Ara shoot i Berlin

Heisann dere! Opp og hopp!

Da har jeg kommet meg etter en hard treningsøkt med min fantastiske pt som jeg misliker et par timer i uka. I dag fikk jeg han til å komme til Konglungen for å trene meg. SÅ mye bedre å trene ute enn inne!

Fru von Krogh har vært våken siden 3 i natt. Våknet og tenkte SHIT BRITT, jeg er nødt til å begynne å pakke! Så da gjorde jeg det. Fler som har mareritt om å ikke rekke å pakke i tide til avreise? Altså, jeg drømmer det støtt og stadig… #hvafeilerdetmeg?

Reise ja… Husker dere jeg var i Berlin for en stund tilbake? Bildene fra shooten med ARA sko har kommet. Fredde hadde det usedvanlig festlig med at jeg var fotmodell. Helt greit at andre kan ha det gøy på min bekostning.

ARA har lansert en ny sneaker, Fusion 4. De er komfortable og fine, en perfekt kombo til hverdagen. Anbefaler virkelig disse skoene på det varmeste. Helt fantastiske å gå med og det vet jeg ettersom jeg var så heldig å få med meg ett par hjem. Brukt MYE! Dere kan lese mer om de HER. 

Nå maser en viss Malin Kvalheim om at vi må fortsette å jobbe, så før høre på sjefen.

Ha en tipp topp dag alle sammen!!!

Kleeeem

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment

  1. Flotte deg Jeg lurer på noe som ikke har med innlegget å gjøre, hvor er trappen deres fra? Inne i hallen. Håper på svar