Takk for briller Fredde! (og bukse, genser, kjole osv…)

God kveld i stugo!

Da var Mallis i seng, hun slokna på under to minutter. PERFEKT! De fem timene ute i barnehagen gjorde susen! Emma og besta spiller kortspill mens mor sitter med macen på fanget.

Har dere gjort noe kos i dag? Det har vi! Vi har nemlig tatt bilder til den nye hjemmesiden til EIK. Vel… Kos og kos fru blom, man står og sitter i de merkeligste posisjoner, så kos var det ikke. Men artig lell! Gleder meg til å se bildene. Håper et og annet er fint, så kan han jeg er gift med lukke nebbet og slutte å si at jeg ikke er fotogen. Lurer på hvor mange ganger jeg hørt det… Du er ikke fotogen du Anine! Vel takk, du er ikke så fotogen du heller Fredde. Blæ på deg! Men en ting jeg er veeeldig god på er å bruke kortet kortet ditt. Så tusen takk for nye briller! (og bukse, genser, skjerf, kjole og skjørt. #uuups mor er i shoppinghumør om dagen) Jeg lover at resten av helgen går roligere for seg, så bare kos deg i Chamonix du!

Har dere noen artige planer for helgen? Håper på sol så det blir ekstra kos å være ute.

Da har besta og Emma laget ostefat, så da ble jeg plutselig veldig opptatt. Vi blogges i morgen!

Stooor klem fra meg

Foto: Hun som sier hun er en syyykt god fotograf, Malin Kvalheim. Du er fin du Malin!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments

 1. Marianne

  Superfint antrekk. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt skjerfet?

  1. villavonkrogh

   Massimo Dutti

 2. Rååå fint bilde av ei rååå hot fotogen dame 🙂 Stilig skjerf!

  1. villavonkrogh

   Tusen takk Anita. 🙂

 3. Lurer også på hvor du har kjøpt skjerfet (og skinnjakken)

  1. villavonkrogh

   Begge er fra Massimo Dutti. Skjerfet er nytt, jakken er gammel. 🙂

 4. Solbrillene er bare SÅÅÅÅÅ lekre!! Hva heter modelllen?

  1. villavonkrogh

   Å, det vet jeg faktisk ikke. Er fra DIOR.