag! 🙂

Følg E I K på Instagram eik_innredning

Ha en fortsatt FIN torsdagskveld.

Klem Anine

Foto Karl Braanaas for Botrend

Posted in EIK

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *