DRØMMEHUSET ER TIL SALGS!

God onsdag dere! Alt vel? Her går det i ett…

Nå ligger drømmehuset mitt ute for salg, og det er selvfølgelig kan kråka jeg er gift med som fikk oppdraget om å selge det. Så da har ikke vi lov til å kjøpe det. Vi har hatt noen runder på dette på kammerset, og dere skjønner sikkert hvorfor. DRØMMEHUS! Huset ligger et steinkast unna oss på Vettre. 

Hele annonsen kan dere se HER. Lekkert?

Da får jeg nesten fortsette å jobbe, så vi blogges siden!

Ha en strålende onsdag!

Klem Anine

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 Comments

 1. Jaaaaa, lekkert 🙂 Herlighet for en nydelig utsikt! Heldige er de som kan flytte inn der 🙂 Ha en fiiin onsdag 🙂

 2. Så nydeleg hus! Alt va berre perfekt! Min første reaksjon var kvifor i all verden vil nokon flytte derifra?!!?! :p Men eg ser jo at det kan vere upraktisk når ein blir eldre mtp at alle soverom og vaskerom, (større bad) er i andre etasjen.. Men det var i alle fall nydeleg 😀

 3. Drømmebolig !!!

 4. Hei! Begynte å følge bloggen din for noen uker siden, og lurer litt på hvorfor du blogger så sjelden? Jeg er 40, og ikke bevandret i bloggverden, så vet ikke så mye om hyppigheten av innlegg rundt omkring 🙂 Skulle gjerne lest nye innlegg hver dag!

  1. villavonkrogh

   Hei Mia. Velkommen til bloggverden. 🙂 Jeg skulle så gjerne ha blogget SP mye mer, men jeg er en smule travlere enn tidligere og har jobb som må prioriteres foran bloggen dessverre. Sånn er det i perioder. Men jeg kommer sterkere tilbake. 🙂 GOD helg!

   1. Da venter jeg i spenning! God blogging videre!