Kortet mitt med navnet til Fredde på

God kveld fintfolk!

Denne dama her skulle egentlig vært på fest, men sitter hjemme i sofaen blant fjærputer og ullpledd med macen på fanget. Jeg får vente med festligheter i tre uker til jeg skal på lunsj med jentene på Bølgen. Fokus nå er trening og spise sunt! Noe så kjedelig, men nødvendig… Har vært aaaaltfor slapp de siste ukene. #tulling

I dag har den eldste skrulla og jeg vært på shopping, mens papsen og skrållan har vært på hundesletta med Copper. Vedig fin fordeling! Jeg fikk brukt kortet mitt med navnet til Fredrik på og Fredrik fikk luftet de som trengte det. 😉

I kveld skal jeg planlegge Roma turen vår, bestille bord osv. Noen som har noen anbefalinger på restauranter i Roma?

Gleder meg til noen romantiske dager i vakre Roma. Denne gangen skal jeg passe på at vi rekker flyet… 🙂 For det gjorde vi ikke sist!

Nå sitter Emma klar med kortstokken. Har lovet henne et par runder med krig, å jeg får vel dra meg opp av sofaen.

Ha en fortsatt FIN helg!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments

 1. Elisabeth Ulven Lien

  Hei Anine
  Vi fikk anbefalt La Botticella da venninnegjengen m menn dro til Roma – En liten restaurant som ligger i en typisk italiensk trang bakgate. Fantastisk mat, super service, fascinerende vertinne/eier – turens kulinariske høydepunkt for alle Utebord er et must God tur! Klem

 2. Marit Larssen Næss

  Vil anbefale dere restaurant Cleto.,like ved Colloseum
  Ellers kan jeg anbefale å ta kontakt med Catharina Bugge via facebooksiden I Roma.hun har mange kontakter som er med å gjøre et opphold i Roma enda bedre
  Hun kan sikkert også anbefale andre gode restauranter.

 3. Roma er nydelig☀️☀️☀️Kan du være så snill å vise hvilken produkter du bruker i annsiktet av kremer og makeup?/foundation? Du ser alltid strålende ut