FAVORITTER

Hei dere!

Altså, BRRR! Fler som har “kost” seg med snøværet i dag? Det var full jubel i den minste ungen i morges da det var hvitt ute. Hun om det…

Full jubel var det også da mor fant frem neglelakkene etter middag. Malla gikk som vanlig for ROSA, mens Emma valgte mine favoritter fra Essie.

Dagen i dag ble ikke som planlagt, har tilbragt mesteparten av dagen i sengen med bihulbetennelse. Føler meg bittelitt bedre nå, så får jobbe litt i kveld i stedet. Noen gode tips mot bihulbetennelse?

Eternal optimist foran, tea & crumpets bak.

Nå kom Emmagull inn fra tur med Copper, så da må mor holde løftet om kakao og kortspill.

Så vi blogges!

Ha en fin mandagskveld videre.

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Hilde Haugbotn

    Råd mot bihuler som du må være tro mot; skvis en halv sitron i et kjøkkenglass og fyll det halvveis opp med kokt vann. Eller 1 hel sitron i et stort glass/drikkekopp som kan medbringes. Drikk når du klarer. Desto varmere desto bedre. Husk at det som sirkulerer i din kropp er varme væsker, så det du skal ha inn bør også være varmt-bedre resultat. Dette skal du få inn som et fast rituale hver morgen og du vil merke at ting løsner. Jeg selv tar med en full drikkekopp i bilen til jobb hver dag og bruker da en hel sitron. Sitron er også godt for kroppen på andre måter. Bare å google:) Lykke til